valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευγε Apisteftos! Ευχομαι οι υποτιθεμενοι ή μη,''γρηγοροι'', να μην παρουν πολλους μαζι τους...και λεω πολλους γιατι καποιους σιγουρα θα τους παρουν. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2011 από τον valeros46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 "Είμαι 25 και ζηλεύω τους 45-50αριδες που δεν είχαν τόσα κόμπλεξ" ηθελα να πω, τουλάχιστον οι 50αριδες που γνωρίζω εγώ και καβαλαγαν στα νιάτα τους και καβαλάνε ακόμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Γενικα σε οτι λες συμφωνω ! Ομως εδω διαφωνω μια σταλα ... Τα περισσοτερα κομπλεξ/στραβα/αναποδα τα τσιμπησαμε απο τους πατεραδες μας και την γενια τους ! Την αναγκη να δειξουμε οτι εχουμε φραγκα .. οτι οποιος εχει σκορπαει οτι αν δεν εχεις εισαι κατοτερος , ολα αυτα δεν τα μαθενεις αν δεν τα βλεπεις ! Φίλε Laval εδώ κάνεις ένα μικρό λάθος: Η προηγούμενη γενιά ΔΕΝ ήταν τόσο κομπλεξικοί(οι πατεράδες μας) για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχε τόσο μεγάλο χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών(σε λογικά πλαίσια έ; ) και από την άλλη τα μηχανάκια ήταν λίγα μοντέλα.Θυμάμαι στη βιοτεχνία του θείου μου όλοι οι εργάτες έρχονταν με Φλορέτες,Sachs και Zundapp.Άντε και κάποιος να είχε πιο καινούργια φλορέτα από τον άλλο. Εγώ είμαι 48 και όταν πρωτόμαθα μηχανάκι κάπου το ΄78-79 δεν υπήρχε η πληθώρα μοντέλων να διαλέξεις ούτε η δυνατότητα να το πάρεις με '' 0% προκαταβολή και με 48 άτοκες δόσεις''.Τότε, εκτός των παραπάνω, κάτι Honda SS 50,πολλά Ιταλικά Simonnini,Fantic κυκλοφορούσαν και αυτά έπρεπε τα λεφτά να τά χεις τοις μετρητοίς. Εννοείται ότι τα μεγάλα (CB 750,Z 750, Ducati Desmo 600(κούκλα) ήταν απλησίαστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 ... και το σημαντικότερο! Τότε δεν υπήρχε ίντερνετ και φυσικά "οι γρήγοροι του πληκτρολογίου"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Φίλε Laval εδώ κάνεις ένα μικρό λάθος: Η προηγούμενη γενιά ΔΕΝ ήταν τόσο κομπλεξικοί(οι πατεράδες μας) για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχε τόσο μεγάλο χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών(σε λογικά πλαίσια έ; ) και από την άλλη τα μηχανάκια ήταν λίγα μοντέλα.Θυμάμαι στη βιοτεχνία του θείου μου όλοι οι εργάτες έρχονταν με Φλορέτες,Sachs και Zundapp.Άντε και κάποιος να είχε πιο καινούργια φλορέτα από τον άλλο. Εγώ είμαι 48 και όταν πρωτόμαθα μηχανάκι κάπου το ΄78-79 δεν υπήρχε η πληθώρα μοντέλων να διαλέξεις ούτε η δυνατότητα να το πάρεις με '' 0% προκαταβολή και με 48 άτοκες δόσεις''.Τότε, εκτός των παραπάνω, κάτι Honda SS 50,πολλά Ιταλικά Simonnini,Fantic κυκλοφορούσαν και αυτά έπρεπε τα λεφτά να τά χεις τοις μετρητοίς. Εννοείται ότι τα μεγάλα (CB 750,Z 750, Ducati Desmo 600(κούκλα) ήταν απλησίαστα! Φτωχοι πλουσιοι υπηρχαν παντα ! Και μαλιστρα μεγαλητερο χασμα απο τωρα (απο εποχες φεουδαρχων και αγροτων και ακομα ποιο πισο ) ! Απλα τοτε δεν τα εβλεπες πολες φορες ! Δεν ηξερες τι ειχε ο διπλα .. πριν το ιντερνετ και φυσικα την τηλεοραση δεν ξεραν στα χωρια τι γινεται στο διπλα χωριο ( που λεει ο λογος ) οποτε δεν ειχαν με τι να "συγκριθουν" οταν αρχησε η τεχνολογια να αναπτυσετε τοτε εβλεπε ο αλλος τι πεζοταν γυρω του και για να μην ειναι "φτωχοι-πλουσιοι" φτιαξαν τις μεσσαιες ταξεις και εκει ειναι που εγινε ο χαμος ! Οχι μονο με μηχανες .. με αυτοκινητα με σπιτια με ΕΠΙΠΛΑ και ΣΥΣΚΕΥΕΣ μεσα στα σπιτια .. κανανε αγωνα για το ποιοσ ειναι ο ποιο "πετυχημενος" ! Μεχρι και το τι δουλεια κανεις ειχε σημασια .. τι και αν εισαι σκουπιδιαρης και βγαζεις 4000 ευρω το μηνα ... εγω ειμαι γιατρος ! ( και βγαζω 1200) . Επειδη λοιπον εγω ειμαι φτωχος και δεν μπορω να παρω λαμποργκινι .. κοροιδευω οσους εχουν λαμποργκινι γιατι δεν ξερουν να την οδηγανε ! Και τρεχω με το πουντο στα στενα και σκοτωνω απο γατες μεχρι γριες οτι πεταχτει μπροστα μου ... λες και δεν εχει το δικαιωμα ο αλλος να παρει λαμποργκινι και να την πηγαινει με 50 .. πρεπει να πηγαινει με 190 ακομα και στα στενα ... Ε ΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟΤΕ ? ... thats my point ! Καπου εκει χαθηκε η μπαλα ! Βεβαια ο απιστευτος ειπε οτι ειναι 25 και επειδη και εγω ειμαι 25 ειπα για τους πατεραδες μας που ειναι 60 κοντα ... Εσυ λογικα εισαι μεγαλυτερος και ο πατερας σου ακομα μεγαλυτερος και ισως να ηταν αλλιως τα πραγματα ... ομως εγω ετσι τα θυμαμαι οσο μεγαλωνω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Δεν αντεξα να διαβασω ολες τις απαντησεις,sry....Θα παρεξηγηθω με αυτο που θα πω,γιατι εχω SS αλλα δε πειραζει....... Ελπιζω μη παει κανενας σε καποιο απερχομενο track day με κανενα Versys η παρομοια μηχανη και νομιζει οτι μπορει να κανει οτι εκανε ο τυπας!!!!!θα βασανισει κοσμο!!!! Οπως ειπε καποιος πιο πανω,στα αρχικα ποστ και για μενα ηταν ο πιο σωστος,ειναι απλα ενα απο τα απειρα βιντεακια που βλεπουμε καθημερινα!!!Ισως οντως να ειναι χερας και οι αλλοι κουλοι,ισως,ισως,ισως,ισως!!κανεις δε ξερει!!!Υπαρχουν και απειρα βιντεακια με κουτια μπρικια να πατανε ferrari κτλπ,τι σημαινει??οτι ειναι καλυτερα???μη τρελαθουμε!!!η καθε μηχανη εχει τον σκοπο της!!δε λεω πως τα ον/οφ απαγορευονται να πανε πιστα η τα ss απαγορευονται εκτος πιστας!απλα,γι αυτο υπαρχουν οι κατηγοριες!!ολες οι εταιρειες θα ειχαν 1-2μοντελα και 8α μας ελεγαν παρτο και κανε οτι θες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 η καθε μηχανη εχει τον σκοπο της!!δε λεω πως τα ον/οφ απαγορευονται να πανε πιστα η τα ss απαγορευονται εκτος πιστας!απλα,γι αυτο υπαρχουν οι κατηγοριες!!ολες οι εταιρειες θα ειχαν 1-2μοντελα και 8α μας ελεγαν παρτο και κανε οτι θες!!! +599 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 ....ΑΑΑααα,και κατι που ξεχασα!σε καποια ποστ απο πιτσιρικαδες σχετικα με διπλωματα,τι να παρουν και τις κλασσικες μλκιες βγαινουν και κραζουν,λενε,λενε,λενε!!και σε παρομοια θεματα σαν αυτο ψαχνονται για κοντρες και προσπαθουν να αποδειξουν οτι βγηκαν απο τη μανα τους με σουζα η μπαντιλικι η δν ξερω και εγω τι!!.....ΜΠΡΑΒΟ!! Αν αυριο ποσταρει κανεις ειμαι 17χρονων και θελω ΧΤ η κατι παρομοιο,συνεχιστε το εργο σας.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 ....ΑΑΑααα,και κατι που ξεχασα!σε καποια ποστ απο πιτσιρικαδες σχετικα με διπλωματα,τι να παρουν και τις κλασσικες μλκιες βγαινουν και κραζουν,λενε,λενε,λενε!!και σε παρομοια θεματα σαν αυτο ψαχνονται για κοντρες και προσπαθουν να αποδειξουν οτι βγηκαν απο τη μανα τους με σουζα η μπαντιλικι η δν ξερω και εγω τι!!.....ΜΠΡΑΒΟ!! Αν αυριο ποσταρει κανεις ειμαι 17χρονων και θελω ΧΤ η κατι παρομοιο,συνεχιστε το εργο σας.... ετσι. ειναι η λεγομενη θεωρεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Όταν έγγραφα το προηγούμενο μου post πριν μερικές μέρες.... .....Καλά χιλιόμετρα. Αγαπητέ Απίστευτε ωραία τα λες και από εμένα έχεις ένα πόντο. Οχι επειδή αυτά που έγραψες είναι σωστά, που είναι, αλλά επειδή χαράμισες τον χρόνο, την ενέργεια και την ψυχική σου διάθεση για να ασχοληθείς με το θέμα της ανούσιας κοκκορομαχίας ανάμεσα σε πεισμωμένα αρσενικά. Ετσι για να δεις ότι δεν είσαι μόνος σου. Δεν ξέρω πόση εμπειρία έχεις άπο fora, αλλά αυτά γίνονται και θα γίνονται για πάντα. Είναι στην ανθρώπινη φύση αυτά τα χαρακτηριστικά και όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι συνθήκες της επικοινωνίας μέσω ίντερνετ, οι συνθήκες στην ζωή του καθενός, οι συνθήκες στην κοινωνία. Μην χαλιέσαι και σε καμία περίπτωση μην προσπαθείς να το διορθώσεις, δεν διορθώνεται. Αντ΄αυτού πάμε καμιά βόλτα να ξεσκάσουμε και να ξεχάσουμε! Να είσαι σίγουρος ότι κι εκεί μπορεί να προκύψουν παρόμοια απλώς στην 'πραγματική ζωή' όλα αυτά είναι πιο διασκεδαστικά και διαχειρίσιμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Versys on Road Η πως ένα μηχανάκι με 25 άλογα στον τροχο επιπλέον πως χρειάζεται να δουλεύει 8000-13000 για να πηγαίνει μαζί του. Η υπεροχή των δικύλινδρων στον δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 ωραια διαδρομη παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Ζboop και μονο οτι αποκαλεις το versys τουριστικο on-off, φανταζομαι τις γνωσεις σου.... Καποιος σου ειπε οτι για ανοιχτα κομματια πας γρηγορα μονο με ss, και σε κλειστα μονο με SM, λες και..(κοιτα που λεμε ολο τα ιδια) τα μηχανακια πανε ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ Επισης αυτο το τροπαριο ''δυο αναβατες ιδιων δυνατοτητων με το ταδε μηχανακι θα πηγαινει καλυτερα'', αυτο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ποτε 2 αναβατες δεν πανε το ιδιο παντου, αλλα ακομα και να πηγαινανε, ο ενας μπορει να ειναι σε καλη κατασταση και ο αλλος να ειναι χαλια, οποτε παλι διαφορετικο ειναι το αποτελεσμα Στην παρεα μου ΠΟΤΕ δεν εχουμε ολοι τον ιδιο ρυθμο, μια φορα π.χ. με ειχε πιασει κατι και εβλεπα κατω ΧΑΛΙΚΙΑ χωρις να υπαρχουνε, και δεν μπορουσα ουτε κατα διανοια να παω γρηγορα, αρα λοιπον που ειναι οι οδηγοι ιδιων ικανοτητων? Θες να πιστευεις στα λεγομενα σου, ΠΙΣΤΕΥΕ, ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα, μου φτανει που ξερω εγω τι μπορει να κανει ενας αναβατης ακομα και με παπι* Απλα να εχεις το γνωθις εαυτον και να καταλαβεις οτι μπορει οι εμπειριες που ειχες ως αναβατης και ως παρατηρητης, να μην ειναι αρκετες ετσι ωστε να εχεις 100% σωστη αποψη Σε πληροφορω οτι τα ιδια ελεγα και εγω, αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ ειχα την τυχη να γνωρισω πολλους αγωνιζομενους(σε χωμα και ασφαλτο) που μου εδειξαν την αληθεια, αλλιως θα ημουν ενα θυμα του μαρκετινγκ και των περιοδικων, και τιποτα αλλο *Προκαλω οποιον θελει σε διαδρομη που θα διαλεξω εγω, να περασει με την μοτοσυκλετα του τον BLACKMAN που θα οδηγαει το παπι του Σκεψου το Δηλαδή, τι άλλο θα μου πεις για να πείσεις τον εαυτό σου ότι με το ον-οφφ σου μπορείς να είσαι πιο γρήγορος από το 90% των δικυκλιστών? ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ, αν θες σου γνωριζω ατομο(δεν ειναι καν φιλος μου, απλα γνωστος) με R1200GS, που δεν μπορω να φανταστω κανεναν να τον περναει σε οποιαδηποτε διαδρομη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Δεν αντεξα να διαβασω ολες τις απαντησεις,sry....Θα παρεξηγηθω με αυτο που θα πω,γιατι εχω SS αλλα δε πειραζει....... Ελπιζω μη παει κανενας σε καποιο απερχομενο track day με κανενα Versys η παρομοια μηχανη και νομιζει οτι μπορει να κανει οτι εκανε ο τυπας!!!!!θα βασανισει κοσμο!!!! Οπως ειπε καποιος πιο πανω,στα αρχικα ποστ και για μενα ηταν ο πιο σωστος,ειναι απλα ενα απο τα απειρα βιντεακια που βλεπουμε καθημερινα!!!Ισως οντως να ειναι χερας και οι αλλοι κουλοι,ισως,ισως,ισως,ισως!!κανεις δε ξερει!!!Υπαρχουν και απειρα βιντεακια με κουτια μπρικια να πατανε ferrari κτλπ,τι σημαινει??οτι ειναι καλυτερα???μη τρελαθουμε!!!η καθε μηχανη εχει τον σκοπο της!!δε λεω πως τα ον/οφ απαγορευονται να πανε πιστα η τα ss απαγορευονται εκτος πιστας!απλα,γι αυτο υπαρχουν οι κατηγοριες!!ολες οι εταιρειες θα ειχαν 1-2μοντελα και 8α μας ελεγαν παρτο και κανε οτι θες!!! Αν ηξερες ποσα ''on-off'', sm και γυμνα εχω δει στα Μεγαρα να ραβουν ss που προσπαθουν να ξυσουν γονατο στην k-pits για να τους δουν οι ''απ'εξω'', μαλλον δεν θα το ελεγες και αυτο Φυσικα και η πιστα ειναι το σπιτι των ss, αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα Την τελευταια φορα που πηγα καποιο τιμονι(μαλλον αγωνιζομενος) πηρε ενα μαμα GSR600 και αμα δεις πως γυρναγε στην πιστα, μαλλον θα πεταγες το ss σου οχι γιατι δεν ειναι καλο(ισα ισα αυτο θα επαιρνα αν ηθελα ss), αλλα γιατι θα ελεγες ''πρεπει ΕΓΩ να βελτιωθω, και μετα να τα ριξω στην μηχανη. Ο ανθρωπος ηταν απολαυση να τον βλεπεις τι γρηγορα και ομαλα οδηγουσε, λες και ηταν το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο Ξαναλεω, προσπαθηστε να μαζεψετε εμπειριες Συζητειστε, δειτε, διαβαστε, και κυριως.....γραψτε χιλιομετρα, ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ, αν θες σου γνωριζω ατομο(δεν ειναι καν φιλος μου, απλα γνωστος) με R1200GS, που δεν μπορω να φανταστω κανεναν να τον περναει σε οποιαδηποτε διαδρομη Tον χαμπο λες??? Τον ξερω. Καλος ειναι μωρε, νταξει ναουμ αλλα μονο αν ειναι ξεσουρωτος... Αλλα και παλι τον εχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Ζboop και μονο οτι αποκαλεις το versys τουριστικο on-off, φανταζομαι τις γνωσεις σου.... Καποιος σου ειπε οτι για ανοιχτα κομματια πας γρηγορα μονο με ss, και σε κλειστα μονο με SM, λες και..(κοιτα που λεμε ολο τα ιδια) τα μηχανακια πανε ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ Επισης αυτο το τροπαριο ''δυο αναβατες ιδιων δυνατοτητων με το ταδε μηχανακι θα πηγαινει καλυτερα'', αυτο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ποτε 2 αναβατες δεν πανε το ιδιο παντου, αλλα ακομα και να πηγαινανε, ο ενας μπορει να ειναι σε καλη κατασταση και ο αλλος να ειναι χαλια, οποτε παλι διαφορετικο ειναι το αποτελεσμα Στην παρεα μου ΠΟΤΕ δεν εχουμε ολοι τον ιδιο ρυθμο, μια φορα π.χ. με ειχε πιασει κατι και εβλεπα κατω ΧΑΛΙΚΙΑ χωρις να υπαρχουνε, και δεν μπορουσα ουτε κατα διανοια να παω γρηγορα, αρα λοιπον που ειναι οι οδηγοι ιδιων ικανοτητων? Θες να πιστευεις στα λεγομενα σου, ΠΙΣΤΕΥΕ, ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα, μου φτανει που ξερω εγω τι μπορει να κανει ενας αναβατης ακομα και με παπι* Απλα να εχεις το γνωθις εαυτον και να καταλαβεις οτι μπορει οι εμπειριες που ειχες ως αναβατης και ως παρατηρητης, να μην ειναι αρκετες ετσι ωστε να εχεις 100% σωστη αποψη Σε πληροφορω οτι τα ιδια ελεγα και εγω, αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ ειχα την τυχη να γνωρισω πολλους αγωνιζομενους(σε χωμα και ασφαλτο) που μου εδειξαν την αληθεια, αλλιως θα ημουν ενα θυμα του μαρκετινγκ και των περιοδικων, και τιποτα αλλο *Προκαλω οποιον θελει σε διαδρομη που θα διαλεξω εγω, να περασει με την μοτοσυκλετα του τον BLACKMAN που θα οδηγαει το παπι του Σκεψου το ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ, αν θες σου γνωριζω ατομο(δεν ειναι καν φιλος μου, απλα γνωστος) με R1200GS, που δεν μπορω να φανταστω κανεναν να τον περναει σε οποιαδηποτε διαδρομη Είστε και οι 2 το ίδιο απόλυτοι οπότε πολύ λογικό να διαφωνείτε. Οι μοτοσυκλέτες έχουν προδιαγραφές και συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκαν. Και ένα ss σίγουρα υπερέχει στα ανοιχτά και ένα sm στα κλειστά. Από εκεί και πέρα ο παράγοντας οδηγός είναι σαφώς καθοριστικός. Ο φίλος σου με το GS δεν είναι μοναδιαίος στον κόσμο όσον αφορά τις ικανότητες του. Υπάρχουν σίγουρα πολλοί αντίστοιχοι(δεν πιστεύω να συμμετέχει στο πρωτάθλημα). Οπότε ο ίδιος ή κάποιος άλλος αντίστοιχων ικανοτήτων με sm ή ss σαφώς θα είναι πολύ μα πολύ ταχύτερος από ότι με το GS. Τα έχω δει και εγώ τα GS και με έχουν εκπλήξει πολλές φορές αλλά ο καθένας στο είδος του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Οι μοτοσυκλέτες έχουν προδιαγραφές και συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκαν. Και ένα ss σίγουρα υπερέχει στα ανοιχτά και ένα sm στα κλειστά. Από εκεί και πέρα ο παράγοντας οδηγός είναι σαφώς καθοριστικός. Ο φίλος σου με το GS δεν είναι μοναδιαίος στον κόσμο όσον αφορά τις ικανότητες του. Υπάρχουν σίγουρα πολλοί αντίστοιχοι(δεν πιστεύω να συμμετέχει στο πρωτάθλημα). Οπότε ο ίδιος ή κάποιος άλλος αντίστοιχων ικανοτήτων με sm ή ss σαφώς θα είναι πολύ μα πολύ ταχύτερος από ότι με το GS. Τα έχω δει και εγώ τα GS και με έχουν εκπλήξει πολλές φορές αλλά ο καθένας στο είδος του. Κοιτα, οταν εγω εννοω στροφιλικι, εννοω στροφες τις ταξης των 140χλμ/ω μαξιμουμ, εννοω μεσα στην στροφη Ο Μπραλος και το Αρτεμησιο, οσο και να επιμενουν μερικοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στροφιλικι Επισης στροφες των 250 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στροφες Οπως ειπε και ενας φιλος, ''μην προσπαθειτε με την ταχυτητα να κανετε τις ευθειες-->στροφες'' :respekt: Γενικος ηταν ο δευτερος πλυθυντικος βαθμος Πες μου λοιπον σε ποιο ακριβως στροφιλικι θα προλαβει ο ''εχων'' 200 αλογων, να μπορεσει να τους βγαλει στο στροφιλικι Απλα δεν θα μπορεσει.... Πιστευεις οτι ενα μηχανακι ακομα και των 50 ιππων τροχο, δεν εχει αρκετη δυναμη για να κρατησει την μηχανη σε αυτες τις ταχυτητες? Για να σου λεω οτι δεν πιανεται ο ''γνωστος'΄με το GS, απλα δεν πιανεται, γιατι ΚΑΙ ειχε την ικανοτητα, αλλα ειχε ΚΑΙ την τρελα, γιατι χωρις τρελα και ρισκο δεν πας πουθενα Μοτοσυκλετες οδηγουμε, ουτε παιζουμε tetris, ουτε πεντοβολα Δευτερο παραδειγμα?: Φανταζομαι οτι παρακολουθεις το πανελληνιο πρωταθλημα ταχυτητας Ο Μιμικος εχεις δει τι θεσεις βγαινει ετσι δεν ειναι? Παρολα αυτα βρες μου εναν που να τον περναει στον δρομο Πιστευω να καταλαβες τι θελω να πω Ο οδηγος ειναι πανω απο το 80% του αποτελεσματος, . & - !!! Φιλικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Κοιτα, οταν εγω εννοω στροφιλικι, εννοω στροφες τις ταξης των 140χλμ/ω μαξιμουμ, εννοω μεσα στην στροφη Ο Μπραλος και το Αρτεμησιο, οσο και να επιμενουν μερικοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στροφιλικι Επισης στροφες των 250 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στροφες Οπως ειπε και ενας φιλος, ''μην προσπαθειτε με την ταχυτητα να κανετε τις ευθειες-->στροφες'' :respekt: Γενικος ηταν ο δευτερος πλυθυντικος βαθμος Πες μου λοιπον σε ποιο ακριβως στροφιλικι θα προλαβει ο ''εχων'' 200 αλογων, να μπορεσει να τους βγαλει στο στροφιλικι Απλα δεν θα μπορεσει.... Πιστευεις οτι ενα μηχανακι ακομα και των 50 ιππων τροχο, δεν εχει αρκετη δυναμη για να κρατησει την μηχανη σε αυτες τις ταχυτητες? Για να σου λεω οτι δεν πιανεται ο ''γνωστος'΄με το GS, απλα δεν πιανεται, γιατι ΚΑΙ ειχε την ικανοτητα, αλλα ειχε ΚΑΙ την τρελα, γιατι χωρις τρελα και ρισκο δεν πας πουθενα Μοτοσυκλετες οδηγουμε, ουτε παιζουμε tetris, ουτε πεντοβολα Δευτερο παραδειγμα?: Φανταζομαι οτι παρακολουθεις το πανελληνιο πρωταθλημα ταχυτητας Ο Μιμικος εχεις δει τι θεσεις βγαινει ετσι δεν ειναι? Παρολα αυτα βρες μου εναν που να τον περναει στον δρομο Πιστευω να καταλαβες τι θελω να πω Ο οδηγος ειναι πανω απο το 80% του αποτελεσματος, . & - !!! Φιλικα Γεια σου After. Το σίγουρο είναι ότι με ρίσκο και με τρέλα δεν πας μακρυά. Κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο. Τρέλα (ή/και καρύδια) χρειάζεται για να εξερευνάς και να φτάνεις τα όρια αλλά μέχρι εκεί. Δεν ρισκάρεις στον δρόμο. Αυτό που λες αν το λες όπως το καταλαβαίνω είναι ρώσικη ρουλέτα. Δεν κάνεις πχ προσπέραση σε τυφλή στροφή για κανένα λόγο. Ο Μιμίκος για να έχει την ηλικία που έχει σίγουρα δεν ρισκάρει όσο νομίζεις. Η διαδρομή που περιγράφεις μέχρι 140 είναι κλειστή πχ Διόνυσος. Εκεί για μένα βασιλιάς είναι ένα KTM 990. Το 690 θα έχει πλεονέκτημα μέσα στην στροφή σε σχέση με ένα ss αλλά θα το φτάνει μετά την έξοδο και στην πρώτη ευθεία πχ εκεί στην πηγή που σταματάνε κάποια αυτοκίνητα (πριν αρχίσει η κατηφόρα προς Διόνυσο) θα τον περάσει. Ο οδηγός είναι το 99% όχι το 80% αλλά μιλάμε για οδηγούς παρόμοιου επιπέδου σε αντίστοιχες καλές μέρες. Για να το γενικεύσω ο βασιλιάς του επαρχιακού στην ελλάδα για εμένα είναι το 990 (μην τρελαθούμε και όλας με τα Gs). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γεια σου After. Το σίγουρο είναι ότι με ρίσκο και με τρέλα δεν πας μακρυά. Κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο. Τρέλα (ή/και καρύδια) χρειάζεται για να εξερευνάς και να φτάνεις τα όρια αλλά μέχρι εκεί. Δεν ρισκάρεις στον δρόμο. Αυτό που λες αν το λες όπως το καταλαβαίνω είναι ρώσικη ρουλέτα. Δεν κάνεις πχ προσπέραση σε τυφλή στροφή για κανένα λόγο. Ο Μιμίκος για να έχει την ηλικία που έχει σίγουρα δεν ρισκάρει όσο νομίζεις. Η διαδρομή που περιγράφεις μέχρι 140 είναι κλειστή πχ Διόνυσος. Εκεί για μένα βασιλιάς είναι ένα KTM 990. Το 690 θα έχει πλεονέκτημα μέσα στην στροφή σε σχέση με ένα ss αλλά θα το φτάνει μετά την έξοδο και στην πρώτη ευθεία πχ εκεί στην πηγή που σταματάνε κάποια αυτοκίνητα (πριν αρχίσει η κατηφόρα προς Διόνυσο) θα τον περάσει. Ο οδηγός είναι το 99% όχι το 80% αλλά μιλάμε για οδηγούς παρόμοιου επιπέδου σε αντίστοιχες καλές μέρες. Για να το γενικεύσω ο βασιλιάς του επαρχιακού στην ελλάδα για εμένα είναι το 990 (μην τρελαθούμε και όλας με τα Gs). Πρωτα απο ολα σου απαγορευω να βαζεις με αυτην την σειρα τα γραμματα S-M-T διοτι μου προκαλεις προβλημα και θα με κλεισεις φυλακη με το 345ο δανειο που θα παω να παρω για να το αγορασω Ειναι η επιλογη μου αν αγοραζα μοτοσυκλετα ΤΩΡΑ Εχω και παραδειγμα πανω στην Πεντελη με οδηγο 990 adventure που λιγο ακομα και θα εξυνε τα μαυρα πλαστικα που βρισκονται στο πλαϊ, στην κατω μερια του fairing Απιαστος και αυτος, και να ανοιγει το γκαζι πριν απο το apex, το ονοφαδικο ελαστικο να ''ψαλιδιζει'' οπως λεγαμε παλια, σαν να μου κουναει το μαντηλι ετσι οπως απομακρυνοτανε ΜΕΣΑ στην στροφη Οχι δεν ηταν το παραπανω γκαζι που με τσαγιασε, ηταν ο οδηγος 100% Για τον Διονυσο που ειπες το 690 πιστευω οτι θα ειχε προβαδισμα, για την υπολοιπη διαδρομη της Πεντελης(μιλαω απο Πανοραμα μεχρι πηγη) μαλλον το 990 θα ειχε καποιο προβαδισμα γιατι ανοιγει ο δρομος(για καποιους αλλους ειναι θεοστενο στροφιλικι βεβαια.....), αλλα μην ξεχναμε οτι και το 690 εχει ΠΟΛΥ δυναμη για μονοκυλινδρο Βλεπω οτι γνωριζεις απο Πεντελη, μηπως πρεπει να παμε καμια βολτιτσα να αναπνευσουμε καθαρο αερα? Υ.Γ. Εννοειται ''γρηγορος'' παντα σε λογικα πλαισια, δηλαδη να εχεις απεναντι σου μια στροφη με καλη ασφαλτο Χαροπαλεματα, προσπερασεις σε τυφλες στροφες και σφηνες, δειχνουν οτι ο οδηγος πρωτα ειναι χαρος και μετα ολα τα αλλα Και παντα μα παντα μα παντα, σεβασμος στον ανθρωπο που κανουμε το ''κυνηγητο'', δεν ειμαστε κουτακιδες να ''ριχνουμε ξυλο'', μοτοσυκλετιστες ειμαστε Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2011 από τον AFTER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Απλά χαλαρώστε και απολαύστε....όταν βρείτε τέτοιους δρόμους .... http://www.youtube.com/user/BKingAndy#p/u/35/ff3Etpube2E Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2011 από τον gympowas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Απλά χαλαρώστε και απολαύστε....όταν βρείτε τέτοιους δρόμους .... http://www.youtube.com/user/BKingAndy#p/u/35/ff3Etpube2E Εγω ζηλευω που παρολο που φορανε τουριστικα ελαστικα, εχουν προσφυση πιστας με την ποιοτητα της ασφαλτου που εχουνε <---ellada Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Απλά χαλαρώστε και απολαύστε....όταν βρείτε τέτοιους δρόμους .... http://www.youtube.com/user/BKingAndy#p/u/35/ff3Etpube2E Με ενα βίντεο Χρήστο, απλά κατάργησες όλη αυτή την άσκοπη συζήτηση! Έχω δει πολλούς χεράδες της Ελλάδος να είναι κοτούλες σε κάτι τέτοια πάσα έξω... Οι μάγκες της καφετέριας και των πληκτρολογίων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Απλά χαλαρώστε και απολαύστε....όταν βρείτε τέτοιους δρόμους .... http://www.youtube.com/user/BKingAndy#p/u/35/ff3Etpube2E Ενταξει το παλικαρι με το SV εχει καταπληκτικο στησιμο σωματος. Εχει πολυ καλο ρυθμο και μεγαλη σταθεροτητα μεσα στη στροφη. Επισης στις αριστερες στροφες ειναι ενα κλικ καλυτερος απο τις δεξιες. Ωραιος ο τυπας και υπεροχη και η διαδρομη που κανανε με πολλες μοτοσυκλετες να συντροφευουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arth 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 το θεμα εγινε μπουρδελο..οταν το ανεβασα δεν περιμενα με την καμια οτι θα κατεληγε ετσι..και ολα αυτα επειδη ενα on-off πατησε μερικα ss κατι που αποτι φαινεται για πολλους ειναι αδιανοητο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες