Jump to content
ALX™

Μήπως δεν είναι η "μέρα" μου σήμερα?

Recommended Posts

Off topic on

Με έπιασε σήμερα και κατέβασα 3 θέματα μονοκοπανιά :lol: Έχω οίστρο πρωί πρωί! :D Ίσως φταίει που σήμερα είναι η ημέρα που κλείνω 8 χρόνια παρέα με τη γερμανίδα μου. Σαν σήμερα (11/10/2003) πριν από 8 χρόνια την πρωτοκαβάλησα :wub:

Off topic off

Πάμε λοιπόν στο θέμα.

Σας έχει τύχει κάποιες των ημερών εκεί που κάνετε την καθημερινή σας διαδρομή για τη δουλειά ας πούμε, να σας συμβαίνουν όλα τα κουλά στο δρόμο?

Να νιώθετε και να λέτε μέσα σας... "καλά,... είναι όλοι βαλτοί σήμερα να με σκοτώσουν?"

Μιλάμε εμένα μέρες μέρες, μου συμβαίνει και σε μεγάλο βαθμό :surrender: Ξεκινάω από τη δουλειά πχ για να πάω σπίτι, και στο δρόμο θα μου τύχουν όλες οι μλκίες μαζεμένες! Θα αλλάξουν απότομα λωρίδα, παρακάτω θα μου πεταχτεί αυτοκίνητο από στενό, κάποιος θα φρενάρει πολύ απότομα μπροστά μου, κάποιος θα ξεπαρκάρει χωρίς να ελέγξει κι ένα σωρό άλλες καταστάσεις, που με κάνουν να σκέφτομαι ότι δεν είναι η μέρα μου σήμερα. Κι όταν ξεκινήσει έτσι με κάνα δυο τρεις περιπτώσεις, μετά φυλάγομαι πολύ περισσότερο απ' ότι συνήθως μέχρι να φτάσω εκεί που πηγαίνω καθώς βλέπω ότι "δεν με πάει" εκείνη τη μέρα. Σαν να με προειδοποιεί κάτι για να προσέχω περισσότερο.

Σας συμβαίνει και 'σας αυτό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Off topic on

8 χρονια και δεν την βαρεθηκες? :closedeyes:

Μονογαμικός θα εισαι. :smoke:

Εγω την εχω 2,5 και μπηκε αγγελια. :yes:

Επι του θεματος,ναι,μου εχει κατσει τετοια μερα και ευχωμε να φυγει και να μην ξαναρθει.

Συνηθως αναρωτιεμε μηπως εκεινη η μερα ειναι η παγκοσμια μερα του μαλακα........... :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Off topic on

8 χρονια και δεν την βαρεθηκες? :closedeyes:

Μονογαμικός θα εισαι. :smoke:

Εγω την εχω 2,5 και μπηκε αγγελια. :yes:

Επι του θεματος,ναι,μου εχει κατσει τετοια μερα και ευχωμε να φυγει και να μην ξαναρθει.

Συνηθως αναρωτιεμε μηπως εκεινη η μερα ειναι η παγκοσμια μερα του μαλακα........... :smoke:

οφ τόπικ

Όχι μόνο δεν την βαρέθηκα, αλλά πια την αγαπάω κιόλας! (όσο μπορεί να αγαπηθεί ένα άψυχο πράγμα) Eίναι κομμάτι του εαυτού μου πια :yes:

/οφ τόπικ

Η μέρα του μλκα είναι κάθε μέρα, αλλά δυστυχώς πιάνει κι εμάς :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.................................

Αρκετές φορές. Και κάνω ακριβώς ό,τι κι εσύ, φυλάγομαι πολύ περισσότερο και δεν κάνω άσκοπες βόλτες. Γρήγορα στο "παχνί" μέχρι να ξημερώσει ο Θεός το αύριο. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην το εχει νοιωσει αυτο

Αλλα στις μερες που περναμε πρεπει ολοι να ειμαστε πιο προσεκτικοι γιατι μυαλο μας το εχουν κανει αχυρο με ολες μαμακιες που ακουμε !

:greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρκετές φορές. Και κάνω ακριβώς ό,τι κι εσύ, φυλάγομαι πολύ περισσότερο και δεν κάνω άσκοπες βόλτες. Γρήγορα στο "παχνί" μέχρι να ξημερώσει ο Θεός το αύριο. :D

Αυτο ακριβως.... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμβένει σε όλους νομίζω, η διαφορά είναι ότι κάποιοι είναι πιο άτυχοι και παθένουν το κακό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ το ίδιο. Μερικές μέρες νομίζω ότι όλοι θέλουν να πέσουν επάνω μου.

Καμία σχέση με νεύρα δικά μου ή επιθετικό τρόπο οδήγησης από τη μεριά μου κλπ.

Απλά μερικές μέρες έχω την εντύπωση ότι όλοι βγήκαν στο δρόμο για να πάνε στην Πανελλήνια Συγκέντρωση του Μαλάκα Ατζαμή (Πα.Σ.Μ.Α. :2funny: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια και 2 φορες;

Φετος το καλοκαιρι μεσα στη διαρκεια μιας βολτας ενα αυτοκινητο που πηγε να στρηψει αριστερα απο παρκαρισμενο με αποτελεσμα να με κλεισει, και μερικα χλμ πιο κατω να φυγει το πελμα απο το ελαστικο μιας νταλικας και να σκασει στο μπροστινο μου αυτοκινητο. Εκεινη την μερα σκεφτομουν σοβαρα να γυρισω πισω μετα με αυτοκινητο της παρεας :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλες φορες μου συμβαινει.

Αλλα εχω παρατηρησει και τον εαυτο μου να αντιδρα διαφορετικα απο το δευτερο περιστατικο και μετα.

Παω πιο επιφυλακτικα και προσεχω και την παραμικρη λεπτομερεια του δρομου μετα.

Ισως για αυτο να τη γλυτωνω μεχρι τωρα τελικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου συμβαινει κι εμενα, αρκετα συχνα κιολας θα ελεγα, μιας και ειμαι 12 ωρες τη μερα σ ενα παπι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην ξεχναμε οτι η κριση που εχουμε επηρεαζει πολυ την ψυχολογια ολονων. ολοι πια ειναι πολυ τσιτωμενοι και δεν θελουν πολυ να σκασουν.

το καλο με μας τους μαλητες αλιαδες ειναι οτι η μηχανη μας αφαιρει για λιγο τα προβληματα που εχουμε και συγκεντρωνωμαστε στην οδηγηση.

ηρεμια προσοχη και λιγο αμυντικη οδηγηση προκειμενου να βγουμε αλωβητοι απο αυτην την κατασταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Off topic on

Με έπιασε σήμερα και κατέβασα 3 θέματα μονοκοπανιά :lol: Έχω οίστρο πρωί πρωί! :D Ίσως φταίει που σήμερα είναι η ημέρα που κλείνω 8 χρόνια παρέα με τη γερμανίδα μου. Σαν σήμερα (11/10/2003) πριν από 8 χρόνια την πρωτοκαβάλησα :wub:

Off topic off

Πάμε λοιπόν στο θέμα.

Σας έχει τύχει κάποιες των ημερών εκεί που κάνετε την καθημερινή σας διαδρομή για τη δουλειά ας πούμε, να σας συμβαίνουν όλα τα κουλά στο δρόμο?

Να νιώθετε και να λέτε μέσα σας... "καλά,... είναι όλοι βαλτοί σήμερα να με σκοτώσουν?"

Μιλάμε εμένα μέρες μέρες, μου συμβαίνει και σε μεγάλο βαθμό :surrender: Ξεκινάω από τη δουλειά πχ για να πάω σπίτι, και στο δρόμο θα μου τύχουν όλες οι μλκίες μαζεμένες! Θα αλλάξουν απότομα λωρίδα, παρακάτω θα μου πεταχτεί αυτοκίνητο από στενό, κάποιος θα φρενάρει πολύ απότομα μπροστά μου, κάποιος θα ξεπαρκάρει χωρίς να ελέγξει κι ένα σωρό άλλες καταστάσεις, που με κάνουν να σκέφτομαι ότι δεν είναι η μέρα μου σήμερα. Κι όταν ξεκινήσει έτσι με κάνα δυο τρεις περιπτώσεις, μετά φυλάγομαι πολύ περισσότερο απ' ότι συνήθως μέχρι να φτάσω εκεί που πηγαίνω καθώς βλέπω ότι "δεν με πάει" εκείνη τη μέρα. Σαν να με προειδοποιεί κάτι για να προσέχω περισσότερο.

Εννοείτε ότι ισχύει αυτό. Μου έχει τύχει άπειρες φορές. Ακόμα και να γυρίσω και να πάρω το αμάξι, μπας και την γλιτώσω αλλά και με το αμάξι συνεχίζεται. Τι να κάνεις? Σε τέτοιες περιπτώσεις κινήσε μόνο αν υπάρχει ανάγκη....:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σας συμβαίνουν όλα τα κουλά στο δρόμο?

Να λέτε μέσα σας... "καλά,... είναι όλοι βαλτοί σήμερα να με σκοτώσουν?"

Μιλάμε εμένα μέρες μέρες, μου συμβαίνει και σε μεγάλο βαθμό

Θα αλλάξουν απότομα λωρίδα,

θα μου πεταχτεί αυτοκίνητο από στενό,

κάποιος θα φρενάρει πολύ απότομα μπροστά μου,

κάποιος θα ξεπαρκάρει χωρίς να ελέγξει

Τι πες τώρα;

αυτά σου συμβαίνουν μέρες-μέρες;

Οχι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;;;

:uglystupid2:

Τυχερός είσαι...

Τροποποιήθηκε από τον Μενιδιάτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ το ίδιο. Μερικές μέρες νομίζω ότι όλοι θέλουν να πέσουν επάνω μου.

Καμία σχέση με νεύρα δικά μου ή επιθετικό τρόπο οδήγησης από τη μεριά μου κλπ.

Απλά μερικές μέρες έχω την εντύπωση ότι όλοι βγήκαν στο δρόμο για να πάνε στην Πανελλήνια Συγκέντρωση του Μαλάκα Ατζαμή (Πα.Σ.Μ.Α. :2funny: )

Το αυτό.

Να πάνε στο διάολο εκει στην............ΠΑ.Σ.ΜΑ. να γλυτώσουμε απο 'δαύτους ! :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι απλό το θέμα μην το κουράζετε...

Κάθε μέρα στους δρόμους κυκλοφορούν μαλάκες...

:kaaaala:

Αλλά μερικές συγκεκριμένες κυκλοφορούν οι αρχιμαλάκες!

:kaaaala: :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οι αρχιμαλακισμενες γκαβες στραβες κουφες ανιδεες ανιωθες αοματες καθυστερημενες θειες-γιαγιαδες κτλπ..

Επεισης Ζοο υπαρχουν αλλες δυο κυριες συγκεντρωσεις

Συγκεκριμενα η Πανελλήνια Συγκέντρωση Ηλικιωμενων Οδηγων για Σκοτωμα (Πα.Σ.Η.Ο.Σ.)και η Πανελλήνια Συγκέντρωση Αοματων(Πα.Σ.Α.) αν και αυτη ειναι γενικη και σιγουρα πιστευω οτι κανονιζουν συγκεντρωσεις με την Πα.Σ.Μ.Α.. :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι η μέρα μου σήμερα :kill::devil::katana::bash::blowup: μπαίνω στο ρημάδι το κουτί να πάω να φορτώσω πράγματα και μετά το ντενεκεδένιο σχολείο πρός γήπεδο πάοκ μου πετάγεται ένα παλίό τζιπ πλακώνομαι στα φρένα κάνω αριστερά και πατάω κόρνα ταυτόχρονα τον γλυτώνω τελευταία στιγμή και όπως έχω σταματήσει και αρχίζω τα καντήλια μου λέει "νταξει λεμε την κόνρα για τι την πατάς όμως ντάξει ρε φίλε πές μου όμως γιατί πατάς κορνα θα αλλάξει κάτι?"

αντε μπιπ ρε μπιπ που έχασα πόσα χρόνια απο την ζωή μου εξαιτίας σου και θα με την πείς κιόλας οουυυστ!

μισό λεπτό παρακάτω μετά με σβηνει παλι η ηλεκτρική υποβοήθηση απο το τιμόνι άτιμο πουντάκι δεν την παλεύεις και μένω χωρίς τιμόνι και λιγα μέτρα πιο κάτω βγαίνει με φόρα ένας παππούς απο το πάρκινγκ του γηπέδου χωρίς να δεί καν τον δρόμο το κεφάλι το είχε απο την άλλη μερια οπότε δεύτερο ημίχρονο κόρνας και καντηλιάσματος!

αι σιχτιρ σήμερα όλοι τους και αυτοί και το ρημάδι το κουτί θα το κάψω να ησυχάσω που άρχισε τις ζήλιες τώρα με την μηχανή..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νεκροταφείο Χολαργού διπλής κατεύθυνσης με νησίδα στη μέση. Ουρά αυτοκινήτων στο αντίθετο διάζωμα στο βενζινάδικο BP. Αυτοί που δεν μπόρεσαν να πάρουν εναλλακτικό δρόμο, έκαναν μόνοι τους το δρόμο μονόδρομο και οδηγούσαν ανάποδα στο δρόμο μου. Το πως γλίτωσα πολλαπλές μετωπικές μόνο ο νεκροθάφτης δίπλα το ήξερε...ο πρώτος που βάλθηκε να με κάνει κομμάτια μεσημεριάτικα ήταν "Ο Αγανακτισμένος" Νο. 556.994 ο οποίος μάλλον είχε δίκιο από τις φωνές και τα βρισίδια που άκουσα διότι πήγαινε ανάποδα σε αντίθεση με εμένα που πήγαινα σωστά. Ο δεύτερος αγανακτισμένος αφού μπήκε γοργά γοργά στο δρόμο μου ανάποδα αντελήφθιν σε μια φάση ότι αν πηγαίνεις ανάποδα θα σκοτωθείς και καβάλησε/διέλυσε το αμάξι του πάνω στο πεζοδρόμιο δεξιά για να περάσω. Την ίδια νησίδα καβάλησε λεωφορείο και γύρισε πίσω προς τα διόδια Αττικής Οδού.

Δεν έχεις φράγκα ? Πλήρωσε φόρους. Δεν έχεις βενζίνη ? Θα την ακριβοπληρώσεις. Θες να πας στη δουλειά σου ? Διόδια. Είσαι μάγκας ? Στην ουρά. Κλάνεις στην Ελλάδα ? Φόρος πριν ακόμη κλάσεις. Έχεις μαγαζί ? Όχι δεν έχεις. Θέλεις δρόμους ? Πλήρωνε service, αναρτήσεις, λάστιχα. Θέλεις τηλέφωνο ? Η κλήση σου ηχογραφείται για την ασφάλεια σου. Θέλεις να είσαι ελεύθερος ? Γιατί ? Θέλεις να πας διακοπές ? Θα σου βγει ο χριστός. Είσαι καλλιτέχνης ? Χμμ μπουζούκι παίζεις ? Θες πολιτισμό και τέχνες ? ε ? Θέλεις τηλεόραση ? Θα βλέπεις τούρκους και κρίση. Θες τροφή και καθαρό αέρα ? Πάρε καρκίνους. Έχεις χρήματα ? Στα τρώνε οι τράπεζες και το κράτος. Θες κρουασανάκι σοκολά ? Και αυτό του κώλου είναι. Τυρί φέτα ? Εισαγόμενο παρακαλώ. Θες παγκοσμιοποίηση φάση we are the world τραγουδάκι ? Πάρε χολέρα και επιδημίες. Ισότητα των 2 φύλων θες ? Θα φορέσεις ροζ πουκαμισάκι και μη μιλάς καθόλου. Μήπως θες την αλήθεια ? Στο ταμείο πρώτα παρακαλώ για παράβολο.

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα