john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 δεν ειναι λογω χαρντ κορ απλα ειναι ποιο ωραιο τοπιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Ναι, ξυσου-ξυσου. Λερωσε το λιγο το Κατεμι βρε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Παίδες εγώ δεν μπορώ. Ομως, μην κανονίζετε μονοπάτια στη Βαρυμπόμπη με 600άρες και 650αρες μηχανές. Να ξέρετε επίσης ότι επειδή σιγά-σιγά ανοίγει η σεζόν, πολλοί αναβάτες εντούρο, φλαταδούρηδες, χαρντκορντίλες και εκατοντάδες (μα εκατοντάδες) ποδηλάτες βρίσκονται κάθε Κυριακή χωμένοι μέσα στο δάσος και ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. Να τους έχετε κατά νου. Ειδικά στα κλειστά σημεία. θα λασπωθούμε εν καιρώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 ...παει και ο αρχηγός.... μόνοι μας μείναμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) ...παει και ο αρχηγός.... μόνοι μας μείναμε.... ....τσοπα τσοπα μην κανεις ετσι.. :sopase: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 από τον Postmankav Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 εγω ειμαι 50-50 το πρασινο μπρικι μου μετα τα σημερινα και ολο το ξυλο που εχει φαει στον υμηττο αυτες τις μερες κουραστηκε το μπροστινο του συστημα.. κατι κουναει εχει μποσικα (ηθελε και τσιμουχες λαδια ) οποτε ηρθε και εδεσε αυριο θα το παω να το δουν και αναλογα θα πραξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 :sopase: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 κοιτα παιζει να θελει ρουλεμαν... μπορει να θελει και σφιξημο απλα (χλωμο αλλα...) αν δεν ειναι τοσο σοβαρο.. δεν μασαω ερχομαι οπως ειναι... μια η αλλη χαλαρα θα το παμε... αντε κανα αλματακι να κανουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 απο εκει που θα πατε ,το Sherpa μου θα την παλεψει ??? Το ψηνω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 απο εκει που θα πατε ,το Sherpa μου θα την παλεψει ??? Το ψηνω..... ελα και θα δουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Ακυρο και από μένα... :/ το όχημα με το οποίο σκόπευα να έρθω κρίθηκε ακατάλληλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Αλλο ενα Τοπικ βομβαρδιζεται και κινδυνευει να βουλιαξει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Αλλο ενα Τοπικ βομβαρδιζεται και κινδυνευει να βουλιαξει... κάποιος απο αυτούς που δήλωσε συμμετοχή μου φαίνεται πως είναι γκαντεμούλης...... και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 κάποιος απο αυτούς που δήλωσε συμμετοχή μου φαίνεται πως είναι γκαντεμούλης...... και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Δεν κανουμε μια επανεκτιμηση των συμμετοχων;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 vaelsod.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 1.vaelsod 2.middlevillager 3. 4. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 μμμμμ ωραία... έχεις και ενδιαφέρον μηχανάκι...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 1.vaelsod 2.middlevillager 3. 4. Φίλε μου θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς πολύ καλά προτού βάλεις τον εαυτό σου και το XR σου σε μία ερημιά με την Vaelsod χωρίς μάρτυρες.... Ιδού, ήδη της μπήκαν ιδέες.... μμμμμ ωραία... έχεις και ενδιαφέρον μηχανάκι...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 1.vaelsod 2.middlevillager 3.tsi0u 4.... 5.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 1.vaelsod 2.middlevillager 3.tsi0u 4.... 5.... Καλά λέμε αυτή η βόλτα θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγώ και 2 XR250!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έτσι για να έχω και επιλογές ποιο να πρωτοδιαλέξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να μην έρθετε ρε οι υπόλοιποι......εκτός αν μου έρθετε και με άλλο ΕξΑΡ 250!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 χαχαχαχα.Να σου πω δεν βαζεις και κανα χαρτη να δουμε πως ερχομαστε εκει περα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 βασικά κατσε να δούμε ποιοι θα είμαστε... γιατί εγώ τα χωμάτινα της Βαρυμπόμπης δεν τα ξέρω.... Ηλπιζα πως θα έρθουν μαζί μας και οι πιο "προχωρημένοι" που είναι και γνωστες της περιοχής... Αλλιώς πρέπει να βρούμε κάποιο "ασφαλές" σημείο που θα κινηθούμε για να μην χαθούμε... Θα μελετήσω τους χάρτες αύριο... και θα δούμε! Εκτός αν έρθει και κάνας άλλος που να ξέρει τα μέρη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 με 2 XR250... χμμμμ δεν το χανει με τιποτα αυτο η Ελινα... τελικα ο "sakis" δεν εχει τιποτα το τρομερο... εκατσα το ελυσα και ειχε λασκαρει το παξιμαδι του λαιμου.. επι τη ευκαιρια ελυσα τιμονοπλακα κτλ καθαρισα γρασαρα ρουλεμαν και ολα κομπλε... αρα με βλεπω να ερχομαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες