Bushmaster 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Οχι. Αυτοι ειναι επιχειρηματιες και πλουτιζουν μεσα απο την κρατικη παρακμη. Τι ευθυνη να εχουν,οταν ο καθε πολιτικος τους φιλαει τα @@@ για να παρει καμμια μιζα απο την πισω πορτα? Τον αναγκαζουνε να παιρνει καποια μετρα γιατι μεσα στο εσωτερικο θα υπαρξουν καποιες συγκρουσεις, δεν ειναι μονο για την μιζα μιζα παιρνουν ολοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Τον αναγκαζουνε να παιρνει καποια μετρα Σταματα. Θα βαλω τα κλαμματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bushmaster 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Σταματα. Θα βαλω τα κλαμματα Μην βαζεις τα κλαμματα ειναι η αληθεια, αν νομιζεις οτι παιρνει μονος του αποφασισεις ζητω που καηκαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Μην βαζεις τα κλαμματα ειναι η αληθεια, αν νομιζεις οτι παιρνει μονος του αποφασισεις ζητω που καηκαμε Δε μου λε ρε σύντροφε,καμιά θεσούλα και για μας παίζει; Γιατί κατά βάθος είναι όμορφο παλικάρι ο Γιώργαρος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Γιατί κατά βάθος είναι όμορφο παλικάρι ο Γιώργαρος!! καλα το πας... :whistling: Υ.Γ. καλα υπαρχουν ακομα ατομα που του αναγνωριζουν κ ελαφρυντικα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bushmaster 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δεν αναγνωριζονται ελαφρυντικα σε κανεναν, σε ολους θα επρεπε να αποδοθουν ευθυνες Παντα σε καποιο πολιτικο θεμα δεν θα βγαλεις ακρη και για αυτο ας το αφησουμε γιατι δεν θα τραβηξει αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δεν αναγνωριζονται ελαφρυντικα σε κανεναν, σε ολους θα επρεπε να αποδοθουν ευθυνες Παντα σε καποιο πολιτικο θεμα δεν θα βγαλεις ακρη και για αυτο ας το αφησουμε γιατι δεν θα τραβηξει αλλο Δες το διαφορετικα: Αν ησουν σε μια επιχειρηση προισταμενος κι ειχες κανει μια παρομοια διαχειριση, πιστευεις οτι θα σουν στη θεση σου ακομα;;; Χλωμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Βλέποντας τον Παπανδρέου και ακούγοντάς τον να μιλάει μια απορία μόνο μου δημιουργείται: "δηλαδή αυτό είναι το σπερματοζωάριο που κέρδισε???" Μόνο εγώ βλέπω ομοιότητα; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 από τον Laziali 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Μόνο εγώ βλέπω ομοιότητα; Τέλειο, καιρό είχα να γελάσω τόσο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Μα άμα σε λέω ούτε καν χρειάστηκε να το επεξεργαστώ στη μνήμη μου,απευθείας λες και έβλεπα το ίδιο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μόνο εγώ βλέπω ομοιότητα; εμένα μου θύμισε κατευθείαν αυτόν: (η σοφή χελώνα από το "kung fu panda") το ίδιο χαζό ύφος με καλά κριμένη στο πολυυυυυυυυυυυυυ βάθος την άπιαστη σοφία του βούδα..... την απόλυτη γνώση του σύμπαντος !!! γι αυτό πιστεύει - εεεε - ξέρει θέλω να πω, πως μόνο αυτός μπορεί να σώσει τη χώρα.... λίγο ακόμα γνώση και θα γίνει ένα με το σύμπαν, απορρίπτοντας το ταπεινό του σαρκίο, αφού θα του είναι πλέον άχρηστο στην καινούργια του πνευματική μορφή !!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 από τον originalksd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Μεταξυ σοβαρου και αστειου για ποιο λογο ευθυνεται ο Παπανδρεου; Γιατι ριχνεται παντα την ευθηνη μονο σε εναν ανθρωπο και οχι σε αλλους που ευθυνονται για σοβαροτερα πραγματα Ο Παπανδρεου εκλεχθηκε με την ψηφο του Ελληνικου λαου και ειναι στην θεση που ειναι μαζευει τα αζημαζευτα αλλων και δικων του που τα κανανε χαλια ποσα χρονια πριν Γιατι δεν δειχνετε και τους υπολοιπους και τα ριχνετε μονο σε εναν και δεν ειναι μονο βουλευτες ειναι δημοσιοι υπαλληλοι μεγαλο επιχειρηματιες κλπ Η ερωτηση που κανεις viper στο συγκεκριμενο θεμα μπορει να εχει και τις αναλογες κυρωσεις την σημερον ημερα ετσι οπως ειναι τα πραγματα, εγω δεν θα εγραφα τετοιου ειδους πραγματα Να εκφρασεις το παραπονο σου αλλα οχι με τετοιο τροπο γιατι μπορεις να βγεις και μπλεγμενος απο το πουθενα και τετοιου ειδους αντιδρασεις δεν εχουν κανενα αποτελεσμα εκλεχθηκε με το ΄΄ λεφτα υπαρχουν ΄΄ δεν πηρε ΚΑΜΙΑ λαικη εντολη για το ΔΝΤ . . . :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) σκατα στον ταφο του.. το προλαβα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 από τον koursaros-cbf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Υ.Γ. καλα υπαρχουν ακομα ατομα που του αναγνωριζουν κ ελαφρυντικα?? Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μεγάλη εντύπωση μου έκανε αυτό Δεν αναγνωριζονται ελαφρυντικα σε κανεναν, σε ολους θα επρεπε να αποδοθουν ευθυνες Παντα σε καποιο πολιτικο θεμα δεν θα βγαλεις ακρη και για αυτο ας το αφησουμε γιατι δεν θα τραβηξει αλλο Δεν ευθύνονται όλοι το ίδιο. Και οι προδότες όπως ο συγκεκριμένος ευθύνεται περισσότερο. Με αυτά που λες μου δημιουργείς την άποψη ότι ανήκεις σε νεολαία του ΠΑΣΟΚ ή σε κάποιο άλλο κομματικό του θεσμό. Έχω δίκιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 καλα το πας... :whistling: Υ.Γ. καλα υπαρχουν ακομα ατομα που του αναγνωριζουν κ ελαφρυντικα?? Καλά, αυτός έχει το ακαταλόγιστο.............. Εμείς (ως λαός) που επί τριάντα χρόνια εκλέγουμε όλους αυτούς, τί ελαφρυντικά έχουμε άραγε; Μας ξεγέλασαν μιά, μας κορόιδεψαν δυό, τι σκατά έχουμε στο κεφάλι μας; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Καλά, αυτός έχει το ακαταλόγιστο.............. Εμείς (ως λαός) που επί τριάντα χρόνια εκλέγουμε όλους αυτούς, τί ελαφρυντικά έχουμε άραγε; Μας ξεγέλασαν μιά, μας κορόιδεψαν δυό, τι σκατά έχουμε στο κεφάλι μας; Το είπες μόνος σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 ο ελληνας εχει σκατα στο στο κεφαλι του και ο ΓΑΠ και οι ομοιοι του το εκμεταλευονται στο έπακρο παντως φατσα ανθρωπου δεν ειναι αυτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bushmaster 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μεγάλη εντύπωση μου έκανε αυτό Δεν ευθύνονται όλοι το ίδιο. Και οι προδότες όπως ο συγκεκριμένος ευθύνεται περισσότερο. Με αυτά που λες μου δημιουργείς την άποψη ότι ανήκεις σε νεολαία του ΠΑΣΟΚ ή σε κάποιο άλλο κομματικό του θεσμό. Έχω δίκιο; Μην βαζεις ταμπελες στον κοσμο, οπως εγω δεν εβαλα ταμπελα σε εσενα η σε καποιον αλλο ετσι θα σε παρακαλουσα πολυ αν δεν ξερεις να μην μιλας για αυτα τα πραγματα Εχεις αδικο Καλο ειναι να γραφεις πισω απο την οθονη σου ολα αυτα στο πρωτο σου ποστ, μπραβο σου για τις αντιδρασεις αλλα να τις κανεις εκει που πρεπει και οταν ειναι η ωρα, μια αναφορα να γινει μπορει να βγεις μπλεγμενος καλυτερα διεγραψε το αυτο ειναι δυσκολοι καιροι και δεν θα εχεις να πληρωνεις Εσυ καρφωθηκες και οχι εγω Εχω δικιο; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 από τον Bushmaster 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Μην βαζεις ταμπελες στον κοσμο, οπως εγω δεν εβαλα ταμπελα σε εσενα η σε καποιον αλλο ετσι θα σε παρακαλουσα πολυ αν δεν ξερεις να μην μιλας για αυτα τα πραγματα Εχεις αδικο Καλο ειναι να γραφεις πισω απο την οθονη σου ολα αυτα στο πρωτο σου ποστ, μπραβο σου για τις αντιδρασεις αλλα να τις κανεις εκει που πρεπει και οταν ειναι η ωρα, μια αναφορα να γινει μπορει να βγεις μπλεγμενος καλυτερα διεγραψε το αυτο ειναι δυσκολοι καιροι και δεν θα εχεις να πληρωνεις Δεν έβαλα καμία απολύτως ταμπέλα. Μια απλή απορία εξέφρασα, γιατί από τον τρόπο που μιλάς μου φάνηκες σαν φόλα Πασοκτσής... Ειλικρινά απορώ πως γίνεται ακόμα και σήμερα, μετά από όλα όσα έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ στην χώρα μας, τις προδοσίες, τις αδικίες κλπ να υπάρχουν ακόμα άτομα που να τους υποστηρίζουν αντί να τους φτύνουν όπου τους δουν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bushmaster 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Δεν έβαλα καμία απολύτως ταμπέλα. Μια απλή απορία εξέφρασα, γιατί από τον τρόπο που μιλάς μου φάνηκες σαν φόλα Πασοκτσής... Ειλικρινά απορώ πως γίνεται ακόμα και σήμερα, μετά από όλα όσα έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ στην χώρα μας, τις προδοσίες, τις αδικίες κλπ να υπάρχουν ακόμα άτομα που να τους υποστηρίζουν αντί να τους φτύνουν όπου τους δουν!!! Απο που και ως που καταλαβαινεις οτι εγω υποστηριζω; Δεν υποστηριζω αυτο το ποστ που εχεις γραψει και σιγουρα δεν θα ειμαι και ο μονος Θα σε παρακαλουσα πολυ να μην εξεφραζεις με τετοιο τροπο ιστοριες και ειδικα μεσω ενος φορουμ Σε αλλη χωρα να ησουνα δεν θα σου επιτρεπανε καν να μιλησεις και ποσο μαλλων να γραψεις κατι τετοιο δημοσιως αλλα στην Ελλαδιτσα μας ο καθενας κανει οτι θελει για αυτο φτασαμε και ως εδω αλλα οχι για πολυ Μην μου λες εμενα απο αδικιες κλπ ξερω πολυ καλα απο αυταΜε τα ποντακια μερικοι δεν θα καταφερετε τιποτα δεν ξερω ποιος ο λογος και τα βαζετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Μαζί σας παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viper κάτσε του μια δαγκωνιά να ψωφήσει ο π*ύστης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Απο που και ως που καταλαβαινεις οτι εγω υποστηριζω; Δεν υποστηριζω αυτο το ποστ που εχεις γραψει και σιγουρα δεν θα ειμαι και ο μονος Θα σε παρακαλουσα πολυ να μην εξεφραζεις με τετοιο τροπο ιστοριες και ειδικα μεσω ενος φορουμ Σε αλλη χωρα να ησουνα δεν θα σου επιτρεπανε καν να μιλησεις και ποσο μαλλων να γραψεις κατι τετοιο δημοσιως αλλα στην Ελλαδιτσα μας ο καθενας κανει οτι θελει για αυτο φτασαμε και ως εδω αλλα οχι για πολυ Μην μου λες εμενα απο αδικιες κλπ ξερω πολυ καλα απο αυτα Τι ιστορίες εξέφρασα δηλαδή;;; Επειδή ακριβώς δεν είμαι σε άλλη χώρα αλλά είμαι ΣΕ ΑΥΤΗΝ την χώρα, για την οποία έχυσαν αίμα πολλοί άξιοι άνδρες και γυναίκες για να μπορώ εγώ σήμερα να εκφράζω με ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τις απόψεις μου και εσύ τις δικιές σου. Φαίνεται όμως ότι εσύ θα προτιμούσες να ζεις εκεί όπου δεν θα επιτρεπόταν να γράφουμε ελεύθερα και να κάνουμε την κριτική μας. Την Ελλάδα μας την έκαναν "ελλαδίτσα", όπως λες, κάτι πολιτικοί τύπου Παπανδρέου. Αλίμονό μας αν δεν είχαμε το σθένος να τους κατηγορήσουμε γι'αυτό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 δε τον χαρακτιριζει παντως στο ποστ ο viper μια απορια ειχε το παιδι στα ποντακια μη δινεις σημασια ολοι γραμενα τα εχουνε τελος συγνωμη αλλα πιστευεις οτι φτασαμε εδω ε[πειδη ο καθενας λεει οτι θελει? η εναλακτικη πια ηταν? και τελος στου κουφου την πορτα παρε την πορτα και φυγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bushmaster 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Τι ιστορίες εξέφρασα δηλαδή;;; Επειδή ακριβώς δεν είμαι σε άλλη χώρα αλλά είμαι ΣΕ ΑΥΤΗΝ την χώρα, για την οποία έχυσαν αίμα πολλοί άξιοι άνδρες και γυναίκες για να μπορώ εγώ σήμερα να εκφράζω με ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τις απόψεις μου και εσύ τις δικιές σου. Φαίνεται όμως ότι εσύ θα προτιμούσες να ζεις εκεί όπου δεν θα επιτρεπόταν να γράφουμε ελεύθερα και να κάνουμε την κριτική μας. Την Ελλάδα μας την έκαναν "ελλαδίτσα", όπως λες, κάτι πολιτικοί τύπου Παπανδρέου. Αλίμονό μας αν δεν είχαμε το σθένος να τους κατηγορήσουμε γι'αυτό!!! Τα γραπτα ολονων μας μενουν ξαναδιαβασε τα για να δεις καλιστα Επειδη ακριβως ειμαστε σε αυτη την χωρα ο καθενας μπορει να κλεψει ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στον δρομο ο καθενας μπορει να πει οτι θελει και ας ειναι λαθος και αλλα τοσα πολλα ο δημοσιος υπαλληλος μπορει να τα ξυσει οσο θελει κλπ. Αν δεν κανω λαθος εσυ μηπως δεν εισαι οπαδος της χουντας; Τοτε εκει να εβλεπες την ελευθερια και την κριτικη Αν υπηρχαν μηχανισμοι του κρατους οι Ελλαδα δεν θα γινονταν Ελλαδιτσα αλλα πρεπει να ερθει ο Αγγλος και ο Γερμανος να ξαναβαλουν ταξη με ανταλλαγμα καποιες επιπτωσεις και εκει δεν θα μιλας καθολου δε τον χαρακτιριζει παντως στο ποστ ο viper μια απορια ειχε το παιδι στα ποντακια μη δινεις σημασια ολοι γραμενα τα εχουνε τελος συγνωμη αλλα πιστευεις οτι φτασαμε εδω ε[πειδη ο καθενας λεει οτι θελει? η εναλακτικη πια ηταν? και τελος στου κουφου την πορτα παρε την πορτα και φυγε Τωρα πλακα δεν κανουμε Δεν ειχε απορια το παιδι, γιατι φτασαμε ως εδω στα εχω γραψει αναλυτικα μακαρι να ητανε μονο για αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες