Jump to content

Recommended Posts

Τσέκαρε πίεση ελαστικού

Χαλάρωσε λίγο την επαναφορά

Κάνε ζυγοστάθμιση

Σερβις αναρτήσεων

Πάρε άλλο μηχανάκι (αν πάρει κανείς αυτό που έχεις τώρα)

Μ'αυτή τη σειρά!

το πιο πιθανό μου φαίνεται να θες ζυγοστάθμιση ή να θες λάστιχο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το τανκ σλαπερ δεν ειναι τοσο απλο...

Δεν το παθαινεις καθε μερα και αμα το παθεις η πιθανοτητες να πεσεις ειναι τεραστιες(οπως ειδες και παραπανω)

:shades:

Aν διαβασεις το θεμα, δεν αναφερεται οτι το παθαινει καθε μερα.. Λεει και ξαναλεει, οτι εκει που ενιωθε κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες ενα πολυ ελαφρυ κοσκινισμα, πλεον εχει μια ταση να αυξανεται αυτο το "κοσκινισμα". Και στην τελικη, αν δεν εχεις κατι να προτεινεις συμφωνα με το θεμα του thread, καλυτερα να απεχεις, παρα να προσπαθεις ντε κ καλα να μας μαθεις τι ειναι και τι δεν ειναι tank slapper και αν το εζησε ή οχι ο gee.

:shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....Thanx cousin που καταφερες να μου μαθεις να περνω τα κακοτραχαλα τερεν οχι πολυ γρηγορα αλλα τουλαχιστον χωρις να μοιαζω με φοβισμενο κοριτσακι σε ροζ ποδηλατακι!)....

εγώ πότε θα το μάθω αυτό???

girl_cray.gifgirl_mad.gifparting2.gifgirl_sigh.gif

ΥΓ Σορρυ για το σπαμ... αλλά καλύτερο από το να μαλώνετε για το tank slapper...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνήθως είναι θέμα γεωμετρίας. Δοκίμασε μικρή αύξηση της προφόρτισης μπροστά ή μείωση προφόρτισης πίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ το παραπανω video το καταλαβαινω...Σε αυτο πως εγινε tankslapper??

Τετοια συμπεριφορα την ειχα μια μερα με το KR1 σε σκονισμενο(απο οικοδομικη αμμο)δρομο σε κατασταση επιταχυνσης. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.

Επίσης καλό είναι πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε να σκεφτείς σοβαρά ένα service των αναρτήσεων σου. Δεν μπορώ να τονίσω ΠΟΣΟ μεγάλη διαφορά θα κάνει αυτό.

Αγκρινω κι επαυξανω. Το μηχανακι κοντευει τα εξι χρονια και μαλλον ειναι με τα μαμα λαδια. :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον διαβασα τις αποψεις ολονων

ολοι προτεινετε χαλαρωμα στην επαναφορα , η λογικη μου λεει σφιξιμο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο (ηδη ειναι σχετικα σφιχτη αλλωστε), οποτε θα το δοκιμασω αυτο που λετε

το σερβις στις αναρτησεις το εχω σκεφτει και εγω καιρο τωρα αλλα επειδη το μηχανακι μπηκε αγγελια ειπα να το αφησω για αρχη ,σε λιγο καιρο ομως θα ερθει κ αυτο

το θεμα της προφορτισης δεν το εχω κοιταξει

παμε τωρα στον τομεα λαστιχα

το φαινομενο αυτο αρχισα να το νιωθω μετα απο αρκετα χιλιομετρα απο τοτε που αλλαξα λαστιχα οποτε δεν ειναι θεμα κορωνας ,επισης τα παλια μου λαστιχα ηταν τα dragon supercorsa pro (προηγουμενο μοντελο-τολμω να πω με λιγο πιο γρηγορη κορωνα κιολας)

το θεμα της ζυγοσταθμισης δεν το εχω κοιταξει μιας και λαστιχα αλλαξα πριν εναμιση μηνα περιπου (οχι οτι δεν μπορει να εχει χαλασει βεβαια)

επισης οι πιεσεις ειναι σωστες

Τροποποιήθηκε από τον Gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγκρινω κι επαυξανω. Το μηχανακι κοντευει τα εξι χρονια και μαλλον ειναι με τα μαμα λαδια. :closedeyes:

6 χρόνια με τα ίδια λάδια??? :doh: (κι ακόμα ψάχνεσαι?) Λάδια στις μπουκάλες (ανά δύο χρόνια μαξ) και πιέσεις ελαστικών.

Κάποια αναλώσιμα...ξεχνιούνται συνήθως και δεν πρέπει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα λαδια εχουν αλλαχτει πριν 3 χρονια περιπου στο μηχανακι απο τον προηγομενο ιδιοκτητη,βεβαια εννοειται οπως προειπα οτι ειναι στο μυαλο μου να ξαναλλαχτουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που αναφερεις δεν ειναι τανκ σλαπινγκ :uglystupid2:

αυτο ειναι τανκ σλαπερ :_innocent:

τωρα για την λυση δεν την ξερω!

τι εκανε αυτος ρε!!!! ενταξει η Θεα τυχη ισως??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο, εγω θα σου ελεγα πρωτου μπλεχτεις με αναρτησεις και ΕΠΕΙΜΕΝΩ, να ζεστανεις ΚΑΛΑ το μπροστινο σου (χωρις να υπερθερμανεις βεβαια

το πισινο) και μετα να δεις εαν θα γινεται στον ιδιο βαθμο....πιστευω οτι το πισινο ελαστικο σου κλωτσαει το μπροστινο μιας και εχεις

πει πως υπαρχει θεμα με αυτα τα ελαστικα, το παθαινω και εγω σου λεω με αυτα που εχω τωρα και δεν ασχολουμαι καν με το μηχανακι, τι

να παθει ξαφνικα το μηχανακι δηλ αφου εχει αυτη την συμπεριφορα απο τοτε που εβαλα πιο σκληρα ελαστικα;;;; Αργει να ζεσταθει το μπροστινο

επειδη ειναι σκληρα και ζεστενεται πιο γρηγορα το πισω, ετσι λοιπον μεχρι να ζεσταθει και το μπροστινο το κλωτσαει το πισινο...

Εαν εχεις ζεστανει ΚΑΛΑ το μπροστινο και εξακολουθει να στο κανει τοτε ξεκινα να την ψαχνεις με αναρτησεις.. :_thumbsup:

τελος, διασκεδασε το, εγω αυτο κανω μιας και το περιμενω μετα απο καθε ανοιγμα του γκαζιου.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα