Pritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Εγω 13:00 Θα ειμαι συνταγμα εξω απο το public! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Εγω 13:00 Θα ειμαι συνταγμα εξω απο το public! εκλεισε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) παιδια σορρυ που δεν ηρθα αλλα καμοιο μαλ....νο που του ...... οτι εχει και δεν εχει προφανως θεωρησε αστειο να μου σκισει τα λαστιχα.... τι να πω τα συνχαριτηρια μου μονο για το χιουμορ του| λοιπον καταφερα και εκανα σκατζα με τα λαστιχα απο το δικο μου ξεκιναω και ελπιζω να σας προλαβω Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2011 από τον P.F. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 παιδια σορρυ που δεν ηρθα αλλα καμοιο μαλ....νο που του ...... οτι εχει και δεν εχει προφανως θεωρησε αστειο να μου σκισει τα λαστιχα.... τι να πω τα συνχαριτηρια μου μονο για το χιουμορ του| λοιπον καταφερα και εκανα σκατζα με τα λαστιχα απο το δικο μου ξεκιναω και ελπιζω να σας προλαβω Για να στα έσκισε κάποιος δε νομίζω να το έκανε για πλάκα... Αν ήταν καρφί, βίδα ή κάτι τέτοιο, αυτό είναι άλλο θέμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 οχι ηταν σκησιμο με μαχαιρι αλλα πρωτη φορα το αφηνουμε εξω απ το γκαραζ οποτε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 οχι ηταν σκησιμο με μαχαιρι αλλα πρωτη φορα το αφηνουμε εξω απ το γκαραζ οποτε... Κάποιος τα 'χει πάρει μαζί σου για κάποιο λόγο... Δεν παίζει να το έκανε κάποιος για πλάκα! Αλήθεια γιατί το αφήσατε έξω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Τι %$#$@# "άνθρωποι" υπάρχουν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Κάποιος τα 'χει πάρει μαζί σου για κάποιο λόγο... Δεν παίζει να το έκανε κάποιος για πλάκα! Αλήθεια γιατί το αφήσατε έξω; τελειωσε η μπαταρια στο μπουτον της γκαραζοπορτας.τελικα που πηγατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Να μην τα πολληλογο περιμενα για 45λεπτα οπου κανενας δεν εμφανιστηκε ευτυχως ηταν δυο φιλαρακια μαζι μου και πηγαμε μια χαλαρη βολτα στο καλαμακι οπου και ηπιαμε το καφεδακι στην μαρινα βολταραμε αναμεσα στα ιστιοπλοικα υστερα ο δρομος του γυρισμου ηταν απροσμενα ευχαριστος διοτι μας σταματησαν για ελενχο και τα συναφι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Να μην τα πολληλογο περιμενα για 45λεπτα οπου κανενας δεν εμφανιστηκε ευτυχως ηταν δυο φιλαρακια μαζι μου και πηγαμε μια χαλαρη βολτα στο καλαμακι οπου και ηπιαμε το καφεδακι στην μαρινα βολταραμε αναμεσα στα ιστιοπλοικα υστερα ο δρομος του γυρισμου ηταν απροσμενα ευχαριστος διοτι μας σταματησαν για ελενχο και τα συναφι..... καλα αφου ημουν εκει παρα 45 πως και δεν σας ειδα. παλι καλα που μου εκατσε η στραβη γιατι εχω ενα θεματακι με την ασφαλεια μην ειχα και αλλα τρεξιματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilPlaYeR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 ρε παιδεια , τελικα θα την παμε αυτην την βολτα χαχαχα γιατι ειχα ενα ψιλοθεματακι και εχω χασει επεισοδια. κανονιστε κατι κ αν σας ειναι ευκολο στειλτε μου ενα πμ με ωρα και μερος δν εχω προβλημα με τις ωρες και τα μερη απλα βολτα θελω ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 εγω θα κανω καιρο να ερθω σε βολτα.. κατι κοπανει μεσα και δεν ειναι βαλβιδες.. (ρυθμισα) μεχρι να το δω το εχω αραγμενο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 εγω θα κανω καιρο να ερθω σε βολτα.. κατι κοπανει μεσα και δεν ειναι βαλβιδες.. (ρυθμισα) μεχρι να το δω το εχω αραγμενο! Άτυχος είσαι βρε φίλε. Ελπίζω νάναι κάτι απλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Άτυχος είσαι βρε φίλε. Ελπίζω νάναι κάτι απλό. πολυ γκαντεμις.. εχω ιδη ενα σπασμενο μοτερ daewoo στο ιστορικο μου.. ελπιζο να μην ειναι μπιελα αν και πολυ το φοβαμαι.. :\ τι και αν αλλαζα λαδια καθε 2000κμ, τι και αν εβαζα motul αν ειναι να το παθεις θα το παθεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 πολυ γκαντεμις.. εχω ιδη ενα σπασμενο μοτερ daewoo στο ιστορικο μου.. ελπιζο να μην ειναι μπιελα αν και πολυ το φοβαμαι.. :\ τι και αν αλλαζα λαδια καθε 2000κμ, τι και αν εβαζα motul αν ειναι να το παθεις θα το παθεις... Και εγώ το ελπίζω φίλε μου και θα σου πώ να μην σκάς γιατί όλα φτιάχνονται . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 ρε παιδεια , τελικα θα την παμε αυτην την βολτα χαχαχα γιατι ειχα ενα ψιλοθεματακι και εχω χασει επεισοδια. κανονιστε κατι κ αν σας ειναι ευκολο στειλτε μου ενα πμ με ωρα και μερος δν εχω προβλημα με τις ωρες και τα μερη απλα βολτα θελω ^^ παμε το σαββατοκυριακο αν ειναι καλος καιρος και υπαρχει κοσμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilPlaYeR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 μεσα, κανονιστε ωρα και μερος συναντησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 τι λεει καμια βολτα θα παμε οι παπακιδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 ... εγω μεσα ειμαι... απλα αυτες τις μερες βρεχει συνεχεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Αν είναι καλός ο καιρός την κυριακή και δεν βρέχει να πάμε μια τσάρκα ρε παιδιά !!!!! :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Κυριακη διχνει καθαρο ουρανο στις 8 το πρωη και στις 2 συνεφα.. ειναι χριστουγεννα ομως ρε παιδια... ισως ενα καφεδακι καπου κοντα για να ειμαστε σπιτια μας το μεσημερι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Κυριακη διχνει καθαρο ουρανο στις 8 το πρωη και στις 2 συνεφα.. ειναι χριστουγεννα ομως ρε παιδια... ισως ενα καφεδακι καπου κοντα για να ειμαστε σπιτια μας το μεσημερι... Ωχ το ξέχασα τελείως ε καλά δεν χάθηκε ο κόσμος τη Δευτέρα τότε για ένα κοντινό καφεδάκι να τη λένε η προγνώσεις http://www.kairos.gr...ca/athina/3day/ http://freemeteo.com...=264371&nDate=3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Το ψηνω και εγω..Για κανονιστε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Την δευτερα ειναι αργια;; αν δεν ειναι εγω δουλευω.. οποτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Αργία είναι και δεν δουλεύουν τα εμπορικό μαγαζιά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες