Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 χαλαροτατα αλεξ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Χμμμ..Τελικα ποιος ειναι ο προορισμος και τι ωρα την κυριακη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Σημείο συνάντησης - Πεντέλη - Νέα Μάκρη - Λούτσα! Πρωί...Τι ώρα όμως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Σημείο συνάντησης - Πεντέλη - Νέα Μάκρη - Λούτσα! Πρωί...Τι ώρα όμως; και στα 3 μεροι εγω δεν μπορω, δεν προλαβαινω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Γιατί να μην πάμε όλοι Λούτσα; 1) JimKarvo 2) Dant3 3)... Εγω το προτεινα σε προηγουμενο ποστ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 10:00 ας φυγετε απο Αγ.Παρασκευη ωπερ σημαινει τοι πρεπει να δωσετε 09:45 στην Αγ.Παρασκευη και περιπου 10:15 να περασετε απο τον Σταυρο για να ανεβουμε Πενετελη και να συνεχισουμε! Καλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 καλο ακουγεται. σαββατο απογευμα εγω και ο μοναδικος αλεξ θα δουμε αν μπορουμε να ερθουμε. (εκεινος ταλαιπωρειται απο βαλβιδες και εγω απο τον αστραγαλο μου!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 μεσα και εγω για κυριακη πρωι στις 10 στην αγια παρασκευη στην εκκλησια στην απο πανω πλευρα απεναντι απο τα εβερεστ αν ειναι.εγω ειμαι μεσα να συνεχισουμε και για λουτσα για καφε.ανταλλαξτε σιγα σιγα τηλεφωνα παιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) 6972****10 (Μερικοί το έχουν από τους συναγερμούς) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 από τον HLIAS Αποκρυψη τηλεφωνου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 10:15 λοιπον θα περιμενω μολις κανετε αριστερα στο φαναρι στο Σταυρο ερχομενοι απο Αγ.Παρασκευη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 περιμενουμε να δουμε φωτος!! ..εκτος αν ερθω και εγω με το ποδηλατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 οκ παιδια κανονιστηκε τοτε.περιμενουμε και συμμετοχες τελευταιας στιγμης επισης που ειναι το θεμα για το καφε στη λουτσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Ποιος θα φέρει φωτογραφική;;; (δεν έχω ιδέα Dant3) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Μενει κανενας κοντα στο κεντρο,αν ειναι να παμε μαζι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Εγώ.. Πετράλωνα μένω, Νεάπολη εξαρχείων δουλεύω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) θα εχω το κινητο εγω 8ΜΡ καμερα εχει,μας κανει την διαδρομη την ξερει κανενας ε?μην μαζευτουμε και δεν ξερουμε την διαδρομη! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2011 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Google Maps... και αν είχα και το κινητάκι μου, θα είχαμε και GPS! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 εχω gps στο δικο μου το ρημαδι αμα χαθουμε αλλα καλο ειναι να υπαρχει καποιος που να εχει μια ιδεα εστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Θα βάλω τον χάρτη από gMaps στο μυαλουδάκι μου, και ο Θεός μαζί μας..!!! xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 ριξε του μια εκτυπωση να ειμαστε κομπλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 και εγω μεσα αμα ειναι...τα παιδια που θα πανε φια καφε στην λουτσα λενε 11 οποτε θα παμε αργοτερα εμεις να υποθεσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 ναι ρε μπιλαρε θα τους βρουμε μετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 και εγω μεσα αμα ειναι... τα παιδια που θα πανε φια καφε στην λουτσα λενε 11 οποτε θα παμε αργοτερα εμεις να υποθεσω? Μπιλ πες μου αν ερθεις να περιμενουμε εκει που ειπα στον Σταυρο. Μεχρι την Λ.Μαραθωνα δεν εγγυωμαι διαδρομη.Μετα αφηστε το σ'εμενα. Το λινκ για το καφε στην Λουτσα ειναι αυτο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 παμε και απο εκει αμα συμφωνειτε ολοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες