P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 τελικα ποτε θα την παμε την βολτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Για Σαλαμίνα λες; Εγώ τώρα δεν είμαι Αθήνα, θα γυρίσω λογικά το ΣΚ. απο εβδομάδα, και αρκεί να έχει καλό καιρό, φυσικά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 οχι σαλαμινα αναγκαστικα οπου κατσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Εγω λεω για καμια γλυφαδα στο χαλαρο και αν ψηθειτε παμε απο παληνη---->μαραθωνα και ριχνουμε και μια αναβασουλα παλι στο χαλαρο απο πεντελη.... Θελετε για αυτο το Σ.Κ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω μεσα ειμαι. ποιοι αλλοι ψηνονται? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2011 από τον P.F. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 εγω μεσα ειμαι. ποιοι αλλοι ψηνονται? Αμα εχει καλο καιρο ειμαι και εγω μεσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 οποτε 1 pritanis 2 p.f. 3 andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 1 pritanis+(ενας ακομα) 2 p.f. 3 andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilPlaYeR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 μεσα! οποιαδηποτε ωρα και μερα. εχει κ τα καλα του να εισαι ανεργος^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Για ποτε μιλατε παιδια?παντως κατα 99% ειμαι και εγω μεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Εγώ είμαι εκτός λόγω $$ και προβλημα με το παπι (εδω και καιρό δηλαδή αλλά τώρα χειροτέρεψε...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Τι έπαθε; Εγώ 50-50! Αν γυρίσει από Πάτρα, ίσως έρθω... αλλά ακόμα δεν ξέρω τι και πότε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Συμφωνα με τον γνωστο και πιστο site προγνωσης καιρου meteo.gr θα ελεγα καλητερα να παμε κυριακη γυρω στις 12 ραντεβου! Τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Εγω ελεγα να πηγαιναμε μια βολτα προς λαιμο σαββατο ή κυριακη πρωι ή βραδυ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Τι έπαθε; Εγώ 50-50! Αν γυρίσει από Πάτρα, ίσως έρθω... αλλά ακόμα δεν ξέρω τι και πότε!! Η ρόδα μου είναι στραβή και ακουμπάει στη βίδα που συγκρατεί το αμορτισερ (η μπροστινή) μου έχει γαμίσει το λάστιχο, είναι έτοιμο να σκάσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Και τι θα κάνεις? διορθώνεται; καμία ακτινόλογηση; (Η αυτό πιάνει μόνο σε ποδήλατα?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Λοιπον εγω λεω να συναντηθουμε κυριακη στις 12 ας πουμε φαρο ψυχικου και βλεπουμε για τι τραβαει η ορεξη μας! Τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) μενει κανεις πειραια η εκει κοντα να παμε μαζι γιατι δεν ξερω τον δρομο για την ωρα δεν μου φαινεται πολυ καλη αμα ειναι παμε πρωι η απογευμα? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2011 από τον P.F. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Και τι θα κάνεις? διορθώνεται; καμία ακτινόλογηση; (Η αυτό πιάνει μόνο σε ποδήλατα?) Γίνεται και σε μηχανάκια αλλά δεν ξέρω αν είναι εκεί το πρόβλημα... Βασικά αν ήξερα που είναι θα το είχα διορθώσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 τι κανονισατε τελικα..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Εγω δεν εχω προβλημα ξερω την αθηνα παρα πολυ καλα αμα θελετε καποιο αλλο μερος συναντησης κανενα προβλημα απλα φιλε P.F. ειναι κυριακη ειπαμε μην ξυπνησουμε και απο τα αγρια χαραματα! να το αποφασησουμε σημερα γιατι αυριο ειναι κυριακη! Εναλακτηκο σχεδιο! Στις 12 παλι συνταγμα εξω απο τα public! Για οσους δεν ξερουν τον δρομο απο πειραια βαλτε στο google map για οσους θα ερθουν απο πειραια σημαδι Α) Ακτή Καλλιμασιώτη σημαδι Β) Πλατεία Συντάγματος οσοι ακομα εχετε ακομα απορεια πως να ερθετε πειτε το!Εγω δεν εχω προβλημα ξερω την αθηνα παρα πολυ καλα αμα θελετε καποιο αλλο μερος συναντησης κανενα προβλημα απλα φιλε P.F. ειναι κυριακη ειπαμε μην ξυπνησουμε και απο τα αγρια χαραματα! να το αποφασησουμε σημερα γιατι αυριο ειναι κυριακη! Εναλακτηκο σχεδιο! Στις 12 παλι συνταγμα εξω απο τα public! Για οσους δεν ξερουν τον δρομο απο πειραια βαλτε στο google map για οσους θα ερθουν απο πειραια σημαδι Α) Ακτή Καλλιμασιώτη σημαδι Β) Πλατεία Συντάγματος οσοι ακομα εχετε ακομα απορεια πως να ερθετε πειτε το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 ..αρα τιποτα δεν κανονιστηκε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Εγώ όχι, καθώς ακόμα δεν έχω γυρίσει Αθήνα! Next Week Boys :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilPlaYeR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) τελικα τι αποφασισατε παιδια? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2011 από τον EvilPlaYeR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) αμα ειναι να βρεθουμε συνταγμα οπως λες μια χαρα εκει ξερω να παω. τελικα ωντος τι κανουμε? το κανονισαμε? ποιοι θα ειμαστε? ειπαμε 12 συνταγμα.?. και τελικα που θα παμε? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2011 από τον P.F. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες