Jump to content
djnoizeteck

RD 350

Recommended Posts

Η μεγαλυτερη σκοτωστρα ever ηταν το σαμουραι της Καβασακι.

+1000...εξισου και η ιστορία με τους σταυρούς στο ντεπόζιτο που οι περισσότεροι θα εχετε ακουστα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

+1000...εξισου και η ιστορία με τους σταυρούς στο ντεπόζιτο που οι περισσότεροι θα εχετε ακουστα...

Παπαρια μαντολες τους πιο πολυς τους ειχαν φαει τα Zundapp και οι Floretες αλλα αυτα δεν εξαπτουν την φαντασια .

Αν την εποχη τον Σαμουραι και των RD φορουσαν στολες και κρανοι και οχι καμπανες πανελονια και ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ :2funny: θα ειχαν γλειτωσει πολυ.

Δεν ηταν τα φρενα και ο σκελετος τον RD τοσο αθλια οσο τα λαστιχα που φορουσαν γι'αυτο πες στον πατερα σου το πρωτο που εχει να κανει ειναι να του ταιριαξει ενα ζευγαρι λαστιχα τωρινης τεχνολογιας και προσοχη στον δεικτη ταχυτητας .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε το μηχανακι βαλτο καπου μονο να το βλεπεις Δεν ειναι οχημα για να πας βολτα.Το ειχα το 1983 για ενα χρονο και ειμαι τυχερος που εμεινα ζωντανος και αρτιμελης Εχασα φιλο απο ενα τετοιο.Και μην σκεφτεις ποτε οτι θα το πηγαινεις "λογικα" Αν το καβαλησεις καποια στιγμη θα το πας οσο παει και τοτε ......ο θεος να σε βοηθησει.

Αχρηστο μηχανακι εντελως. Δεν στριβει, δεν σταματαει,ο θανατος προσωποποιημενος.Δεν σου επαιρνε ο πατερας σου ενα περιστροφο καλυτερα? Πιο ασφαλες θα ητανε.

Καλη τυχη με την "λαιμητομο"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παπαρια μαντολες τους πιο πολυς τους ειχαν φαει τα Zundapp και οι Floretες αλλα αυτα δεν εξαπτουν την φαντασια .

Αν την εποχη τον Σαμουραι και των RD φορουσαν στολες και κρανοι και οχι καμπανες πανελονια και ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ :2funny: θα ειχαν γλειτωσει πολυ.

Δεν ηταν τα φρενα και ο σκελετος τον RD τοσο αθλια οσο τα λαστιχα που φορουσαν γι'αυτο πες στον πατερα σου το πρωτο που εχει να κανει ειναι να του ταιριαξει ενα ζευγαρι λαστιχα τωρινης τεχνολογιας και προσοχη στον δεικτη ταχυτητας .

+ 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μιλας ετσι,μαλλον δεν τα γνωρισες καλα τα μηχανακια αυτα.

Τα σαμουραι ειχαν ενα τρομερο κινητηρα με αγρια ξεσπασματα,τοποθετημενο σε ενα σκελετο ποδηλατου και με φρενα παπιου.

Ποιος εξοπλισμος θα εσωζε τους αναβατες............................... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mach III......αν θυμαμαι καλα...πολυ σκοτωστρα.

φιλε στα χερια σου πηρες μια ιστορικη μοτοσυκλετα,φερσου της με σεβασμο.και μια συμβουλη,τον νου σου.αυτα τα μηχανακια δεν συγχωρουν λαθη,απαιτουν προσοχη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mach III......αν θυμαμαι καλα...πολυ σκοτωστρα.

φιλε στα χερια σου πηρες μια ιστορικη μοτοσυκλετα,φερσου της με σεβασμο.και μια συμβουλη,τον νου σου.αυτα τα μηχανακια δεν συγχωρουν λαθη,απαιτουν προσοχη.

Μach ειναι η επισιμη ονομασια της και Σαμουραι μαλλον την βαπτισαν τα αμερικανα,οπως και τα Νιντζα. :_thumbsup:

kawasaki500h1machiii40y.jpg

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μιλας ετσι,μαλλον δεν τα γνωρισες καλα τα μηχανακια αυτα.

Τα σαμουραι ειχαν ενα τρομερο κινητηρα με αγρια ξεσπασματα,τοποθετημενο σε ενα σκελετο ποδηλατου και με φρενα παπιου.

Ποιος εξοπλισμος θα εσωζε τους αναβατες............................... :_zeppelin:

Μεγαλωσαμε με τον μυθο τον Σαμουραι που ελεγε οτι το φοβερο και τρομερο 750 ειχε τοση δυναμη που ηθελε προσοχη στο ανοιγμα του γαζιου γιατι σπιναρε η ζαντα στο λαστιχο και εκοβε την βαλβιδα!!!!!!

Το 2001 πραγματοποιητε ενα ονειρο μου ,και δεν υπαρχει καλυτερο απ' αυτο , μου προσφερετε γιανα οδηγησω στην πιστα τον Μεγαρων το περιβοητο Kawasaki Mach iii 750 μιλαμε για το καλυτερο μοτοσυκλετικο δωρο που μου εχουν κανει , τα του μυθου δεν τα σηζηταω καν "λογια της πλατειας " τα φρενα οι αναρτησεις και το πλαισιο ειναι σαν Ιαπωνικο της εποχης .

Επιμενω λοιπον οτι το πιο επικυνδινο ειναι τα λαστιχα που φορουσαν(οποιος εχει πατησει διαχωρηστικη με αυτα ξερει τι ενοω) , κι επειδη και RD ειχα και ακομα εχω διχρονο στην αποθηκη μου , κατα την αποψη μου η αληθεια απεχει αρκετα απ'τα μυθευματα της εποχης που μοιαζουν με της ιστοριες απ το στρατο προς αυτους που προκειτε να καταταγουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι... ΟΚ... μόνο εσύ έχεις καβαλήσει RD 350 και μόνο εσύ ξέρεις. Μήπως ξέρεις να μου πεις επίσης τις εντυπώσεις που αποκόμισα εγώ από αυτό το μηχανάκι όταν το καβαλούσα?

Όλα τα μηχανάκια της εποχής, την ίδια τεχνολογία ελαστικών φορούσαν αλλά τα υπόλοιπα δεν είχαν τα χάλια του RD.

Πολύ γκάζι-ανύπαρκτα φρένα-σκελετός ποδηλάτου και ψαλίδι από ζυμάρι. Καβαλούσες έπειτα τα GPZ 550 και καταλάβαινες πόση μεγάλη μαλακία ήταν το RD από το σκελετό και τα περιφερειακά του. (σημείωση. την ίδια τεχνολογία ελαστικών φορούσε και το 550 αλλά δεν σε έσφαζε στο γόνατο όπως η μλκία της YAMAHA) :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην το κουραζω το θεμα,εδω υπαρχει ενα review.

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_h2.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι... ΟΚ... μόνο εσύ έχεις καβαλήσει RD 350 και μόνο εσύ ξέρεις. Μήπως ξέρεις να μου πεις επίσης τις εντυπώσεις που αποκόμισα εγώ από αυτό το μηχανάκι όταν το καβαλούσα?

Όλα τα μηχανάκια της εποχής, την ίδια τεχνολογία ελαστικών φορούσαν αλλά τα υπόλοιπα δεν είχαν τα χάλια του RD.

Πολύ γκάζι-ανύπαρκτα φρένα-σκελετός ποδηλάτου και ψαλίδι από ζυμάρι. Καβαλούσες έπειτα τα GPZ 550 και καταλάβαινες πόση μεγάλη μαλακία ήταν το RD από το σκελετό και τα περιφερειακά του. (σημείωση. την ίδια τεχνολογία ελαστικών φορούσε και το 550 αλλά δεν σε έσφαζε στο γόνατο όπως η μλκία της YAMAHA) :closedeyes:

Ρε φιλε τι θυμηθηκες τωρα?GPZ 550?Το ειχα το 89(τον καρχαρια) μαυρο με πορτοκαλι-κοκκινα σχεδια :wub: .Φοβερη μηχανη για την εποχη.Το RD οπως ολα τα διχρονα, ειχε το μειον οτι δεν φρεναρε με το μοτερ, και μαζι με τα υπολοιπα κουσουρια του, ειχε θεμα.Σε προκαλουσε ομως το ατιμο να το πηγαινεις ταπα. :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

XA XA XA O καθενας την κλανια του μοσχολυβανο.

Και σε αγωνες τρεχανε και κανενας δεν επαθε τιποτα και το μηχανακι με τον αριθμο 50 ειναι το GPZ 550 :thumbsup:

dsc01313z.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε τι θυμηθηκες τωρα?GPZ 550?Το ειχα το 89(τον καρχαρια) μαυρο με πορτοκαλι-κοκκινα σχεδια :wub: .Φοβερη μηχανη για την εποχη.Το RD οπως ολα τα διχρονα, ειχε το μειον οτι δεν φρεναρε με το μοτερ, και μαζι με τα υπολοιπα κουσουρια του, ειχε θεμα.Σε προκαλουσε ομως το ατιμο να το πηγαινεις ταπα. :spiteful:

Το 550 το είχε ένα καλό παλικάρι και ποτέ δεν σου έλεγε όχι για να το πάρεις βόλτα. Το είχα καβαλήσει πολλές φορές κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα. Απίστευτο μηχανάκι για τότε και ειδικά για μένα που το δικό μου ήταν ένα CB 250N. Μου φαινόταν πύραυλος (κι εκείνος ο ήχος του!!! :wub: ) (κάποια στιγμή είχα καβαλήσει και το 750 (με τις ενδείξεις των σχέσεων πάνω στο ρεζερβουάρKawasaki%20GPZ750%20Turbo%20%204.jpg. Απίστευτο μηχανάκι κι αυτό. Γενικώς τότε στην επαρχία οδηγούσαμε όλοι τα πάντα. Μοιραζόμασταν τα μηχανάκια. Πολύ καλό ήταν και το τότε GSXR Hypersport. Αρκουδόγκαζο! :_rock-on: )

Το RD το είχε φιλαράκι κι ήταν από τους μοναδικούς που δεν είχε φάει τα μούτρα του... αλλά πήγαινε σαν κότα.

XA XA XA O καθενας την κλανια του μοσχολυβανο.

Aκριβώς αυτό λέω κι εγώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις απολυτο δικιο.Αθλιο μηχανακι.Μονον οσοι δεν το οδηγησαν μπορουν να πουν κατι καλο γι'αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαράκι καλορίζικο το εργαλείο και μπράβο στον φάδερ που το πήρε. :respekt:

Το κάθε μηχανάκι έχει τα όριά του στην οδήγηση , τα βρίσκεις και πας μέχρι εκεί.

Αν τα ξεπεράσεις έφαγες τα μούτρα σου . Αυτό ισχύει για όλα τα μηχανάκια και όχι μόνο για το RD.

Καλές βόλτες και περιμένουμε φωτό και βιντεάκι να το ακούσουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλό ήταν και το τότε GSXR Hypersport. Αρκουδόγκαζο!

Καποτε θα γινει προτζεκτ

01102007003.jpg

Καπου αποθηκευμενο περιμενει :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..........................

Το κάθε μηχανάκι έχει τα όριά του στην οδήγηση , τα βρίσκεις και πας μέχρι εκεί.

Αν τα ξεπεράσεις έφαγες τα μούτρα σου . Αυτό ισχύει για όλα τα μηχανάκια και όχι μόνο για το RD.

Απλά, στο συγκεκριμένο μηχανάκι, τα όρια αυτά ήταν πολύ, μα ΠΟΛΥ χαμηλά................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ εκείνα τα χρόνια είχα οδηγήσει όλη τη σειρά της ΥΑΜΑΗΑ με τα RD. Είχα οδηγήσει πολύ το 125LC αλλά και το παραεισαγωγής RZ250 (που ήταν το RD 250) αλλά και το RD 350. Δεν είχα οδηγήσει μόνο το 500 (αφού δεν το είχε και κανένας :P )

Μπορώ να πω μάλιστα, ότι το RZ250 ήταν πιο φιλικό και με καλύτερα κρατήματα. Ίσως λόγω λιγότερου γκαζιού γιατί από περιφερειακά πάνω κάτω τα ίδια είχαν με το 350.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ εκείνα τα χρόνια είχα οδηγήσει όλη τη σειρά της ΥΑΜΑΗΑ με τα RD. Είχα οδηγήσει πολύ το 125LC αλλά και το παραεισαγωγής RZ250 (που ήταν το RD 250) αλλά και το RD 350. Δεν είχα οδηγήσει μόνο το 500 (αφού δεν το είχε και κανένας :P )

Μπορώ να πω μάλιστα, ότι το RZ250 ήταν πιο φιλικό και με καλύτερα κρατήματα. Ίσως λόγω λιγότερου γκαζιού γιατί από περιφερειακά πάνω κάτω τα ίδια είχαν με το 350.

Γιατί το cb250n σου είχε καλύτερα κρατήματα. Είχα και εγώ το 89 το cb400n. Έφευγε με μηδαμινές κλήσεις, τα φρένα προοδευτικότητα 0, απλά τα έσωζε ότι δεν πήγαιναν. Αυτά που λέτε για το Rd χρακτήριζαν ολόκληρη την εποχή. Έστριβαν τα boldor και τα gs? Μετά το 83 άρχισαν να φτιάχνουνε τα πράγματα. Είχα και εγώ Gpz550 unitrack του 84 το original κοκκινο, και είχε άψογη συμπεριφορά. Σε σχέση με το rd είχε 50 κιλά και 100 mm μεταξόνιο παραπάνω, πολή πιο αργή γεωμετρία 18άριδες τροχούς κλπ. Rd δεν είχα οδηγήσει οπότε δεν έχω ιδίαν άποψη. Το μηχανάκι πιθανόν να ήταν πολύ νευρικό μετά τα όρια του. Σίγουρα όμως περισσότερο έφταιγε το κοινό στο οποίο είχε απήχηση. Και με peugeot rally έχουν σκοτωθεί άπειροι πιτσιρικάδες. Είχε πρόβλημα το αμάξι? Το αμάξι ήταν cart αλλά τα cart θέλουν και 5 γνώσεις, δεν είναι toyota που ότι και να κάνεις άντε να υποστρέψουν. Για το πλαίσιο νομίζω ότι αναλογικά με την εποχή του υπερβάλλεται. Για δείτε το αντίστοιχο ενός σημερινού kle 500 που είναι και αυτό διπλό και σωληνωτό. Σημασία στην ακαμψία δεν έχει μόνο η διάμετρος αλλά και το πάχος του τοιχώματος καθώς και λοιπές ενισχύσεις. Το gsxr που λέτε που ήταν και μοντέλο 89, με το ψηλό κέντρο βάρους δεν έκανε tank slapping για την πλάκα μόνο το Rd σας φταίει. Απλά να ξέρει ο φίλος ότι δεν είναι για να εξερευνάς όρια.

Όπως και να έχει είναι ένα κλασσικό και ιστορικό μηχανάκι που δικαιούτε τον σεβασμό του.

. .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί το cb250n σου είχε καλύτερα κρατήματα. Είχα και εγώ το 89 το cb400n. Έφευγε με μηδαμινές κλήσεις, τα φρένα προοδευτικότητα 0, απλά τα έσωζε ότι δεν πήγαιναν. Αυτά που λέτε για το Rd χρακτήριζαν ολόκληρη την εποχή. Έστριβαν τα boldor και τα gs? Μετά το 83 άρχισαν να φτιάχνουνε τα πράγματα. Είχα και εγώ Gpz550 unitrack του 84 το original κοκκινο, και είχε άψογη συμπεριφορά. Σε σχέση με το rd είχε 50 κιλά και 100 mm μεταξόνιο παραπάνω, πολή πιο αργή γεωμετρία 18άριδες τροχούς κλπ. Rd δεν είχα οδηγήσει οπότε δεν έχω ιδίαν άποψη. Το μηχανάκι πιθανόν να ήταν πολύ νευρικό μετά τα όρια του. Σίγουρα όμως περισσότερο έφταιγε το κοινό στο οποίο είχε απήχηση. Και με peugeot rally έχουν σκοτωθεί άπειροι πιτσιρικάδες. Είχε πρόβλημα το αμάξι? Το αμάξι ήταν cart αλλά τα cart θέλουν και 5 γνώσεις, δεν είναι toyota που ότι και να κάνεις άντε να υποστρέψουν. Για το πλαίσιο νομίζω ότι αναλογικά με την εποχή του υπερβάλλεται. Για δείτε το αντίστοιχο ενός σημερινού kle 500 που είναι και αυτό διπλό και σωληνωτό. Σημασία στην ακαμψία δεν έχει μόνο η διάμετρος αλλά και το πάχος του τοιχώματος καθώς και λοιπές ενισχύσεις. Το gsxr που λέτε που ήταν και μοντέλο 89, με το ψηλό κέντρο βάρους δεν έκανε tank slapping για την πλάκα μόνο το Rd σας φταίει. Απλά να ξέρει ο φίλος ότι δεν είναι για να εξερευνάς όρια.

Όπως και να έχει είναι ένα κλασσικό και ιστορικό μηχανάκι που δικαιούτε τον σεβασμό του.

. .

Φιλε μου το κακο με αυτο το μηχανακι ειναι οτι ειχε δυναμη ατελειωτη και δεν ειχε καθολου κρατηματα και φρενα.Γι'αυτο λεμε οτι ειναι τρομερα επικινδυνο.Οταν μια εταιρεια φτιαχνει ενα μηχανακι με τετοια δυναμη πρεπει να φροντισει τουλαχιστον να του βαλει και τα αντιστοιχα φρενα και ενα αξιοπρεπες κρατημα. Αλλοιως ειναι εν δυναμει δολοφονος.

Τι αλλαζει απο τον καθε ασχετο που βαζει σε παπι μοτερ απο 250 cc και σκοτωνεται για πλακα?

Και μην κανουμε τωρα τους "ωριμους" οδηγους.Και μαλιστα ενα παιδι 18-20 χρονων.Τα ξεχασατε τα δικα σας. Ολα τα μηχανακια που καβαλησα εγω τουλαχιστον τα πηγαινα οσο πηγαιναν.Και δεν νομιζω οτι αποτελω εξαιρεση. Οταν εχεις δυναμη στο γκαζι καποιες φορες θα το ανοιξεις.

Θα το ξαναπω. Το μηχανακι ειναι μονο για το μουσειο.Σεβασμο πρεπει να δειχνουμε στην ανθρωπινη ζωη και οχι σε ενα ματσο παλιοσιδερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

. .

Λέγε πόσα σε πληρώνει η Toyota? :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

YAMAHA RD 350!!!

Μεγάλος "έρωτας" της εποχής που δυστυχώς έχει σκοτώσει πολύ κόσμο.

Πραγματικά θα σου πρότεινα ΜΗΝ εξερευνήσης τα όρια του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eδω μια φωτο οταν την ειχα αγορασει 1989 εισαγωγη απο ιαπωνια ,ανθουσαν τωτε οι εισαγωγες απο την χωρα του ανατελοντως ηλιου!!!!!!!!

Ηταν το RZ 250 ypvs 350.000 δραχμες παρακαλω, αλλα δεν ειχε απολυτως καμια μα καμια διαφορα με το RD 350 ,ενα χρονο μετα μετατροπει αφου καταφερα να το κολησω με αρκετα χλμ μεσα 180 κατεβαινοντας την συγγρου ασχημη εμπειρια, εβαλα μοτερ απο το RD 350 και τουμπανιασμα αμεσως 390cc...:angel_not: ριντ πλαστικα εξατμισεις jianneli,καρμπυτερ dellorto.......βελτιωση στα φρενα δεν επαιρνε,αποτι θυμαμε ,αν και τα μυαλα στα τρελα γκαζια για εκεινη την εποχη ,δεν μας αφηνε περιθωρια να το κοιταξουμε λαθος μεγαλοοοο!!!!!!!! η μηχανη ειχε 240 τελικη απο καταναλωση καταπιωνα τρελη ουτε που θυμαμε, παντως δεν προλαβαινα ....αλλα για να σταματησει ηθελε αγκυρα :sweatdrop: .Οσο για τα ρουχα μου μονιμα μυρωδια BELL-RAY s7 χαρακτηριστικη μυρωδια ,οχι και ασχημη :tooth: σε σχεση με αλλα λαδια μιξης ειχαν πιο συκατι μυρωδια.....:grin: Παντως για την εποχη του ηταν κορυφαια μηχανη, αφου καταφερνε να καθεται διπλα σε μεγαλυτερες μηχανες της εποχης εκεινης των 600 κυβικων παναξια.....Ξεχασα να πω οτι οντως οπως και γραψανε και μερικα παιδια ηταν ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ!!!!!dsc00768lq.jpg

Και τα καλα νεα εδω......

RD 350 η επιστροφη ενος θρυλου!!!!!TR.gifyamrd.jpgΈντονη είναι η φημολογία πως η Yamaha σχεδιάζει την αναβίωση των δίχρονων κινητήρων μεγάλου κυβισμού και μάλιστα σκοπεύει να παρουσιάσει μια σειρά μοντέλων τα οποία θα κινούνται από αυτούς. Το RD 350, είναι η μοτοσικλέτα που πιθανότατα θα παρουσιαστεί πρώτη. TR.gifΕίναι σίγουρο, πως οι λάτρεις του δίχρονου κινητήρα…προσεύχονται νυχθημερόν ώστε κάποια στιγμή, ο χαρακτηριστικός στριγκός ήχος και η μυρωδιά του διχρονόλαδου να επιστρέψουν ξανά στους δρόμους.

Οι αυστηρές προδιαγραφές ρύπων που ισχύσαν στις περισσότερες αγορές τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσαν την «χαριστική βολή» για τους δίχρονους κινητήρες με αποτέλεσμα να σταματήσει η παραγωγή πολλών αξιόλογων μοτοσικλετών.

Τον «σκόπελο» αυτών των –αυστηρών- προδιαγραφών θα πρέπει να αποφύγει η Yamaha αν πραγματικά σκοπεύει να βγάλει στην παραγωγή μια δίχρονη μοτοσικλέτα επιδόσεων. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, αφού οι τεχνολογικές εφαρμογές που θα χρησιμοποιηθούν για την μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων θα είναι σίγουρα πολλές και θα πρέπει να μην λειτουργήσουν εις βάρος της χαρακτηριστικής απόδοσης του δίχρονου κινητήρα.

Μέχρι στιγμής, ένα θρυλικό όνομα του παρελθόντος φιγουράρει ως το πιθανότερο project αναβίωσης των δίχρονων μοτοσικλετών και αυτό δεν είναι άλλο από το RD 350. Το σχέδιο που «αλιεύσαμε» από το διαδίκτυο δεν αποτελεί κάτι επίσημο, αλλά πιστεύουμε ότι είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα μπορούσε να παρουσιάσει η Yamaha, αφού έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά στοιχεία από το supersport R6.

http://www.youtube.com/watch?v=wJgFUCDnU_4&feature=related

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα