Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 κατα την γνωμη μου το car.gr ειναι αυτη την στιγμη το πιο ευρεως διαδεδομενο σαιτ αγοραπωλησιων μεσω ιντερνετ σε ολη την ελλαδα,απ`την στιγμη λοιπον που ολα κι`ολα τα fc 550 ειναι μονο 2 υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ηταν οχι απλα πανευκολο αλλα σχεδον αστειο να πουλησεις το μηχανακι σου στο αψε-σβησε.αρα αφου λες οτι εσυ το ειχες με 4900 και 45 μερες μεσα,τοτε σιγουρα κατι δεν παει καλα και δεν νομιζω οτι οφειλετε μονο στην τιμη.βεβαια θα συμφωνησω και με τον zboop οτι δεν γινεται να πουλατε το 550 στα ιδια λεφτα που πουλιεται το 650.ισως μια σταδιακη υποχωρηση προς τα κατω στην τιμη πωλησης στο μηχανακι σου,ισως να μπορεσει να σου αποφερει το αποτελεσμα που ψαχνεις. δεν παει καλα κατι λογο της κρισης που υπαρχει η μηχανη μοτερικα ειναι αριστη φοραει τοσα εξτρα πραγματα πανω καινουρια λαστιχα , γενικα ειναι αριστη δεν υπαρχει κατι που να αποτρεπει τον αλλο να την παρει , θα δεις αν παρακολουθησεις το car.gr και οι αλλες μηχανες δεν θα πουληθουν για μεγαλο χρονικο διαστημα και αν οχι και ποτε με πηρανε για ανταλλαγες με αμαξια μονο και μετρητα κανενας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Φίλε και ο Βύνιος και οι άλλοι θα σε σφάξουν. Έτσι είναι οι ανταλλαγές, ειδικά σε μη εμπορικά μηχανάκια όπως το δικό σου. Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις σβάρνα όλα τα μαγαζιά της Αθήνας και να δεις τι τιμές σου λένε, αν το πάρουν κιόλας. Θυμάμαι όταν είχα ένα KLE 500 (πολύ εμπορικό) δεν μου το έπαιρνε κανένας ανταλλαγή!!! Ούτε φυσικά μπορούσα να το δώσω με την αγγελία. Η μόνη συμβουλή είναι να μην πας ποτέ στον Global!! Αυτός θα στο πάρει σίγουρα και μάλιστα σε καλή τιμή, αλλά μιλάμε για απατεώνα από τους λίγους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Βίνιος... 2008 πάω να κάνω μια ερώτηση για ανταλλαγή, να δώσω το superduke και να πάρω το Kawasaki ZX-10 (ιεροσυλία! ) Πόσο μου το παίρνεις του λέω; (2 ετών μηχανάκι με αγορά 13.990) Ε...κανά 5χίλιαρο μου λέει... και φεύγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 δεν παει καλα κατι λογο της κρισης που υπαρχει η μηχανη μοτερικα ειναι αριστη φοραει τοσα εξτρα πραγματα πανω καινουρια λαστιχα , γενικα ειναι αριστη δεν υπαρχει κατι που να αποτρεπει τον αλλο να την παρει , θα δεις αν παρακολουθησεις το car.gr και οι αλλες μηχανες δεν θα πουληθουν για μεγαλο χρονικο διαστημα και αν οχι και ποτε με πηρανε για ανταλλαγες με αμαξια μονο και μετρητα κανενας φιλαρακι μην απογοητευεσαι ειναι μια δυσκολη εποχη κ ενα δυσκολο μηχανακι για ανταλλαγη το καθε πραγμα εχει τον αγοραστη του για ριξε μια ματια στο motojapan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Βύνιος και Berg? Δεν νομίζω.... δεν θα ασχοληθεί καν. Κάνε μια ερώτηση στο FAN MOTO στην Ηλιούπολη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Μιλάμε για fc το οποίο λογικά δεν έχει πινακίδες, έτσι; Επίσης, το μηχανάκι είναι τέρας δύναμης και δεν βολεύει τόσο για μοτοκρος. Για σουπερμοτο είναι τέλειο αλλά στα 5 χιλιάρικα παίζουν πιο καινούρια μηχανάκια. Απλά στα λέω αυτα για να μην ελπίζεις άδικα ότι θα το δώσεις σε αυτά τα λεφτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) καινουρια αγγελια στο car.gr σε τιμη ευκαιριας , δεν υπαρχουν ελπιδες για να πουληθει 3.000€ το ειχε και το αλλαξε σε 4.500€ λαθος!!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 από τον Kamiikaze Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Προτείνω να πάρεις ένα μεταχειρισμένο crypton r το 115 με 700-800 ευρώ και πολλά είναι, το husaberg βάλτο σε πολλά site και Χρυσή Ευκαιρία και όποτε πουληθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Προτείνω να πάρεις ένα μεταχειρισμένο crypton r το 115 με 700-800 ευρώ και πολλά είναι, το husaberg βάλτο σε πολλά site και Χρυσή Ευκαιρία και όποτε πουληθεί. ε οχι και πολλα αν δεις αγγελιες παιζουν στο χιλαιρικο τα πιο πολλα.εκτος και αν μιλας για πριν του 04 μοντελο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Κράτα το μηχανάκι σου. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην χάσεις λεφτά αυτή την εποχή. Δεν γνωρίζω την οικονομική σου κατάσταση, αλλά θα πρότεινα να το κρατήσεις ή εαν έχεις άκρες να το δώσεις εκτός Ελλάδος και παράλληλα να πάρεις και ένα παπί για να μειώσεις το κόστος χρήσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Ρε παιδια και καινουριο να το παρεις ενα μηχανακι σημερα 10.000ε την επομενη αν το πουλησεις θα εισαι κατω 1.000ε , ποσο μαλλον αν εχουν περασει και 6 χρονια.. οσο αριστο κι αν ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 ε οχι και πολλα αν δεις αγγελιες παιζουν στο χιλαιρικο τα πιο πολλα.εκτος και αν μιλας για πριν του 04 μοντελο.... Κοίτα μιλάω για το crypton r 115 απείραχτο απο σοβάρο άνθρωπο και όχι ταρζανάκι, ακόμα και ένα χιλιάρικο να το έχει αν πας εσύ με το τουβλάκι τών 800ευρώ και του πεις αυτά έχω, πιθανόν να σου το δώσει, για μηχανάκι 4ετίας+ πάνω από χιλιάρικο με τη καμία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Κοίτα μιλάω για το crypton r 115 απείραχτο απο σοβάρο άνθρωπο και όχι ταρζανάκι, ακόμα και ένα χιλιάρικο να το έχει αν πας εσύ με το τουβλάκι τών 800ευρώ και του πεις αυτά έχω, πιθανόν να σου το δώσει, για μηχανάκι 4ετίας+ πάνω από χιλιάρικο με τη καμία. κοιτα ελα εσυ με το τουβλακι και θα τα βρουμε!!σοβαρο παιδι ειμαι!!!!αμα εχει ο αλλος αναγκη ναι το δινει ανετα 8 αλλα μεχρι εκει παρακατω δυσκολα....anyway :shades: :shades: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Στα λεφτά που την πουλάς δεν θα την πάρει κανείς. Και 3000€ να την έδεινες πάλι δεν θα την πούλαγες. Τώρα για ανταλλαγή στο Βίνιο, απλά ξέχνατο, για να κάνει την ανταλλαγή ο Βίνιος πρέπει αυτή που δείνεις να είναι πιο φθηνή από αυτή που πέρνεις και να δώσεις τη διαφορά. Συμφωνω απολυτα,σε τετοιους καιρους που δεν υπαρχει γενικοτερα χρήμα τετοια μηχανακια μονοκύλινδρα δεν πωλιουνται με τιποτα,ειδικα τοσο απαιτικα σε service,παιδια μπειτε στο car να δειτε πως σκοτωνουν οι περισσοτεροι τα μηχανακια τους,κατι GSXR 750 2007 με 5 χιλιαρικα,κατι R1 06 στο 5χίλιαρο,κατι 636 στα 4 χιλιαρικα,ποιος ρε παιδια θα παρει μονοκυλινδρο που θα γ@μηθει να πληρωνει ζημιες στα μοτερ αυτα οταν μπορει να παρει μηχανη σκυλί; η αγορα των ktm,husaberg,husq εχει πεθανει απο χρονια. Φιλικα στο λεω,και 3.000 βαλτο απο περιεργεια,μονο απο κωλοφαρδία θα βρεθει καποιος να το παρει,το πιο λογικο ειναι να μην το παρει κανεις ουτε με 3.000 ευρω,εγω στην θεση σου εαν ηταν να το "σκοτωσω" δε θα το εδινα,κρατα το αν ειναι να το δωσεις 2500 δεν αξιζει,κανε τις βολτες σου και μελλοντικα μαζεψε χρηματα και παρε και ενα μηχανακι για καθημερινη χρηση,ειναι μηχανη κ@βλα το Husa... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) η μηχανη δεν θα δωθει κατω απο 4.500€ με τιποτα , θα κρατηθει μεχρι να υπαρξει καποια ευκαιρια δεν αξιζει να την δοσεις για ξεφτιλα τιμη τοσα εξτρα πραγματα φοραει και καινουρια και αριστη η μηχανη Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 από τον Kamiikaze Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Ειδες ολες τις αποψεις, βλεπεις ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα (γιατο και θες να παρεις και εσυ ενα παπι) οποτε δεν αξιζει να το συζηταμε αλλο... Και εγω πιστευω οτι με 3000 θα εισαι τυχερος αν φυγει εκτος και αν πεσεις ΣΤΗΝ περιπτωση και το δωσεις οσο θες, ευχομαι να την βρεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Ειδες ολες τις αποψεις, βλεπεις ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα (γιατο και θες να παρεις και εσυ ενα παπι) οποτε δεν αξιζει να το συζηταμε αλλο... Και εγω πιστευω οτι με 3000 θα εισαι τυχερος αν φυγει εκτος και αν πεσεις ΣΤΗΝ περιπτωση και το δωσεις οσο θες, ευχομαι να την βρεις.. με 3000€ φευγει ειναι σιγουρο αλλα χανεις αρκετα γυρω στις 2000€ , καλυτερα να περιμενω παρα να γινονται βιαστικες κινησεις το παπι θα αγοραστει με μετρητα απο την τσεπη και βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 με 3000€ φευγει ειναι σιγουρο αλλα χανεις αρκετα γυρω στις 2000€ , καλυτερα να περιμενω παρα να γινονται βιαστικες κινησεις το παπι θα αγοραστει με μετρητα απο την τσεπη και βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Οποτε καλοριζικος ο παπιος, περιμενουμε φωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλη η σκεψη να παρεις παπακι αυτο το χρονικο διαστημα (μικρη και η καταναλωση βενζινης),εγω στην θεση σου θα εκανα κατι αλλο...στο λεω και σκεψου μπορει να γλυτωσεις τα χρηματα σου...κοιταξε στις μερες μας τωρα θεωρουμε αρκετοι φιλοι εδω του φορουμ οτι ειναι ακατόρθωτο να πιασεις τα 5χιλιαρικα (μακαρι να τα παρεις στο ευχομαι ειλικρινα),μια μαγκια που θα μπορεσεις να κανεις ειναι να ψαχνεις κατα καιρους στο CAR μηπως μερικοι θελουν ανταλλαγη με μηχανακι ΊΔΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ το δικο σου,ετσι θα το ανταλλαξεις και δεν θα χασεις την αξία των χρηματων σου με κανεναν κ@βλωμένο που ηθελε τετοιο μηχανακι. Εχω δει αρκετους να πουλανε on-off η supersport επειδη βαρεθηκαν το στυλ οδηγησης,ετσι μπορεις να παρεις κατι αλλο που θα ειναι πιο χρησιμο σε καθημερινη μετακινηση και θα μπορεσεις να το δωσεις ευκολότερα,το Husa δεν θα φυγει ευκολα....οποτε κανε μια ανταλλαγη που θα συμφερει! ΥΓ: ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ,ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpikeAman 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 up το θεμα απο μια προσφατη εμπειρια μου απο το εν λόγω κατάστημα. 29/6 παρήγγειλα ενα Kymco Jetix απο το υποκατάστημα στην Μιχαλακοπουλου 141 και μεχρι και σημερα 10/7 τα χαρτια του δεν εχουν ερθει και η "υποσχεση" του ελεγε 2-3 εργασιμες. Για εμενα ειναι ενας καραγκιόζης ! Μολις εχασε εναν πελάτι σε θεματα moto και ισως οποιον αλλο φιλο μου ή γνωστο μου θα ηθελε να παει στο καταστημα αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Ψαχνοντας για να πουλησω τη μηχανη μου, πηρα διαφορες προσφορες για ανταλλαγη και αγορα απο καταστηματα. Δεν εχει γινει κατι ακομα με ιδιωτη. Εκτος αλλων εχω μια προσφορα για μετρητα απο το Βυνιο. Μιχαλακοπουλου και Καλλιθεα. Ασχετα αν η τιμη ειναι καλη η κακη, δεν θα το αναλυσω αυτο, θελω να ρωτησω αποψεις για το αν ειναι ενταξει στις συναλλαγες του. Δηλαδη 1. Θα μου δωσει αυτα που συμφωνησαμε στο χερι? μου ειπε οτι θα εκδοσει επιταγη ημερας, αν ηθελα και σημερα πχ. 2. Ειπε οτι θα του κανω εγω εξουσιοδοτηση για μεταβιβαση. Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω? 3. Υπαρχει κινδυνος να παρει τη μηχανη και να μη με πληρωσει ποτε? Θα ηθελα αν καποιος εχει εμπειρια απο τον συγκεκριμενο για πωληση να πει τη γνωμη του. Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MiltosEr6n 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 εχουν ακουστει πολλα για αυτο το μαγαζι εγω ανδεν ηταν μετρητα δεν θα το εκανα , δεν σκαμπαζω βεβαια και πολλα απο επιταγες αλλα με τοσα που εχουν ακουστει και στην εποχη που ειμαστε .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Βασικα την επιταγη μπορεις να την εισπραξεις την ιδια ημερα σε τραπεζα. Οποτε αν αυτο γινει πριν, δεν εχω προβλημα. Απλα ρωταω αν καποιος εχει εμπειρια (ελπιζω καλη) απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Αν οντως υπαρχουν φιλοι με καλη εμπειρια γιατι οχι να του κανουμε και διαφημιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες