Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 σας ευχαριστώ όλους παιδιά.... θα σας ενοχλήσω πάλι σύντομα για επιλογή κράνους και φυσικά με καμιά photo από το duke προς το παρών κλείνω γιατί αύριο έχω και σχολείο Καλο πηξιμο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Το στρωσιμο δε σημαινει οτι θελει σταθερη ταχυτητα και σιγα-σιγα , το αντιθετο ! Θελει ανεβασμα στροφων , οχι σταθερο γκαζι για ωρα και κατεβασματα , στην ουσια επιταχυνσεις + ψιλοαποτομα κλεισιματα για να φρεναρει ο κινητηρας How to Break-In An Engine Έχεις δίκιο. Αυτό ακριβώς το στρώσιμο έκανα και εγώ στο δικό μου, αλλά και πάλι θα κόβει ταχύτητα και αυτό δεν είναι ό,τι πιο ασφαλές για την εθνική. Δεν γίνεται να το πηγαίνει συνέχεια τέρμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Yamaha wrf250.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Όταν βγει το 250 έχουν να τρέξουν πολλάαααα σάλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Το duke καλύτερα θα ήταν να περίμενες κάμποσο καιρό ακόμα και να το πάρεις μεταχειρισμένο γιατί για καινούργιο παραείναι ακριβό. Είναι πολλά λεφτά για 125. Τώρα αν θέλεις μια μηχανή άμεσα, η λύση είναι μονόδρομος...cbr 125! Exε υποψη σου όμως ότι όποιο και να πάρεις τελικά,την εθνική οδό την ψιλοξεχνάς...! Οι ταχύτητες σου θα πρέπει να είναι 80-90 χλμ (και το όνομα σου Ιώβ για να μπορέσεις να το υπομείνεις... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Όταν βγει το 250 έχουν να τρέξουν πολλάαααα σάλια +++πολλαααα!!!! Κατι εχω ακουσει για τον δεκεμβρη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Απο οτι σε κοβω εισαι πορωμενος με το μηχανακι και απο λεφτα δεν εχεις τρομερο θεμα ! Αν ειναι ετσι παρτο ... Η μονη μαλακια ( και παρτο απο μενα που το τραβαω αυτο τον καιρο ) ειναι οτι αν το παρεις καινουργιο που θα θελει στροσιμο .. και εσενα ειναι η πρωτη σου μηχανη και θα θες να μην εχεις το νου σου εκει συνεχεια .. θα στην σπασει δυστιχως ! Απλα θα αποζημιωθεις μολις η μηχανη στρωθει και θα την εχεις στρωσει μονος σου και ευλαβικα .. και θα ξερεις οτι μονο το δικο σου ποδι εχει αλλαξει ταχυτητες εκει πανω και μονο το δικο σου χερι εχει ιδρωσει πανω στο γκαζι ! Οποτε θα μπορεις και εσυ σαν παιδι .. να της αλλαξεις τα φωτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remali 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το DR125SM είναι πολύ καλό. Μην περιμένεις γκάζια, δεν έχει, και εθνική το πας 80-85 χωρίς να ζορίζεται. Ελαφρύ, ευέλικτο, όμορφο, καλός κινητήρας και καίει 2,3lt/km! Φτηνή αγορά καινούργιου (2800) και σχεδόν ανύπαρκτο κόστος συντήρησης. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 από τον remali Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Παρε τον μπομπο του μπομπακια...παει πιο πολυ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Ανάκληση μοτοσικλετών ΚΤΜ Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011, 13:14 Σε ανάκληση συγκεκριμένων μοτοσικλετών ΚΤΜ, μοντέλο Duke 125, προχώρησε η αρμόδια εταιρεία οι οποίες κρίθηκαν επικίνδυνες για οδήγηση. Η ανάκληση αφορά συνολικά 92 μοτοσικλέτες, στις οποίες ενδέχεται οι βίδες, που συνδέουν τα δύο μισά της εμπρός δαγκάνας φρένου, να είναι σφιγμένες με σημαντικά χαμηλότερη ροπή από την κανονική (ονομαστική). Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει απώλεια υγρών φρένου και πίεσης, με συνέπεια να οδηγηθούμε σε ανεπαρκή απόδοση των φρένων. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011, 13:17 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=378156&cid=12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fedelissimi 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 To duke αν και 125 , ειναι υγροψυκτο+15 ιπποι, αρα κινεισαι ανετα με 120κμ/ωρα προς Τριπολη μεχρι 140+ αν βιαζεσαι/προσπεραση. Απο εκει και περα η λογικη λεει ελαφρως μεταχειρισμενο ή καινουργιο 250αρι, αλλα αμα εχεις φαει κολημα με το duke-125, ε και αυτο θα σε καλυψει +wow factor:p To ktm εχει κοφτη ακριβος στα 109... μεγαλο - αλλα αν τον βγαλεις το μοτοτριτι ελεγε οτι παει 130... τωρα το ποσο καλο 8α κανει αυτο στον κινιτιρα δεν ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 κόφτη αν δεν κάνω λάθος είχανε τα μηχανάκια που ήταν για τεστ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fedelissimi 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 κόφτη αν δεν κάνω λάθος είχανε τα μηχανάκια που ήταν για τεστ... Δεν ειμαι σιγουροσ απλα μεταφερω οτι διαβασα... αλλα ελεγε λογο νομοθεσιας καπιων χωρων... λογικα 8α βγαινουν φιμομενα και ισως στο 1ο σερβις να ερχονται στιν μαχιμι μορφη τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 ναι ούτε εγώ είμαι σίγουρος αλλά τέτοια πράγματα έιναι τα πρώτα που "λύνεις" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fedelissimi 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 ναι ούτε εγώ είμαι σίγουρος αλλά τέτοια πράγματα έιναι τα πρώτα που "λύνεις" παντως τα 18 δεν νομιζω οτι ειναι σωστη ιλικια για ΚΤΜ γιατι πρεπει να τα προσεχεις για να σε προσεχουν και εμεις οι πιτσιρικαδες δεν το κανουμε και πολι αυτο :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 δεν πειράζει...αν πάθουν κάτι θα μείνετε χωρίς μηχανάκι και θα μάθετε! Καλό θα σας κάνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fedelissimi 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 δεν πειράζει...αν πάθουν κάτι θα μείνετε χωρίς μηχανάκι και θα μάθετε! Καλό θα σας κάνει! ναι δεν αντιλεγω αλλα.... κοιτα αν σου σκασει 4000 ο μπαμπας στα @@ σοθ νομιζω.. αν τα σκασεις εσυ ομοσ... ολι μερα 8α το τριβεις και 8α το γυαλιζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 ομορφο ειναι και το cbr-ακι το καινουριο. Νομιζω παντως οτι αν τα ''εχεις'' αυτο το κατεμακι ειναι η καλυτερη επιλογη Αποστασεις με 125 κυβικα γινονται αλλα με μικρες ταχυτητες οποτε ειναι θεμα υπομονης. Για μενα παρε ενα 125 μτχ με 1500 γιουρια και σε 2 χρονια παιρνεις με 2500 που σου περισσεψαν συν κατι ακομη ενα μεγαλυτερο να σε βολεψει και στα ταξιδακια. Καλο το Cbr μιας και εχω το 125 και μπορω να πω με σιγουρια δηλαδη! αλλα αν το θες και για ταξιδακια αλλα και για να το κρατησεις μερικα χρονακια, και αν καταλαβα δεν εχεις τοσο στο προβλημα τις τιμης τοτε... Ξεχνας αμεσως τα 125, και πας σε καινουργιο Ninja 250r ή Cbr 250r ταξιδακια, καταναλωση, δυναμη, ωραιο πακετακι, και στα χρηματα κοντα στα 4+! Αρα θα σου κανει γαντι πιστευω To duke αν και 125 , ειναι υγροψυκτο+15 ιπποι, αρα κινεισαι ανετα με 120κμ/ωρα προς Τριπολη μεχρι 140+ αν βιαζεσαι/προσπεραση. Απο εκει και περα η λογικη λεει ελαφρως μεταχειρισμενο ή καινουργιο 250αρι, αλλα αμα εχεις φαει κολημα με το duke-125, ε και αυτο θα σε καλυψει +wow factor:p τα νουμερα ειναι νουμερα και ας περιοριστουμε εκει! ασε τι λεει η ΚΤΜ ουτε καν σου λεω εγω! Οχι τιποτα αλλο, αλλα καμια εταιρια δεν αφηνει τα 125 με ολη τους την δυναμη, τα εχουν περιορισμενα και φιμομενα λογο προδιαγραφων! Φιλικα παντα! :D bobakia δεν θα το βαρεθώ πιστεύω γρήγορα το έχω ξανα διαβάσει γενικός για 125cc αλλά εαν το βαρεθώ το ανεβάζω εαν και πιστεύω δεν θα το βαρεθώ γρηγορα + οτι δεν μπορώ να πάρω και περισσοτερα από 125cc ασε τον μπομπακια να λεει! εγω εχω 125 εδω και εναν χρονο, και οχι δεν το εχω βαρεθει, δεν εχω προλαβει να το χαρω ακομη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Καλο το Cbr μιας και εχω το 125 και μπορω να πω με σιγουρια δηλαδη! αλλα αν το θες και για ταξιδακια αλλα και για να το κρατησεις μερικα χρονακια, και αν καταλαβα δεν εχεις τοσο στο προβλημα τις τιμης τοτε... Ξεχνας αμεσως τα 125, και πας σε καινουργιο Ninja 250r ή Cbr 250r ταξιδακια, καταναλωση, δυναμη, ωραιο πακετακι, και στα χρηματα κοντα στα 4+! Αρα θα σου κανει γαντι πιστευω Αφού λέει δεν τον αφήνουν πάνω από 125cc.. Το DR125SM είναι πολύ καλό. Μην περιμένεις γκάζια, δεν έχει, και εθνική το πας 80-85 χωρίς να ζορίζεται. Ελαφρύ, ευέλικτο, όμορφο, καλός κινητήρας και καίει 2,3lt/km! Φτηνή αγορά καινούργιου (2800) και σχεδόν ανύπαρκτο κόστος συντήρησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Παιδιά εσείς με το cbr, να ρωτήσω, ποιό μοντέλο είχε πρόβλημα, αυτό του 2004, ή αυτό του 2007(?)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Δεν είμαι σίγουρος,απλά κάτι μου λέει οτι είναι του '07. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=378156&cid=12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=378156&cid=12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 :plaf: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Αφού λέει δεν τον αφήνουν πάνω από 125cc.. μετα το ειδα πως δεν τον αφηνουν! αλλα μανα ειναι, ολες οι μηχανες το ιδιο τους φενονται! Αμα πει το οκ ο πατερας για 250 τοτε θα ειναι το μικρο μυστικο τις οικογενειας, ποσοι και ποσοι το εκαναν αυτο! Παιδιά εσείς με το cbr, να ρωτήσω, ποιό μοντέλο είχε πρόβλημα, αυτό του 2004, ή αυτό του 2007(?)... ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες