Jump to content
Police_Rescue_911

Ομαδικη αγορα αυτοκολλητων mybike

Για τα χρήματα που περίσσεψαν  

75 ψήφοι

1. 1. πως θα θέλατε να διατεθούν;

• Να πάνε υπέρ ταχυδρομικών στους εκτός Αθηνών.
    • Να τα κάνουνε καφέ οι Αθηναίοι.
    • Να πάνε στο χαμόγελο του παιδιού (γίνεται δεκτή μονο χρηματική εισφορά).
    • Να γίνουν είδη πρώτης ανάγκης και (μαζί με ό,τι άλλο μαζέψουμε) να τα παραδώσουμε οι ίδιοι στο Παιδικό χωριό SOS Β. Ελλάδος.

Recommended Posts

Είναι διαθέσιμα λόγω ακύρωσης 2 αυτοκόλλητα bumpers.

H λίστα των αναπληρωματικών είναι αυτή:

unled2ft.jpg

Στελνω (τώρα) π.μ. στους αναπληρωματικούς ώστε να μου πειτε ποιος/ποιοι θέλουν τα 2 αυτοκόλλητα που είναι διαθέσιμα. Οσο πιο άμεσα γίνεται ώστε να προσθέσω τα ονόματα στο κύριο πινακάκι σας παρακαλώ.smile.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ok και απο εμενα εκανα την καταθεση και περιμενουμε

και παλι σε ευχαριστουμε !!!

_thumbsup.gif κι εγώ ευχαριστώ για την άμεση απόκριση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να δω εγω ποτε θα μπορεσω να πλερωσω που ειμαι στη δουλεια ολο το πρωη.. θα προσπαθησω να πεταχτω αυριο

το πρωη μια στιγμουλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλεξ οι τράπεζες ανοίγουν στις 8 και συνήθως αν πάς 1-2 λεπτά πιο νωρίς μπαίνεις και 1ος και κάνεις κατευθείαν τη δουλειά σου χωρίς να περιμένεις σε ουρές! εκτός αν πιάνεις δουλειά νωρίτερα.....

Η λίστα όπως διαμορφώνεται μέχρι σήμερα. Εχω προσθέσει μια στήλη με όσους μου είπαν ότι πραγματοποίησαν ήδη την κατάθεση για να έχουμε μια ιδέα σε τι στάδιο βρισκόμαστε.

unledtc.jpg

Για τα 2 αυτοκόλλητα των αναπληρωματικών που προέκυψαν αποκρίθηκε αμεσα ο stavrosV650, αν οι υπόλοιποι δεν αποκριθούν μεσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα τότε τα παίρνει ο Σταύρος τον οποίο και ευχαριστώ για την άμεση απόκριση και λυπάμαι που θα τον ταλαιπωρήσω με 2η κατάθεση καθως την 1η την έχει ήδη κάνει...clapping2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα ας πουμε επιασα απο τις 7 και ειμαι ακομα εδω..

αυριο ελπιζο να μπορεσω.

Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε όλοι αν δεν ευκαιρείτε. Συνεννοείστε να πάει ένας πχ και να τα βάλει για όλους και του τα δίνεται όταν βρεθείτε για καφέ κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η καταθεση εγινε κ απο μενα.

επειδη μενω ανατολικα προαστια οταν ειναι να γινει η παραλαβη ας μιλησουμε τηλεφωνικα καθως ειναι πιο βολικο να τα λαβω ταχυδρομικως με δικο μου κοστος,

ευχαριστω Γιωργος

Τροποποιήθηκε από τον TRANTEN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η καταθεση εγινε κ απο μενα.

επειδη μενω ανατολικα προαστια οταν ειναι να γινει η παραλαβη ας μιλησουμε τηλεφωνικα καθως ειναι πιο βολικο να τα λαβω ταχυδρομικως με δικο μου κοστος,

ευχαριστω Γιωργος

Το τηλέφωνό σου καλύτερα να μην το δίνεις δημόσια...

Αν όμως ο καθένας ζητήσει ταχυδρομική αποστολή το ρώτησες το κορίτσι αν έχει τον χρόνο ή την όρεξη να το κάνει;

Ήδη ασχολήθηκε αρκετά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τηλέφωνό σου καλύτερα να μην το δίνεις δημόσια...

Αν όμως ο καθένας ζητήσει ταχυδρομική αποστολή το ρώτησες το κορίτσι αν έχει τον χρόνο ή την όρεξη να το κάνει;

Ήδη ασχολήθηκε αρκετά...

φιλε καλημερα,για το τηλ εχεις δικιο αλλα μακαρι να ηταν το μοναδικο προσωπικο μας στοιχειο που θα φαινοταν..δυστηχως εχουμε εκτεθει παντου ολοι μας.

για το αλλο που αναφερεις θα πω να μην βιαζεσαι καθως δεν γνωριζεις κ δεν σου πεφτει λογος.

για να σου λυσω την απορια ομως θα πω οτι οταν λεω ταχυδρομικως με δικα μου εξοδα εννοω να παει εκει κουριερ να το παραλαβει κ να τα φερει σε μενα.σε καμια περιπτωση δεν ειχα σκοπο να ταλαιπωρησω την φιλη που μας εξυπερετει.οκ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το αλλο που αναφερεις θα πω να μην βιαζεσαι καθως δεν γνωριζεις κ δεν σου πεφτει λογος.

Δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου φιλαράκο...

Μίλα λίγο καλύτερα, θα μπορούσες πολύ απλά να δώσεις την εξήγησή σου όμορφα και ωραία χωρίς τα "περιττά" σχόλια...ΟΚ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου φιλαράκο...

Μίλα λίγο καλύτερα, θα μπορούσες πολύ απλά να δώσεις την εξήγησή σου όμορφα και ωραία χωρίς τα "περιττά" σχόλια...ΟΚ;

εαν εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις το υφος μου σκεψου κ εμενα... πως μπορω να καταλαβω την συμετοχη σου σε κατι που δεν εχεις σχεση?σε ρωτησα κατι?απευθηνθηκα σε σενα?

εξηγησεις θα δωσω εκει που πρεπει κ οταν πρεπει!

απο μενα τελος εδω.δεν νομιζω οτι εχουμε περισσοτερα να πουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο πρωί παω για κατάθεση και εγώ!

Αν και λέω να πάρω μαζί μου το AK47 και αντί για κατάθεση να παω για μια γενική... ανάληψη! :spiteful:

Και μετά τα αυτοκόλλητα κερασμένα από εμενα!

:shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ που μένουν πλέον ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ καθώς θεωρείται έμβασμα.... ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ που μένουν πλέον ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ καθώς θεωρείται έμβασμα.... ευχαριστώ

από μαρφίν τουλάχιστον μπορείς να επιλέξεις αν θα χρεωθεί ο αποστολέας ή και οι 2...

Αλλά και πάλι θέλουν 2.5 ευρώ για να μεταφέρω 3.30!! 1.5 ευρώ προμήθεια και ένα ευρώ χρεώσεις τρίτων λέει... :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι μου το εξήγησαν και στην τράπεζα αυτό, όπως και να έχει όμως αν δεν γίνει ειδική επιλογή να χρεωθεί εις διπλούν ουσιαστικά ο αποστολέας τότε χρεώνομαι (χρεώθηκα) κι εγώ (3 ευρώ) και δεν υπάρχει λόγος....

Και ακριβώς επειδή είναι γενικότερα μικρά τα ποσά καλύτερα στο ταμείο της τράπεζας....

Παρεπιπτόντως εσένα σου χρωστάω 4 λεπτά sweatdrop.gif γιατί δεν κάθησες να πάρεις τα ρέστα σου.....knuppel2.gif

Στον tzeronymo χρωστάω 2 λεπτά για τον ίδιο λόγοsweatdrop.gif

και στον gkalas χρωστάω 6 λεπτά για τον ίδιο λόγοsweatdrop.gif

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΑΣ!!!

ευχαριστώ

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...