Jump to content
djade

βολτα με παπιες

Recommended Posts

παιδια σορρυ που δεν ηρθα αλλα καμοιο μαλ....νο που του ...... οτι εχει και δεν εχει προφανως θεωρησε αστειο να μου σκισει τα λαστιχα.... τι να πω τα συνχαριτηρια μου μονο για το χιουμορ του|

λοιπον καταφερα και εκανα σκατζα με τα λαστιχα απο το δικο μου ξεκιναω και ελπιζω να σας προλαβω

Τροποποιήθηκε από τον P.F.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια σορρυ που δεν ηρθα αλλα καμοιο μαλ....νο που του ...... οτι εχει και δεν εχει προφανως θεωρησε αστειο να μου σκισει τα λαστιχα.... τι να πω τα συνχαριτηρια μου μονο για το χιουμορ του|

λοιπον καταφερα και εκανα σκατζα με τα λαστιχα απο το δικο μου ξεκιναω και ελπιζω να σας προλαβω

Για να στα έσκισε κάποιος δε νομίζω να το έκανε για πλάκα... Αν ήταν καρφί, βίδα ή κάτι τέτοιο, αυτό είναι άλλο θέμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ηταν σκησιμο με μαχαιρι αλλα πρωτη φορα το αφηνουμε εξω απ το γκαραζ οποτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ηταν σκησιμο με μαχαιρι αλλα πρωτη φορα το αφηνουμε εξω απ το γκαραζ οποτε...

Κάποιος τα 'χει πάρει μαζί σου για κάποιο λόγο... Δεν παίζει να το έκανε κάποιος για πλάκα! Αλήθεια γιατί το αφήσατε έξω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιος τα 'χει πάρει μαζί σου για κάποιο λόγο... Δεν παίζει να το έκανε κάποιος για πλάκα! Αλήθεια γιατί το αφήσατε έξω;

τελειωσε η μπαταρια στο μπουτον της γκαραζοπορτας.

τελικα που πηγατε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μην τα πολληλογο περιμενα για 45λεπτα οπου κανενας δεν εμφανιστηκε :thumbsdown: ευτυχως ηταν δυο φιλαρακια μαζι μου :_thumbsup: και πηγαμε μια χαλαρη βολτα στο καλαμακι οπου και ηπιαμε το καφεδακι στην μαρινα βολταραμε :scooter: αναμεσα στα ιστιοπλοικα υστερα ο δρομος του γυρισμου ηταν απροσμενα ευχαριστος διοτι μας σταματησαν για ελενχο και τα συναφι..... :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μην τα πολληλογο περιμενα για 45λεπτα οπου κανενας δεν εμφανιστηκε :thumbsdown: ευτυχως ηταν δυο φιλαρακια μαζι μου :_thumbsup: και πηγαμε μια χαλαρη βολτα στο καλαμακι οπου και ηπιαμε το καφεδακι στην μαρινα βολταραμε :scooter: αναμεσα στα ιστιοπλοικα υστερα ο δρομος του γυρισμου ηταν απροσμενα ευχαριστος διοτι μας σταματησαν για ελενχο και τα συναφι..... :_rock-on:

καλα αφου ημουν εκει παρα 45 πως και δεν σας ειδα. παλι καλα που μου εκατσε η στραβη γιατι εχω ενα θεματακι με την ασφαλεια :whistling: μην ειχα και αλλα τρεξιματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδεια , τελικα θα την παμε αυτην την βολτα χαχαχα γιατι ειχα ενα ψιλοθεματακι και εχω χασει επεισοδια.

κανονιστε κατι κ αν σας ειναι ευκολο στειλτε μου ενα πμ με ωρα και μερος

δν εχω προβλημα με τις ωρες και τα μερη απλα βολτα θελω ^^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα κανω καιρο να ερθω σε βολτα.. κατι κοπανει μεσα και δεν ειναι βαλβιδες.. (ρυθμισα)

μεχρι να το δω το εχω αραγμενο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα κανω καιρο να ερθω σε βολτα.. κατι κοπανει μεσα και δεν ειναι βαλβιδες.. (ρυθμισα)

μεχρι να το δω το εχω αραγμενο!

Άτυχος είσαι βρε φίλε.

Ελπίζω νάναι κάτι απλό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άτυχος είσαι βρε φίλε.

Ελπίζω νάναι κάτι απλό.

πολυ γκαντεμις.. εχω ιδη ενα σπασμενο μοτερ daewoo στο ιστορικο μου..

ελπιζο να μην ειναι μπιελα αν και πολυ το φοβαμαι.. :\

τι και αν αλλαζα λαδια καθε 2000κμ, τι και αν εβαζα motul αν ειναι να το παθεις θα το παθεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ γκαντεμις.. εχω ιδη ενα σπασμενο μοτερ daewoo στο ιστορικο μου..

ελπιζο να μην ειναι μπιελα αν και πολυ το φοβαμαι.. :\

τι και αν αλλαζα λαδια καθε 2000κμ, τι και αν εβαζα motul αν ειναι να το παθεις θα το παθεις...

Και εγώ το ελπίζω φίλε μου και θα σου πώ να μην σκάς γιατί όλα φτιάχνονται .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδεια , τελικα θα την παμε αυτην την βολτα χαχαχα γιατι ειχα ενα ψιλοθεματακι και εχω χασει επεισοδια.

κανονιστε κατι κ αν σας ειναι ευκολο στειλτε μου ενα πμ με ωρα και μερος

δν εχω προβλημα με τις ωρες και τα μερη απλα βολτα θελω ^^

παμε το σαββατοκυριακο αν ειναι καλος καιρος και υπαρχει κοσμος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι καλός ο καιρός την κυριακή και δεν βρέχει να πάμε μια τσάρκα ρε παιδιά !!!!! :yes: :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριακη διχνει καθαρο ουρανο στις 8 το πρωη και στις 2 συνεφα.. ειναι χριστουγεννα ομως ρε παιδια...

ισως ενα καφεδακι καπου κοντα για να ειμαστε σπιτια μας το μεσημερι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριακη διχνει καθαρο ουρανο στις 8 το πρωη και στις 2 συνεφα.. ειναι χριστουγεννα ομως ρε παιδια...

ισως ενα καφεδακι καπου κοντα για να ειμαστε σπιτια μας το μεσημερι...

Ωχ το ξέχασα τελείως :wallbash: ε καλά δεν χάθηκε ο κόσμος τη Δευτέρα τότε για ένα κοντινό καφεδάκι

να τη λένε η προγνώσεις

http://www.kairos.gr...ca/athina/3day/

http://freemeteo.com...=264371&nDate=3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα