gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 150.... πρέπει να είσαι η πιο γρήγορη του φόρουμ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Metall 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 118 χλμ αλλα ειχα βαλει 95αρα αμολυβδη...θα δοκιμασω και με 100αρα και θα σας πω... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 πςςςςςςςςςς....τι είπες τώρα! θα φτάσει 120 άνετα το εργαλείο! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Η 100αρα κάνει όλη τη διαφορά... γι'αυτό και εγώ πιάνω τα 220... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 πρέπει να είσαι η πιο γρήγορη του φόρουμ.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Η 100αρα κάνει όλη τη διαφορά... γι'αυτό και εγώ πιάνω τα 220... Εσένα σε είχα ξεχάσει... Έχουμε και μια κοπελιά με fazer αν θυμάμαι καλά... Για να δούμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisis v2 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 65 χιλ.με το shiver στην αττικη οδο (Κατζα)με 6η ψαρακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 300 km και μετα καρφωσα 2α και δεν ειδα ποσο επιασε! αχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 εγω ξαπλα τελειως και με τα ποδια σηκωμενα(αεροτομη) αλλαγες με το χερι και παιρνοντας τον αερα του μπροστινου ειδα με gps 117 πραγματικα,αμα βαλω και φιλτρο και 2-3 αυτοκολλητα monster πιστευω θα γραψει 120+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Metall 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 το σκεφτομαι κι εγω για τα αυτοκολλητα Monster ...στανταρ +20 αλογακια θα παρω αλλα θα πρεπει να αλλαξω τη ζελατινα μπροστα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 57 χλμ με το ποδηλατο και πηγαινε και αλλο !! αλλα τα ειχα φτυσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 το σκεφτομαι κι εγω για τα αυτοκολλητα Monster ...στανταρ +20 αλογακια θα παρω αλλα θα πρεπει να αλλαξω τη ζελατινα μπροστα !!! βγαλτη τελειως φιλε!τι τι θες??τσαμπα βαρος ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Ανανέωση των ιλιγγιωδών ταχυτήτων που έχω κινηθεί... Καμιά 95++ και κάτι ψιλά με τον Τυφώνα, μετρημένα με παπάκι φίλου κατηφορίζοντας τον περιφερειακό και εγώ τέζα για αεροδύναμη... 180 περίπου με 2λιτρο Opel Ascona Β αλλά έτριζε πιο πολύ και από δον... e-tea!! (συνήθως στα 160 το άφηνα...) 197-8 κάτι ίσως και 200άρα με το Lacetti 1.6 του πατέρα που χρησιμοποιώ πια, μιας και το Αscona μας άφησε χρόνους, πάντως σήκωνε κι άλλο, αλλά κυνηγιόμουν με το κωλο Swift Sport και δεν κοιτούσα κοντέρ... ΒΛΑΚΑΣ!!! (για το κυνήγι ) ΑΑ!! Και με το Aprilia SportCity 200 του θείου μου που οδηγάω, όταν είμαι Λάρισα 125 κοντέρ, και το μηχανάκι σκασμένο... απλά ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ!!! Πάντως ό,τι καλύτερο έχω ανέβει σε σκούτερ... γεωμετρία ξυράφι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 η μοναδικη φορα που χρησιμοποιησα GPS ηταν σε επαρχιακο κοματι...το κοντερ μου σταματαει στα 299 και δεν εχω μετρησει ποτε με GPS σε εθνικη οδο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrios mitsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Με Honda CBR 600F του 1989 260km αξεχαστα γκαζια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eagle 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Αναμοχλεύοντας το παρελθόν ενθυμούμαι τα 265 στην Αθηνών Κορινθου μόνος μου και τα 249 μετά δεύτερου ατόμου στην Εγνατία... Πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν... Υπάρχουν δύο τεράστιοι λόγοι να μην επαναληφθούν ποτέ,η γυναίκα μου και η κορούλα μας που περιμένουμε σε 4 μήνες ... 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Αναμοχλεύοντας το παρελθόν ενθυμούμαι τα 265 στην Αθηνών Κορινθου μόνος μου και τα 249 μετά δεύτερου ατόμου στην Εγνατία... Πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν... Υπάρχουν δύο τεράστιοι λόγοι να μην επαναληφθούν ποτέ,η γυναίκα μου και η κορούλα μας που περιμένουμε σε 4 μήνες ... :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.atman68 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Αν θυμάμαι καλά ο αδελφός μου έπιασε τα 165 χιλόμετρα με το παπί σβηστό σε ίσιωμα!!! :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν... Υπάρχουν δύο τεράστιοι λόγοι να μην επαναληφθούν ποτέ,η γυναίκα μου και η κορούλα μας που περιμένουμε σε 4 μήνες ... Mε το καλο να τη δεχτειτε...αυτοι ειναι λογοι για χιλιομετρα στη ζωη :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eagle 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Mε το καλο να τη δεχτειτε...αυτοι ειναι λογοι για χιλιομετρα στη ζωη :) σε ευχαριστούμε πολύ... να είσαι καλά και ότι επιθυμείς ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) φαντασου την "τρελα" που θα εχεις μολις την δεις, λογω πατερας-κορης επισης με kia pride glx i , κοντα στα 100 χλμ γατι ηθελε και θελει ζυγοσταθμιση-ευθυγραμμιση με runner 50αρι 95-100χλμ με john deere 3140 25-30+ χλμ (16η και τερμα γκαζι!!) χεχε με καροτσακι super market 15-20 χλμ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2012 από τον larisa-marios95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 101 με το Aprilia μαμά ! Τι χαρά έκανα μόλις είδα τριψήφιο αριθμό στο κοντέρ :D Προφανώς σε ψιλοκατηφόρα :P Το Daytona φτάνει τα 65-70 και μετά τρίζει υπερβολικά πολύ για να το πας κι άλλο . (Aν πάει ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spynexes 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Με το Honda Sh300i/CBS 125 χλμ.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν... Υπάρχουν δύο τεράστιοι λόγοι να μην επαναληφθούν ποτέ,η γυναίκα μου και η κορούλα μας που περιμένουμε σε 4 μήνες ... Με το καλο φιλε, και με ενα πονο, γερο και δυνατο να ειναι...... :) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πηγαίνοντας για Ασπρόπυργο έπιασα 190 αλλά έκοψα αμέσως γιατί φοβήθηκα τα ραντάρ. Το μόνο που έχω κάνει είναι φίλτρο ΚΝ και εξάτμιση Mivv Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες