g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Παιδιά όσο αφορά τις ανακλήσεις Για τα μισά μηχανάκια και αυτοκίνητα που βγαίνουν τώρα πια ακούγεται μια ανάκληση. Όχι ότι αυτό είναι καλό αλλά έχει καταντήσει λίγο συχνό φαινόμενο. Η αδερφή μου έχει το opel corsa D και τις έχει έρθει χαρτί 2 φορές πχ. Το ότι λένε για ανάκληση δε πάει να πει ότι είναι για πέταμα το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Παιδιά όσο αφορά τις ανακλήσεις Για τα μισά μηχανάκια και αυτοκίνητα που βγαίνουν τώρα πια ακούγεται μια ανάκληση. Όχι ότι αυτό είναι καλό αλλά έχει καταντήσει λίγο συχνό φαινόμενο. Η αδερφή μου έχει το opel corsa D και τις έχει έρθει χαρτί 2 φορές πχ. Το ότι λένε για ανάκληση δε πάει να πει ότι είναι για πέταμα το μηχανάκι φυσικα και οχι! μηχανη ειναι, ολο και κατι μπορει να μην φτιαχτει σωστα! απλα κανεις δεν το πιανει για + ετσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 συγνώμη είναι άκυρο αλλά δεν θέλω να ανοίξω θέμα για αυτό κάποιος μου βαράει συνέχεια - πόντους χωρίς λόγο τι να κάνω???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 ασε τον μπομπακια να λεει! εγω εχω 125 εδω και εναν χρονο, και οχι δεν το εχω βαρεθει, δεν εχω προλαβει να το χαρω ακομη! αφου εισαι κουλαδι ρε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 ζητω ταπινα συγνωμη για απο τον μπομπακια και το ΤΟΥ του που το βαζει χωμα και μετα παει για αλλαγη σε ολα τα πλαστικα γραναζακια του :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lebron15 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όταν βγει το 250 έχουν να τρέξουν πολλάαααα σάλια Και ποσο θα κανει; 5; 6 χιλιαρικα;Ισως και παραπανω,βαζω αλλα λιγα και παιρνω hornet μεταχειρισμενο σε τελεια κατασταση,γενικα η ktm δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει τετοιες τιμες; Ιαπωνια και παλι Ιαπωνια,εκτος αν υπαρχει ερωτας,οπως εγω με το street triple και την Triumph γενικοτερα! Χμ,ειδα λιγο τις τιμουλες και στα αντιστοιχα Yamaha και ειναι παραπλησιες,παντως γενικα οι Ευρωπαιοι ειναι αρκετα πιο ακριβοι απο τους Ιαπωνες! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 από τον lebron15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Αποψη σου: σου αρεσει Γεγονος: ειναι για πεταμα οπως ολα τα ΚΤΜ Αν θες μοταρντ παρε το Husqvarna SM125. Υπαρχει και σε διχρονο και σε τετραχρονο (το 2Τ εχε περισσοτερα αλογα) Αν θες εντουρι παρε το Husqvarna CRE 125. Υπαρχουν και τα Aprilia RS, Cagiva Mito, Honda NSR, Yamaha TZR. Ειναι μικρες σκυφτες, αλλα με το YZF 125 δεν εχουν καμια σεση, γιατι ειναι 2Τ, παντοδυναμες με στησιμο μεγαλης μοοτο, κρατηματα φοβερα και φρενα υπεροχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 ζητω ταπινα συγνωμη για απο τον μπομπακια και το ΤΟΥ του που το βαζει χωμα και μετα παει για αλλαγη σε ολα τα πλαστικα γραναζακια του :2funny: ελα γατακι!μην κλαις που εχω μηχανακι χωματινο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Και ποσο θα κανει; 5; 6 χιλιαρικα;Ισως και παραπανω,βαζω αλλα λιγα και παιρνω hornet μεταχειρισμενο σε τελεια κατασταση,γενικα η ktm δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει τετοιες τιμες; Ιαπωνια και παλι Ιαπωνια,εκτος αν υπαρχει ερωτας,οπως εγω με το street triple και την Triumph γενικοτερα! Χμ,ειδα λιγο τις τιμουλες και στα αντιστοιχα Yamaha και ειναι παραπλησιες,παντως γενικα οι Ευρωπαιοι ειναι αρκετα πιο ακριβοι απο τους Ιαπωνες! Όσο και να έχει, ο τύπος/πιτσιρίκος που θα έχει τα λεφτά για να το πάρει θα έχει ότι πιο μουράτο κυκλοφορεί στα 250. @Koutsi: Για πέταμα....ναι....ναι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Eίχε ακουστεί οτι σε κάποιο cbr δεν θυμάμαι αν ήταν το 1ο (2004?) ή το 2ο(2007?) υπήρχαν κάποια προβλήματα.. Ούτε τα προβλήματα ξέρω, ούτε το μοντέλο, αυτό ρωτάω Όποιος ξέρει.. Λέει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ο σύνδεσμός μου Αυτό το είδατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 δεν είσαι ο τέταρτος που το αναφέρει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 α, εντάξει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Αποψη σου: σου αρεσει Γεγονος: ειναι για πεταμα οπως ολα τα ΚΤΜ Αν θες μοταρντ παρε το Husqvarna SM125. Υπαρχει και σε διχρονο και σε τετραχρονο (το 2Τ εχε περισσοτερα αλογα) Αν θες εντουρι παρε το Husqvarna CRE 125. Υπαρχουν και τα Aprilia RS, Cagiva Mito, Honda NSR, Yamaha TZR. Ειναι μικρες σκυφτες, αλλα με το YZF 125 δεν εχουν καμια σεση, γιατι ειναι 2Τ, παντοδυναμες με στησιμο μεγαλης μοοτο, κρατηματα φοβερα και φρενα υπεροχα έλεος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 ελα γατακι!μην κλαις που εχω μηχανακι χωματινο! βασικα δικιο εχεις! ανεβα στην κορυφη του βονου και μετα πετα το, ετσι θα γινει ενα με το...χωμα! μου θες και χωματινο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εγω παντως για το WR125X ειχα δωσει 4 χηνες και τις κλαιω γιατι με μια χηνα ακομα θα μπορουσα να αγορασω τωρα το 250 CBR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagia_soumela 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Εγω παντως για το WR125X ειχα δωσει 4 χηνες και τις κλαιω γιατι με μια χηνα ακομα θα μπορουσα να αγορασω τωρα το 250 CBR Vagner έχεις μήνυμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες