Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Ubisoft ρε, απο τις χειρότερες εταιρίες σκουπιδιών (πλέον) μαζί με την κωλο Ε.Α... ΑπολαΦστε... http://youtu.be/idA9BEA4Hxs Χαχαχαχαχαχααχ το ειδα ΟΛΟ!! Favorite moment με το τρενο που κοκκαλωνει με το που περασεις μπροστα του!!! Δεν θα το περιεγραφα καλυτερα πραγματικα Ειχε πεσει τοση διαφημιση...μεχρι και μια ολοκληρη φαρσα ειχαν στησει στο USA σχετικα με το concept του παιχνιδιου. Και οταν βγηκε....τζιζους!! Ακουσα και ενα "καλο" σχετικα με την Uplay. Επρεπε να λεγεται.... UDontplay 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 μωρέ τέτοια προβλήματα δεν έχω. Απλά είναι ώρες ώρες λες και είναι beta φάση το παιχνίδι για τις "παλιές"κοσνόλες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Frank, γιατι εκεί που σπρώχνει τη γκόμενα μέσα απο το αμάξι και δεν γίνεται τίποτα ? :grin: Κλαμα ρε... Πάνε οι εποχές που η Ubi έβγαζε κανα' AAA παιχνίδι της προκοπής όπως Beyond good and evil, splinter cell (το 1ο οταν είχε βγει...με έκανε να αγοράσω xbox λόγω γραφικών), Ghost Recon, Rainbow six κτλπ κτλπ...Tώρα, πάρε στα μούτρα ενα κωλο-Ass.Creed κάθε 11-12 μήνες να γουστάρεις...σαν τα call of duty ενα πράμα...έτοιμη, μασημένη τροφή και re-skin και άγιος ο Θεός... Watchdogs, μας σπάσανε τα αρΚίδια 2 χρόνια τώρα και...η μετριότητα στο μεγαλείο της...re-skin του Ass.Creed και αυτό...68 Εκ.$ budget τίτλος...Καμία σχέση τα gfx επίσης με το video που είχαν δείξει στην E3 του 2012...κοροϊδία κανονική...Οχι 60€, τα 60 αρΚίδια μου θα πάρουν... Βέβαια, για είμεθα και σωστοί, στους indie τιτλους τα πάει καλά... Child of light valiant hearts 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Επικο βιντεο απλα. Και εγω το ειδα ολο και αξιζε :P Απο την πρωτη στιγμη που ειδα να ανακοινωνουν/διαφημιζουν το παιχνιδι, καταλαβα οτι θα ηταν ενα τεραστιο gimmick απο αυτα που βγαζουν οταν τους τελειωνουν οι ιδεες. Ακομα και το πρωτο βιντεο με gameplay που ειχαν το οποιο ηταν στημμενο, ηταν απιστευτα βαρετο και το παιχνιδι φαινοταν απολυτως γελειο οσο αναφορα τη δυσκολια του. Δυστυχως το ιδιο προβλημα εχουν και τα καινουργια assassins creed. Στο black flag ειχα αποφασισει να χρησιμοποιω μονο μπουνιες εναντια στους φρουρους για να εχει εστω και λιγο ενδιαφερον Αμα ηταν το combat κατι σαν το darksiders θα ηταν αλλου το game(το assassins :P ). Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Πρεπει να τα πουμε απο κοντα Red1. Θα συμφωνησω αλλα δεν γουσταρω indie games. Aλλα τα Rainbow Six, Splinter Cell, Ghost Recon τα ειχα λιωσει! Παρτε και το promo Ελεγες...Χριστέ μου τι παιχνίδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Prepare for battle ! Γκρινιαρόγατα Ζάππα έχω εντελώς άλλη γνώμη (παίζω από την closed beta του BC2) που δεν μου άρεσε καθόλου παρά τον αρχικό ενθουσιασμό. Σαν καλό παιχνίδι βρήκα το BF3 και το BF4 ένα βελτιωμένο BF3.......βέβαια δεν κάθισα να αγοράσω από την αρχή. Δόξα το Θεό υπάρχουν πάντα κάποιοι που πληρώνουν 120 ευρώ για να γίνουν alpha-beta testers για την Dice, για αυτό και το αγόρασα 6 μήνες αργότερα (πριν απο λίγες ημέρες) 1 φορά μόνο μου σταμάτησε την ώρα που έριχνα ρουκέτα σε τανκ, γενικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα και είμαι 38 lvl. Πίστεψε με στο 3 είναι χειρότερα ακόμα και τώρα που τελείωσε η εξέλιξη του. Τα περι netcode δεν τα αμφισβητώ, αλλά έτσι ήταν πάντα στην σειρά BF ακόμα και στο BFBC2. Στο 4 πάντως παίζω καλύτερα, δεν πα να λέει ο LVLCAP & o Matimio με τον XFactor & τον Jack Frags. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 To BF:BC2 το βρηκα ισως το πιο κοντινο στο feeling που ειχε το ΒF1 που το ειχα λατρεψει. Οταν σκεφτομαι Battlefield φανταζομαι τεραααστιες μαχες σε αχανεις εκτάσεις. Για close combat θα παω σε καποιον αλλον τιτλο. Δεν διαφωνω ομως και με την λογική σου καθοτι το ΒF4 ειναι οντως ενα βελτιωμενο BF3. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Για να με βρείτε εύκολα BF3: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Maximus-Poutsius/stats/841121253/pc/ BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Maximus-Poutsius/stats/841121253/pc/ Το βραδάκι μετά τις 9:30 θα μπουκάρω. Όποιος έχει skype να μου στείλει ΠΜ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μονο εγω εχω τρελα προβληματα με τη συνδεση σε ολα τα battlefield? Ειτε ειναι κατι σπαστικα ψιλοlag, ειτε ατομα που βαραω και δε ψοφανε, ειτε να παιζω 15-20 λεπτα και να τρωω crash σε μερικα games. Μετρημενες στα δακτυλα ειναι οι καλες μαχες που καταφερα να κανω. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μήπως έχει πρόβλημα με την σύνδεση πχ υψηλά pings; Εγώ με Γερμανία παίζω με 50-60ms Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2014 από τον klab Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 ακόμα είναι στο 70% εμένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Μακούλη μαζί θα σκίσουμε μας πηδήξουν το βράδυ ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Παίδες άν έχετε χώρο για άλλον ένα θα μπω και εγώ, είμαι στο 55% καθώς είχα αφήσει ανοικτό το PC και κλείδωσε και δεν κατέβαζε για καμιά ώρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Μακούλη μαζί θα σκίσουμε μας πηδήξουν το βράδυ ! :tooth: με έπνιξες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Μονο εγω εχω τρελα προβληματα με τη συνδεση σε ολα τα battlefield? Ειτε ειναι κατι σπαστικα ψιλοlag, ειτε ατομα που βαραω και δε ψοφανε, ειτε να παιζω 15-20 λεπτα και να τρωω crash σε μερικα games. Μετρημενες στα δακτυλα ειναι οι καλες μαχες που καταφερα να κανω. Δεν φταις εσυ. Ετσι ειναι .. κακος κωδικας, αν αναφερεσαι στο 4 πχ. Αν παιζεις και με 120-140 ping βοηθαει στην απογοητευση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 @ Karellen υποθετω απο το αβαταρ σου οτι τα games της black isle τα εχεις λιωσει... αν οχι μπορουμε να το συζητησουμε Frank η μεγαλύτερή μου πρόκληση στο Baldur's Gate2 είναι (και όχι 'ήταν') να βρίσκω counterspells για τον Firkraag και άλλους high lvl dragons. Ή μια στρατιά archers με haste spell στο Icewind Dale.Κόλαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Frank η μεγαλύτερή μου πρόκληση στο Baldur's Gate2 είναι (και όχι 'ήταν') να βρίσκω counterspells για τον Firkraag και άλλους high lvl dragons. Ή μια στρατιά archers με haste spell στο Icewind Dale.Κόλαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Μήπως έχει πρόβλημα με την σύνδεση πχ υψηλά pings; Εγώ με Γερμανία παίζω με 50-60ms Δε νομιζω. Γενικα δεν εχω το καλυτερο ping της παρεας σε κανενα game, αλλα ειναι παντα σε φυσιολογικα επιπεδα και δε μου δημιουργει προβληματα σε κανενα game(βλεπε cod οπου το ping ειναι τα παντα) Δεν φταις εσυ. Ετσι ειναι .. κακος κωδικας, αν αναφερεσαι στο 4 πχ. Αν παιζεις και με 120-140 ping βοηθαει στην απογοητευση Μαλλον αυτο ειναι. Ειχα το θεμα στο bc2 και το ειχα και στο bf3, οποτε δεν εκανα καν τον κοπο με το bf4. Θελει που θελει υπερπροσπαθεια και συγκεντρωση για να παιξεις καλα, παιρνουν και ωρα τα games, ε αμα γινονται και τετοια δεν παλευεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Υπάρχει setting που βελτιώνει την κατάσταση στο 3 ώστε να μην τρως σφαίρες αφού έχεις καλυφθεί πίσω από εμπόδιο. Network smoothing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Klampοβιε http://battlelog.bat...hryssostomos17/ σε έκαμα και αδδ Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Τσιμπήστε και το δικό μου να υπάρχει. http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/FullboostRS/ 93%... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Θα αργήσω λίγο έμπλεξα με ένα λαπτοπ που μου έφεραν για σενιάρισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/stevenanitasmith/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 εγώ βλέπω το pc μου να ζορίζεται αισθητά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Εμένα runs like butter όπως λένε στο χωριό μου στα ultra ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες