xrisa89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μα άλλο το αν θα φωνάξεις την αστυνομία και άλλο το αν θα τον πας δικαστικά για τις ζημιές σου.. Εννοείται ότι φωνάζεις την αστυνομία για να μην κάνει μετά τον κινέζο.. Να έχεις απόδειξη ότι έγινε ατύχημα.. Αν σου δώσει τα λεφτά μέσα σε λίγο καιρό δε το συνεχίζεις. Υπογράφεις χαρτί στην ασφαλιστική σου ότι με δική σου ευθύνη σταματάς οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια επειδή το έλυσες με φιλικό διακανονισμό.. Αν δε στα δώσει εντάξει τότε, πας δικαστικά και αφού δεν έχει χαρτιά έκανες την τύχη σου... Όσο για το αν έχει δίπλωμα ή όχι δε θα του κάνει και πολλά η αστυνομία. Το πολύ πολύ να πάει να το βγάλει μέχρι να γίνει το δικαστήριό του.. Κι αν είναι ανήλικος θα παει με κηδεμόνα.. Και ασφάλεια να μην έχει πάλι λύνετε το πρόβλημα.. Δε ξέρω πως.. Ίσως να παέι και να τη βγαλει μετά χωρίς πρόβλημα νομίζω. Αυτά ξέρω ότι γίνονται.. Τώρα αν κάνω κάποιο λάθος μου το λέτε.. Για την ιστορία του ΜΙ_ΚΑ όμως παίζουν άλλα... Εκεί είναι πολύπλοκο.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον xrisa89 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μα άλλο το αν θα φωνάξεις την αστυνομία και άλλο το αν θα τον πας δικαστικά για τις ζημιές σου.. Εννοείται ότι φωνάζεις την αστυνομία για να μην κάνει μετά τον κινέζο.. Να έχεις απόδειξη ότι έγινε ατύχημα.. Αν σου δώσει τα λεφτά μέσα σε λίγο καιρό δε το συνεχίζεις. Υπογράφεις χαρτί στην ασφαλιστική σου ότι με δική σου ευθύνη σταματάς οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια επειδή το έλυσες με φιλικό διακανονισμό.. Αν δε στα δώσει εντάξει τότε, πας δικαστικά και αφού δεν έχει χαρτιά έκανες την τύχη σου... Όσο για το αν έχει δίπλωμα ή όχι δε θα του κάνει και πολλά η αστυνομία. Το πολύ πολύ να πάει να το βγάλει μέχρι να γίνει το δικαστήριό του.. Κι αν είναι ανήλικος θα παει με κηδεμόνα.. Και ασφάλεια να μην έχει πάλι λύνετε το πρόβλημα.. Δε ξέρω πως.. Ίσως να παέι και να τη βγαλει μετά χωρίς πρόβλημα νομίζω. Αυτά ξέρω ότι γίνονται.. Τώρα αν κάνω κάποιο λάθος μου το λέτε.. Για την ιστορία του ΜΙ_ΚΑ όμως παίζουν άλλα... Εκεί είναι πολύπλοκο.. Μα αυτος αστυνομια δεν θελει να φοναξεις γιατι δεν εχει δυπλωμα ! Ακομα και να σε πληρωσει εσενα η αστυνομια ειναι υποχρεωμενη να του κανει μυνηση που δεν εχει δυπλωμα .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 δυπλωμα ! Ρε τελειως φιλικα, αλλα ειναι διπλωμα...Εχεις κανει και μερικα αλλα λαθακια αλλα αυτο δεν μπορω να το βλεπω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 ήθελα να ήξερα, όλοι αυτοί οι κερδοσκόποι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, σε πιο κόσμο ζουν και με τι τρόπο κοιμούνται τα βράδυα??? τι λέτε? θα βγάλεις από ένα παιδί χωρίς δίπλωμα χρήμα επειδή σε τράκαρε? ρε, ουστ... υπάρχουν νόμοι και να είσαι σίγουρος ότι εφόσον δεν πάθεις κάτι (αναπηρία, τραυματισμό κτλ) θα πάρεις όσα αναλογούν στην ζημιά σου. αυτά περί ψυχικής οδύνης, είναι μλκιες. ίσως να κερδίσεις κάποια χρήματα αλλά θα είναι λίγα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Δεν κατάλαβα, το παιδί το κάνει όλο αυτό το ζήτημα για να μην του τα χώσουν για δίπλωμα δηλαδή ? Άσκοπο. Αστυνομία, καταγραφή. Εάν η ζημιά δεν μου κλείνει το σπίτι (<200-300 euro) προτιμάω να του την χαρίσω και να πάει να βγάλει δίπλωμα -αναγκαστικά πλέον- για να δείξει στο δικαστήριο, παρά να πληρώσει εμένα και να συνεχίσει να κυκλοφορεί αέρα-πατέρα ξεβράκωτος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrisa89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μα αυτος αστυνομια δεν θελει να φοναξεις γιατι δεν εχει δυπλωμα ! Ακομα και να σε πληρωσει εσενα η αστυνομια ειναι υποχρεωμενη να του κανει μυνηση που δεν εχει δυπλωμα .. Το πολύ πολύ να πάει να το βγάλει μέχρι να γίνει το δικαστήριό του.. Κι αν είναι ανήλικος θα παει με κηδεμόνα.. μόνο να κάνει τον κόπο να πάει χρειάζεται.. δε θα του κάνουν και τίποτα.. Θα το έχει βγάλει μέχρι τότε.. Άντε να ακούσει και τη γκρίνια της οικογένειας αν είναι μικρός.. δε πειράζει καλό θα του κάνει να τρομάξει λίγο.. Άρα δε του δημιουργείς μεγάλο πρόβλημα.. μόνο να κάνει τον κόπο να παρουσιαστεί στο δικαστηριο την ημέρα που θα του πουν.. Αντιθέτως, εκείνος μπορεί να σου προκαλέσει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα.. Αν δε καλέσεις την αστυνομία μπορεί να λέει μετά πως δεν έγινε ατύχημα.. Οπότε αναλογικά και μόνο ποιος μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα στον άλλο..? Το μόνο πρόβλημα που θα είχε και δε θα λυνόταν θα ήταν αν εσύ τον πήγαινες δικαστήριο και όχι η αστυνομία.. Εκεί ναι να φοβάται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 ήθελα να ήξερα, όλοι αυτοί οι κερδοσκόποι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, σε πιο κόσμο ζουν και με τι τρόπο κοιμούνται τα βράδυα??? τι λέτε? θα βγάλεις από ένα παιδί χωρίς δίπλωμα χρήμα επειδή σε τράκαρε? ρε, ουστ... υπάρχουν νόμοι και να είσαι σίγουρος ότι εφόσον δεν πάθεις κάτι (αναπηρία, τραυματισμό κτλ) θα πάρεις όσα αναλογούν στην ζημιά σου. αυτά περί ψυχικής οδύνης, είναι μλκιες. ίσως να κερδίσεις κάποια χρήματα αλλά θα είναι λίγα. Σε τι κοινωνία ζούμε μεγάλε. Είναι από την μία είναι έτοιμοι να λιντσάρουνε κάποιον επειδή οδηγάει χωρίς δίπλωμα και από την άλλη έτοιμοι να διαπράξουνε εγκλήματα απάτης και εκβιασμού. Ακόμα και στην Σαουδική Αραβία υπάρχει μεγαλύτερη επιείκεια στους οδηγούς χωρίς δίπλωμα από ότι εδώ μέσα. Το υπέρτατο έγκλημα του mybike.gr. θΑΝΑΤΙΚΉ ΠΟΙΝΉ και στον παράνομο οδηγό αλλά και στην επιπόλαια, ανεύθυνη οικογένεια του που συνέβαλε και αυτή σε αυτή την εγκληματική πράξη. Δεν πάει αλά ο κόσμος. Την Μαγδαληνή ξέρεις ποιοι την λιθοβολήσανε. Ο καθένας εκφράζεται ανάλογα με το επίπεδο του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raid3n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ναι αλλα εμενα ποιος με καλυπτει αμα εμεις συμφωνησουμε και μετα αυτος μου πει αα δεν μπορω τωρα και τον αλλον μηνα θα εχω τα λεφτα και αλλες τετοιες δικαιολογιες για να κοψη λασπη. Δεν ξερω δυσκολα θα τον εμπιστευομουνα χωρις κατι χειροποιαστο , κατι για να τον κραταω και να μην μου την κανει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ναι αλλα εμενα ποιος με καλυπτει αμα εμεις συμφωνησουμε και μετα αυτος μου πει αα δεν μπορω τωρα και τον αλλον μηνα θα εχω τα λεφτα και αλλες τετοιες δικαιολογιες για να κοψη λασπη. Δεν ξερω δυσκολα θα τον εμπιστευομουνα χωρις κατι χειροποιαστο , κατι για να τον κραταω και να μην μου την κανει. Δηλαδή αν γράψεις σε ένα χαρτί το περιστατικό μαζί με τα στοιχεία ταυτότητας του και τον βάλεις και υπογράψει δεν αρκεί αυτό για την απόδειξη του συμβάντος? Η αστυνομία απλά καταγράφει το περιστατικό από όσο ξέρω χωρίς να είμαι νομικός δεν βγάζει υπαιτιότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Δικαστικά αφού έχω φωνάξει τροχαίες κτλ κτλ......όχι για να βγάλω φράγκα απλά να σιγουρευτώ ότι θα πάρω αυτά που ξόδεψα για την επισκευή της μότας μου. Δεν χαρίζω........όπως δεν μου χαρίζει και μένα κανένας, απλά όμορφα και ξηγημένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Αστυνομία για καταγραφή του γεγονότος για να είμαι καλυμμένος εγώ και μετά ας κουρεύεται. Επειδή καβαλάμε μηχανάκι, δεν σημαίνει ότι είμαστε ίσα και όμοια. Και άμα είναι μάγκας, θεριακλής, βαρύς και ασήκωτος και οδηγάει χωρίς να είναι καλυμμένος νομικά, όταν έρθει ώρα να κάτσει να την φάει σαν άντρας και όχι να παρακαλάει σαν μυξοπαρθένα. Επειδή το "κόψιμο φάτσας" και την λύπηση την πλήρωσα κοντά ένα χιλιάρικο, δεν την ξαναπατάω. Αστυνομία και ας πρόσεχε, έτσι απλά. Αν (νομίζουν πως είναι) υπεύθυνοι να καβαλάνε μηχανάκι, ας είναι υπεύθυνοι να αντιμετωπίσουν και τις συνέπειες. Έτσι απλά............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Δικαστικά σίγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 άλλο καλώ αστυνομία για την καταγραφή και άλλο τον τρέχω στα δικαστήρια.αν δεν με πληρώσει και κάνει την πάπια τότε ναι, σίγουρα θα τον μηνύσω κτλ. αλλά πρώτα θα του δώσω την ευκαιρία να με πληρώσει χωρίς παρεμβολές τρίτων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 άλλο καλώ αστυνομία για την καταγραφή και άλλο τον τρέχω στα δικαστήρια. αν δεν με πληρώσει και κάνει την πάπια τότε ναι, σίγουρα θα τον μηνύσω κτλ. αλλά πρώτα θα του δώσω την ευκαιρία να με πληρώσει χωρίς παρεμβολές τρίτων. Εφόσον δεν έχει δίπλωμα δεν καλύπτεται και από την ασφάλεια..ποιος θα στα δώσει ρε ξουραφάκό τα χρήματα? Μόνο με δικαστήριο μπορείς να τα απαιτήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ρε τελειως φιλικα, αλλα ειναι διπλωμα...Εχεις κανει και μερικα αλλα λαθακια αλλα αυτο δεν μπορω να το βλεπω... Δεν ανχονομαι ! Ειμαι ανορθογραφος χρονια τωρα ! Και να ξερω πως γραφεται συνηθως το κανω λαθος ... ειναι μορφη δυσλεξιας μου εχει πει γιατρος ! Το πολύ πολύ να πάει να το βγάλει μέχρι να γίνει το δικαστήριό του.. Κι αν είναι ανήλικος θα παει με κηδεμόνα.. μόνο να κάνει τον κόπο να πάει χρειάζεται.. δε θα του κάνουν και τίποτα.. Θα το έχει βγάλει μέχρι τότε.. Άντε να ακούσει και τη γκρίνια της οικογένειας αν είναι μικρός.. δε πειράζει καλό θα του κάνει να τρομάξει λίγο.. Άρα δε του δημιουργείς μεγάλο πρόβλημα.. μόνο να κάνει τον κόπο να παρουσιαστεί στο δικαστηριο την ημέρα που θα του πουν.. Αντιθέτως, εκείνος μπορεί να σου προκαλέσει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα.. Αν δε καλέσεις την αστυνομία μπορεί να λέει μετά πως δεν έγινε ατύχημα.. Οπότε αναλογικά και μόνο ποιος μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα στον άλλο..? Το μόνο πρόβλημα που θα είχε και δε θα λυνόταν θα ήταν αν εσύ τον πήγαινες δικαστήριο και όχι η αστυνομία.. Εκεί ναι να φοβάται... Μα δεν ειπα οτι ειναι καλυτερο ή χειροτερο ! Ειπα οτι αυτος δεν θα θελει να φοναξεις αστυνομια για να μην μπλεξει ! Ισως δεν ξερει τις κατα τα αλλα τραγικες διαδικασιες .. οτι δηλαδη αν βγαλεις διπλωμα μεχρι να γινει το δικαστηριο φευγεις σαν να ειχες παει για καφε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bad_freddy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εννοείται δικαστικά! Εδώ σε παρόμοια δικιά μου περίπτωση, ένας στρατιωτικός επιχείρησε παράνομη αναστροφή, μου έκλεισε τον δρόμο με αποτέλεσμα να σκάσω πάνω του ο οποίος φαινόταν σοβαρός άνθρωπος. Μόλις σηκώθηκα απο κάτω μου άρχισε τα "συγνώμη, εγω φταίω, ότι κ να πείς είναι λίγο κλπ." είχε δίπλωμα φυσικά αλλά με παρακάλεσε να μην καλέσω τροχαία γιατί μετά θα έχει ΕΔΕ και τα σχετικά και θα πληρώσει όλη την ζημια. Εγω ανένδοτος (αν και όπως είπα φαινόταν σοβαρός - επειδή αναφέρθηκε οτι κόβουμε φάτσα πρώτα), κάλεσα τροχαία και όταν ζήτησε ο αστυνομικός περιγραφή του συμβάντος απο τον καθένα ξεχωριστά άρχισε το @ τα "εγώ ξεκίνησα κανονικά για να πάω ευθεία, εβγαλά και φλάς αλλά το μηχανάκι έτρεχε υπερβολικά (στην πραγματικότητα πήγαινα ~50 χλμ/ωρα σε μια τεράστια ευθεία μήκους περίπου 1km) και έπεσε πάνω μου! Ήμουν σε φάση αλλά και ταυτόχρονα!!! Εντέλει οι δηλώσεις μας για το συμβάν ήταν εντελώς αντίθετες αλλά ήμουν έτοιμος να τον καρυδώσω γιατί όταν έκανε την μαλ.... ήταν ολο συγνώμη, συμπόνια και αγάπη και όταν είδε οτι δεν ενέδωσα στο να με πληρώσει ο ίδιος τα γύρισε τούμπα! Εν τέλει δικαιώθηκα αλλά το ηθικό δίδαγμα, πάντα καλούμε αστυνομία για καταγραφή άσχετα αν ο άλλος παρακαλάει στα γόνατα ακόμα κι αν φαίνεται σοβαρός/κάποιας ηλικιας ή ακόμα και ειλικρινής Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον bad_freddy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εφόσον δεν έχει δίπλωμα δεν καλύπτεται και από την ασφάλεια..ποιος θα στα δώσει ρε ξουραφάκό τα χρήματα? Μόνο με δικαστήριο μπορείς να τα απαιτήσεις. ρε θηρίο, (αν λέμε, αν) είχες πέσει εσύ πάνω σε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και έφταιγες, δεν θα έκοβες τον κώλο σου να τον πληρώσεις? εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. και γιατί θα έφταιγα και γιατί δεν θα ήθελα να μου κάνει κακό και να με τρέχει στα δικαστήρια. αν δεν έφταιγα, εκεί είναι άλλο θέμα. αν δεν θα ήθελε να πληρώσει γιατί δεν θα είχα ασφάλεια (αν και μου φαίνεται ότι μπορείς να ασφαλιστείς χωρίς δίπλωμα) τότε θα τράβαγα μόνος μου το κουπί. αν δεν έχει φιλότιμο λοιπόν ο θύτης, τότε ναι, θα τον τρέξω στα δικαστήρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagouras 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ανάλογα αν είναι καλός στα παρακαλητά και με πείσει. Δεν νομίζω οτι τα υπόλοιπα προβλήματά μας έχουν κάποιο ελαφρυντικό παράγοντα στον τρόπο που οδηγούμε πόσο μάλλον στις συνέπειες της οδήγησής μας.Προσωπικά όταν είμαι σκασμένος περπατάω,δεν κάνω την πόλη μου Isle of Man.Γενικότερα επειδή αναφερόμαστε σε νέο παιδί,δεν θα ήθελα να τον καταστρέψω έστω και αν φταίει αλλά μιλάμε πάντα προσωπικά. Όσων αφορά περί διπλώματος και ασφάλειας νομίζω είναι αυτονόητο:και εγω την είχα καινούργια κάτω στο πάρκινγκ αλλά 2 μέρες δεν την κούνησα μέχρι να βγεί η ασφάλεια. Όπως καταλάβατε είμαι λίγο μπερδεμένος ,μάλλον τροχαία για να είμαι εξασφαλισμένος και μετά βλέπουμε. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον vagouras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 και εγώ συμφωνώ ότι σε κάθε περίπτωση καλείς τροχαία για την καταγραφή του γεγονότος. το ότι θα του ζητήσουν από την τροχαία δίπλωμα και δεν θα έχει, αυτό είναι κάτι που θα το αντιμετωπίσει μόνος και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εννοείται δικαστικά! Εδώ σε παρόμοια δικιά μου περίπτωση, ένας στρατιωτικός επιχείρησε παράνομη αναστροφή, μου έκλεισε τον δρόμο με αποτέλεσμα να σκάσω πάνω του ο οποίος φαινόταν σοβαρός άνθρωπος. Μόλις σηκώθηκα απο κάτω μου άρχισε τα "συγνώμη, εγω φταίω, ότι κ να πείς είναι λίγο κλπ." είχε δίπλωμα φυσικά αλλά με παρακάλεσε να μην καλέσω τροχαία γιατί μετά θα έχει ΕΔΕ και τα σχετικά και θα πληρώσει όλη την ζημια. Εγω ανένδοτος (αν και όπως είπα φαινόταν σοβαρός - επειδή αναφέρθηκε οτι κόβουμε φάτσα πρώτα), κάλεσα τροχαία και όταν ζήτησε ο αστυνομικός περιγραφή του συμβάντος απο τον καθένα ξεχωριστά άρχισε το @ τα "εγώ ξεκίνησα κανονικά για να πάω ευθεία, εβγαλά και φλάς αλλά το μηχανάκι έτρεχε υπερβολικά (στην πραγματικότητα πήγαινα ~50 χλμ/ωρα σε μια τεράστια ευθεία μήκους περίπου 1km) και έπεσε πάνω μου! Ήμουν σε φάση αλλά και ταυτόχρονα!!! Εντέλει οι δηλώσεις μας για το συμβάν ήταν εντελώς αντίθετες αλλά ήμουν έτοιμος να τον καρυδώσω γιατί όταν έκανε την μαλ.... ήταν ολο συγνώμη, συμπόνια και αγάπη και όταν είδε οτι δεν ενέδωσα στο να με πληρώσει ο ίδιος τα γύρισε τούμπα! Εν τέλει δικαιώθηκα αλλά το ηθικό δίδαγμα, πάντα καλούμε αστυνομία για καταγραφή άσχετα αν ο άλλος παρακαλάει στα γόνατα ακόμα κι αν φαίνεται σοβαρός/κάποιας ηλικιας ή ακόμα και ειλικρινής Κατα την γνωμη μου, απλως επαιξε το τελευταιο του χαρτι.Σιγουρα δεν ειναι ωραιο να σε στελνουν για ενορκη διοικητικη εξεταση... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον Vagner_xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teharada 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Αν ήταν ανήλικος όπως εννοείς, θα φώναζα ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ τον πατέρα του και θα του ζήταγα να κάνει εκείνος δήλωση, είτε να μου υπογράψει μια Υ.Δ. ότι μου χρωστάει τα 400 ΕΥΡΩ. Αν ανταποκρινόταν θετικά, το συμβάν θα έληγε εκεί, για να μην "λερωθεί" το ποινκό μητρώο του μικρού. Αν ήταν ενήλικος αστυνομία επιτόπου. Είναι υπεύθυνος πολίτης και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) ήθελα να ήξερα, όλοι αυτοί οι κερδοσκόποι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, σε πιο κόσμο ζουν και με τι τρόπο κοιμούνται τα βράδυα??? τι λέτε? θα βγάλεις από ένα παιδί χωρίς δίπλωμα χρήμα επειδή σε τράκαρε? ρε, ουστ... υπάρχουν νόμοι και να είσαι σίγουρος ότι εφόσον δεν πάθεις κάτι (αναπηρία, τραυματισμό κτλ) θα πάρεις όσα αναλογούν στην ζημιά σου. αυτά περί ψυχικής οδύνης, είναι μλκιες. ίσως να κερδίσεις κάποια χρήματα αλλά θα είναι λίγα. Άκου 2 λόγια αδερφέ μου... Έχεις φάει ποτέ γερό τρακάρισμα;Αν όχι,εύχομαι να μην σου τύχει ποτέ στη ζωή σου.Εκτός αυτού,να σου πω το δικό μου περιστατικό να δούμε αν είσαι τόσο large όσο στα λόγια σου,γιατί όσοι είναι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν. Πρίν 1,5 περίπου μήνα είχα ένα ωραιότατο τρακάρισμα,πήγαινα με το παπί σε κεντρικό δρόμο εκτός πόλεως (ταχείας κυκλοφορίας) με 80-85 το πολύ.Στην άκρη του δρόμου είχε σταματήσει μια με αλάρμ,πηγαίνω εγώ πιο αριστερά για να προσπεράσω,και στα 5 μέτρα κάνει ΑΝΑΣΤΡΟΦΉ. Σαβουριάστηκα κάτω τελος πάντων,το μηχανάκι καταστράφηκε (σπασμένες μπουκάλες,σκελετός σε σχήμα Γ, όλη η μπροστά μούρη 20-30 εκατοστά μέσα και άλλα αρκετά),εγώ να κάνω το σούπερμαν και να τρώω με τα μούτρα όλη την άσφαλτο,10-15 μέτρα στους 40 βαθμούς,και μόλις πάω να ζητήσω το λόγο βγαίνει η κυρία και μου λέει : Δεν σε είδα. Αυτό μόνο.Δεν σε είδα. Να μην στα πολυλογώ και σου λέω όλη την ιστορία,τελευταία στιγμή ήρθα στα λογικά μου και δεν ενέδωσα στα παρακάλια να μη φωνάξω αστυνομία.Κάναμε τις δηλώσεις κτλ. και άρχισε και έλεγε οτι πετάχτηκα και ένα σωρό άλλα,πήγε να με βγάλει και φταίχτη δηλαδή. Αυτή τη στιγμή είμαστε στα δικαστήρια,σε παρακαλώ αν θεωρείς οτι είσαι τόσο ανοιχτόκαρδος μάγκας ζήτα μου να αποσύρω τη μήνυση και θα το κάνω,ειλικρινά.Η κυρία δεν είχε ασφάλεια,να σημειώσω. Στα δικά μας ξανά.Και 10€ να της πάρω παραπάνω απ'τη ζημιά,καλό θα είναι,διότι κόντεψα να μείνω στον τόπο φιλάρα μου,και χαλάλι οι δικηγόροι προκειμένου να χεστεί πάνω της και να μην ξαναβγεί στο δρόμο.Λοιπόν, η αποζημίωση για ψυχική οδύνη (που τη λές μαλακία) θα μου αποφέρει ένα μίνιμουμ ποσό 15.000€. Πέραν τούτου,μια χαρά κοιμάμαι το βράδυ,διότι ξέρω οτι κάνω το σωστό που θα τη διαλύσω οικονομικά.Και είπαμε βαρύμαγκα,εσύ είσαι large, του τύπου να κάνεις μετωπική με νταλίκα και να τον συγχωρέσεις επειδή το μηχανάκι σου είναι κοντό και δεν φαίνεται,well done Tα ίδια ισχύουν και για τον έταιρο κουβαρντά,makisp Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον Laziali Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bad_freddy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Κατα την γνωμη μου, απλως επαιξε το τελευταιο του χαρτι.Σιγουρα δεν ειναι ωραιο να σε στελνουν για ενορκη διοικητικη εξεταση... Όπως ειπώθηκε και πιο πριν ας πρόσεχε! Σίγουρα δεν είναι ωραίο να έτρωγα εγώ το φταίξιμο χωρίς την παραμικρή ευθύνη και να έβαζα απο την τσέπη μου 1500 ευρώ σε επισκευές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Πάντως με τους ξεφτιλέ τύπους δεν βγάζεις εύκολα άκρη... Αφού (και κατα συμβουλή του τροχονόμου) δεν επέμεινα στο αλκοτέστ σε πρόσφατη τράκα που με εμβόλισαν παραβιάζοντας κόκκινο (ευτυχώς ήμουν αμαξάτος) για να με καλύψει η ασφάλεια του, ο τύπος πήγε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια δηλώνοντας πως εγώ έφυγα πριν το πράσινο. Και να τον έδερνα δεν θα κέρδιζα αν δεν εμφανιζόταν φιλότιμη νεαρά να δηλώσει στον τροχονόμο ευθαρσώς πως ήταν από πίσω μου και είδα πως ξεκίνησα κανονικά. Όλοι οι άλλοι μάρτυρες είχαν φύγει όταν ο μπαγλαμάς τα γύρισε και δεν είχα μαρτυρία αντίθετη στα ψέμματα του. ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ (ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ) ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ γιατί το κάθε παληκάρι μπορεί να αποδειχθεί μπαγλαμάς μετά από λίγη ώρα, δε πα να'χει και εθνόσημο στο καπέλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επειδη μια φορα την πατησα, και νομιζω εδω καπου το εχω ξαναγραψει, θα φωναζα αμεσα την τροχαια. Να το βρηκα: Μονο τροχαια. Εδω και αρκετο καιρο το λεω οτι ακομα και φιλος να πεσει πανω μου ή το αντιθετο θα φωναξω τροχαια. Μια φορα δεν το εκανα και το μετανιωσα. Επεσε ενας πιτσιρικος επανω στο κλουβακι της δουλειας και μου εσπασε τον προφυλακτηρα. Αυτος δεν επαθε τιποτα παρα μονο το φτερο απο το σκουτερ που οδηγουσε. Αφου πρωτα βεβαιωθηκα οτι ειναι καλα (φορουσε κρανος) τον ρωτησα αν ειχε διπλωμα. Αφου πηρα καταφατικη απαντηση σκεπτομενος οτι δεν θα στραβωσει η δουλεια (αφου ηταν νομιμος, ειχε και το μηχανακι στο ονομα του) τον παροτρυνα να παμε στον πατερα του και να τα βρουμε μεταξυ μας για να μην ανακατεψουμε τροχαια και ασφαλιστικες. Ποσο λαθος εκανα. Ο ανεκδιηγητος πατερας του οταν πηγαμε εκει υποστηριξε οτι το σπασιμο στον προφυλακτηρα ηταν παλιο και οτι βρηκα ευκαιρια να εκμεταλλευτω τον κανακαρη του για να τον αλλαξω. Αλλαξα δεκα χρωματα αλλα παρεμεινα κοσμιος. Μεχρι που χρειαστηκε να ερθει ο ασφαλιστης του τον οποια γνωριζα και με γνωριζε προσωπικα, οπως επισης ηξερε και το αυτοκινητο οτι ο προφυλακτηρας του ηταν αθικτος μεχρι το συμβαν. Ευτυχως ξεμπερδεψα αλλα δεν την ξαναπαταω!!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες