Jump to content
paitos

Της μιλας ποτε?

Recommended Posts

Εγώ της δίνω κουράγιο όταν είναι να πάμε κανά ταξίδι, να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Γιατί μας αφήσει...

ποιός ακούει μετά το Yamahakia666 :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι με άκουσε και χαμογέλασε,και ότι δεν μου κραταει μούτρα για όλα αυτά που του έχω κανει αυτά τα χρόνια…..

Εγω παλι νοιωθω οτι παντα μας ακουνε...και δεν υπαρχει περιπτωση να σου κρατησει μουτρα,για οτι κι αν της κανεις...ειναι σχεση,ειναι παθος!:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπω σε μια στροφη και γλιστρισει μου φευγουν κατι 'ισωνεεε!', κατι 'σεμνααα!', κατι 'συμμορφωσουυυ!'

Αυτα τα ψιλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν είμαι μονός σχεδόν σε κάθε φανάρι της χαϊδεύω το δέρμα πάνω στο ντεπόζιτο..όταν πάω να μπώ στο αμάξι και αυτή στέκεται καμαρωτά δίπλα απο το αμάξι της ρίχνω ένα μπατσάκι στην σέλα!Μελαχρινή και Ιταλίδα ότι καλύτερο μετά την μελαχρινή Ελληνίδα αλλά έχουμε κάτι ζήλιες ώρες ώρες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμείς πια είμαστε σαν τα ζευγάρια που μετά από πολλά χρόνια γάμου, βαριούνται να μιλήσει ο ένας στον άλλο. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι της μιλάω συχνά.. Όταν κάνουμε καμιά παπιοπορεία και βλέπω οτι έχει ζεσταθεί το μοτεράκι του, αλλά παρ' όλα αυτά υπομένει στις "ορέξεις μου", χα'ι'δεύω το κοντέρ και λέω: μπράβο αγάπη μου..! :sweatdrop::_zeppelin::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμείς πια είμαστε σαν τα ζευγάρια που μετά από πολλά χρόνια γάμου, βαριούνται να μιλήσει ο ένας στον άλλο. :tooth:

συνεννοηστε με ματιες πλεον?

ή μηπως τπτ πορδουλες?

:tooth::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο καθε ταξιδι πριν ανεβω στο σπιτι καθομαι 5 λεπτα και την χαζευω οσο ακουγεται το τσικ τσικ οταν κρυωνει . Της λεω ενα ευχαριστω κτλ κτλ.

Οταν ειναι σε ταξιδι παλι και κανω καμια μαλακια με λακουβα της λεω συγνωμη :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεος.. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχα... εχω λιώσει με τις απαντήσεις... θα ανοίξω θέμα αν μιλάτε και στις γυναίκες σας το ίδιο....!!!tooth.gif

Εγώ πάντως την 1η φορά που συνάντησα την dirty girl με το παλιό της μηχανάκι-γαιδούρι-μουλάρι... ξέρει αυτή γιατί το λέω έτσι...whistling.gif

όταν τελος πάντων μετά από αρκετό ιδρώτα που ρίξαμε και οι 2 μέσα στη ζέστη βρήκαμε την άκρη

και καθώς βάδιζα κι εγώ προς το δικό μου για να το καβαλήσω να φύγουμε επιτέλους...

το παίνευα και του γλυκομιλούσα που είναι το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου και δε παιδεύει τη μαμά του έτσι όπως παίδευε το άλλο την δικιά του...!!!

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχα... εχω λιώσει με τις απαντήσεις... θα ανοίξω θέμα αν μιλάτε και στις γυναίκες σας το ίδιο....!!!tooth.gif

Εγώ πάντως την 1η φορά που συνάντησα την dirty girl με το παλιό της μηχανάκι-γαιδούρι-μουλάρι... ξέρει αυτή γιατί το λέω έτσι...whistling.gif

όταν τελος πάντων μετά από αρκετό ιδρώτα που ρίξαμε και οι 2 μέσα στη ζέστη βρήκαμε την άκρη

και καθώς βάδιζα κι εγώ προς το δικό μου για να το καβαλήσω να φύγουμε επιτέλους...

το παίνευα και του γλυκομιλούσα που είναι το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου και δε παιδεύει τη μαμά του έτσι όπως παίδευε το άλλο την δικιά του...!!!

Χαχα!Αρα η διαφορα ειναι οτι οι γυναικες τις βλεπετε σαν παιδια σας ενω εμεις σαν ερωμενες-γυναικες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμ εντώπισα διαφορά εδώ. Δηλαδή οι γυνάικες με τα μηχανάκια τους έχουν μητρική σχέση? Γιατί οι άντρες μάλλον συζηγική έχουνε ή κάποιοι μαλήτες γκομενική.

Με πρόλαβε ο άλλος πιάσε κόκκινο.

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα!Αρα η διαφορα ειναι οτι οι γυναικες τις βλεπετε σαν παιδια σας ενω εμεις σαν ερωμενες-γυναικες?

Ξέρεις γυναίκα που να έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στον άντρα της; :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειάζεται να εκτιμάς αυτό που έχεις για να το καβαλάς.:_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμ εντόπισα διαφορά εδώ. Δηλαδή οι γυνάικες με τα μηχανάκια τους έχουν μητρική σχέση? Γιατί οι άντρες μάλλον συζηγική έχουνε ή κάποιοι μαλήτες γκομενική.

Με πρόλαβε ο άλλος πιάσε κόκκινο.

Κοίτα σαν γυναίκα/ γκόμενα/ απλή φίλη πάντως δε μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να το δω....

Επίσης το συγκεκριμένο μηχανάκι XR125 ούτε σαν αντρα μπορώ να το δω.... δεν νοκμίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω τεκμηρίωση...

αν ήταν κάνα GS1200 ίσως... δε ξέρω... ή κάνα σουπερ ντούπερ στριτ...

το συγκεκριμένο πάντως μωρό το ανεβάζω, μωράκι το κατεβάζω...και εναλλάσσω που και που με: γλυκούλι, καλό μου, μωρουλίνι, κ.α. οπότε... winking.gif

Φυσικά μιλάω μόνο για εμένα και όχι για όλες τις γυναίκες... π.χ. ξέρω μια κοπέλα με ένα χορνέτ που το φωνάζει Βίκη... ε αυτό δεν το μπορώ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ομως....

ναι αμέ, ΦΥΣΙΚΑ.... αν ο άντρας το αξίζει....yeahright.gif

Δεν χρειάζεται να εκτιμάς αυτό που έχεις για να το καβαλάς.:_zeppelin:

αχαχαχαχχα... έλιωσα πάλι.... όντως ισχύει αυτό... αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία βρίσκει εφαρμογή στο δικό σας φύλο...winking.giftooth.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω της μιλάω.και αν είναι καλή κάθε φορά της βάζω και κάτι απο carbon πάνω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιά της έλεγα κανένα γλυκόλογο, χαδάκια στο ντεπόζιτο και τα λοιπά κλασικά.

Τόσες φορές όμως που με έχει αφήσει έχω αλλάξει ύφος

- Πάλι πρόβλημα μωρή πουτ@ν@?? Μου έχεις φάει τη ζωή ρε

- Ε πρόβλημα στο τιμόνι τώρα, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ;

- ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;

:_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθεσινή συζήτηση, μπροστά στην μοτοσυκλέτα, με την κοπέλα μου:

- θες να πάμε για μπάνιο;

- πως να πάμε:; αφού θα κάνουμε 5 φορές μπάνιο προτού πάμε, και θα πιαστώ άσε που δεν πάμε και γρήγορα...

- καλά, καλά... άντε πάμε για καφέ...

καβαλάω και λέω στην μηχανή;

- μην την ακούς, άστηνε θα πάμε μόνοι μας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρκετες φορες , ειδικα οταν κατι παει στραβα , που κατα 99,9999% ειναι απο δικια μου :kaaaala:

Και πριν ή μετα απο καποιο ταξιδακι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω μιλαω στην μοτό μου,αλλα συνηθως οταν γινεται κατι που δεν μου αρεσει την βριζω λιγο,αλλα ΟΚ ξερει οτι την αγαπαω και δεν την ενοχλει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω της μιλάω.και αν είναι καλή κάθε φορά της βάζω και κάτι απο carbon πάνω :D

Σαν τις δασκάλες στο δημοτικό,που όταν μαθαίναμε τα γράμματα τσιμπούσαμε και κάνα αυτοκολλητάκι δηλαδή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο χιλιαδες χλμ με το vfr παντα της μιλουσα την χαιδευα μεχρι και την φιλουσα ,τον τελευταιο καιρο που δεν την καβαλαω πολυ την χαιδευω οταν πηγαινω κανενα ταξιδι και της λεω παλι τα καταφερες κουκλα μου ,150000χλμ ειναι αυτα,τωρα δεν ξερω αν θα την βρω καμμενη κανενα πρωι απο την γυναικα μου αλλα εχει ο Θεος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ εγώ μιλάω στον Τυφωνάκο μου που είναι ένας ποταπός και βρωμερός 50αρος!!! (πραγματικά κάποτε πρέπει να το πλύνω...) Δεν θα μιλάτε εσείς στα θηρία; :P ;)

Συνήθως μετά από μεγαλούτσικες βόλτες ή και κάνα ταξιδάκι (όταν πηγαινοερχόμουν Χαλκιδική με τον 50αρο το τσίμπαγε πάντα το "Μπράβο κουκλάρα μου" μολις έφτανα) πέφτει και ο σχετικός διάλογος.

Παντως παίδες παραδεχτείτε το... Δεν είμαστε και πολύ καλα!!! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα