AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Ελπιζω να μην ειμαι ακυρος, αλλα δες και Suzuki GSX-F ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Καλημέρα, Έχω το fazer 600, το ντημένο μοντέλο του 2006. Το αγόρασα 5500 ευρώ με 13000km, το Μάιο του 2008 και τώρα έχω σχεδόν 45000 στο κοντέρ. Κατανάλλωση από 5,25 μέχρι 7,9 lit/100km. Μέση κατανάλωση για φέτος είναι 6,6lit/100km. Οι τιμές αυτές είναι πάρα πολύ ακριβείς. Λάδια κάθε 5000, και κάτι τις παραπάνω κάθε 10000. Στα 40000 έγινε έλεγχος βαλβίδων αλλά δεν χρειαζότανε ρύθμιση. Έχω βάλει τα εξής πάνω, και τα συνιστώ όλα ανεπιφίλακτα. - Ελατήρια ohlins μπροστά, κοστίζουν 150euro και μετά κανείς δεν του τη λέει για ανάρτηση. - Μανιτάρια, μόνο τα γνήσια της yamaha. Τα άλλα με βοβίζουν γιατί δένουν πάνω στο πλαίσιο. - Μπαγκαζιέρα +μαξιλαράκι για πλάτη συνοδηγού. Αυτή η προστθήκη κάνει την συν-οδήγηση πολύ πιο άνετη. Ταξίδια κάνει ΑΝΕΤΑ. Έχω γυρίσει όλη την Κρήτη από Χανιά μέχρι Ιεράπετρα και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Έχω κάνει και 2 πάνε έλα Αθήνα - Θεσσαλονίκη (εκεί έκανα και το 5.25lit/100km, το τεπόζι μου έβγαλε πάνω από 300km με κάθε γέμισμα). Οι εξατμίσεις ακόμα και το κατακαλόκαιρο, μέσα στην κίνηση της πόλης, με 1000 σταμάτα ξεκίνα, και απόλυτη έλιψη αέρα ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ. Πραγματικά δεν ξέρω που τα βρίσκουν και τα λένε αυτά ρε παιδιά. Πιο πολύ σε ζεσταίνει το ανεμιστηράκι του ψυγείου παρά οι εξατμίσεις. Οι ανάρτηση πίσω, αρχίζει και μου ξεχυλώνει τώρα που κοντεύω τα 50.000km. Θα βάλω ohlins και εκεί. Δεν σκέφτομαι να του πουλήσω, θα στάξω 600 ευρώ σε μια ohlins. Για οτιδήποτε θέλεις να μάθεις στήλε πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barimagas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατ αρχην η σελα ειναι πολυ σκληρη μεχρι την θηβα που παω ο πισινος παραπονιεται εντονα ασε που αμα καθεσαι πολυ μπροστα στο ντεποζιτο σου μουδιαζουν τα τετοια. Επισης τα γονατα πιανονται ευτυχως που εχω μανιταρια και καθε τοσο βαζω τα ποδια πανω. Με διπλο ατομο εκτη και 120 χμ πατας το γκαζι τερμα και επειδη οι στροφες ειναι γυρω στις 6000 οπου συνανταμε την περιβοητη τρυπα ανοιγει πιο αργα και απο παπι. Με ταχυτητες πανω απο 160 ο πισω τρωει πολυ σφαλιαρα και η μονη λυση ειναι να ενωθει πανω σου, αλλιως παει για σβερκο. Κατ ταλλα κ καταναλωση που αναφερετε πιο πανω ισχυει. Επισης διπλος πλαγιαζω περισσοτερο απο μονος, παταει καλα το πισω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 από τον barimagas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Εδώ φέτος κάναμε ταξιδάκι* 2ήμερο εγώ με το ΜΤ03 και ο άλλος με το DRZ και οι 2 με επιβάτη και ήμασταν μια χαρά. Γιατί όχι και εσύ με το fazer που είναι ακόμα πιο άνετο και σίγουρα έχει περισσότερο εξοπλισμό διαθέσιμο (ποικιλία σε βαλίτσες καγκελάκια, επιπλέον φαίρινγκ κτλ κτλ);! Πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά, εκτός και αν πηγαίνεις κάθε εβδομάδα Αθήνα - Θεσ/νίκη - Αθήνα. Για τις βόλτες του ΠΣΚ πιστεύω θα είσαι ΟΚ. Άλλωστε και με την πιο άνετη μοτοσυκλέτα, 2 ώρες να οδηγάς πάλι θα πιαστείς. Αυτοκίνητο να οδηγάς, πιάνεσαι πάλι! Θέληση να υπάρχει, μερικές στάσεις. Μην είμαστε υπερβολικοί, και αν πιαστεί και λίγο ο πωπός, ε δε χάλασε και ο κόσμος... αλλιώς ας πάρουμε αυτοκίνητο. *περίπου 200+ χλμ σε 2 μέρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petten 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 φιλε μου τον τελευταιο διμηνο εχω ανεβοκατεβει βολο πατρα 3 φορες.......εκανα 300 ΚΜ φανταστικο ταξιδι!!!!μεχρι τη λαμια σταθερα 170-180 χωρις να με κουραζει....και στο μπραλο στροφιλικι να τρελαινεσαι με 120-140....!!!και εννοειται φορτωμενο με πραγματα πανω......ο αερας δεν ειναι πολυ κουραστικος σε υψηλες ταχυτητες.......βεβαια δεν ειναι και BMW 1200 GS!!!! αλλα απο την αλλη κανεις το πολυ ωραιο κολπακι που εχω κανει εγω..... βγαζεις τη μαμα ζελατινα βαζεις μia aftermarket ψηλοτερη και εισαι αρχοντας και εσυ και ο συνοδηγος......10 λεπτα δουλεια ειναι η αλλαγη της ζελατινας..... επιπελον με αυτες τις ταχυτητες Βολο -Πατρα μονο ενα ντεποζιτο.......δλδ 26 ευρω σε βενζινη.......πιστευω ειναι καλα..... :) :)!! το ατιμο το fazeraki ειναι μηχανη που θα σε βολεψει παντου......πολη ...εθνικη....μπανιο ...βολτα....τα παντα.....εμενα με εχει καταβολεψει οσο την εχω ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Με διπλο ατομο εκτη και 120 χμ πατας το γκαζι τερμα και επειδη οι στροφες ειναι γυρω στις 6000 οπου συνανταμε την περιβοητη τρυπα ανοιγει πιο αργα και απο παπι. Φιλε μου αυτος ο κινητηρας βγαζει μεγιστη ροπη στις 10000σαλ και μαζι με το μακρυ γραναζωμα που εχει, λογικο ειναι να μην τραβαει οσο θα ηθελες με 6η.Ποτε δεν εκατσα να κανω προσπεραση με τετοια ταχυτητα.Πολλες φορες στην εθνικη χρησιμοποιω μονο την 5η και την 6η θα την βαλω αν θελω να μειωσω πολυ την καταναλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Το θεμα ταξιδι ειναι πολυ υποκειμενικο. Φανταζομαι οτι καποιος που εχει γυμνο θα παθει πλακα με το fazer στο ταξιδι και το αναποδο φυσικα σε καποιον που προερχεται απο fjr1300 π.χ. Το κρατησα 5 χρονια και εκανα 50000χλμ. Ταξιδακια 150-200 χλμ, ειναι αστειο να σε προβληματιζουν. Τα εχει για πλακα. Εγω ειχα βαλει και μια τουριστικη ζελατινα της Kappa και δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπορουσα να πηγαινω 160-180 για ωρες. (ειμαι 1.84). Ζεστη απο τις εξατμισεις ΔΕΝ νιωθει ο συνεπιβατης. Βασικα για να στο κανω ποιο λιανα, ακομα και να ακουμπησεις το καλυμμα της εξατμισης μετα απο εντονη χρηση ΔΕΝ θα καεις. Εχω κανει ταξιδι 600χλμ καλοκαιρι με 40 βαθμους και σαμαρια τα οποια ακουμπουσαν πανω στα καλυμματα των εξατμισεων και δεν παθανε τιποτα! Η σελα ειναι σκληρουτσικη πραγμα το οποιο αρχιζει να ενοχλει μετα απο καμια 1,5-2 ωρες αλλα προσωπικα αυτο το προβλημα το εχω με ολες τις σελες. Να σου πω την αληθεια εμενα ποιο πολυ με κουραζε η γωνια των ποδιων μου στα μαρσπιε μετα απο καποια ωρα. Χρειαζομουν ξεμουδιασμα συχνα πυκνα αλλα ισως να παιζει ρολο οτι εχω μακρια ποδια. Ο συνεπιβατης εχει σιγουρα μεγαλυτερη καταπονηση αλλα παλι οχι τιποτα φοβερο. Αν υπαρχει και μια βαλιτσα πισω να μπορει να ξεκουραζεται την παλευει ποιο καλα. Εγω με τη γυναικα μου στις μεγαλες αποστασεις το οδηγουσαμε εναλλαξ για να αλλαζει και σταση το σωμα. Για μενα βεβαια η κατασταση με τα μαρσπιε του συνεπιβατη ηταν ακομα χειροτερη. Συνοψιζοντας σου ξαναλεω οτι τα μικρα ταξιδακια τα εχεις ευκολα μονός-διπλός. Τωρα αν θελεις να γυρισεις την Ευρωπη εκει αλλαζει λιγο το θεμα αλλα κυριως ως προς δικαβαλο φορτωμενο κλπ. Αν εισαι μονος σου παλι μπορεις. Αν εχεις και δευτερο ατομο και τριπλετες και τετοια νομιζω οτι θα κουραστεις γρηγορα. Οσο για το ολο θεμα με τα on-off να σου πω οτι προσφατα και μετα απο πολυ σκεψη πηρα ενα μεταχειρισμενο Vstrom καθαρα και μονο με κριτηρια ανεσης κοστους κατοχης - μεταπωλησης κλπ. Μεσα στην πολη (οσο οξυμωρο κι αν ακουγεται) ειμαι πολυ ποιο ανετος με το στρωμα. Εκτος πολης τα πραγματα δεν ειναι και ΤΟΟΟΟΣΟ καλυτερα αποτι ηταν με το Fazer. Παλι ποναει ο κ@λ@ς μου παλι θελω ξεμουδιασμα + το γεγονος οτι δεν εχω την δυνατοτητα να πηγαινω 180 με την ιδια ανεση που το εκανα με το fazer. Και επισης η γυναικα μου διαμαρτυρηθηκε οτι το κεφαλι της ειχε γινει καζανι απο τις ρυπες του αερα που την κοπανουσαν, πραγμα το οποιο με το fazer δεν το ειχαμε. Γενικως η μοτοσυκλετα ειναι περιεργο πραγμα και το πως βολευεται ο καθενας πολυ σχετικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THEOD 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν διάβασα τις απαντήσεις οπότε μπορεί να στα έχουν πει ήδη Το FZ6 είναι ένα πετυχημένο μηχανάκι δρόμου πασπαρτού. Που σημαίνει ότι τα κάνει όλα καλά και τίποτα άριστα. Με αυτό το σκεπτικό ταξιδεύει πολύ ικανοποιητικά. Τα 300χλμ δεν έιναι και κανένα τρελλό νούμερο. Και εγώ παλαιότερα αλλά και σήμερα πολλές ημερήσιες εξορμήσεις του fazerclub είναι συνολικά πάνω από 400χλμ και αρκετά fz6 είναι δικάβαλλα χωρίς πρόβλημα.Και έτσι κι αλλιώς με 1-2 μικρές στάσεις κάθε 200χλμ (που και οι ανάγκες του ανεφοδιασμού θα επιβάλλουν) κανένα ταξίδι δεν είναι πρόβλημα. Από εκεί και πέρα κυρίως είναι θέμα συνεπιβάτη. Αν την έχεις καλομαθημένη και εσύ είσαι άτσαλος στην οδήγησή σου τότε θα σε φάει η μαύρη γκρίνια ότι μηχανάκι κι αν έχεις. Αν όμως είναι σχετικά "εκπαιδευμένη" με το σπόρ, και εσύ προσαρμόζεις την οδήγησή σου ανάλογα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον από μηχανάκια μιας κατηγορίας και πάνω. Εδώ που τα λέμε εξ' ορισμού το ταξίδι με μηχανή προυποθέτει κάποιες αντοχές και κάποιες θυσίες κυρίως από τον συνεπιβάτη ο οποίος τρώει στην μάπα όλα τα μειονεκτήματα της μοτοκίνησης (κρύο, ζέστη, αέρα, μετακινήσεις στις επιταχύνσεις-επιβραδύνσεις, μουγκαμάρα) χωρίς να εισπράτει σε αντάλλαγμα την οδηγική ευχαρίστηση που εισπράτει ο οδηγός. ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ Αντί να ρωτάς αν το fz6 είναι ικανοποιητικό σε 2κάβαλλα ταξίδια καλύτερα να αναρωτηθείς πρώτα αν η συνεπιβάτης είναι διαθετειμένη για 2κάβαλλα μοτοταξίδια. Αν ναι όλα τα άλλα είναι εύκολα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 από τον THEOD 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Δεν διάβασα τις απαντήσεις οπότε μπορεί να στα έχουν πει ήδη Το FZ6 είναι ένα πετυχημένο μηχανάκι δρόμου πασπαρτού. Που σημαίνει ότι τα κάνει όλα καλά και τίποτα άριστα. Με αυτό το σκεπτικό ταξιδεύει πολύ ικανοποιητικά. Τα 300χλμ δεν έιναι και κανένα τρελλό νούμερο. Και εγώ παλαιότερα αλλά και σήμερα πολλές ημερήσιες εξορμήσεις του fazerclub είναι συνολικά πάνω από 400χλμ και αρκετά fz6 είναι δικάβαλλα χωρίς πρόβλημα.Και έτσι κι αλλιώς με 1-2 μικρές στάσεις κάθε 200χλμ (που και οι ανάγκες του ανεφοδιασμού θα επιβάλλουν) κανένα ταξίδι δεν είναι πρόβλημα. Από εκεί και πέρα κυρίως είναι θέμα συνεπιβάτη. Αν την έχεις καλομαθημένη και εσύ είσαι άτσαλος στην οδήγησή σου τότε θα σε φάει η μαύρη γκρίνια ότι μηχανάκι κι αν έχεις. Αν όμως είναι σχετικά "εκπαιδευμένη" με το σπόρ, και εσύ προσαρμόζεις την οδήγησή σου ανάλογα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον από μηχανάκια μιας κατηγορίας και πάνω. Εδώ που τα λέμε εξ' ορισμού το ταξίδι με μηχανή προυποθέτει κάποιες αντοχές και κάποιες θυσίες κυρίως από τον συνεπιβάτη ο οποίος τρώει στην μάπα όλα τα μειονεκτήματα της μοτοκίνησης (κρύο, ζέστη, αέρα, μετακινήσεις στις επιταχύνσεις-επιβραδύνσεις, μουγκαμάρα) χωρίς να εισπράτει σε αντάλλαγμα την οδηγική ευχαρίστηση που εισπράτει ο οδηγός. ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ Αντί να ρωτάς αν το fz6 είναι ικανοποιητικό σε 2κάβαλλα ταξίδια καλύτερα να αναρωτηθείς πρώτα αν η συνεπιβάτης είναι διαθετειμένη για 2κάβαλλα μοτοταξίδια. Αν ναι όλα τα άλλα είναι εύκολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Ήθελα να νοικιάσω μία αλλά δυστυχώς δεν βρήκα. Την μηχανή την έχω οδηγήσει κάποιες φορές και τώρα μες την εβδομάδα θα βρω κανένα γνωστό για δικάβαλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Καλά που είσουν κρυμμένος. Το ότι η Αθήνα (για να μην πω η Ελλάδα) έχει πνιγεί από δικάβαλα TDM/ FZ6/ VStrom/ GS1200 δεν το έχεις παρατηρήσει; Fz6 δικάβαλλο έχω δει μόνο δύο φορές και αυτό με μικροκαμωμένους αναβάτες εγώ είμαι 1.93 και το έτερο ήμισυ 1,72 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barimagas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Φιλε μου αυτος ο κινητηρας βγαζει μεγιστη ροπη στις 10000σαλ και μαζι με το μακρυ γραναζωμα που εχει, λογικο ειναι να μην τραβαει οσο θα ηθελες με 6η.Ποτε δεν εκατσα να κανω προσπεραση με τετοια ταχυτητα.Πολλες φορες στην εθνικη χρησιμοποιω μονο την 5η και την 6η θα την βαλω αν θελω να μειωσω πολυ την καταναλωση. Και με πεμπτη σιγα την διαφορα... τα ιδια ειναι απο τεταρτη και κατω... Εννοειτε με 6τη στην εθνικη για οικονομια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Το πιο άνετο στην κατηγορία είναι σίγουρα το bandit. Το θέμα της σέλας σκληρότητα και διαφορά ύψους συνεπιβάτη λύνεται οριστικά και με άριστα αποτελέσματα αν επενδύσεις κανά 300αρι σε μια σέλα corbin. Βαζεις και μια ζελατίνα και είσαι έτοιμος με το fazer για πολλαά χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Ο ορισμός του "οπισθόβαρου".... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 omg :scared: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Σας ευχαριστώ πολύ τώρα το μόνο που μένει είναι να το οδηγήσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Mε την ευκαιρία θα θελα να ρωτήσω ποια θεωρείτε την κατάλληλη θέση για τον/την συνοδηγό στο fazer, ώστε να μην τρώει πολύ αέρα και να μην ενοχλεί κ τον οδηγό. εδιτ: κατανάλωση 5.2 εντός πόλης! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 από τον xenos3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 εαν δεν κανει ενα fz600 για ταξίδια, τοτε γενικά όλες οι μηχανές δεν κανουν για ταξίδια! μην το ψιριζετε τοσο πολύ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Mε την ευκαιρία θα θελα να ρωτήσω ποια θεωρείτε την κατάλληλη θέση για τον/την συνοδηγό στο fazer, ώστε να μην τρώει πολύ αέρα και να μην ενοχλεί κ τον οδηγό. εδιτ: κατανάλωση 5.2 εντός πόλης! Άμα πάρεις μεγαλύτερη ζελατίνα δεν βελτιώνεται η κατάσταση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Άμα πάρεις μεγαλύτερη ζελατίνα δεν βελτιώνεται η κατάσταση; Δεν γνωρίζω, ήταν γενικού ενδιαφέροντος η ερώτηση. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Aντε να τιμησω και το δικο μου με 2 βιντεακια που βρηκα τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες