SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 THIS MESSAGE SERVES TO PROVE HOW OUR MINDS CAN DO AMAZING THINGS! IMPRESSIVE THINGS! IN THE BEGINNING IT WAS HARD BUT NOW, ON THIS LINE YOUR MIND IS READING IT AUTOMATICALLY WITHOUT EVEN THINKING ABOUT IT. BE PROUD! ONLY CERTAIN PEOPLE CAN READ THIS. REPOST IF YOU UNDERSTAND THIS MESSAGE, BUT DON`T TRY ANYONE WHAT IT MEANS Διόρθωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Εγώ πάντως που γράφω σε greeklish από τα 16 μου, από εκεί που είχα άριστη ορθογραφία, τώρα έχω αρχίσει να παρατηρώ τον εαυτό μου να κάνει αρκετά λάθη όταν γράφω στα Ελληνικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 THIS MESSAGE SERVER TO PROVE HOW OUR MINDS CAN DO AMAZING THINGS! IMPRESSIVE THINGS! IN THE BEGINNING IT WAS HARD BUT NOW, ON THIS LINE YOUR MIND IS READING IT AUTOMATICALLY WITHOUT EVEN THINKING ABOUT IT. BE PROUD! ONLY CERTAIN PEOPLE CAN READ THIS. REPOST IF YOU UNDERSTAND THIS MESSAGE, BUT DON`T TRY ANYONE WHAT IT MEANS Κι άλλη διόρθωση : TELL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 γαμω την βονταφον και την αμιτα μοσιον και τα γκρικλις τους ετσι απλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Πράγμα που είναι πραγματικά άθλιο είναι που αντί για γράμματα βάζουν αριθμούς αντί για θ θα βάλουν 8, αντι για ξ θα βάλουν 3 και δε ξέρω και εγώ τι άλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Και να ηταν μονο τα greeklish... Το χειροτερο ειναι τα greeklish με κυριλικο "Σ" και κομμενες λεξεις. Πχ. "T exic r c? P tha pame cimera. Tha c paro thl. n ?" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Και να ηταν μονο τα greeklish... Το χειροτερο ειναι τα greeklish με κυριλικο "Σ" και κομμενες λεξεις. Πχ. "T exic r c? P tha pame cimera. Tha c paro thl. n ?" αυτο δεν ειναι τιποτα να κλασσικος διαλογος: exeis MSN ? Popo ti koyklia einai auta riiiii <3 a0x0a0x0ax0axax n re c kai dyo zoes an zousa pali esena 8a agapousa popooooo xalia vgika :( mia xara eic re skt eim ala tesp ax ti kal0 p einai t m0laki m0o! papaw ce lee ! ta Cpac wiiii!! riiiiiii ouiiiiiiii Gamac o.O <3333 telio t picoolini !! Gmti foto bro caaaaa azaapw xaloulini m <333333 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 O M G ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 ειναι πολυ μπροστα για μενα. εγω ειμαι χαζος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 ειναι πολυ μπροστα για μενα. εγω ειμαι χαζος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πράγμα που είναι πραγματικά άθλιο είναι που αντί για γράμματα βάζουν αριθμούς αντί για θ θα βάλουν 8, αντι για ξ θα βάλουν 3 και δε ξέρω και εγώ τι άλλο Αυτό κι'αν είναι άθλιο... Και να ηταν μονο τα greeklish... Το χειροτερο ειναι τα greeklish με κυριλικο "Σ" και κομμενες λεξεις. Πχ. "T exic r c? P tha pame cimera. Tha c paro thl. n ?" Μια διόρθωση μόνο... Το "cimera" είναι λάθος... Το σωστό είναι "smr"! Άντε, να μαθαίνουμε και τίποτα... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 από τον NERRY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Tha parw to ktm smr... ...Meta apo 4 wres... Re file, auto einai to Adventure Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bushmaster 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 http://www.mybike.gr...c/47602-cbf500/ Τελικά είναι αλήθεια... Υπάρχει και αυτή η τηλεόραση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 αυτο δεν ειναι τιποτα να κλασσικος διαλογος: exeis MSN ? Popo ti koyklia einai auta riiiii <3 a0x0a0x0ax0axax n re c kai dyo zoes an zousa pali esena 8a agapousa popooooo xalia vgika :( mia xara eic re skt eim ala tesp ax ti kal0 p einai t m0laki m0o! papaw ce lee ! ta Cpac wiiii!! riiiiiii ouiiiiiiii Gamac o.O <3333 telio t picoolini !! Gmti foto bro caaaaa azaapw xaloulini m <333333 δωσε μας τις πηγες σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 φρικηπαιδειαααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 αυτό το μήνυμα έχει μια μορφή κρυπτογράφησης..και αν κάποιος μπορεί να γράφει και να διαβάζει με τέτοια άνεση κωδικοποιημένα μηνύματα, τουλάχιστον πρέπει να του το αναγνωρίσουμε αυτό. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει περισσότερο χρόνο να το γράψει από ότι αν έγραφε στην μητρική του γλώσσα! ελα ειναι ευκολο να το διαβαζεις αν εχεις συνιθισει σ γκρεεκλις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Φαντάζεσαι να το γυρίσουν σ αυτό:TH15 M355463 53RV35 T0 PR0V3 H0VV 0UR M1ND5 C4N D0 4M4Z1N6 TH1N65! 1MPR3551V3 TH1N65! 1N TH3 B361NN1N6 1T VV45 H4RD BUT N0VV, 0N TH15 L1N3 Y0UR M1ND 1S R34D1N6 1T 4UT0M4T1C4LLY VV1TH0UT 3V3N TH1NK1N6 4B0UT 1T. B3 PR0UD! 0NLY C3RT41N P30PL3 C4N R34D TH15. R3P05T 1F U UND3R5T4ND TH15 M355463, 8UT D0N'T T377 4NY0N3 VVH4T 1T M34N5 )Δανεισμένο από διπλανό thread. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Ότι και να λέτε για τη διαφήμιση, είναι απλά ΠΑΡΑ πολύ καλή από άποψη marketing. Σε νέους απευθύνεται, τα greeklish τα γράφουν οι περισσότεροι νέοι και μη. Είναι έξυπνη σαν ιδέα. Πείτε μου τώρα και εσείς που τα βρίζεται. Στο facebook πχ (για όσους έχουν) δεν έχετε γράψει ποτέ στα greeklish? Μήπως μετά όταν μιλήσατε έξω χάσατε τη μιλιά σας; Είναι σύντομα, είναι εύκολα, είναι απλά. Εγώ το μόνο μέρος που δεν γράφω greeklish είναι αυτό το φόρουμ. Λόγο μπορώ να αρθρώσω, σωστά μπορώ να γράψω. Ως και στο κινητό greeklish στέλνω. (εκεί κυρίως επειδή άμα το γυρνάς στα αγγλικά μπορείς να στείλεις πιο μεγάλο μήνυμα) Τα greeklish στη τελική δεν υπάρχουν και πολλά χρόνια, πριν μήπως ο μέσος Έλληνας ήταν διαμάντι στην ορθογραφία; Δε νομίζω. Είναι που το είπε ο Κανάκης.... Και το αυτοκίνητο υπάρχει από το ~1890 (με κινητήρα), δεν είχαν πολλοί τότε αμάξι. Το θέμα είναι πότε άρχισε να ανθίζει. Όσο για το αν ήταν τόσο άσχετος όσο σήμερα ο Έλληνας, το 1960 άμα τα παιδιά τελείωναν το δημοτικό τα θεωρούσαν καλούς μαθητές. Τα greeklish έχουν κάνει ένα μικρό κακό στη γλώσσα. Αλλά δεν μπορείς να ρίξεις πάνω στα greeklish το βάρος. Μπορείς να γράφεις greeklish χωρίς να κάνεις λάθη. Και εγώ όταν βλέπω να γράφουν Ne αντί για Nai μου τη σπάει λίγο, αλλά δε νομίζω να ξεχάσουμε και πως γράφεται το ναι. Προσωπικά γράφω greeklish αλλά δε παύουν να είναι σωστά τα ορθογραφικά. Γράφω χρόνια έτσι και δεν έχω ξεχάσει τίποτα. (πιστεύω ). Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν να γράφουν σωστά και κάποιοι που δε σταυρώνουν σωστή λέξη ούτε στη τύχη. Εκεί που θέλω να καταλήξω (μόλις ξύπνησα και τα έχω μπερδεύψει λίγο) είναι ότι το παιδί άμα δεν μάθει τα βασικά από το σχολείο δε θα του φταίνε τα greeklish όταν θα γράφη κάπος έτση. Άς αφήσουμε τις δικαολογίες και τα νομίζω και τα δεν κάνω κάτι κακό.. Ντρέπεσαι για την γλώσσα σου? Ντρέπεσαι για το έθνος σου? Αν όχι, τότε μην μαγαρίζεις την γλώσσα με αυτό τον τρόπο. Αυτή η γλώσσα επιβίωσε απο τουρκοκρατίες, πολέμους, καταστροφές και τελικά θα καταφέρουμε να την εξοντώσουμε με την άγνοια μας οι νεοέλληνες. Αν δεν την χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητα σου πότε θα την τιμήσεις αυτή τη γλώσσα?Σκοπευεις να γράψεις κάνα μυθιστόρημα ή καμιά νουβέλα? Εγώ όποιος μου φράφει μηνυματα με greeklish του απαντάω επιδεικτικά με ελληνικους χαρακτήρες και το θεωρώ και δείγμα οτι είμαι περήφανος για την γλώσσα μου και θα νιώσω ανόητος όταν θα κάνω ένα ορθογραφικό λάθος και θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. Δεν είναι επιθετική η απάντηση μου, απλά σου λέω ξεκάθαρα τη γνώμη μου οτι αυτό που κάνεις είναι τεράστιο λάθος και θα το καταλάβεις στο μέλλον.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Άς αφήσουμε τις δικαολογίες και τα νομίζω και τα δεν κάνω κάτι κακό.. Ντρέπεσαι για την γλώσσα σου? Ντρέπεσαι για το έθνος σου? Αν όχι, τότε μην μαγαρίζεις την γλώσσα με αυτό τον τρόπο. Αυτή η γλώσσα επιβίωσε απο τουρκοκρατίες, πολέμους, καταστροφές και τελικά θα καταφέρουμε να την εξοντώσουμε με την άγνοια μας οι νεοέλληνες. Αν δεν την χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητα σου πότε θα την τιμήσεις αυτή τη γλώσσα?Σκοπευεις να γράψεις κάνα μυθιστόρημα ή καμιά νουβέλα? Εγώ όποιος μου φράφει μηνυματα με greeklish του απαντάω επιδεικτικά με ελληνικους χαρακτήρες και το θεωρώ και δείγμα οτι είμαι περήφανος για την γλώσσα μου και θα νιώσω ανόητος όταν θα κάνω ένα ορθογραφικό λάθος και θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. Δεν είναι επιθετική η απάντηση μου, απλά σου λέω ξεκάθαρα τη γνώμη μου οτι αυτό που κάνεις είναι τεράστιο λάθος και θα το καταλάβεις στο μέλλον.. Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Μόνοι μας θα καταστρέψουμε την γλώσσα μας και μετά θα μας φταίει κάποιος άλλος... +1 και λίγο είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 αυτο δεν ειναι τιποτα να κλασσικος διαλογος: exeis MSN ? Popo ti koyklia einai auta riiiii <3 a0x0a0x0ax0axax n re c kai dyo zoes an zousa pali esena 8a agapousa popooooo xalia vgika :( mia xara eic re skt eim ala tesp ax ti kal0 p einai t m0laki m0o! papaw ce lee ! ta Cpac wiiii!! riiiiiii ouiiiiiiii Gamac o.O <3333 telio t picoolini !! Gmti foto bro caaaaa azaapw xaloulini m <333333 Όταν βλέπω τέτοια...μου έρχονται στο μυαλό εικόνες όπως: και... Γιατί;;;; έχω πρόβλημα γιατρέ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 "aGGeloi... iparxOun aLa merikeC fOreC apO ti CtiGmi pou den exOun ftera tOuC OnOmazOume ΦΙΛΟΥΣ...STiLE aftO tO mnm ctOus aLi9inOuC cOu ΦΙΛΟΥΣ...kaTi kaLo 9a CimVi avriO CtiC 11 tO prOii..kati pOu perimeneC na akOucic...Den iNe aCtio...kapioC 9a cOu tiLefOniCii...i 9a cOu miLiCii...Gia kati pOu perimeneC na akOucic... ... ... ... ... MIN Cpacic aFtii tN prOsexii...StiLto se 10 atoma pOu 9eOriC ΚΑΛΙΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΥΣ..!! " χαχαχαχαχαχαχαχα πεθαινω.... α ρε αθαντα ποζερια μου φτιαχνεται την μερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Ότι και να λέτε για τη διαφήμιση, είναι απλά ΠΑΡΑ πολύ καλή από άποψη marketing. Σε νέους απευθύνεται, τα greeklish τα γράφουν οι περισσότεροι νέοι και μη. Είναι έξυπνη σαν ιδέα. Πείτε μου τώρα και εσείς που τα βρίζεται. Στο facebook πχ (για όσους έχουν) δεν έχετε γράψει ποτέ στα greeklish? Μήπως μετά όταν μιλήσατε έξω χάσατε τη μιλιά σας; Είναι σύντομα, είναι εύκολα, είναι απλά. Εγώ το μόνο μέρος που δεν γράφω greeklish είναι αυτό το φόρουμ. Λόγο μπορώ να αρθρώσω, σωστά μπορώ να γράψω. Ως και στο κινητό greeklish στέλνω. (εκεί κυρίως επειδή άμα το γυρνάς στα αγγλικά μπορείς να στείλεις πιο μεγάλο μήνυμα) Τα greeklish στη τελική δεν υπάρχουν και πολλά χρόνια, πριν μήπως ο μέσος Έλληνας ήταν διαμάντι στην ορθογραφία; Δε νομίζω. Είναι που το είπε ο Κανάκης.... Φίλε μου, δεν έχεις δίκιο. Ναι μεν τα greeklish μπορεί να είναι αναγκαιότητα για διάφορους λόγους σε διάφορες πλατφόρμες, αλλά υποβαθμίζουνε την ικανότητα σου να γράψεις σε κανονικά ελληνικά. Αυτό το λέω εξ 'ιδίας πείρας. Απο το 98 δουλεύω σε υπολογιστές και πολλές φορές σε συστήματα χωρίς ελληνικά, οπότε δουλεύω με greeklish, έχω παρατηρήσει οτι με τα χρόνια μη χρήσης της ορθογραφίας, καταλήγω να ξεχνώ τη σωστή γραφή των λέξεων. Τουλάχιστον εκεί που μπορούμε να γράφουμε ελληνικά ας το κάνουμε. Συμφωνώ με την απαγόρευση τους, εκτός εξαιρέσεων που δε γίνεται αλλιώς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες