paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Σας έτυχε ποτέ να της μιλήσετε? Να την αγγίξετε με νόημα? Και να αισθανθείτε ότι σας ακούει? Πείτε μας την ιστορία σας….. Την Κυριακή που πέρασε, έφευγε φίλος με την οικογένεια του από Σούδα και πήγα να τους χαιρετήσω. Μετά έπεσε τηλέφωνο και αποφάσισα να πάω Ρέθυμνο για καφέ. Δεν ήμουν ντυμένος σωστά (για τα δικά μου δεδομένα) και το μηχανάκι θέλει σέρβις εκτός από μηχανικά και στις αναρτήσεις, οπότε ξεκίνησα χαλαρά….. Στον δρόμο με ακλουθεί παρέα μοτο από μεγάλη απόσταση αλλά με τα ιδια χλμ/ωρα και δεν με φτάνουν, κάποια στιγμή βλέπω κάποιον να ξεκολάει από την παρέα και να έρχεται, με περνάει και αρχίζει το πανηγύρι…. Πήγαμε μέχρι τις Βρύσες (30 χλμ περιπου) αρκετά γρήγορα με εμένα κολλημένο πίσω του. Χαιρετηθήκαμε και συνέχισα το δρόμο μου. Σε εκείνη τη φάση αρχίζω και χτυπαω απαλά το ντεπόζιτο και να λέω ¨Μπράβο γέρο μου, αντέχουμε ακόμα¨ Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι με άκουσε και χαμογέλασε, και ότι δεν μου κραταει μούτρα για όλα αυτά που του έχω κανει αυτά τα χρόνια….. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Σας έτυχε ποτέ να της μιλήσετε? Να την αγγίξετε με νόημα? Και να αισθανθείτε ότι σας ακούει? Πείτε μας την ιστορία σας….. Την Κυριακή που πέρασε, έφευγε φίλος με την οικογένεια του από Σούδα και πήγα να τους χαιρετήσω. Μετά έπεσε τηλέφωνο και αποφάσισα να πάω Ρέθυμνο για καφέ. Δεν ήμουν ντυμένος σωστά (για τα δικά μου δεδομένα) και το μηχανάκι θέλει σέρβις εκτός από μηχανικά και στις αναρτήσεις, οπότε ξεκίνησα χαλαρά….. Στον δρόμο με ακλουθεί παρέα μοτο από μεγάλη απόσταση αλλά με τα ιδια χλμ/ωρα και δεν με φτάνουν, κάποια στιγμή βλέπω κάποιον να ξεκολάει από την παρέα και να έρχεται, με περνάει και αρχίζει το πανηγύρι…. Πήγαμε μέχρι τις Βρύσες (30 χλμ περιπου) αρκετά γρήγορα με εμένα κολλημένο πίσω του. Χαιρετηθήκαμε και συνέχισα το δρόμο μου. Σε εκείνη τη φάση αρχίζω και χτυπαω απαλά το ντεπόζιτο και να λέω ¨Μπράβο γέρο μου, αντέχουμε ακόμα¨ Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι με άκουσε και χαμογέλασε, και ότι δεν μου κραταει μούτρα για όλα αυτά που του έχω κανει αυτά τα χρόνια….. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Οποτε πιεζω πολυ το ρ6 χαιδευω το ντεποζιτο και του λεω "καλο". Το ιδιο και με το αμαξι ακουμπαω το ταμπλο και του λεω μια απο τα ιδια. Καμια φορα αν το παραπιεσω του ζηταω και συγνωμη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μια φορα μονο ετυχε. Οταν ειχα το ΧΤ και ειχα ηδη περασει τα χιλιομετρα που λογικα θα με αφηνε στο δρομο απο βενζινα μιας και δεν ειχε δεικτη. Αντε πουλακι μου του ελεγα αντε λιγο ακομα αντε λιγο ακομα, και εκοβα σταδιακα ολο και παραπανω το γκαζι μεχρι που τελικα με εφτασε μπροστα στο βενζιναδικο εκανε πουφ και εσβησε μπροστα στην αντλια. Τοτε σαν να θυμαμαι οτι ακουμπησα απαλα το τεποζιτο και του ειπα μπραβο, απο μεσα μου ομως γιατι με ακουγε ο βενζινας!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Είστε τρελοί εσείς οι Χανιώτες!! Είναι ωραίο να αγαπάς την μοτοσυκλέτα σου. Αν την προσέχεις θα σε προσέχει και αυτή. Αν την παραμελήσεις για λίγο καιρό, δεν θα την πειράξει διότι πιστεύει σε σένα και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Αν βέβαια αρχίσεις τις απιστίες, τότε θα σε παρατήσει στην μέση του δρόμου... Και τότε θα αρχίσει εκείνη να σου μιλάει και εσύ να την ακούς από παντού! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Και γω που και που την χουφτώνω από το ντεπόζιτο και της λέω "μπράβο μανάρα μου", "κάβλα μου" και διάφορα τέτοια! Νόμιζα ότι είχα πρόβλημα...αλλα τελικά δεν είμαι ο μόνος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εγώ παιδιά δεν θα το κρύψω.....μετά από κάθε ταξίδι, ένα χάδι στο ντεπόζιτο και της λέω "ευχαριστώ", με όλες τις πιθανές έννοιες, που γύρισα σπίτι σώος, που μου έδωσε χαρά, που ευχαριστήθηκα ταξίδι....όλες! Σε μερικούς ίσως φαντάζω τρελαμένος, αλλά δεν είμαι....και φυσικά που αλλού παρά εδώ μέσα να βρεις ανθρώπους που να καταλάβουν ακριβώς τι εννοείς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ λέω να πάτε να βρείτε καμιά γυναίκα μην τις γονιμοποιήσετε κιόλας. Το επόμενο βημα θα είναι να σας απαντησουν . Πλάκα κάνω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Στο μηχανακι δεν μιλαω ποτε... αλλα στο αμαξι κατεβαζω καντίλια και ριχνω ξύλω γιατι 2/3 χρόνια μου έχει βγάλει την πίστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 .....της μιλαω, την χαϊδευω,ναι,αλλα μονο οταν ειμαστε μονοι,και καβαλα.Εν στασει και με κοσμο,οχι,γιατι μετα θα μας δειχνουν με το δαχτυλο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 .....της μιλαω, την χαϊδευω,ναι,αλλα μονο οταν ειμαστε μονοι,και καβαλα.Εν στασει και με κοσμο,οχι,γιατι μετα θα μας δειχνουν με το δαχτυλο.... ε καλά εννοείται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Της μιλας ποτε? της μοτο σου? πολλές φορές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Δεν της μιλάω Μαλώσαμε προχθές 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Δεν ειστε οι μονοι... μαζι σας και εγω.... Ω ναι και εγω το κανω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Όχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μια φορα που ειχα χωρισει με την κοπελα μου, με επιασαν οι κα*λες και την εχωσα στην παγωμενη εξατμιση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μια φορα που ειχα χωρισει με την κοπελα μου, με επιασαν οι κα*λες και την εχωσα στην παγωμενη εξατμιση. Αφού δεν το έκανες μετά από βόλτα πάλι καλά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και βέβαια τους μιλάω.. Το ΚΤΜ το παρακαλαω να μην με αφήσει σε καμιά ερημια στο βουνό και σπρωχνω.. :D Και το Honda του κάνω διάλεξη να παίρνει παραδείγματα πως στρίβουν και γκαζωνουν απο το ΚΤΜ.. Αυτά δεν είναι μηχανάκια, τα παιδιά μου είναι.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μια φορα που ειχα χωρισει με την κοπελα μου, με επιασαν οι κα*λες και την εχωσα στην παγωμενη εξατμιση. Και γω οταν βλεπω το dream bike μου αυτο σκεφτομαι! Εγω προς το παρον μιλαω στην ποδηλαταρα μου...σε καλο δρομο ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisxrv 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 μόνο sex που δεν κάναμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ παιδιά δεν θα το κρύψω.....μετά από κάθε ταξίδι, ένα χάδι στο ντεπόζιτο και της λέω "ευχαριστώ", με όλες τις πιθανές έννοιες, που γύρισα σπίτι σώος, που μου έδωσε χαρά, που ευχαριστήθηκα ταξίδι....όλες! Σε μερικούς ίσως φαντάζω τρελαμένος, αλλά δεν είμαι....και φυσικά που αλλού παρά εδώ μέσα να βρεις ανθρώπους που να καταλάβουν ακριβώς τι εννοείς. Ακριβώς αυτό που λέει ο Γιώργος θα έγραφα κι εγώ. Μετά από ταξίδι, της λέω ένα "ευχαριστώ". Σιγανά, ψιθυριστά. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Μια φορα που ειχα χωρισει με την κοπελα μου, με επιασαν οι κα*λες και την εχωσα στην παγωμενη εξατμιση. AXAXAXAAXAXAXAXA Εγω την ειχα αφησει στο ρελαντι :P Και καταλαβα οτι θελανε και ρυθμισμα οι βαλβιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 με την μηχανή έχουμε μια πιο επαγγελματική σχέση. Την προσέχω, με προσέχει. Θα της λαδώσω την αλυσίδα και θα μου δώσει χαμόγελο σε μια βόλτα..θα της αλλάξω λάστιχα, θα στρίψει ωραία και σταθερά στην στροφή. με το αμάξι τώρα.. νομίζω πως είναι έρωτας.. μάλιστα τσακώθηκαμε τις προάλλες, γιατί του λέω "έλα μέχρι το βενζινάδικο βγάλε με και θα σου βάλω 100άρα(σιγά μην βάλω).." δεν με έβγαλε όμως το μπάσταρδο και έγινε της πουτάνας, που σε πληρώνω, σου πήρα και προβολάκια ομίχλης να είσαι μπάνικο μωρό..και συ? με αφήνεις έτσι? ίσως μίλησα λίγο σκληρά, το καταλαβαίνω, αλλά ήταν εν βρασμώ.. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 εγω της μιλαω.... δεν μπορει να μου απαντησει ( ειναι σε κωμα ) αλλα κανα 2 χαμογελα μου τα χαρισε .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Αν της μιλάω;Το κυπριακό μπορούσαμε να λύσουμε αν ασχολούμασταν με αυτόψ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες