Jump to content
Thundy

Αιματηρή απόπειρα

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Αιματηρή απόπειρα λοιπόν κατά της αγάπης μου (ΧΤ600 του 2002) είχα σήμερα.

05:00 και ξυπνάω από το συναγερμό! Κατεβαίνω στην μηχανή όπως-όπως… Η μηχανή στη θέση της. Κλειδαριά μίζας σπασμένη με την ένδειξη ON αναμμένη. Μπροστά στο καντράν βγαλμένο το πλαστικό και κομμένα ορισμένα καλώδια και παντού αίμα, τόσο πάνω στην μηχανή όσο και κάτω. Προφανώς, ο «κύριος» τρομοκρατήθηκε όταν άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός και μαζί με το καλώδιο, έκοψε και το δακτυλάκι.

05:03 Τηλ. το 100, έρχονται για καταγραφή. Τα ίχνη του αίματος χάνονται μετά από 200 μέτρα, και προτείνουν μήνυση κατά αγνώστου.

Εδώ να σημειώσω, ότι η μηχανή ενώ κλειδώνεται με κουλούρα, σήμερα ο γαμπρός μου ξέχασε….

Τώρα, εγώ περιμένω να ανοίξει το αστυνομικό τμήμα ζωγράφου (περίπου 40 μέτρα από την μηχανή και δεν είδαν τπτ !) και νιώθω όπως λένε οι Άγγλοι “Like sitting duck” αφού η μηχανή δεν παίρνει πλέον συναγερμό και είναι έτοιμη για μιζάρισμα. Την κρατάει μόνο το κλειδωμένο τιμόνι και η κουλούρα…

Αυτά τα λίγα, θα ενημερώσω για εξελίξεις…

Αν κάποιος ξέρει να μου πει που πρέπει να απευθυνθώ για την αποκατάσταση καλωδίων και κλειδαριάς, και πόσο περίπου θα κοστίσει. Επίσης, θα πρέπει να πάω να ελέγξουν και τις καλωδιώσεις του συναγερμού?

Και στο τέλος της μέρας θα πρέπει να πω «Πάλι καλά…»

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ετσι οπως ειδα τον τιτλο,ειπα παει βρεθηκε με τον κλεφτη τετ α τετ και επεσε βρωμοξυλο. :closed-topic:

και βεβαια στο τελος να πεις ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ,το μηχανακι στην θεση του δεν ειναι. :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιος ξέμεινε/έψαχνε απο/για ανταλλακτικά.....:thumbsdown:

έβγαλε τα λεφτά του ο συναγερμός σου ! Μπράβο που τον είχες ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέλος καλό όλα καλά. Πάλι καλά που κοιμάσαι ελαφρά. Εγώ μόνο με γκαζάκι θα ξυπνούσα. Μάλλον σε ερασιτέχνη έπεσες. Αν συνεχίσει να κόβει δάχτυλα σε λίγο θα πρέπει να αλλάξει επάγγελμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι καλά να λες φίλε μου που την γλίτωσες.

Ίσως μετά από αυτό να βάλεις και ένα ακόμα μέτρο προστασίας (π.χ. ένα disklock), έτσι ώστε αν σε έχουν βάλει στο μάτι να αιφνιδιαστούν λίγο παραπάνω αν ξαναπροσπαθήσουν κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι καλά να λες φίλε μου που την γλίτωσες.

Ίσως μετά από αυτό να βάλεις και ένα ακόμα μέτρο προστασίας (π.χ. ένα disklock), έτσι ώστε αν σε έχουν βάλει στο μάτι να αιφνιδιαστούν λίγο παραπάνω αν ξαναπροσπαθήσουν κάτι.

Ναι μπορεί να ξανάρθει να πάρει το αίμα του πίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα…! Δυστυχώς είχα χαμηλά μέτρα γιατί έχω έρθει για 2 εβδομάδες ώστε να τελειώσω με τη σχολή μου. Αλλά, έτσι ήμαστε οι ξεροκέφαλοι. Αν δεν πάθουμε, δεν μαθαίνουμε!

Λοιπόν, update.

Από το αστυνομικό τμήμα μου είπαν, εκτός τα 100 ευρώ(!!!) για την μήνυση, ότι επειδή είναι απόπειρα και όχι κλοπή, την μήνυση απλά θα την θάψουν. Έφυγα χωρίς να κάνω τπτ, θα μιλήσω με δικηγόρο και αν είναι θα επανέλθω.

Η επισκευή της μηχανής δεν είναι τόσο ακριβή όσο περίμενα, άλλα όχι και αμελητέο ποσό.

Φυσικά, αύριο πρωί πάω για αλυσίδα-τούμπανο και disklock!

Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση… Χρειάζεται !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ, για πες τώρα και 5 νούμερα από το 1 έως το 49 για να παίξω κανα τζόκερ...:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα…! Δυστυχώς είχα χαμηλά μέτρα γιατί έχω έρθει για 2 εβδομάδες ώστε να τελειώσω με τη σχολή μου. Αλλά, έτσι ήμαστε οι ξεροκέφαλοι. Αν δεν πάθουμε, δεν μαθαίνουμε!

Λοιπόν, update.

Από το αστυνομικό τμήμα μου είπαν, εκτός τα 100 ευρώ(!!!) για την μήνυση, ότι επειδή είναι απόπειρα και όχι κλοπή, την μήνυση απλά θα την θάψουν. Έφυγα χωρίς να κάνω τπτ, θα μιλήσω με δικηγόρο και αν είναι θα επανέλθω.

Η επισκευή της μηχανής δεν είναι τόσο ακριβή όσο περίμενα, άλλα όχι και αμελητέο ποσό.

Αυτο έχουν να πουν μονο οι γαμημενοι? Εδω κοντευαν να ριξουν ισοβια στην κοπελλα που εριξε τα αυγα στον βουλευτη.

Σκατα στα μουτρα τους γαμω το κρατος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γάγγραινα και σηψαιμία!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον Ίκαρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανε ταυτοποιηση DNA να τον τσακωσεις! :P

Πολύ CSi βλέπεις εσύ.......................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ CSi βλέπεις εσύ.......................

Πως το είπανε στην ταινία... Τι νομίζεις ότι είναι εδώ CSI Μύκονος???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέλος καλό, όλα καλά! Εγώ οικειοποιήθηκα και την ιδέα του Air και έπαιξα ένα τζόκερ πριν από λίγο… Αν κερδίσω, κερνάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, update.

Τι περίμενες να σου πούνε ? Θα έρθουμε τζάμπα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κλοπή είναι αυτεπάγγελτο αδίκημα, δεν απαιτείται έγκληση, άρα δεν απαιτούνται 100 Ευρώ..

Το ότι είναι απόπειρα δεν έχει καμια σχέση.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η αστυνομία πρέπει να κάνει όλες τις ενέργειες μόνη της, αρκει να δωσεις μια κατάθεση και καθάρισες.

Αποτυπώματα από τη μηχανή και λήψη βιολογικού υλικού είναι αυτονόητα.

http://www.xan.gr/binary/PenalCodeSpecificPart.pdf (Άρθρο 372) σε συνδυασμό με:

http://www.xan.gr/binary/PenalCodeGeneralPart.pdf (Άρθρο 42) και:

http://www.ministryofjustice.gr/site/kodikes/%CE%95%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF/%CE%9A%CE%A9%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%91%CE%A3/tabid/345/language/el-GR/Default.aspx (Άρθρο 36)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευτυχως επεσες σε μαλακα......!!!!τυχερουλι!!!!!!αξιος ο συναργεμος!!!!!

καθε μερα πιανουν οι πολιτσμανοι κλεφτρονια και ολες τις φορες τα κλεφτρονια ερχονται σπιτι τους πιο γρηγορα απο τους πολιτσμανους που τους εχουν παει στα αυτοφωρα και στα δικαστηρια!!!

τακτικη δικασιμο και εξω!!! μα τον ξαναπιασαμε κυριε προεδρε....σιωπη πολιτσμανε ,εδω δικαζουμαι την συγκεκριμενη πραξη. μα κυριε προεδρε εχω και το φακελο του που εχει κανει την κλοπη επαγγελμα? σιωπη πολιτσμανε γιατι θα δωσω εντολη να συλληφθεις για προσωπικα δεδομενα!!!εδω δικαζουμαι την καθε πραξη ξεχωριστα.δεν μας ενδιαφερει ο φακελος ουτε πρεπει να ξερουμαι τι εχει κανει για να μπορουμαι να δικασουμαι μονο για την πραξη που κατηγορειται!!! ο πολιτσμανος αφωνος και απο μεσα του να σκεπτετε τι μαλακας ηταν που κινδυνευσε την ζωουλα του για να πιασει το κλεφτρονι που ειχε ρημαξει χρονια την γειτονια! την επομενη δεν υπαρχει λογος......

αγιο παντελεημωνα και αγιο μελετη μετα της 9 το βραδυ μονο κακοποια στοιχεια κυκλοφορουν στους δρομους....οι υπολοιποι ειμαστε μανταλωμενοι σπιτι μας καρτερωντας ποτε θαρθει η λευτερια...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευτυχως επεσες σε μαλακα......!!!!τυχερουλι!!!!!!αξιος ο συναργεμος!!!!!

καθε μερα πιανουν οι πολιτσμανοι κλεφτρονια και ολες τις φορες τα κλεφτρονια ερχονται σπιτι τους πιο γρηγορα απο τους πολιτσμανους που τους εχουν παει στα αυτοφωρα και στα δικαστηρια!!!

τακτικη δικασιμο και εξω!!! μα τον ξαναπιασαμε κυριε προεδρε....σιωπη πολιτσμανε ,εδω δικαζουμαι την συγκεκριμενη πραξη. μα κυριε προεδρε εχω και το φακελο του που εχει κανει την κλοπη επαγγελμα? σιωπη πολιτσμανε γιατι θα δωσω εντολη να συλληφθεις για προσωπικα δεδομενα!!!εδω δικαζουμαι την καθε πραξη ξεχωριστα.δεν μας ενδιαφερει ο φακελος ουτε πρεπει να ξερουμαι τι εχει κανει για να μπορουμαι να δικασουμαι μονο για την πραξη που κατηγορειται!!! ο πολιτσμανος αφωνος και απο μεσα του να σκεπτετε τι μαλακας ηταν που κινδυνευσε την ζωουλα του για να πιασει το κλεφτρονι που ειχε ρημαξει χρονια την γειτονια! την επομενη δεν υπαρχει λογος......

αγιο παντελεημωνα και αγιο μελετη μετα της 9 το βραδυ μονο κακοποια στοιχεια κυκλοφορουν στους δρομους....οι υπολοιποι ειμαστε μανταλωμενοι σπιτι μας καρτερωντας ποτε θαρθει η λευτερια...!!!

Πολύ σωστά τα λες.. πράγματι έτσι είναι.. Μόνο οι ίδιοι μπορούμε να προφυλάξουμε την περιουσία μας πια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ρε γείτονα... Τυχερός ήσουν!

Και εγώ που παρκάτω στο τμήμα κοντά για να είναι το μηχανάκι "ασφαλές" :P :P... Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@innova 04 Σε μερικές μέρες αλλάζω θέση παρκαρίσματος καμιά 300αριά Km νότια μόνιμα!

@DGe Μήπως να έρθεις να πάμε μαζί? Σε βρίσκω διαβασμένο… :-D

@gs500f Δεν χρειάζεται καν να στο πω ότι είναι ακριβώς όπως το λες, έτσι?!

@eftaxias Όσο προλαβαίνεις φίλε. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω στο φρουρό μήπως είχε δει τπτ. Ο τύπος βγήκε από το καβουκάκι εκείνο μισο-κοιμισμένος κ μου λέει «Φίλε, δεν ήμαστε εμείς αρμόδιοι… Πάρε το 100»

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα