Jump to content
paitos

Της μιλας ποτε?

Recommended Posts

Σας έτυχε ποτέ να της μιλήσετε? Να την αγγίξετε με νόημα? Και να αισθανθείτε ότι σας ακούει?

Πείτε μας την ιστορία σας…..

Την Κυριακή που πέρασε, έφευγε φίλος με την οικογένεια του από Σούδα και πήγα να τους χαιρετήσω. Μετά έπεσε τηλέφωνο και αποφάσισα να πάω Ρέθυμνο για καφέ.

Δεν ήμουν ντυμένος σωστά (για τα δικά μου δεδομένα) και το μηχανάκι θέλει σέρβις εκτός από μηχανικά και στις αναρτήσεις, οπότε ξεκίνησα χαλαρά…..

Στον δρόμο με ακλουθεί παρέα μοτο από μεγάλη απόσταση αλλά με τα ιδια χλμ/ωρα και δεν με φτάνουν, κάποια στιγμή βλέπω κάποιον να ξεκολάει από την παρέα και να έρχεται, με περνάει και αρχίζει το πανηγύρι….

Πήγαμε μέχρι τις Βρύσες (30 χλμ περιπου) αρκετά γρήγορα με εμένα κολλημένο πίσω του. Χαιρετηθήκαμε και συνέχισα το δρόμο μου.

Σε εκείνη τη φάση αρχίζω και χτυπαω απαλά το ντεπόζιτο και να λέω ¨Μπράβο γέρο μου, αντέχουμε ακόμα¨

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι με άκουσε και χαμογέλασε,

και ότι δεν μου κραταει μούτρα για όλα αυτά που του έχω κανει αυτά τα χρόνια…..

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σας έτυχε ποτέ να της μιλήσετε? Να την αγγίξετε με νόημα? Και να αισθανθείτε ότι σας ακούει?

Πείτε μας την ιστορία σας…..

Την Κυριακή που πέρασε, έφευγε φίλος με την οικογένεια του από Σούδα και πήγα να τους χαιρετήσω. Μετά έπεσε τηλέφωνο και αποφάσισα να πάω Ρέθυμνο για καφέ.

Δεν ήμουν ντυμένος σωστά (για τα δικά μου δεδομένα) και το μηχανάκι θέλει σέρβις εκτός από μηχανικά και στις αναρτήσεις, οπότε ξεκίνησα χαλαρά…..

Στον δρόμο με ακλουθεί παρέα μοτο από μεγάλη απόσταση αλλά με τα ιδια χλμ/ωρα και δεν με φτάνουν, κάποια στιγμή βλέπω κάποιον να ξεκολάει από την παρέα και να έρχεται, με περνάει και αρχίζει το πανηγύρι….

Πήγαμε μέχρι τις Βρύσες (30 χλμ περιπου) αρκετά γρήγορα με εμένα κολλημένο πίσω του. Χαιρετηθήκαμε και συνέχισα το δρόμο μου.

Σε εκείνη τη φάση αρχίζω και χτυπαω απαλά το ντεπόζιτο και να λέω ¨Μπράβο γέρο μου, αντέχουμε ακόμα¨

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι με άκουσε και χαμογέλασε,

και ότι δεν μου κραταει μούτρα για όλα αυτά που του έχω κανει αυτά τα χρόνια…..

:cheers:

the.rice.war.gif

luckylukelandrush.jpg

index.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε πιεζω πολυ το ρ6 χαιδευω το ντεποζιτο και του λεω "καλο". Το ιδιο και με το αμαξι ακουμπαω το ταμπλο και του λεω μια απο τα ιδια. Καμια φορα αν το παραπιεσω του ζηταω και συγνωμη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορα μονο ετυχε.

Οταν ειχα το ΧΤ και ειχα ηδη περασει τα χιλιομετρα που λογικα θα με αφηνε στο δρομο απο βενζινα μιας και δεν ειχε δεικτη.

Αντε πουλακι μου του ελεγα αντε λιγο ακομα αντε λιγο ακομα, και εκοβα σταδιακα ολο και παραπανω το γκαζι μεχρι που τελικα με εφτασε μπροστα στο βενζιναδικο εκανε πουφ και εσβησε μπροστα στην αντλια.

Τοτε σαν να θυμαμαι οτι ακουμπησα απαλα το τεποζιτο και του ειπα μπραβο, απο μεσα μου ομως γιατι με ακουγε ο βενζινας!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είστε τρελοί εσείς οι Χανιώτες!! :worshippy:

Είναι ωραίο να αγαπάς την μοτοσυκλέτα σου.

Αν την προσέχεις θα σε προσέχει και αυτή.

Αν την παραμελήσεις για λίγο καιρό, δεν θα την πειράξει διότι πιστεύει σε σένα και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Αν βέβαια αρχίσεις τις απιστίες, τότε θα σε παρατήσει στην μέση του δρόμου...

Και τότε θα αρχίσει εκείνη να σου μιλάει και εσύ να την ακούς από παντού!

:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω που και που την χουφτώνω από το ντεπόζιτο και της λέω "μπράβο μανάρα μου", "κάβλα μου" και διάφορα τέτοια!

Νόμιζα ότι είχα πρόβλημα...αλλα τελικά δεν είμαι ο μόνος! :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ παιδιά δεν θα το κρύψω.....μετά από κάθε ταξίδι, ένα χάδι στο ντεπόζιτο και της λέω "ευχαριστώ", με όλες τις πιθανές έννοιες, που γύρισα σπίτι σώος, που μου έδωσε χαρά, που ευχαριστήθηκα ταξίδι....όλες!

Σε μερικούς ίσως φαντάζω τρελαμένος, αλλά δεν είμαι....και φυσικά που αλλού παρά εδώ μέσα να βρεις ανθρώπους που να καταλάβουν ακριβώς τι εννοείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω να πάτε να βρείτε καμιά γυναίκα μην τις γονιμοποιήσετε κιόλας.

Το επόμενο βημα θα είναι να σας απαντησουν .

Πλάκα κάνω.

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο μηχανακι δεν μιλαω ποτε... αλλα στο αμαξι κατεβαζω καντίλια και ριχνω ξύλω γιατι 2/3 χρόνια

μου έχει βγάλει την πίστη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....της μιλαω, την χαϊδευω,ναι,αλλα μονο οταν ειμαστε μονοι,και καβαλα.Εν στασει και με κοσμο,οχι,γιατι μετα θα μας δειχνουν με το δαχτυλο.... :lipssealed::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....της μιλαω, την χαϊδευω,ναι,αλλα μονο οταν ειμαστε μονοι,και καβαλα.Εν στασει και με κοσμο,οχι,γιατι μετα θα μας δειχνουν με το δαχτυλο.... :lipssealed::2funny:

ε καλά εννοείται! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορα που ειχα χωρισει με την κοπελα μου, με επιασαν οι κα*λες και την εχωσα στην παγωμενη εξατμιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορα που ειχα χωρισει με την κοπελα μου, με επιασαν οι κα*λες και την εχωσα στην παγωμενη εξατμιση.

Αφού δεν το έκανες μετά από βόλτα πάλι καλά!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και βέβαια τους μιλάω..

Το ΚΤΜ το παρακαλαω να μην με αφήσει σε καμιά ερημια στο βουνό και σπρωχνω.. :D

Και το Honda του κάνω διάλεξη να παίρνει παραδείγματα πως στρίβουν και γκαζωνουν απο το ΚΤΜ.. :uglystupid2:

Αυτά δεν είναι μηχανάκια, τα παιδιά μου είναι.. :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω οταν βλεπω το dream bike μου αυτο σκεφτομαι!

Εγω προς το παρον μιλαω στην ποδηλαταρα μου...σε καλο δρομο ειμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ παιδιά δεν θα το κρύψω.....μετά από κάθε ταξίδι, ένα χάδι στο ντεπόζιτο και της λέω "ευχαριστώ", με όλες τις πιθανές έννοιες, που γύρισα σπίτι σώος, που μου έδωσε χαρά, που ευχαριστήθηκα ταξίδι....όλες!

Σε μερικούς ίσως φαντάζω τρελαμένος, αλλά δεν είμαι....και φυσικά που αλλού παρά εδώ μέσα να βρεις ανθρώπους που να καταλάβουν ακριβώς τι εννοείς.

Ακριβώς αυτό που λέει ο Γιώργος θα έγραφα κι εγώ. Μετά από ταξίδι, της λέω ένα "ευχαριστώ". Σιγανά, ψιθυριστά.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AXAXAXAAXAXAXAXA Εγω την ειχα αφησει στο ρελαντι :P

Και καταλαβα οτι θελανε και ρυθμισμα οι βαλβιδες :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με την μηχανή έχουμε μια πιο επαγγελματική σχέση. Την προσέχω, με προσέχει. Θα της λαδώσω την αλυσίδα και θα μου δώσει χαμόγελο σε μια βόλτα..θα της αλλάξω λάστιχα, θα στρίψει ωραία και σταθερά στην στροφή.

με το αμάξι τώρα.. νομίζω πως είναι έρωτας.. μάλιστα τσακώθηκαμε τις προάλλες, γιατί του λέω "έλα μέχρι το βενζινάδικο βγάλε με και θα σου βάλω 100άρα(σιγά μην βάλω).." δεν με έβγαλε όμως το μπάσταρδο και έγινε της πουτάνας, που σε πληρώνω, σου πήρα και προβολάκια ομίχλης να είσαι μπάνικο μωρό..και συ? με αφήνεις έτσι? ίσως μίλησα λίγο σκληρά, το καταλαβαίνω, αλλά ήταν εν βρασμώ.. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω της μιλαω....

δεν μπορει να μου απαντησει ( ειναι σε κωμα )

αλλα κανα 2 χαμογελα μου τα χαρισε ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν της μιλάω;Το κυπριακό μπορούσαμε να λύσουμε αν ασχολούμασταν με αυτόψ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα