Jump to content
KirosYMH

Απιστευτα χαζη πτωση!!!

Recommended Posts

Σημερα και ενω ειμαι στη δουλεια κοιταω το μοτορι μου απεξω και λεω αυτος ο Ψαλτης πως ειχε κανει το xt του σουζα αναποδα ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ πως το καβαλησε αναποδα!?

Σηκωνομαι και οπως καθεται ησυχη η κουκλα μου καθομαι αναποδα ως που καταλαβαινω οτι δεν εχω ισορροπια και η μηχανη αρχιζει να γερνει επικινδυνα προς τα αριστερα (οπως κοιτουσα δεξια κανονικα)...

Δεν προλαβαινω να κανω τιποτα παρα μονο να την κραταω οσο μπορω για να πεσει με λιγοτερη ταχυτητα...

Ακουω το γκρακ και η καρδια μου σκιζεται στα 2!!!Παω να την σηκωσω( επεσε και σε ενα παρτερι δεντρου) αλλα με τιποτα δεν σηκωνονοταν!

Αρχιζω να μυριζω τη βενζινη που ετρεχε απτην υπερχειλιση και βαζω τα δυνατα μου και ΤΣΟΥΠ ορθια!!!

Ανοιγω τα ματια μου πολυ αργα ετοιμος για να δω ζημια αλλα ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΗ δεν επαθε ουτε γραντζουνια!

Τη βαζω μπροστα και ολα καλα...

Εν κατακλειδι αυτες οι ταινιες του 80 ολο μ...κιες δειχναν!!!

Μακρια απο εμας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφου την γλιτωσες χωρις γραντζουνιες κλπ παλι καλα.

Αμα εχει και μια ελαφρια κλιση ο δρομος βαζε παντα ταχυτητα.. βοηθαει παντα _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ηθελα να ημουνα σε μια γωνια να σε εβλεπα να προσπαθεις να καβαλησεις την μοτο αναποδα χωρις να ξερω τι σκεφτεσαι απο μεσα σου.. χαχαχα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το δοκιμάσω και γω ψήθηκα για μακακιες.......Θα βάλω αφρολέξ κάτω πρώτου το δοκιμάσω.

do not try it at home

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχ παντως ειναι γαμω να κανεις τετοια οταν σου τη βαραει

κανονικα οταν κανω τετοιες μαλακιες προσπαθω να το μαγνητοσκοπω για να γελαω μετα.

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου την γλιτωσες χωρις γραντζουνιες κλπ παλι καλα.

Αμα εχει και μια ελαφρια κλιση ο δρομος βαζε παντα ταχυτητα.. βοηθαει παντα _thumbsup.gif

Παντα βαζω 1η ειτε ειμαι σε ευθεια ειτε οχι!!!

Δεν εφταιγε αυτο πιστεψε με χαχαχαχα

Έλιωσα στο γέλιο φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα.

Χαχαχαχα και εγω γελουσα φιλε μολις συνειδητοποιησα οτι τα γκομενακια που δουλευουν στο μαναβικο απεναντι ΜΕ ΕΙΔΑΝ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά, έχω πέσει και εγώ ανάποδα πάνω στον εξαερισμό του μετρό στην Ομόνοια δίπλα στη πιάτσα των ταξί...βράδυ (πρωί) με το xt με μια μπύρα στο χέρι ανέβηκα ανάποδα να ξαπλώσω το μηχανάκι έγειρε δεξιά και πέσαμε μαζί, το μηχανάκι κόλλησε στο τσιμέντινο τοίχο και εγώ έσκασα πάνω στη μεταλλική γρίλια...αν θυμάμαι καλά δλδ από τότε ψάχνω το βίντεο.... :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα μπροστά σε κόσμο που μας βλέπει δεν κάνουμε τέτοια πράγματα.. ειδικα άμα είναι κοπέλες :whistling:

Φαντάζομαι το σκηνικό και... :2funny: :2funny:

Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι... αν δεν πέσεις δεν μαθαίνεις δυστυχώς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα μπροστά σε κόσμο που μας βλέπει δεν κάνουμε τέτοια πράγματα.. ειδικα άμα είναι κοπέλες :whistling:

Φαντάζομαι το σκηνικό και... :2funny: :2funny:

Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι... αν δεν πέσεις δεν μαθαίνεις δυστυχώς

Δεν ειναι η 1η φορα με το εντουρο ειχα ξαναπεσει για χαζομαρες 2-3 φορες και το ευχαριστιομουν (στατικες πτωσεις).

Μου την δινει απλα που ο κολλητος μου ενω ειναι ασχετος απο μοτο και τις μισει μια φορα ανεβηκε οπως ακριβως ηθελα εγω σημερα και αραζε ανετος...

Δεν μπορω να καταλαβω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι η 1η φορα με το εντουρο ειχα ξαναπεσει για χαζομαρες 2-3 φορες και το ευχαριστιομουν (στατικες πτωσεις).

Μου την δινει απλα που ο κολλητος μου ενω ειναι ασχετος απο μοτο και τις μισει μια φορα ανεβηκε οπως ακριβως ηθελα εγω σημερα και αραζε ανετος...

Δεν μπορω να καταλαβω...

Το κόλπο είναι να είσαι μακρυά από κορίτσια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε εγώ απλά RESPECT...

Είσαι θεός.

Αρχιζω να μετανιωνω που το μοιραστηκα επρεπε να το παρω στον ταφο μου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαλτης Κλεφτρονι και τζεντλεμαν :_w00t: Τροποποιήθηκε από τον kukukali

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εκτός του ότι την ξεκινάει ανάποδα καταφέρνει να την βάλει και μπροστά ανάποδα με την μανιβέλα και μάλιστα με την πρώτη!!Αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!! :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου βρε φιλε δεν πηδηξες σε καμια βιτρινα να κολλησεις βεντουζα οπως ο spiderman, μια χαρα σε βρισκω !

:)

Μη χαλιεσαι, ταρζανιες καναμε ολοι μας και μπραβο που το μοιραστηκες μαζι μας. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά φίλε μου αυτός που οδηγούσε σε αυτήν την ταινία είναι ένας από τους δύο μοναδικούς - τότε - Έλληνες κασκαντέρ, τον οποίο τον έχω γνωρίσει και μου είχε πει την ιστορία. Μόλις μερικά μέτρα είχε κάνει ανάποδα.

Τροποποιήθηκε από τον Drowvarius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω λεω να ξαναπροσπαθησεις σε καπια αλανα.....η επαναληψη θα σε βοηθησει να το μαθεις!

(παρε κ'ένα φιλο με βιντεο μαζι)

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα