vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Με λενε βαγγελη ειμαι 1.85 κ 83 κιλα...και μολις τελειωσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Με λένε Αλέξανδρο είμαι 1.81 και 83 κιλα και καβαλάω ένα (wannabe) super motard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Διαβαζοντας το παρον νημα μου δημιουργηθηκε η ευλογη απορια, αν οι Ελληνες ψηλωνουμε απο γενια σε γενια , ή καποιοι μετρηθηκαν με τις γοβες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με λένε Γιώργο είμαι 1.75 και καβαλάω το γυμνό μου γιαλατζί αεριοθούμενο που όταν το ζορίζω κάνει σαν ραπτομηχανή. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2011 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Με λένε Κώστα, είμαι 1,89 και καβαλάω και πεζοδρόμια άμα λάχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Με λένε Παντέλα, είμαι 1,85 και 82 κιλά και καβαλάω μικρό on-off Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Με λένε Παντέλα, είμαι 1,85 και 82 κιλά και καβαλάω μικρό on-off Όχι και μικρό δεν είναι και παπάκι, μην μας καταρρακώνεις όλους σε αυτά τα κυβικά. Μεσαίο on/of είναι, μεσαίο μην τρελαθούμε κιόλας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Eίμαι 1.92,95 κιλά και είμαι σοβαρός,δεν καβαλάω ό,τι να'ναι ούτε λέω τις μαλακίες που λέτε οι προηγούμενοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Όχι και μικρό δεν είναι και παπάκι, μην μας καταρρακώνεις όλους σε αυτά τα κυβικά. Μεσαίο on/of είναι, μεσαίο μην τρελαθούμε κιόλας Με το σκεπτικό ότι θεωρούμε μηχανάκια 1000+ cc μεγάλα, 750-800 cc μεσσαία.. κτλ.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Γραφειο Συνοικεσιων θα ανοιξεις ωρε αλχ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billy7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Βασίλης,1,72cm / 78kg.Street. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είμαι ο Τoni 1.80 και καβαλάω street Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον Toni Shark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris xj 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) ειμαι ο αρης 1,81 85 κιλα βαρια βαρια... ειμαι ρομαντικος και κανω μακροχρονιες σχεσεις με αποανατολιδες.....(αν και γουσταρω τρελα τις ξεκολες ευρωπαιες....) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον aris xj Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ειμαι ο Πάνος 1,70 100 κιλα και καβαλάω street (fighter?) Edit: οι τυχόν απαντήσεις με περιεχόμενο κάνε δίαιτα ΧΟΝΤΡΕ θα αγνοηθούν :_zeppelin: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον djnoizeteck Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Ειμαι ο Αχιλλεας 1,83 και καβαλαω ενα παπι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 ειμαι ο αχιλλεας ειμαι 1,65 και ειμαι καλα :D εχω ακομα δυο χρονακια να ψηλωσω οποτε θα πρεπει να ξαναγραψω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 1.88 και 97 κιλα...Κατι κανουμε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είμαι ο Χρήστος, 1,79μ, 72κιλά (19,5εκατοστά ), γυμνασμένος και καβαλάω "γυμνό". Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2011 από τον BeGood Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LuckyStrike- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ειμαι ο Κλε , ειμαι 1.83 και 83 κιλα πεζω Beach volleyball και κουβαλάω ακομα την σχολικη μου τσαντα . Εως οτου παρω το παπι μου απο το σερβις Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2011 από τον LuckyStrike- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 είμαι ο Πέτρος 1,90 ~76 κιλά αφού 10 τα έχασα το καλοκαίρι δουλεύοντας για να πάρω την μηχανή και οδηγάω μεσαίο on-off! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες