clyde2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Μπορει να μου πει καποιος πως και που κανουμε μεταβιβαση αδειας? Μενω στην Αθηνα στο κεντρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σε οποιο ΚΕΠ θελεις ή αλλιως στο υπουργειο στον Χολαργο . Ενα παραβολο θελεις(30-40ε) , ταυτοτητες και μεγεια ! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σε ένα ΚΕΠ θα πας. Χρειάζεται η άδεια μηχανής, φωτοτυπία της άδειας, ταυτότητες, φωτοτυπίες ταυτοτήτων, να ξέρετε και οι δυο τα ΑΦΜ σας, τα τέλη του τρέχοντος έτους και ένα παράβολο. Για μηχανάκι 125 κυβικών που μεταβίβασα εγώ πριν λίγες μέρες το παράβολο το έπαιρνες από την Πειραιώς και στοίχιζε 39 ευρώ. Αυτό το παίρνει ο αγοραστής. Πάρε τηλέφωνο ένα οποιοδήποτε ΚΕΠ και ρώτα. Εκτός και αν το μηχανάκι είναι 50άρι.. τότε νομίζω στην τροχαία πας. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 για 50αρι τροχαια τα υπολοιπα οπως προαναφερθηκαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Police_Rescue_911 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Κ.Ε.Π ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Διεύθυνση: Αμαλίας 2 & Οθωνος 10, Αθήνα. Τηλ: 213 202 7900-13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες