Jump to content
pit_hal

Ισοθερμικά Lidl

Recommended Posts

Ξερουμε αν θα ξαναβγει προσφορα εβδομαδας τωρα τον ιανουαριο για ισοθερμικα? ακυρο, ειδα στο φυλλαδιο οτι εχει ισοθερμικα απο 29/12 εως 3/1. Ελπιζω να προλαβω να τσιμπησω ενα παντελονακι...

το παντελονι το εχει δοκιμασει καποιος? κανει δουλεια πανω στη μηχανη?

Τροποποιήθηκε από τον zentakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξερουμε αν θα ξαναβγει προσφορα εβδομαδας τωρα τον ιανουαριο για ισοθερμικα? ακυρο, ειδα στο φυλλαδιο οτι εχει ισοθερμικα απο 29/12 εως 3/1. Ελπιζω να προλαβω να τσιμπησω ενα παντελονακι...

το παντελονι το εχει δοκιμασει καποιος? κανει δουλεια πανω στη μηχανη?

Αυτό που συνήθως φέρνουν τα Lidl έχουν σύνθεση πολυαμιδίου+πολυεστέρα+ελαστάνης.

Έχω καταλάβει ότι η συμπεριφορά του πολυεστέρα δεν είναι και η καλύτερη: αν έχει πολύ κρύο δεν σε καλύπτει αρκετά κι αν ζεσταθείς για κάποιο λόγο (π.χ. φορώντας το σε εσωτερικό θερμαινόμενο χώρο ή περπατώντας) συνήθως ενοχλεί. Επίσης, η ποιότητα είναι καλή/ανεκτή για τα χρήματα αυτά (~15€) αλλά όχι ότι καλύτερο μετά από πολύωρη χρήση... :lipssealed:

Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά εδώ μήπως αυτό που χρειάζεσαι τελικά είναι θερμοεσώρουχο κι όχι ισοθερμικό. :excl:

Από την προσωπική μου εμπειρία έχω καταλήξει στο ότι τα καλύτερα για μηχανάκι είναι αυτά που έχουν αποκλειστικά πολυαμίδιο (π.χ.90%) + ελαστάνη: έχουν πολύ καλή συμπεριφορά σε μεγάλο εύρος θερμοκρασίας και καλύτερη ποιότητα στην επαφή με το δέρμα και την εφαρμογή! B)

Επίσης, μην αναζητάς μόνο σε είδη μοτοσυκλέτας (δες π.χ.στο ebay) γιατί είναι πιθανόν να μην βρεις αυτό που χρειάζεσαι και να ξοδέψεις αρκετά χρήματα χωρίς λόγο μόνο και μόνο επειδή ένα προϊόν έχει την ονομασία "κατάλληλο για μοτοσυκλέτα". :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις. :_thumbsup:

Βikefun ευχαριστω για την συμβουλη. :cheers:

Θα τσιμπησω ομως ενα παντελονακι αν βρω στο λιντλ αυριο για να το εχω, αν δε με βολεψει θα παρω αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις. :_thumbsup:

Βikefun ευχαριστω για την συμβουλη. :cheers:

Θα τσιμπησω ομως ενα παντελονακι αν βρω στο λιντλ αυριο για να το εχω, αν δε με βολεψει θα παρω αλλο.

Τα εχω και εγω, ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Να ξερεις οτι το ισοθερμικο παντελονι δεν κανει δουλεια μεσα απο το τζιν θελει cordura ή δερματινο παντελονι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά τέτοιος ρουχισμός μόνος του δεν κάνει δουλειά! Προφανώς και θέλει το αμέσως εξωτερικό layer να διαθέτει περισσότερη προστασία!

Οπότε ισοθερμικό ή θερμοεσώρουχο χωρίς το εξωτερικό layer να είναι τουλάχιστον αντιανεμικό είναι παντελώς άχρηστο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εννοειται οτι σκετο ισοθερμικο δεν κανει τη δουλεια που πρεπει.

Απλα ρωτησα για το συγκεκριμενο παντελονι των lidl, αν αξιζει να το παρω ή ειναι για πεταμα και απο οσα σχολια ειδα, ειναι καλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι κάνει πολύ καλή δουλειά!

Εγώ πήρα πέρσυ σετ αδιάβροχο/αντιαμενικό της Crivit από τα Lidl! Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά!

Βέβαια χθες που πέρασα από 2-3 Lidl που πήγα να δω για κάτι μποτίτσες αδιάβροχες με επένδυση δεν είναι τίποτα από παντελόνια! Μόνο παιδικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην αναζητατε το απολυτο για χρηση πολης δε θα το βρειτε...

Οταν μιλαμε μονο για κρυο και οχι για βροχη μην περιμενει κανεις οτι θα βγει εξω με το μηχανακι με 5 βαθμους και θα ειναι ζεστος οτι και να φοραει..Η λυση ειναι απλη την οποια εφαρμωζω καθημερινα τον χειμωνα οσα χρονια οδηγω..

Διπλη καλτσα,μια λεπτη απο μεσα μια χοντρη απο εξω.Εσωθερμικο κολαν ή λεπτη φορμα πιασμενα με την εξωτερικη χοντρη καλτσα μεσα απο το παντελονι(φορμα-τζιν).Με τη σειρα,tshirt μεσα απο το κολαν και 2 φουτερ και μπουφαν αντιανεμικο τυπου emerson-basehit ή και κατι σε μοτοσυκλετιστικο.Απο πανω σιγουρα λαιμουδιερα μακρια περασμενη μεσα απο τα ρουχα εννοειται και γαντακι απλο λεπτο αντιανεμικο.Μια καθημερινη ενδυση που δεν σε ενοχλει σε κινησεις καθολου αλλα δε θα παγωσεις αμα κανεις 50κμ εντος πολης ή επαρχιακου παρα μονο ισως κρυωνεις λιγακι οχι ομως κατι ενοχλητικο.Ειναι κ αναλογα στον ανθρωπο και εγω ειμαι απο τους κρυουλιαριδες.

Μιλαω πιο πολυ για ατομα που μεσα στην πολη κυκλοφορουν χωρις (καλως ή κακως) μοτο-ρουχα με προστασιες κτλ αλλα προτιμουν ελευθερια.

Τροποποιήθηκε από τον modeoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοράς 2 φούτερ και από πάνω μπουφάν αντιανεμικό?

Νομίζω ότι τζάμπα τα φοράς όλα αυτά την στιγμή που μπορείς να πάρεις ένα σωστό μοτοσυκλετιστικό μπουφανάκι με επενδύσεις που να κάνει πιο αποτελεσματικά την δουλειά φορώντας μία μπλουζίτσα μόνο και το μπουφάν!

Όλα αυτά που φοράς λειτουργούν εις βάρος σου γιατί "αποθηκεύουν" το κρύο ακόμα και με το αντιανεμικό!

Στην χειρότερη στο πολλά κρύα με την μπλούζα και το σωστό μπουφάν να βάλεις καμιά θερμαντική κρέμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα αυτα που φοραω οπως λες τα εχω τσεκαρει στο σωμα μου τι με βολευει τι με ζεσταινει κτλ..Μπουφανακι dainese εχω,με επενδυσεις κτλ.Απο κρυο εχω να πω οτι ακομα κ με 2 φουτερ απο μεσα σαν αντιανεμικο με φλις δεν κραταει με τιποτα.Κιομως κ μενα μου κανει μεγαλη εντυπωση αλλα το εχω τριπλοτσεκαρει οτι απο κρυο δεν...Ασε που το συγκεκριμενο στα μανικια ακομα και τερμα σφιχτα να τα κλεισεις απο καπου θα μπαζει αερα,εκει χρειαζοτανε λαστιχο στην επενδυση απο μεσα...

Επισης για αποθηκευση κρυου οπως λες το παθαινω μονο στις 2πλες καλτσες μετα απο πολλες ωρες στο κρυο(οχι απαραιτητα σε πολικες θερμοκρασιες) και παγωνει το ποδι μου.Για αυτο ψαχνω λυση τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω απο πανω με το μπουφαν+φουτερ+περιλαιμιο+γαντια ειμαι κομπλε.

Στα πόδια εχω θεμα θερμανσης κ την παλευω μεχρι ~15 βαθμους, παρακατω θερμοκρασια δεν.

Εχω στο προγραμμα να παρω ενα παντελονακι καποια στιγμη γιατι θα την πατησω με τα γονατα στο κρυο μου φαινεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ όταν φοράω παντελόνι και μπουφάν μηχανής είμαι ευτυχισμένος! Δεν κρυώνω, δεν ζεσταίνομαι! Το μόνο που την ακούει είναι κλασικά τα χέρια, αν και το πρόβλημα μετριάζεται με τα θερμαινόμενα grips και τις φούχτες.

Από μέσα δεν φοράω παρά ένα μακρυμάνικο T-Shirt, άντε footer. Μέσα από τις μπότες κάλτσες από merino.

Το μπουφάν ένα Dainese G. 500 GT D-DRY ή και το δερμάτινο G. RAZON PELLE με την αφαιρούμενη επένδυση. Παντελόνι το NEW GALVESTONE GORE-TEX με την επίσης αφαιρούμενη επένδυση...

Ισοθερμικό το φοράω συνήθως όταν δεν φοράω το συγκεκριμένο παντελόνι ή αν δεν θέλω να λερώσω το παντελόνι και να γλιτώσω το κανονικό πλύσιμο, και γενικά καθημερινά.

BTW, το ισοθερμικό τη μηχανή δεν είναι και τόσο κατάλληλο. Κάνει δουλειά αλλά γενικά απαιτεί κίνηση. Η δουλειά του είναι να κρατάει την θερμοκρασία μας σταθερή, όχι να την διατηρεί. Χρειαζόμαστε εσώρουχα από μαλλί merino.

Όσο για τα Crivit του Lidl, είναι μια χαρά για την τιμή τους. Η διαφορά με κάτι καλύτερο είναι ότι δεν το νιώθεις πάνω σου, ενώ τα Crivit τα νιώθω...

(Και εγώ είμαι από τους κρυουλιάριδες...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορασα ισοθερμικο σετ στα 16 ευρω απο Μακρο, ειναι πολυ φθηνο και δεν περιμενα τιποτα το σπουδαιο. Ελα ομως που δεν εχω κρυωσει ακομα και στους -5 πρωι πρωι στη Θεσσαλονικη. Ειναι της μαρκας outhorn.

Απο χερια τι να πω, πηγα πηρα γαντια spidi motorrad και δεν κανουν δουλεια. Αντιθετως ποναει το χερι μου λογω της αποθηκευσης του κρυου στα γαντια. Αχρηστα 100% τζαμπα λεφτα, και απο ποιοτητα ΜΗΔΕΝ τα εχω φορεσει 3 φορες και ειδη εχουν ψιλοφαγωθει καποια σημεια. Μαλλον θα παω να παραπονεθω και να ζητησω τα λεφτα μου πισω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις μπήκα μέσα... Στο θερμόμετρο έγραφε 1°C σε όλη τη διαδρομή... Πόδια, κορμός μια χαρά, αλλά τα ακροδάκτυλα... παγάκια.

Οι χούφτες που έχω (polisport) σίγουρα ανεπαρκείς, τουλάχιστον στη θέση που είναι (δεν πάνε ψιλότερα γιατί βρίσκουν στα σωληνάκια των φρένων).

Το μόνο σίγουρο: η παγωνιά σε κάνει τρελό κάγκουρα! :D Έκανα τη διαδρομή σε χρόνο Dt!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα