Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2016 Τι ωραίο το Titanfall 2!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 Εχω θεμα, αγόρασα το call of duty Ghost, alla το DVD (αυτο που διαβάζει) δεν την παλεύει... μπορώ μεσα απο το steam να το κατεβάσω και να βαλω το key ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 Εχω θεμα, αγόρασα το call of duty Ghost, alla το DVD (αυτο που διαβάζει) δεν την παλεύει... μπορώ μεσα απο το steam να το κατεβάσω και να βαλω το key ? Ναι googlaρε το μια. Εχει επιλογη το Steam να κανεις activate το key κατευθειαν για να το κατεβασει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 Τι ωραίο το Titanfall 2!!Παίζεις ; jandrik_schenk στο Origin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 Ναι googlaρε το μια. Εχει επιλογη το Steam να κανεις activate το key κατευθειαν για να το κατεβασει. Launch the Steam client software and log into your Steam account.Click the Games Menu.Choose Activate a Product on Steam...Follow the onscreen instructions to complete the process 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blaze ;) 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2017 Singularity δοκιμασε είναι λίγο μικρό αλλά γαμαει το στορυ του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 SingularityΠω ρε που το θυμήθηκες ετούτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Ενα άλλο πρόσφατο, φοβερό παιχνίδι, το Undying να παίξετε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Ενα άλλο πρόσφατο, φοβερό παιχνίδι, το Undying να παίξετε Αχαχαχ, μπαίνω στο thread να δω τι παιχνίδια συζητούνται τώρα, μιας και έχω να ασχοληθώ κοντά 10ετία και δεν γνωρίζω κανένα από τα πιο πρόσφατα και πρώτο post που βλέπω είναι για το Undying! Καλά είμαστε, δεν έχουν προχωρήσει και τόσο τα πράγματα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Το Tomb Raider πλέον παίζεται απευθείας από τον browser. Δωρεάν. Λιώστε:http://xproger.info/projects/OpenLara/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2017 Τον τελευταίο καιρό (Από τα Χριστούγεννα) έχω λιώσει στο PS4. Τη συγκεκριμένη περίοδο έχω κολλήσει με το επικό Horizon. Κάνας άλλος; Απίστευτα γραφικά βγάζει το game, σε συνδυασμό με το PS4 Pro, 4K τηλεόραση και HDR ανοιχτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες