Jump to content
HLIAS

Κι αλλο μοτορι στο myBike

Recommended Posts

Α ρε ντενεκέ, αυγουλομάτη.....:closedeyes:

Τράβα στο μήνυμα ΠΑΛΙ και επέλεξε τα όλα με....αριστερό κλικ πατημένο!

Είναι λευκά τα γράμματα, νέος....:lipssealed:

απλά η στιγμη που ποσταρίστηκε ΔΕΝ το ψυλλιάστηκε κάποιος, για να μην το χαλάσω του Λιάκου...:clapping2:

Γκαβό, ε γκαβό ! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Εγκώ γκαβό? Πώς σού 'ρθε αυτό? :wacko::blink::tooth:

Καλά ρε ζεβζέκη. :blush2: Ο Σέρλοκ Χολμς είμαι να βλέπω τα άσπρα γράμματα που γράφει ο καθείς? :sorry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επρεπε να παρω παπακι ρε φιλε.

Οσο συνταρακτικα κ αν εχει αλλαξει η ζωη μου πλεον προς το καλυτερο,τα τσακαλια που μεγαλωσαμε μαζι στα στενα του Αη Θεραπη στη Τουμπα,τα παπακια,κ τα σουβλατζιδικα παντα τα εχω στη καρδια μου.

Με αυτα μεγαλωσα,με αυτα θα πεθανω.

Κατεμας αγαπαει κ δεν ξεχναει

Τελεια κ παυλα.-

Υπενθυμιζω κ κατι που ξαναεγραψα.Οσο συνταρακτικα κ αν εχει αλλαξει πλεον η ζωη μου προς το καλυτερο,τους παιδικους μου φιλους πόυ μεγαλωσαμε μαζι στης τουμπας τα στενακια,τα σουβλατζιδικα που πλακωνομασταν στους γυρους,κ τα παπακια τα εχω μες τη καρδια μου,θα τα αγαπω παντα,κ δεν θα προδωσω ποτε αυτην την αγαπη.Κατεμας αγαπαει,κ δεν ξεχναει.Πανω σε ενα παπακι ξεκινησε η αλητικη ζωη μας,δεν ξεχναμε ατομα κ καταστασεις οσο ωραια κ αν εχουν ερθει τα πραγματα

KaTeMa με εκπλήσσεις ευχάριστα και με κάνεις να αναρωτιέμαι αν πράγματι τα μηχανάκια είναι όσο υποδεέστερη αγάπη για εσένα σε σχέση με τα αυτοκίνητα όσο παλαιότερα έχεις γράψει.

Στα παραπάνω γραπτά διακρίνεται διάχυτη η αγάπη για το δίτροχο σε όλη της την παράλογη, βαθειά μοτοσυκλετιστική έκταση.

Κι εξηγούμαι.

Εχεις την δυνατότητα να βολτάρεις ένα μοτόρι τούμπανο το οποίο πολλοί θα ζήλευαν και παρ' όλα αυτά έχεις ανάγκη να αγοράσεις ένα ταπεινό παπάκι για να βγάζεις κάποια ανικανοποίητα γούστα σου.

Σωστά το καταλαβαίνω;

Και αν ναι, και αυτό έχει μεγάλη σημασία και φαντάζομαι θα ενδιέφερε πολλούς, πως μπορεί να βγάζει γούστα ένας έμπειρος μηχανόβιος, συνηθισμένος σε 100 άλογα στην ρόδα, με ένα 'τάφο' των 10 αλόγων;

Please elaborate [και άσε τον μακαρίτη στην ησυχία του].

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πρωιναδικο ειμαι,πιο πολυ πουλαω απο την Ελενη

Με αυτο το αγορι θα κανετε τρελο ντουετο... :tooth:

Πλατεια Μεμου παει,αμα θες κονε.

http://www.youtube.com/watch?v=RfCOY9o_32k&feature=related

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αυτο το αγορι θα κανετε τρελο ντουετο... :tooth:

Πλατεια Μεμου παει,αμα θες κονε.

http://www.youtube.com/watch?v=RfCOY9o_32k&feature=related

H τεχνητη οδοντοστοιχεια του μεθαει τους παντες...

Δε θά 'θελα νά 'μαι το κακόμοιρο το παπί......... :sweatdrop::sweatdrop::sweatdrop:

Μονοκυλινδρο μοτερ παλι θα του βαλουμε ρε!!

Μην κοψει κ κανενα σασι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KaTeMa με εκπλήσσεις ευχάριστα

Γκεβγκενι(ετσι λενε ενα φιλο μου Ρωσοποντιο),τη καλησπερα μου.Χαιρομαι που σε εκπλησσω ευχαριστα καταρχας!Αλλα μεταξυ μας στα α... μου κιολας!Για τη παρτη μου ζω,οχι για τη λεζαντα

και με κάνεις να αναρωτιέμαι αν πράγματι τα μηχανάκια είναι όσο υποδεέστερη αγάπη για εσένα σε σχέση με τα αυτοκίνητα όσο παλαιότερα έχεις γράψει.

Εχω δηλωσει ρητα κ ειμαι καθετος σε αυτο οτι τα μηχανακι κ ολο τους το περιβαλλον ειναι 7η,ισως κ 8η εννοια στη ζωη μου.

Πρωτα η οικογενεια μου,μετα το κοριτσι,μετα οι παιδικοι μου φιλοι,μετα οι φιλοι,μετα η τσεπη μου,μετα τα αυτοκινητα κ τελος τα μηχανακια.

Διολου με αφορα αν παρει κ φωτια,αν εκραγει,στα α... μου τελειως.Ενα ματσο 180 κιλων σιδερου ειναι,αψυχο τελειως.Κ ας μου στοιχησε ενα 20ρικο+

Συνεχιζω να θεωρω πως τα αυτοκινητα ειναι μεγαλυτερη αγαπη για εμενα απο τα μηχανακια.Αλλες κ...λες με το αμαξι,αλλες με το μηχανακι....

Αυτο δεν παυει να σημαινει ομως οτι η αλητικη ζωη ξεκινησε βρισκωντας με πανω σε ενα GLX 90 στη Γ' Γυμνασιου του μυθικου 1ου Λυκειου Κ.Τουμπας.

Στα 18 ομως που πηρα αμαξι,αλλα γουστα.

Φορτωναμε μεσα moons,τριγυρνουσαμε ΚΑΙ με βροχη,ηχο μεσα της π...ας subwoofer κ δεν συμμαζευεται,φιμε τζαμια 3ο σταδιο να πινουμε κ κανενα τσιγαρο χωρις να φαινεται ουτε η καφτρα,γ...αμε στο πισω καθισμα,βαζαμε ρεφενε βενζινη κ τη καναμε Χαλκιδικη,στη πορεια που πηρα αυτοκινητα της προκοπης κοντρες,μπαντες,στοιχηματα κτλ

Πιο ωραια γουστα φιλαρακι εβγαλα με τα αυτοκινητα...

Στα παραπάνω γραπτά διακρίνεται διάχυτη η αγάπη για το δίτροχο σε όλη της την παράλογη, βαθειά μοτοσυκλετιστική έκταση.

Η αγαπη μου για τα διτροχα ξεκινησε πανω σε ενα παπακι,με παπακι μαθαμε να κανουμε σουζες,μπαντιλικια,κοντρες,εκκινησεις,με τα παπακια φορτωναμε moons,με το παπακι πηγαιναμε στο λυκειο,με το παπακι για μπυρες,με τοι παπακι στη πατριδα Αριδαια,με το παπακι Χαλκιδικη,με το παπακι πουλουσαμε μαγκια,με το παπακι μπλεκομασταν σε φασαριες,με το παπακι φαγαμε κρατητηρια-κυνηγητα απο τους Ζ,Δ, κτλ,με τα παπακια πηγαιναμε για πεσιμο καμια 15 ατομα στις Δυτικες γειτονιες,με τα παπακια γιναμε "μαγκες",με τα παπακια βγαζαμε τα γουστα μας καθε Παρασκευη βραδυ στο ΙΚΕΑ,με το παπακι βγαζαμε τη γκομενα,με το παπακι βγαζαμε τη κρυφη γκομενα,κ παει λεγοντας

Κι εξηγούμαι.

Εχεις την δυνατότητα να βολτάρεις ένα μοτόρι τούμπανο

Το απεκτησα δουλευοντας το,δεν το εκλεψα.Ασχετα που εκανα κωλοδουλεια για να βγαλω τοσα χρηματα σε τοσο λιγο καιρο,μαγκια μου

το οποίο πολλοί θα ζήλευαν

Οποτε θελεις το παιρνεις,το εχει οδηγησει κ ηκουτση Μαρια,η Σαρα κ η Μαρα

και παρ' όλα αυτά έχεις ανάγκη να αγοράσεις ένα ταπεινό παπάκι

Καταρχην δεν εχω αναγκη να αγορασω παπακι,κ το Sh 150 του πατερα μου μια χαρα ειναι που χρησιμοποιω ποσο καιρο.

Επισης δεν ειναι ταπεινο το παπακι.Το καλυτερο μεταφορικο μεσο της ιστοριας,κατ εμε

για να βγάζεις κάποια ανικανοποίητα γούστα σου.

Δεν εχω ανικανοποιητα γουστα με τα παπακια,πιστευω πως εχω κανει τα παντα,πιθανα κ απιθανα!Trust me...

Σωστά το καταλαβαίνω;

Σχεδον

Και αν ναι, και αυτό έχει μεγάλη σημασία και φαντάζομαι θα ενδιέφερε πολλούς, πως μπορεί να βγάζει γούστα ένας έμπειρος μηχανόβιος, συνηθισμένος σε 100 άλογα στην ρόδα,

100 εβγαζε καποτε,122,8 δυναμομετρημενα στον Αραμπατζη

με ένα 'τάφο' των 10 αλόγων;

Αν εισαι τσακαλακος,κ με 10 αλογα βγαζεις γουστα.Πατινα κ αγιος ο Θεος.... :whistling: :whistling:

Please elaborate [και άσε τον μακαρίτη στην ησυχία του].

Υπενθυμιζω,πως καποτε οι διαχειρηστες απεφασισαν οτι ξαφνικα οι παπακηδες ενοχλουν κ επιβαρυνουν την αρχικη σελιδα του forum.

Toυς στριμωξανε ολα τα θεματα για τα παπακια σε ενα link,κ σου λεει πολυ σας ειναι.

ΕΝΑΣ,λεω ΕΝΑΣ απο τα 16,000 μελη του Forum εβγαινε ΔΗΜΟΣΙΑ κ ΕΠΩΝΥΜΑ κ εβριζε mods και admins ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ μες τα μουτρα τους που εξαφανισαν τα παπακια απο τη κεντρικη σελιδα...

Τα γραπτα μενουν φιλε Ευγενιε,η ιστορια εγραψε.......

Γιωργος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παπι δεν ειναι ντροπη, για αλλους ειναι μεσο μεταφορας και για αλλους παθος, αλλη αιγλη εχει μια μεγαλη μηχανη και αλλη ενα τουμπανιασμενο παπι, εγω γουσταρω τις μοντες και τα παπαια προσφερονται για τετοιες, να μπει παλι στην αρχικη σελιδα το παπι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε φιλαρακι,αργησες.Οταν ετρεχαν οι εξελιξεις,ολοι χαρταετο πετουσατε.Μπαινανε οι πρασινοι στο θεμα για ηλεκτρικη σκουπα,βλεπατε πρασινο κ κανατε κακα στο βρακι σας.Το βρακι σου ακομη καφε ειναι.Μετα μπαινανε κατι αργοσχολοι κ λεγανε 'αχ εγω διαφωνω με αυτη τη κινηση,κ διαφωνω καθετα'.Εμενα οταν κατι μου γυρναει τα μυαλα βρισω χριστοπαναγιες,δεν κανω ντεμεκ αντιπολιτευση κ να χαμε να λεγαμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[....]Αν εισαι τσακαλακος,κ με 10 αλογα βγαζεις γουστα.Πατινα κ αγιος ο Θεος.... :whistling: :whistling:

[...]Τα γραπτα μενουν φιλε Ευγενιε,η ιστορια εγραψε.......

Γιωργος

Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, με κάλυψες κι έδωσες και κάτι παραπάνω [αλίμονο].

Τα γούστα που θα βγάζεις με την πάπια είναι προφανές ότι δεν έχουν αναγκαστικά σχέση με τα γκάζια και την αδρεναλίνη. Εχεις μία βαθειά, παλιά αγάπη για το όχημα την οποία δεν την κρύβεις και είναι πολύ όμορφο να έχεις την ικανότητα να την χαίρεσαι ακόμα. Το πρακτικό μέρος της ερώτησης μου, του οποίου η απάντηση σου παρατίθεται παραπάνω, με απασχολεί κάπως τον τελευταίο καιρό. Οι περιορισμένες μου εμπειρίες με μοτοσακά μέχρι τώρα αφορούσαν πάντα μηχανάκια τα οποία ενώ δεν ήταν τρομακτικά δυνατά σε απόλυτα νούμερα ήταν γρήγορα για την κατηγορία τους των χωματερών. 45 ρόδα, 35 ρόδα, 45 ρόδα άντε 22 με το πιο αδύναμο απ΄όλα το XR250R που είχαν πριν. Αναρωτιόμουν επομένως, "θα μπορούσα να την βρίσκω με ένα μηχανάκι που έχει 12 άλογα ρόδα;". "Μήπως είμαι αδιόρθωτος γκαζάκιας;"

Η απάντηση σου, προερχόμενη από έναν αδιόρθωτο γκαζάκια με κάνει να πιστεύω πως ίσως ναι θα μπορούσα να την βρίσκω και με 12 άλογα, φτάνει να υπάρχει και κάποια συναισθηματική επένδυση.

[Αν και μετά κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για ένα μοτέρ από πριόνι 450 που ψάχνεις... :tooth:]

Καλές βόλτες, πάντα όρθιος κι ελπίζω να βρεθεί σύντομα η ευκαιρία να τα πούμε και από κόντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, με κάλυψες κι έδωσες και κάτι παραπάνω [αλίμονο].

Χαρα μου

Τα γούστα που θα βγάζεις με την πάπια είναι προφανές ότι δεν έχουν αναγκαστικά σχέση με τα γκάζια και την αδρεναλίνη.

Φυσει αδυνατον.

Αν κ επι 22 μηνες κατειχα ενα παραφυσιν Ζ125 στα 72 χιλιοστα με 45 αλογα ροδα.Επι 2 χρονια το δυνατοτερο παπακι στη Σαλονικη.Πιστεψε απο γκαζια κ αδρεναλινη ησουν κομπλε...

Εχεις μία βαθειά, παλιά αγάπη για το όχημα την οποία δεν την κρύβεις

Ποτε μου δεν εκρυψα την ειλικρινη κ ανιδιοτελη λατρεια μου για τα παπακια.

Ειλικρινη γιατι μετα απο 2 χρονια στις ξαπλες του scooter,παλι με τρωει ο κωλος μου να τρωω βροχες κ να γινομαι παπαρα.

Ανιδιοτελη γιατι παρολο που δεν ειχα ΟΥΤΕ 1 post στην ενοτητα των παπιων,μολις εξαφανισαν την ενοτητα με τα παπακια ημουν Ο ΕΝΑΣ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ εκ των 16,000 που την επεσα για μανουρα στους mods κ τους επιτεθηκα με βαρυτατους χαρακτηρισμους

και είναι πολύ όμορφο να έχεις την ικανότητα να την χαίρεσαι ακόμα. Το πρακτικό μέρος της ερώτησης μου, του οποίου η απάντηση σου παρατίθεται παραπάνω, με απασχολεί κάπως τον τελευταίο καιρό. Οι περιορισμένες μου εμπειρίες με μοτοσακά μέχρι τώρα αφορούσαν πάντα μηχανάκια τα οποία ενώ δεν ήταν τρομακτικά δυνατά σε απόλυτα νούμερα ήταν γρήγορα για την κατηγορία τους των χωματερών. 45 ρόδα, 35 ρόδα, 45 ρόδα άντε 22 με το πιο αδύναμο απ΄όλα το XR250R που είχαν πριν. Αναρωτιόμουν επομένως, "θα μπορούσα να την βρίσκω με ένα μηχανάκι που έχει 12 άλογα ρόδα;". "Μήπως είμαι αδιόρθωτος γκαζάκιας;"

Τα ωραιοτερα,εντυπωσιακοτερα,κ μακρυτερα σουζιδια στη ζωη μου τα εχω κανει με Honda Astrea Supra 97 κυβικων κ 5 αλογων.

Μια χαρα γουστα εβγαζα.

Το Supra αυτο το ειχα κανει σε βολτα-εκδομες(!) κ delivery 180.000 χλμ.Το ηξερα σαν τη παλαμη μου,ηξερα καθε πιθανη κ απιθανη δραση κ αντιδραση του

Η απάντηση σου, προερχόμενη από έναν αδιόρθωτο γκαζάκια με κάνει να πιστεύω πως ίσως ναι θα μπορούσα να την βρίσκω και με 12 άλογα, φτάνει να υπάρχει και κάποια συναισθηματική επένδυση.

Σαν τα παπακια δεν εχει ρε,τελος.-

[Αν και μετά κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για ένα μοτέρ από πριόνι 450 που ψάχνεις... :tooth:]

Καλές βόλτες, πάντα όρθιος κι ελπίζω να βρεθεί σύντομα η ευκαιρία να τα πούμε και από κόντα!

Υμηττου 46,Παρασκευη βραδυ,Λαδοκολλα.

Ελα να καμαρωσεις Κατεμα να παρκερνει μπροστα στα μουτρα της Τροχαιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υμηττου 46,Παρασκευη βραδυ,Λαδοκολλα.

Ελα να καμαρωσεις Κατεμα να παρκερνει μπροστα στα μουτρα της Τροχαιας

Οπως είπα αν και μάλλον δεν θα είμαι εκεί να σε δω να παρκέρνεις θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην χάσω το πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι, να ξεπαρκέρνεις στα μούτρα της Τροχαίας! :D

Αντε, καλή πρώτη βόλτα με το καφασάκι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παπι δεν ειναι ντροπη, για αλλους ειναι μεσο μεταφορας και για αλλους παθος, αλλη αιγλη εχει μια μεγαλη μηχανη και αλλη ενα τουμπανιασμενο παπι, εγω γουσταρω τις μοντες και τα παπαια προσφερονται για τετοιες, να μπει παλι στην αρχικη σελιδα το παπι!!!

Eιδα το παπι(fx 125) μου πριν λιγο καιρο στα χερια του καγκουρα που το αγορασε.Πρεπει να το εχει κανει 200-250 κυβικα και απο πρασινο το εβαψε κοκινο ο κανιβαλος!

Mε γεια ο παπιος Κatema ελπιζω να τρομοκρατησεις αρκετους τροχαιους. Και εγω αυτα εκανα τον τελευταιο καιρο εις τριπλουν και ευτυχως μου κοστισαν μονο ενα σαρανταρι ευρω(για παντηλικι εξω απο διαβαση στο τμημα).Τα αλλα δε θελω να τα ξαναγραψω βαριεμαι, εχουν καταγραφει σε καποια ζωντανη συζητηση του φορουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγινες Διομηχανος δηλαδη τωρα, Καλοριζικο, καλοταξιδο και παντα ορθιο (στη μια ροδα εννοω).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα