Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εγώ της δίνω κουράγιο όταν είναι να πάμε κανά ταξίδι, να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Γιατί μας αφήσει... ποιός ακούει μετά το Yamahakia666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι με άκουσε και χαμογέλασε,και ότι δεν μου κραταει μούτρα για όλα αυτά που του έχω κανει αυτά τα χρόνια….. Εγω παλι νοιωθω οτι παντα μας ακουνε...και δεν υπαρχει περιπτωση να σου κρατησει μουτρα,για οτι κι αν της κανεις...ειναι σχεση,ειναι παθος!:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Αν μπω σε μια στροφη και γλιστρισει μου φευγουν κατι 'ισωνεεε!', κατι 'σεμνααα!', κατι 'συμμορφωσουυυ!' Αυτα τα ψιλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Οταν είμαι μονός σχεδόν σε κάθε φανάρι της χαϊδεύω το δέρμα πάνω στο ντεπόζιτο..όταν πάω να μπώ στο αμάξι και αυτή στέκεται καμαρωτά δίπλα απο το αμάξι της ρίχνω ένα μπατσάκι στην σέλα!Μελαχρινή και Ιταλίδα ότι καλύτερο μετά την μελαχρινή Ελληνίδα αλλά έχουμε κάτι ζήλιες ώρες ώρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εμείς πια είμαστε σαν τα ζευγάρια που μετά από πολλά χρόνια γάμου, βαριούνται να μιλήσει ο ένας στον άλλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εγώ πάλι της μιλάω συχνά.. Όταν κάνουμε καμιά παπιοπορεία και βλέπω οτι έχει ζεσταθεί το μοτεράκι του, αλλά παρ' όλα αυτά υπομένει στις "ορέξεις μου", χα'ι'δεύω το κοντέρ και λέω: μπράβο αγάπη μου..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εμείς πια είμαστε σαν τα ζευγάρια που μετά από πολλά χρόνια γάμου, βαριούνται να μιλήσει ο ένας στον άλλο. συνεννοηστε με ματιες πλεον? ή μηπως τπτ πορδουλες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μετα απο καθε ταξιδι πριν ανεβω στο σπιτι καθομαι 5 λεπτα και την χαζευω οσο ακουγεται το τσικ τσικ οταν κρυωνει . Της λεω ενα ευχαριστω κτλ κτλ. Οταν ειναι σε ταξιδι παλι και κανω καμια μαλακια με λακουβα της λεω συγνωμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εμείς πια είμαστε σαν τα ζευγάρια που μετά από πολλά χρόνια γάμου, βαριούνται να μιλήσει ο ένας στον άλλο. Έλεος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Κάθε μέρα. της λέω "αγάπη μου" και της στέλνω φιλιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Nai στο βουνο σε μεγαλες ανηφορες με μπολικη πετρα την παροτρυνω λιγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) χαχαχαχα... εχω λιώσει με τις απαντήσεις... θα ανοίξω θέμα αν μιλάτε και στις γυναίκες σας το ίδιο....!!! Εγώ πάντως την 1η φορά που συνάντησα την dirty girl με το παλιό της μηχανάκι-γαιδούρι-μουλάρι... ξέρει αυτή γιατί το λέω έτσι... όταν τελος πάντων μετά από αρκετό ιδρώτα που ρίξαμε και οι 2 μέσα στη ζέστη βρήκαμε την άκρη και καθώς βάδιζα κι εγώ προς το δικό μου για να το καβαλήσω να φύγουμε επιτέλους... το παίνευα και του γλυκομιλούσα που είναι το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου και δε παιδεύει τη μαμά του έτσι όπως παίδευε το άλλο την δικιά του...!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 χαχαχαχα... εχω λιώσει με τις απαντήσεις... θα ανοίξω θέμα αν μιλάτε και στις γυναίκες σας το ίδιο....!!! Εγώ πάντως την 1η φορά που συνάντησα την dirty girl με το παλιό της μηχανάκι-γαιδούρι-μουλάρι... ξέρει αυτή γιατί το λέω έτσι... όταν τελος πάντων μετά από αρκετό ιδρώτα που ρίξαμε και οι 2 μέσα στη ζέστη βρήκαμε την άκρη και καθώς βάδιζα κι εγώ προς το δικό μου για να το καβαλήσω να φύγουμε επιτέλους... το παίνευα και του γλυκομιλούσα που είναι το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου και δε παιδεύει τη μαμά του έτσι όπως παίδευε το άλλο την δικιά του...!!! Χαχα!Αρα η διαφορα ειναι οτι οι γυναικες τις βλεπετε σαν παιδια σας ενω εμεις σαν ερωμενες-γυναικες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) χαχαχαχα... εχω λιώσει με τις απαντήσεις... θα ανοίξω θέμα αν μιλάτε και στις γυναίκες σας το ίδιο....!!! Εγώ πάντως την 1η φορά που συνάντησα την dirty girl με το παλιό της μηχανάκι-γαιδούρι-μουλάρι... ξέρει αυτή γιατί το λέω έτσι... όταν τελος πάντων μετά από αρκετό ιδρώτα που ρίξαμε και οι 2 μέσα στη ζέστη βρήκαμε την άκρη και καθώς βάδιζα κι εγώ προς το δικό μου για να το καβαλήσω να φύγουμε επιτέλους... το παίνευα και του γλυκομιλούσα που είναι το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου και δε παιδεύει τη μαμά του έτσι όπως παίδευε το άλλο την δικιά του...!!! Χμμ εντώπισα διαφορά εδώ. Δηλαδή οι γυνάικες με τα μηχανάκια τους έχουν μητρική σχέση? Γιατί οι άντρες μάλλον συζηγική έχουνε ή κάποιοι μαλήτες γκομενική. Με πρόλαβε ο άλλος πιάσε κόκκινο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον makisp 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Χαχα!Αρα η διαφορα ειναι οτι οι γυναικες τις βλεπετε σαν παιδια σας ενω εμεις σαν ερωμενες-γυναικες? Ξέρεις γυναίκα που να έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στον άντρα της; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ξέρεις γυναίκα που να έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στον άντρα της; Δεν χρειάζεται να εκτιμάς αυτό που έχεις για να το καβαλάς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Χαχα!Αρα η διαφορα ειναι οτι οι γυναικες τις βλεπετε σαν παιδια σας ενω εμεις σαν ερωμενες-γυναικες? Χμμ εντόπισα διαφορά εδώ. Δηλαδή οι γυνάικες με τα μηχανάκια τους έχουν μητρική σχέση? Γιατί οι άντρες μάλλον συζηγική έχουνε ή κάποιοι μαλήτες γκομενική. Με πρόλαβε ο άλλος πιάσε κόκκινο. Κοίτα σαν γυναίκα/ γκόμενα/ απλή φίλη πάντως δε μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να το δω.... Επίσης το συγκεκριμένο μηχανάκι XR125 ούτε σαν αντρα μπορώ να το δω.... δεν νοκμίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω τεκμηρίωση... αν ήταν κάνα GS1200 ίσως... δε ξέρω... ή κάνα σουπερ ντούπερ στριτ... το συγκεκριμένο πάντως μωρό το ανεβάζω, μωράκι το κατεβάζω...και εναλλάσσω που και που με: γλυκούλι, καλό μου, μωρουλίνι, κ.α. οπότε... Φυσικά μιλάω μόνο για εμένα και όχι για όλες τις γυναίκες... π.χ. ξέρω μια κοπέλα με ένα χορνέτ που το φωνάζει Βίκη... ε αυτό δεν το μπορώ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ομως.... Ξέρεις γυναίκα που να έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στον άντρα της; ναι αμέ, ΦΥΣΙΚΑ.... αν ο άντρας το αξίζει.... Δεν χρειάζεται να εκτιμάς αυτό που έχεις για να το καβαλάς. αχαχαχαχχα... έλιωσα πάλι.... όντως ισχύει αυτό... αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία βρίσκει εφαρμογή στο δικό σας φύλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Και εγω της μιλάω.και αν είναι καλή κάθε φορά της βάζω και κάτι απο carbon πάνω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Παλιά της έλεγα κανένα γλυκόλογο, χαδάκια στο ντεπόζιτο και τα λοιπά κλασικά. Τόσες φορές όμως που με έχει αφήσει έχω αλλάξει ύφος - Πάλι πρόβλημα μωρή πουτ@ν@?? Μου έχεις φάει τη ζωή ρε - Ε πρόβλημα στο τιμόνι τώρα, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ; - ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 χθεσινή συζήτηση, μπροστά στην μοτοσυκλέτα, με την κοπέλα μου: - θες να πάμε για μπάνιο; - πως να πάμε:; αφού θα κάνουμε 5 φορές μπάνιο προτού πάμε, και θα πιαστώ άσε που δεν πάμε και γρήγορα... - καλά, καλά... άντε πάμε για καφέ... καβαλάω και λέω στην μηχανή; - μην την ακούς, άστηνε θα πάμε μόνοι μας.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Αρκετες φορες , ειδικα οταν κατι παει στραβα , που κατα 99,9999% ειναι απο δικια μου Και πριν ή μετα απο καποιο ταξιδακι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Και εγω μιλαω στην μοτό μου,αλλα συνηθως οταν γινεται κατι που δεν μου αρεσει την βριζω λιγο,αλλα ΟΚ ξερει οτι την αγαπαω και δεν την ενοχλει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Και εγω της μιλάω.και αν είναι καλή κάθε φορά της βάζω και κάτι απο carbon πάνω :D Σαν τις δασκάλες στο δημοτικό,που όταν μαθαίναμε τα γράμματα τσιμπούσαμε και κάνα αυτοκολλητάκι δηλαδή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty 1 136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μετα απο χιλιαδες χλμ με το vfr παντα της μιλουσα την χαιδευα μεχρι και την φιλουσα ,τον τελευταιο καιρο που δεν την καβαλαω πολυ την χαιδευω οταν πηγαινω κανενα ταξιδι και της λεω παλι τα καταφερες κουκλα μου ,150000χλμ ειναι αυτα,τωρα δεν ξερω αν θα την βρω καμμενη κανενα πρωι απο την γυναικα μου αλλα εχει ο Θεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εδώ εγώ μιλάω στον Τυφωνάκο μου που είναι ένας ποταπός και βρωμερός 50αρος!!! (πραγματικά κάποτε πρέπει να το πλύνω...) Δεν θα μιλάτε εσείς στα θηρία; :P ;) Συνήθως μετά από μεγαλούτσικες βόλτες ή και κάνα ταξιδάκι (όταν πηγαινοερχόμουν Χαλκιδική με τον 50αρο το τσίμπαγε πάντα το "Μπράβο κουκλάρα μου" μολις έφτανα) πέφτει και ο σχετικός διάλογος. Παντως παίδες παραδεχτείτε το... Δεν είμαστε και πολύ καλα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες