mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Καλησπερα σε ολους. Μια και σιγα σιγα μπαινουν τα κρυα ,εχω μπει εδω και καμια βδομαδα στο τρυπακι για μπουφαν.Κορντουρα ηθελα, 3/4 , στην αρχη ειχα πει μεχρι 200 ευρω θα δωσω αλλα αφου ειδα τι παιζει αποφασισα να ανεβασω λιγο την τιμη εχοντας καλυτερη ποιοτητα και ευχρηστια. Και εξηγουμαι: Εχω παει ηδη σε 3 μαγαζια και εχω δοκιμασει και τα 2 μπουφαν τα οποια σε συγκριση με καποια αλλα που ειδα (π.χ dainese aaron) δενανε καπως καλυτερα και αισθητικα μου αρεσαν περισσοτερο. Σιγουρα η αισθητικη δεν ειναι τοσο κριτιριο , οσο η ασφαλεια , αλλα και τα 2 μπουφαν κερδιζουν και στα δυο το ιδιο. Η διαφορα τους στην τιμη ειναι οτι το Cayenne pro (revit) ειναι κατα 80-90 ευρω περιπου ακριβοτερο. υπολογιζοντας και τα δυο σε τιμες χωρις προστατευτικο πλατης (ή/και αυχενα). Αλλα η διαφορα στην τιμη δεν ειναι τοσο παραμετρος οσο καποια αλλα πραγματα οπως : -το revit ειναι ενα απ'τα κορυφαια της εταιρειας,με παρα πολυ καλες 4season δυνατοτητες καθως διαθετεις εξαιρετικους και αρκετους αεραγωγους οπως επισης και φοραει προστατευτικα SAS tec που ειναι Σουηδικα και αναλογα με τα D3o που εχουμε ξανασυζητησει εδω -απτην αλλη το dainese εξισου αξιολογο, με τα γνωστα knox προστατευτικα ,φτηνοτερο,ομορφο και το βασικοτατο για μενα(η αληθεια ειναι σχεδον το μονο που το κανει ανταγωνιστικο) ειναι η υποδοχη που εχει για προστασια αυχενα (neck 4/5/6 )της dainese πραγμα που με απασχολει ιδιαιτερα. παραθετω και 2 λινκ τα οποια περιγραφουν οσο το δυνατον πιο αναλυτικα και τα 2 μπουφαν dainese GT 500 A! και να σημειωσω και σε τι τιμες τα εχω βρει : Dainese gt500: 260euro Revit cayenne pro: 330euro καλως-κακως οι τιμες ειναι απο ιντερνετ παραγγελιες μονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TasMan 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Φίλε μου το Cayenne είναι μακράν καλύτερο του GT. Για την ακρίβεια είναι μια κατηγορία παραπάνω. Το μόνο ισάξιο ή και λίγο καλύτερο του Cayenne είναι το Dainese Gator Evo το οποίο όμως κοστίζει γύρω στα 500€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remali 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν επιτρέπεται, που τις βρήκες τις τιμές αυτές? Και το revit που το δοκίμασες (Αθήνα...που)? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 από τον remali Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 το cayenne pro με γλυκοκοιταει.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 @remali τις τιμες τις βρηκα απο ebay και το revit το δοκιμασα στο δικυκλο στην βουλιαγμενης .ειναι πανω στην γωνια βουλιαγμενης&εργατων τυπου διπλα απ'το μεγαλο ποδηλατικο μαγαζι λιγο πριν τον αγ.δημητριο , στο ρευμα απο γλυφαδα για κεντρο. παρα πολυ καλη εξυπηρετηση αλλα εκει το βρισκω 420 με εκπτωση φαση αν και θα μπορουσε να μ το αφησει και 400 αλλα και παλι εγω το βρισκω κανα 70αρι λιγοτερο και δνειναι κ λιγα. να φανταστεις ομως οτι μου αρεσε τοσο πολυ η εξυπηρετησει που σκεφτομουν να τους δειξω ποσο το βρηκα στον υπολογιστη τους και απλα να τους πω οτι προτιμω να τα δωσω σε εκεινους , απλα φοβαμαι μην το παρουν στραβα :P p.s: αν δεν σου κανει κοπο στειλε μου τις εντυπωσεις σου απ'το μηχανακι σου γιατι ειναι ερωτας (ποσο καιει,αν σε βγαζει κανα ταξιδακι κλπ)οχι οτι δν τα εχω χιλιοδιαβασει απλα μ'αρεσει να ακουω γνωμες γενικα και ποσο μαλλον απο ελληνικες πηγες ;) @sadow ειναι πολυ καλο το μπουφανακι, ενα πραγματικα 4αρων εποχων και απο ποιοτητα κορυφαιο . τα αξιζει τα λεφτα του πιστευω.. την βλεπω την ζυγαρια να κλεινει προς ρεβιτ αλλα για το + του dainese στην προστασια αυχενα κανεις? θα μου πεις πωλειτε και με ιμαντες κ την βαζεις και μεσα απ'το ρεβιτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remali 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) G1 / G2 προστασία πλάτης των Dainese μπορείς να βάλεις στο cayenne? Όπως καταλαβαίνεις ψήνομαι άσχημα για το revit. Αλλιώς, που μπορούμε να βρούμε το Rev'it SaS-Tec Back protector? Τα 330 γιούρια, είναι με μεταφορικά, τελική τιμή? Για το wr θα σου στείλω pm για να μη βγούμε off-topic. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 από τον remali Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Revit δαγκωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Για προστασία στον αυχένα που ενδιαφέρεσαι έχω το dainese Necktor που έχει προστασία απο την ουρίτσα της μέσης μέχρι πάνω στον αυχένα αλλά βγαίνει στα 600..άσε πονεμένη ιστορία. Όταν μίλησα με έναν φίλο μου που έχει το Triumph Street Triple αυτός πήρε ένα dainese δεν ξέρω το μοντέλο πως λέγεται έχει κάτι κορδονάκια στα μανίκια κοντά στην μασχάλη και έβγαινε στα 500 ευρω χωρίς πλάτη και του έδειξα ποιο μπουφάν πήρα μου λέει : το δοκίμασα το μπουφάν σου αλλά στην θέση οδήγησης του street δεν με βόλεψε καθόλου ο αυχένας με ζόριζε. Εκεί που θέλω να καταλήξω επειδή εγώ έχω on-off άρα όρθια θέση οδήγησης δές αν θα σε βολέψει τελικά ο αυχένας στο πώς οδηγάς με την δική σου μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remali 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Το Gator Evo είναι του φίλου σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Το Gator Evo είναι του φίλου σου. hmmm λογικά ναι κάτι μου λέει το όνομα.Γενικά είναι καλά μπουφάν χιλιάρα γκορντούρα αδιάβροχα τέρμα ζεστά και Gore-Tex μεμβράνη. για καλοκαίρι χωρίς επένδυση μόνο για ταξίδι μέσα στην πόλη σκας γιαυτό πήρα και το ζεντεξ που είναι τέρμα καλοκαιρινό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Πολύ καλά φαίνονται και τα δύο μπουφάν. Προσωπικά δεν θα έπερνα το Rev-it για δύο λόγους. 1. μπουφάν 4 εποχών, μου κάθεται κάπως. Φθινόπωρο, άνοιξη, χειμώνας, οκ παλεύονται. Το καλοκαίρι όμως ότι και να κάνεις θα βράζεις. Εδώ με καλοκαιρινό μπουφάν είμαστε και ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι, πόσο μάλλον με ένα που υπόσχεται πολύ καλό καλοκαιριάτικο εξαερισμό. Βέβαια κρατάω μια μικρή επιφύλαξη, διότι δεν έχω αγοράσει κάτι τέτοιο ή/και δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη. 2. Αφού θες την προστασία του αυχένα, τράβα κατά Dainese μεριά. Αν εν τέλει καταλήξεις στο Dainese, κοίτα το μπουφάν να έχει υποδοχή για το Neck protector. Το neck 5 & 6 μπαίνουν σίγουρα σε μπουφάν. Για το 4 δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον μπαίνει. Το neck 5 with strap, είναι φορετό. Δλδ πριν βάλεις το μπουφάν, φοράς κι αυτό και δεν νομίζω να βολεύει κάθε μέρα. Από κει και πέρα, το neck 6 που έχω στο μπουφάν μου, δεν ενοχλεί καθόλου στη οδήγηση. Ούτε στο δεξιά-αριστερά, ούτε στο πάνω-κάτω. Στα συν να προσθέσω ότι σε ταξίδι εθνικής σου 'στηρίζει' το κεφάλι και δεν φεύγει πίσω. Στα μείον είναι ότι για να έχεις την προστασία που σου παρέχει το neck, πρέπει το μπουφάν να το έχεις κλειστό μέχρι και το τελευταίο κουμπί τέρμα επάνω και ότι με τόσες προστασίες, καταλήγεις να οδηγάς με ένα σεβαστό βάρος στους ώμους σου. Αν είσαι Αθήνα, μπορούμε να κανονίσουμε έναν βρωκοκαφέ ή βόλτα για να φορέσεις το δικό μου και να δεις πως είναι με την προστασία. Αυτά από μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Αφού σου αρέσουν και τα δύο, πάρε αυτό που σου εφαρμόζει καλύτερα και είναι πιο πρακτικό/λειτουργικό. Εγώ είμαι Dainese-άκιας γιατί μου εφαρμόζουν πολύ καλύτερα απ'οτιδήποτε άλλο. Τα Rev-It είν' τα μόνα που τ' αμφισβητούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Πολύ καλά φαίνονται και τα δύο μπουφάν. Προσωπικά δεν θα έπερνα το Rev-it για δύο λόγους. 1. μπουφάν 4 εποχών, μου κάθεται κάπως. Φθινόπωρο, άνοιξη, χειμώνας, οκ παλεύονται. Το καλοκαίρι όμως ότι και να κάνεις θα βράζεις. Εδώ με καλοκαιρινό μπουφάν είμαστε και ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι, πόσο μάλλον με ένα που υπόσχεται πολύ καλό καλοκαιριάτικο εξαερισμό. Βέβαια κρατάω μια μικρή επιφύλαξη, διότι δεν έχω αγοράσει κάτι τέτοιο ή/και δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη. 2. Αφού θες την προστασία του αυχένα, τράβα κατά Dainese μεριά. Αν εν τέλει καταλήξεις στο Dainese, κοίτα το μπουφάν να έχει υποδοχή για το Neck protector. Το neck 5 & 6 μπαίνουν σίγουρα σε μπουφάν. Για το 4 δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον μπαίνει. Το neck 5 with strap, είναι φορετό. Δλδ πριν βάλεις το μπουφάν, φοράς κι αυτό και δεν νομίζω να βολεύει κάθε μέρα. Από κει και πέρα, το neck 6 που έχω στο μπουφάν μου, δεν ενοχλεί καθόλου στη οδήγηση. Ούτε στο δεξιά-αριστερά, ούτε στο πάνω-κάτω. Στα συν να προσθέσω ότι σε ταξίδι εθνικής σου 'στηρίζει' το κεφάλι και δεν φεύγει πίσω. Στα μείον είναι ότι για να έχεις την προστασία που σου παρέχει το neck, πρέπει το μπουφάν να το έχεις κλειστό μέχρι και το τελευταίο κουμπί τέρμα επάνω και ότι με τόσες προστασίες, καταλήγεις να οδηγάς με ένα σεβαστό βάρος στους ώμους σου. Αν είσαι Αθήνα, μπορούμε να κανονίσουμε έναν βρωκοκαφέ ή βόλτα για να φορέσεις το δικό μου και να δεις πως είναι με την προστασία. Αυτά από μένα. Παιδιά σκεφτείτε λίγο πρώτα τι εννοεί ο κατασκευαστής όταν λέει 4 εποχών. 4 εποχών είναι αλλά όχι για Ελλάδα. Στην Γερμανία το φοράς κανονικά 4 εποχές, το ίδιο στην Γαλλία, την Αγγλία κλπ... Στην Ελλάδα ακόμα και το καλοκαιρινό καθαρά μπουφάν το τελείως διάτρητο υπάρχουν μέρες που δεν μπορείς να το βάλεις!!! Στην Ελλάδα τα 4 εποχών είναι 3ών αλλά και πάλι αξίζουν κάργα!!! Έχοντας 2 από αυτά τα συνιστώ ανεπιφύλακτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Το τεσσαρων εποχων προφανως δεν εχω αυταπατες και δεν λεω οτι θα μπορεις να το φορας το καλοκαιρι μες στην πολη εδω Ελλαδα. Αλλα το 4εποχων σε ενα ταξιδι στο εξωτερικο η ακομα και στην ελλαδα με ανεβοκατεβασμα σε βουνα κλπ και γενικα σε ενα ταξιδι που το κλιμα αλλαζει απο ψυχρο σε ζεστο και αντιστροφα , ειναι πολυ πρακτικο να εχεις ενα μπουφαν που μπορει και προσαρμοζεται ευκολα σε οποιεσδηποτε συνθηκες (το ρεβιτ επισης εχει αποσπομενες και τις δυο επενδυσεις -θερμικη,αντιανεμικη/αδιαβροχη και μπορεις να μεινεις με οποια απ'τις δυο θες,με καμια η και τις 2 μαζι). Σαν ποιοτητα το ρεβιτ το νικαει σιγουρα το GT500 αλλα αυτο που θελω να ζυγισω ειναι για την προστασια αυχενα. αν και τωρα ειδα μιαπλατουλα που πιανει και αρκετα ψηλα, της SasTec που φοραει το cayenne @moustardas σε ευχαριστω πολυ για την προσφορα σου,μεσα να το κανονισουμε μολις φτιαξω κ το μηχανακι σωστα ,να δω πως μου καθεται με τον αυχενα @remali τα 330 ειναι με μεταφορικα . για τα αλλα δυο που ρωτας και εγω ακομα τα ψαχνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remali 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Μίχο, νομίζω το cayenne φοράει το SC-1/12. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 αυτο Ο σύνδεσμός μου δηλαδη? αν το φοραει αυτο μου φαινεται οτι θα ειναι πολυ καλο , ειδικα απ'την στιγμη που περνει και το σχημα το σωματος,θα βολευει αρκετα. οταν βρω χρονο θα προσπαθησω να βρω μαγαζι π να εχει το μπουφαν και τις προσταστιες πλατης αυτες να το δω επι του πρακτεως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remali 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Υποθέτω είναι το ίδιο με το http://www.sas-tec.de/protektoren/ruecken-protektoren/ γιατί από τη φωτό δεν φαίνεται καλά. Κατά 99,9% είναι το ίδιο. Το ότι το cayenne φοράει το 12, το είδα εδώ: http://www.revzilla.com/product/revit-sas-tec-back-protector στα product details. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 ωραιος remali εστειλα μηνυμα στης Sastec και ηδη μου απαντησαν ! τους ειπα οτι εχω το cayenne pro και ποια πλατη χωραει και μου λενε : Hello Mr. *********, I think you can use Backprotector SC-1/12 (length 49 cm) or SC-1/16 (length 54 cm). Please check your pocket size. If you need more information please contact us again. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remali 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Αυτό είναι! Αναρωτιέμαι πόσο χρόνο θα είχαμε φάει χωρίς internet & forums. Τώρα, σε λιγότερο από 24h το περικυκλώσαμε το θέμα και του την πέσαμε άσχημα!! Ελλάδα δεν την είδα την πλάτη να παίζει πουθενά, so far. Οι ίδιοι δεν την πουλάνε? Μόνο motoin και amazon το βρίσκω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 οι ιδιοι δεν ξερω αν την πουλανε αλλα και γω motoin την βρηκα και με μεταφορικα παζει κοντα στα 30ευρω. μια χαρα φαινεται αλλα θα ηθελα να την δοκιμασω και με το μπουφαν. οποτε ψαχνουμε μαγαζακι εδω αθηνα που να την εχει τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Με κατάστημα και τον ιδιοκτήτη του που μιλούσα, μου έλεγε οτι η Dainese είναι άπιαστη στα δερμάτινα, αλλά τα goretex της Rev'it είναι καλύτερα... Ο ίδιος έτσι τα έχει πάρει και συμφωνεί! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Δές και αυτά: gator και free μεταφορικά 500 gt commando Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 το gator δεν μου αρεσε και παρα πολυ , αλλα το commando αρκετα καλο ειδικα το συστημα που εχει για το πως να προσαρμοζεις τον λαιμο θα δουλεψει πολυ καλα με το προστατευτικο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billy7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 το gator δεν μου αρεσε και παρα πολυ , αλλα το commando αρκετα καλο ειδικα το συστημα που εχει για το πως να προσαρμοζεις τον λαιμο θα δουλεψει πολυ καλα με το προστατευτικο . Το commando το έχω.Πολύ καλό αλλά είναι ψιλοκοντό,δεν είναι 3/4. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Το commando το έχω.Πολύ καλό αλλά είναι ψιλοκοντό,δεν είναι 3/4. Ναι όντως. Ξέχασα να το αναφέρω πιο πάνω. Δεν είναι 3/4, αλλά δεν είναι και τελείως κοντό. Βέβαια διορθώνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες