The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) <p>Κανένας vault hunter στην παρέα μας υπάρχει ? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ερώτηση εχω I5-3210M CPU @ 2.50GHZ 2.50GHZ και AMD RADEON HD 7600M αλα με 4gb ram με μια 8αρα θα σηκώνει παιχνιδια του τωρα? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) _ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ερώτηση εχω I5-3210M CPU @ 2.50GHZ 2.50GHZ και AMD RADEON HD 7600M αλα με 4gb ram με μια 8αρα θα σηκώνει παιχνιδια του τωρα? http://www.youtube.com/watch?v=TyfwP4a7aDk το Battlefield 3 μια χαρα το παιζει. απο εκει και περα φανταζομαι οτι θα αρχισει να ζοριζεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Δεν αξιζει να βάλω ραμ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 <p>Κανένας vault hunter στην παρέα μας υπάρχει ? Εγώ ειμαι Hunter / Assasin vault hunter. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Παίζει κανείς Rust? Αξίζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Και εκει που δίδασκα cs 1.6 τώρα δεν μπορω να μπω σε κανεναν server και μου βγάζει "connection to server timed out" Τι να έγινε? Παρε το csgo. 10e το εχουν στο steam και τ αξιζει με το παραπανω τα λευτα του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Εμένα γιατί μου φάνηκε σκέτη αηδία το Global Offencive? Πολύ πιο ωραία skin και maps αλλά γενικά το gameplay δεν με εντυπωσίασε καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Εμένα γιατί μου φάνηκε σκέτη αηδία το Global Offencive? Πολύ πιο ωραία skin και maps αλλά γενικά το gameplay δεν με εντυπωσίασε καθόλου. Οχι ρε ειναι τρομερο. Καταρχην εχει competitive mode που ανεβαινεις ρανκ. Ειδικα αν παρακολουθησειε λιγο και το competetive scene και δεις τα τουρνουα που γινονται θα καταλαβεις! Πριν 2 βδομαδες ειχε το dreamhack winter 100.000$ η νικητρια ομαδα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Αντί δηλαδή να το διοργανώνουν μεγάλα ίντερνετ καφέ και άλλα... Το διοργανώνει η ίδια η Steam? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Τα τουρνουα εννοεις? Το Dreamhack ειναι τουρνουα που περιλαμβανει και αλλα παιχνιδια οπως dota 2 starcraft κλπ http://www.dreamhack.se/dhw14/esport/ Εχει κ αλλα τουρνουα αρκετα αλλα το Dreamhack ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα μεσα στη χρονια. Επισης υπαρχει ενα site ---> http://csgolounge.com/ στο οποιο εχει συνεχεια streaming οτι σοβαρο τουρνουα γινεται στο csgo και μπορεις να κανεις και bet τα skin σου σε ομαδα πανω (για τους κουμαρτζηδες αυτο) :P Μην το γελατε, εχει skin που πουλιουνται μεσω steam για 150$+ Κ γενικα το game οπως ειναι στημενο με το competitive mode ειναι πολυ ωραιο. Αρκει να εχεις κ αλλους καλους να παιζεις να μπορεις να κανεις στρατηγικες κ να συνεννοεισαι.... Οταν παιζεις solo competitive που μπαινεις με random συμπαιχτες ειναι ρουλετα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Half Life 1 + Half Life 2 σε 60 δευτερόλεπτα αξεπέραστη σειρά FPS 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Ρε παιδες ξερει κανεις καποιο καλο net cafe στην Αθηνα κοντα στο κεντρο? Ψαχνω να παιξω λιγο cod4 με φιλους και δε βγαζουμε ακρη. Εχουμε παει ηδη σε 3 στους αμπελοκηπους και τα 2 απο αυτα ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Καποιο μερος που 1) Να μην ειναι ολα σπασμενα 2) Να μη βρωμαει ο τοπος 3) Να μην ειναι ολα βρωμικα 4) Να εχει ok pc που να μην κολανε ακομα και στο cod Υπαρχει κανενα αραγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Έχει ένα γνωστής αλυσίδας στην Ακαδημίας. Όποτε κατεβενα Αθήνα εκεί πήγαινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Αναβίωσε το τόπικ; Καιρός ήταν! Όποιος παίζει csgo να με κάνει κανά add γιατί βαρέθηκα να παίζω με Ρώσους... Μπας και ξεφύγω και από παλιόsilverάς. Steam name > Fullboost Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Απαντάω μόνος μου στην ερώτηση, καλό το Rust. Το αγόρασα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apathie 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Έχει μπει κανείς στο Heroes of the Storm? Hearthstone ξεκίνησα να παίζω πάλι τελευταία,αλλά έψηνα και το moba της blizzard να δω τι λέει.. To cs από streams που βλέπω έχει αναβιώσει πάλι με το global offensive ε.Καμία σχέση με source κλπ.Βλέπω και τις ομάδες που μεσουρανούσαν όταν ήμουνα εγώ πιτσιρικάς με ανανεωμένα rosters και μικρούς σε ηλικία παίκτες..κάνα δύο παλιοί που πρόσεξα να είναι μάνατζερ κλπ.Θλιβερό λίγο αλλά τι να γίνει,μεγαλώνουμε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Το Heroes of the Storm είναι μία casual DotA. Δεν έχει αντικείμενα και τα πιο πολλά skills είναι AoE. Εγώ έχοντας 320 ώρες στη DotA, βαρέθηκα στο 3 ματς. Ίσως, να ωρίμασα και να βλέπω τα επαναλαμβανόμενα παιχνίδια ανάξια του χρόνου μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Τερμάτισα το wasteland 2. Τα σπάει, το προτείνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) παιδια για το csgo αρκει μονο global offensive η πρεπει να παρω και το counter strike source? http://store.steampowered.com/app/730/ πληρωνεις και τον server? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Μπήκα και εγω Steam και βλέπω ότι έχουν βγάλει σε προσφορά όλους τους τίτλους Half Life Half-Life, Half-Life: Blue Shift, Half-Life: Opposing Force, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life: Source http://store.steampowered.com/sub/715/ στα 7 γιουρο! παίζουν και ξεχωριστά με κόστος 1-2e ο τίτλος σε ~5 ώρες τελειώνει η προσφορά 16 χρόνια μετρά το Half Life και 10 χρόνια μετά το Half Life 2, και παραμένει ακόμα ένα από τα επικότερα FPS Ever! είναι πραγματικά απορίας άξιο που κόλλησε το Episode 3/Half Life 3 και δεν έχει βγει μέχρι τώρα........ Στα 3,5e παίζει το Portal και στα 7,5e το Portal 2, παιχνιδάκια ο,τι πρέπει για τις γιορτές, και όχι μόνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Το Steam είναι σε περίοδο Sales, δλδ εκπτώσεων, δλδ wallet-rape. Παίζουν πολλά καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 δλδ wallet-rape. αυτά μας κάνει συνέχεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Μεχρι 2 Ιανουαριου ισχυουν οι προσφορες που βλεπετε. Επισης καθε μερα εχει και διαφορετικες "υπερ-προσφορες" του τυπου -85% κτλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες