Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 πράσινο είναι το χρώμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 ΛΑΕ ΤΟΥ MyBike.gr Μετα κοπων και βασανων το νεο μοτορι βρισκεται στο γκαραζ μου, ετοιμο να το παραλαβει ο νεος του ιδιοκτητης Kαλοταξιδο ευχομαι να ειναι και απροβληματιστο..... Συγνωμη που καθυστερησα τοσο πολυ να το βαλω φωτο, αλλα μπλεξαμε με απεργιες κλπ.Για να γινει η μεταβιβαση αλλαξαμε 3 περιοχες για να βρουμε ανοιχτο ΚΕΠ. Μετα επρεπε να πλυθει γιατι ηταν σε αθλια κατασταση εμφανισιακα οποτε δικαιολογουμαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Kαλοριζικο νεε ιδιοκτητη.... Υγ: :think: βαλιτσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaRiPoSa 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Υγ: :think: βαλιτσα και ομως ναι... εγω το ειπα...να μην λετε οτι δεν το ειπα.... Θα φατε 2 ξενερες.... κανεις δεν βρηκε τιποτα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ποιος το πηρε το παπακι ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ο Ευγενιος Που χαθηκες ρε αλητη εσυ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Καλοτάξιδος και καλόβολτος!Πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Γ...ηκα στη δουλεια που λεει κ η φιλη μου η Τζουλια!Τι ευγενιος κ ευλαμπιος κ τριχες κατσαρες με λες ρε?Κατσε να κανω κατι τηλεφωνα να με πουνε ποιος πηρε το παπακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Καλορίζικος ο πάπιος!! Κι άλλη φορά κατευθείαν στα ευχάριστα ... Ξαφνικά το προφίλ μου έγινε διάσημο :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Κοιτα να δεις που το εχει παρει ο geeς τωρα που ειναι φανταρι και δεν την παλευει να πηγαινοερχεται στο κεντρο με την ιταλιδα. Ηλια το βρηκα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 o manosamos ψαχνόταν για παπί(kawasaki συγκεκριμενα)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 o manosamos ψαχνόταν για παπί(kawasaki συγκεκριμενα)... αν θυμαμαι καλα ο μανοσαμος ψαχνοτανε για KR1S. οχι παπι ευγενιος να παρει παπι; μπααααααα. εκτος κι αν πληρωσε τον Εγκεφαλικο φορο οποτε ειναι δικαιολογημενος να κανει κουτουραδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ωραιος ωραιος!!! μεγειες μ@μω τα παπια ειναι!!! Καλοβολτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Αντε ρε τσουρεκια καλοριζικο και παντα ορθιος.............ο Ζηκος ερχετε ηλιουπολη να σε φερω εδω επανω....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Καλοριζικο Αν και δεν καταλαβα ποιος το πειρε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Πάντως αν το πήρε ο Ευγένιος η τιμωρία του ισχύει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Άντε καλορίζικο και καλόβολτο. Τελικά το πιο δύσκολο στο γρίφο ήταν που είπες ότι ήταν δύσκολο Με γειά :clapping: Ποιός το πήρε όμως, μπερδεύτηακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 αν θυμαμαι καλα ο μανοσαμος ψαχνοτανε για KR1S. οχι παπι ευγενιος να παρει παπι; μπααααααα. εκτος κι αν πληρωσε τον Εγκεφαλικο φορο οποτε ειναι δικαιολογημενος να κανει κουτουραδες Το KR1S είναι αποθημένο Το παπί το ήθελε για καθημερινή χρήση.. Πούλαγε(δεν ξέρω αν το πουλάει ακόμα) το σκούτερ για να πάρει παπί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) το ελεγα οτι το πηρε ο tzoutζ! γαμοτο αληθεια ηθελα να βαλω αυτη την παπια αλλα δεν εβρισκα φωτογραφια της στο google (δεν θυμομουν το ονομα της) καλολασπωτο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ποιος πηρε το παπακι γ... τη π...α μου?Λιακο 10 σελιδες,τηλεθεαση καλη καναμε... Ο κατοχος φωτογραφηθηκε σε καποια ροst... Αλλα το φλας εσκασε σε γυαλιστερη επιφανεια κ εγινε διαθλαση.Ω ρε,τι λεξη ειπα,διαθλαση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) o manosamos ψαχνόταν για παπί(kawasaki συγκεκριμενα)... Μπα...............δεν ειμαι εγω. το σκουτερ και το Βαραντερο δεν φευγουν. Κολλησανε πανω μου. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον manosamos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ηλια,ειμαστε 50% τηλεθεαση.Κατσε να ανεβει λιγο ακομη... Ποιος πηρε το παπακι ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 ο κατεμας πηρε ηλεκτρικο ΚΤΜ και τωρα μας πεζει τον ανηξερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Τρελος παπας σε βαφτισε μπομπακια.Μαλλον με καμμενα λαδια σε πασαλειψε ο παπας.Λιγο τηλεθεαση ακομη κ το πηρε το ποταμι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες