Jump to content
Sign in to follow this  
reNos

wr250x

Recommended Posts

Δεν ξέρω κανέναν που να έχει wr...περιμένω απο πρώην και νην ιδιοκτήτες πληροφορίες...το έχω ερωτευτεί αλλά είναι πανάκριβο και δεν ξέρω πόση απόσταση θα μπορεί να καλύπτει.

Ας πούμε 2κάβαλο Αθήνα-Χαλκίδα θα πηγαίνει ζορισμένο??

Βρήκα ένα μοντελό του 2008 με 27000χμ. 3.900 ευρώ.Καλά είναι??

Και κάτι ακόμα...αυτό το μοντέλο δεν είναι 30 άλογα και 136 κιλά.Άρα 22,06 kw και 0,1622...kw/kg.Άρα το Α1 το καλύπτει 100%.

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχεις βρει συνοδοιπορο για αυτη την αποσταση με το wr;;;; Ηρωικος ο τυπος!Το Α1 το καλυπτει σιγουρα, ειναι κατι παραπανω απο 30 αλογα και πανεμορφο,αλλα για δικαβαλο βολικο δεν το λες σιγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3,5 χρόνια με το drz και η γυναίκα με ακολουθεί παντού.....παίζει και λίγη γκρίνια ώρες ώρες αν είναι πολλά τα χλμ αλλα όταν πάρω το αμάξι ξενερώνει...θελει το σερβιετομοτοσακό να βολτάρει.

Αμα υπάρχει κατανόηση....2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3,5 χρόνια με το drz και η γυναίκα με ακολουθεί παντού.....παίζει και λίγη γκρίνια ώρες ώρες αν είναι πολλά τα χλμ αλλα όταν πάρω το αμάξι ξενερώνει...θελει το σερβιετομοτοσακό να βολτάρει.

Σιγουρα ειναι αυτο; Εμενα η πρωην προτιμα το... πρωην μηχανακι μου, το παπι, γιατι ειχε περισσοτερους κραδασμους και δονησεις... :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα ειναι αυτο; Εμενα η πρωην προτιμα το... πρωην μηχανακι μου, το παπι, γιατι ειχε περισσοτερους κραδασμους και δονησεις... :_innocent:

Θα γίνω κακός......να το κοιτάξεις αυτό.....ψάχνει υποκατάστατα! 2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Σπαμ οφ....(το δονήσαμε και χάρικε το θέμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια απ τα ιδια κι η δικια μου, αλλα σκεφτομαι να βαλω ενισχυση αφρολεξ στη σελα γιατι... :argue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω την ιδια καβλα ειχα αγορινα μ ! αλλα κοιτα...ειναι πανακριβο δεν ειναι βολικο σε δικαβαλια και αναλογα τι μιχανακι ειχες πιο πριν ετς...δεν μπορει να ειχες Zippaki και ξαφνικα να πας σε WR :uglystupid2: θα τα βρεις πολυ δυσκολα !αν εχει ομως την εμπιρεια οκε ! παντως υπαρχουν και αλλες επιλογες στα 250 :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατσε να μπει ο Μενιδιατης και θα σου πει οτι ξερει για το wr250X , το R εχει αλλα κατι παραπανω θα ξερει απο 'μας ως ιδιοκτητης :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δικάβαλο αλλά ούτε μονοκάβαλο, αν πρόκειται να κάνεις αυτό το δρομολόγιο τακτικά. (π.χ. μία φορά την εβδομάδα).

και το μηχανάκι θα ζορίζεται κι εσείς θα ζοριζόσαστε περισσότερο.

Αν μιλάς για «μία στο τόσο», οκ! Θα πας και Λαμία. Αλλά, το τονίζω, ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ!

Η σέλα του είναι ανατομική, αλλά πρέπει να τη συνηθίσεις λίγο. Πάρε μαζί σου και λίγο baby oil...

Τροποποιήθηκε από τον Μενιδιάτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι πολλα τα λεφτα, αλλα για καποιον που ξερει τι θελει, ειναι αδιαμφισβητητα το καλυτερο στην κατηγορια του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην τιμη που το βρηκες πιστευω ειναι μια χαρα. Το μηχανακι ειναι αστερι και οπου εχω διαβασει παντου το επευφημουν οτι ειναι το καλυτερο στην κατηγορια των 250 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ . αν ειχε και καλη τιμη σιγουρα θα πουλουσε τρελα, αλλα που... τωρα βεβαια ευτυχως βγαινουν σιγα σιγα τα μεταχειρησμενα και πιστευω οτιδηποτε απο 3800 και κατω ειναι ευκαιρια προς το παρων. αν το θες και μοταρντ τοτε εισαι τυχερος γιατι αυτα παιζουν πιο πολυ... μακαρι να υπηρχε και κανα R σε αυτη την τιμη να με τραβαγε απ'τις σκεψεις για ενα klx 250 που ειναι ενα σκαλι πιο κατω.

τωρα οντως για ταξιδι οπως ειπε και ο μενιδιατης δεν ειναι κ το καλυτερο αλλα αφορα και για τη συχνοτητα μιλας. προσωπικα παρ'ολο που εχω στα σχεδια μου οτι για 1-2 χρονια θα κινουμε με 250κυβικα δεν εχω βγαλει την περιπτωση του ταξιδιου. καλα για νησακια δεν το συζητω αφου παιζει το καραβι εισαι κομπλε.

αλλα για ταξιδια σε φαση 300-400 χλμ μιλαμε για 1-2 φορες τον χρονο . αντε 3 , μεχρι εκει ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα μωρε ολα εμπειριες ειναι...αμα δεν πονεσει ο κωλος σου οταν εισαι νεος ποτε θα πονεσει??Χτυπα το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με την οδήγηση.Εντάξει στην αρχή θα πηγαίνω κυριλέ και κοντινές αποστάσεις.Το είδα από κοντά και έπαθα πλάκα.Είναι κούκλα!!!!

Αν και δεν βλέπω να το παίρνω γιατί ήθελα δόσεις, για τις οποίες και χρειάζεται εκκαθαριστικό, το οποίο δεν έχω αφού είμαι καινούριος στη δουλειά.Νομίζω το έχετε ζήσει πολλοί...να έχετε ελπίδα να πάρετε μια μηχανή, να έχετε τρελαθεί και τελικά ΑΚΥΡΟ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με την οδήγηση.Εντάξει στην αρχή θα πηγαίνω κυριλέ και κοντινές αποστάσεις.Το είδα από κοντά και έπαθα πλάκα.Είναι κούκλα!!!!

Αν και δεν βλέπω να το παίρνω γιατί ήθελα δόσεις, για τις οποίες και χρειάζεται εκκαθαριστικό, το οποίο δεν έχω αφού είμαι καινούριος στη δουλειά.Νομίζω το έχετε ζήσει πολλοί...να έχετε ελπίδα να πάρετε μια μηχανή, να έχετε τρελαθεί και τελικά ΑΚΥΡΟ...

Δες τα πμ σου! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να κάνω ρε παίδες??Παίζει στο φόρουμ κανένα μεταχειρισμένο??Μου φαίνονται πολλά 3900 και δεν έχω δυνατότητα για παζάρια γιατί θα τα δίνω με δόσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ---> http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1743459/ ?

συζητησιμη λεει. ενταξει ειναι Παρτα αλλα σιγα. λες σε καποιον απο δω να σου συστησει ενα συνεργειο και αν το "χτυπησεις" αλλα παλι δεν θες να το φερεις οδικός μεχρι αθηνα (αν μενεις αθηνα) πληρωνεις μια μεταφορικη και η φαση συνολικα σου παει ενα 100αρικο το οποιο ηδη του το κοβεις απ'την τιμη. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ---> http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1743459/ ?

συζητησιμη λεει. ενταξει ειναι Παρτα αλλα σιγα. λες σε καποιον απο δω να σου συστησει ενα συνεργειο και αν το "χτυπησεις" αλλα παλι δεν θες να το φερεις οδικός μεχρι αθηνα (αν μενεις αθηνα) πληρωνεις μια μεταφορικη και η φαση συνολικα σου παει ενα 100αρικο το οποιο ηδη του το κοβεις απ'την τιμη. ;)

Ναι το σκέφτηκα και αυτό.Απλά θα είναι δύσκολο να το ελέγξω στη Πάτρα και λοιπά.Αθήνα έχω δικό μου μάστορα...

Τροποποιήθηκε από τον reNos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες ξέρετε πόσο θα πάει η ασφάλεια και μια μεταβίβαση??(Χρειάζεται κάτι άλλο??)

Τροποποιήθηκε από τον reNos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μεταβίβαση κοστίζει 39 ευρώ για το WR. Σου δίνει το ΚΕΠ το παραπεμπτικό, πας τράπεζα πληρώνεις τα 39 και μετά πάτε στο ΚΕΠ και σε 5 λεπτά είστε έτοιμοι.

Ασφάλεια από 130 μέχρι 200 περίπου το χρόνο για νορμάλ πράγματα, αναλόγως που θα πας.

Θέλετε τις ταυτότητές σας, την άδεια κυκλοφορίας και τα ΑΦΜ σας.

Τροποποιήθηκε από τον remali

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μεταβίβαση κοστίζει 39 ευρώ για το WR. Σου δίνει το ΚΕΠ το παραπεμπτικό, πας τράπεζα πληρώνεις τα 39 και μετά πάτε στο ΚΕΠ και σε 5 λεπτά είστε έτοιμοι.

Ασφάλεια από 130 μέχρι 200 περίπου το χρόνο για νορμάλ πράγματα, αναλόγως που θα πας.

Θέλετε τις ταυτότητές σας, την άδεια κυκλοφορίας και τα ΑΦΜ σας.

Ευχαριστώ φίλε...Επομένως όταν το πάρω το ασφαλίζω και πληρώνω κατευθείαν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα