icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Τρελος παπας σε βαφτισε μπομπακια.Μαλλον με καμμενα λαδια σε πασαλειψε ο παπας.Λιγο τηλεθεαση ακομη κ το πηρε το ποταμι... Εβαλες το χερι σου στη σκηνοθεσια παλι,δεν αντεξες ρε τσογλανακι..... Γραφτε τελικα ποιος το πηρε,γιατι σε λιγο θα χρειαστει καροτσακι για τα @ρχιδι@..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Με΄γεια του και καλοταξιδο οποιος κι αν το πηρε...Ωραιος ειναι στα μαχημα χωματακια της kawa ο παπιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 αποκλειστικη φωτογραφια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ηλια,ειμαστε 50% τηλεθεαση.Κατσε να ανεβει λιγο ακομη... Ποιος πηρε το παπακι ρε παιδια? Πηρες σκουτερ τελικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Πηρες σκουτερ τελικα? Οχι,παπακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Και σας το'πα απο χθες...... :closedeyes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Καλορίζικο σε όποιον το πήρε. Ζόρικο μηχανάκι αν και μας τα έκανε μπαλόνια μέχρι να αποκαλυφθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Παίδες δεν είμαι εγώ. Αν ήταν να πάρω 'παπί' θα φρόντιζα να έχει 21/18" τροχούς. Αλήθεια, στρέψτε το βλέμμα σας αλλού. Υποθέτω ότι είναι κάποιος ο οποίος δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αθήνα. Πολύ ύποπτη η επιστροφή του ΚαΤεΜά μου μοιάζει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Εβαλες το χερι σου στη σκηνοθεσια παλι,δεν αντεξες ρε τσογλανακι..... Γραφτε τελικα ποιος το πηρε,γιατι σε λιγο θα χρειαστει καροτσακι για τα @ρχιδι@..... Δεν μου αρεσει η τηλεθεαση ακομη,λιγους ενεργους χρηστες εχει.Πιο μετα ανακοινωση τυπου Υποθέτω ότι είναι κάποιος ο οποίος δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αθήνα. Πολύ ύποπτη η επιστροφή του ΚαΤεΜά μου μοιάζει.... Ειδα φως κ μπηκα μωρε... Και σας το'πα απο χθες...... :closedeyes: Ποιος το πηρε το παπακι τελικα γ... τη π...ανα μου???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εκτακτη ειδηση: 23:30 που σχολαω η επισημη ανακοινωσις. Ο κατοχος εβρεθη. Αν δω 23:30 δεν εχει καλη τηλεθεαση αναβαλλεται για αυριο το πρωι η ανακοινωση. Σηκωθειτε απο κρεβατια,ντιβανια,αιωρες,καναπεδες κ στηθειτε στην οθονη σας. Με 3-4-5 χρηστες που διαβαζουν αυτο το θεμα,δεν πουλαει προς το παρον :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Τερκενλής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Τερκενλής :2funny: :2funny: ............πετυχημένο! :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Δεν πουλαει ακομη!2 χρηστες μονο μπανιστηριΗλια ποιος πηρε το παπακι ρε μλκ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Τα νεύρα μας εχουν γίνει τσατάλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Τα νεύρα μας εχουν γίνει τσατάλια Εδω παπακι,εκει παπακι,που ειναι το παπακι???? :2funny: :2funny: ............πετυχημένο! :2funny: Ρε Θαναση,ειδες κανα παπακι εκει προς Ιονιο μερια???? Το παπακι ρε παιδια...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Κουμπακι unfollow thread δεν έχει εδώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 ΕΔΩ ΠΑΠΑΚΙ,ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΚΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 για να επιστρεφει ο κατεμας κατι καλο πεζει,εγω λεω μπας και δεν ειναι ουτε καν ο παπιος το μοτορι που λεει και στον τιτλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 για να επιστρεφει ο κατεμας κατι καλο πεζει,εγω λεω μπας και δεν ειναι ουτε καν ο παπιος το μοτορι που λεει και στον τιτλο... Ο Κατεμας αξιοτιμε Κυριε Μπομπακια ειναι αντρας. Μπηκα μονο ανημερα στα γενεθλια μου για να ανταποδωσω τις ευχες,κ κατ εξαιρεσιν στο θεμα της Πανελληνιας γιατι στο Πηλιο δεχθηκα απειλες για τη ζωη μου αν απεχω. Μπορεις να επιβεβαιωσεις στα post μου,μεσω του profil μου αν εχω στειλει εστω 1 post σε random θεμα. Ρε συ,ειδες κανενα παπακι εκει στην Ακρατα??Αντε λεμε!!!!!! 10 χρηστες παρακολουθουν το θεμα!Ανεβηκε λιγο η τηλεθεαση! Προχθες τον Simoncelli το μεσημερι τον κανατε "41 χρηστες διαβαζουν το θεμα" Θελω την αναλογη τηλεθεαση!Τι παραπανω ειχε ο μακαριτης δηλαδης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 σταματα να αναπνεεις τα καυσαερια του ΚΤΜ ρε γατακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Κουμπακι unfollow thread δεν έχει εδώ? ...προσοχή στα αλκοτέστ μέσα στην Μοτοδυναμική! :whistling: :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 σταματα να αναπνεεις τα καυσαερια του ΚΤΜ ρε γατακι Εδω παπακι,εκει παπακι,που ειναι το παπακι ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εδω παπακι,εκει παπακι,που ειναι το παπακι ρε παιδια? ρε κατι μου βρωμαει οτι δεν ειναι παπακι (εκτος αμα ειναι η κλανια μου αυτο που μου βρωμαει) ποιος μακακας το πηρε το παπι τελικα; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ρε μλκ Μπομπακια,στην κεντρικη σελιδα ημασταν 1ο Θεμα ψηλα-ψηλα "Νεο μοτορι στο mybike" K μπαινει ενα γατακι,κ γραφει θεμα "Ρελαντι XT 660" Ποιο ρελαντι ρε ανθρωποφαγε??Ηλια αποτεφρωσε το θεμα! ρε κατι μου βρωμαει οτι δεν ειναι παπακι (εκτος αμα ειναι η κλανια μου αυτο που μου βρωμαει) ποιος μακακας το πηρε το παπι τελικα; Ειδες κανενας το παπι ρε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) τι να πει κανεις.εδω ο κοσμος καιγεται και το ρελαντι χτενιζεται Σαν τα παπακια δεν εχει... καλοριζικος! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες