kokkinosxtx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια με τις εξατμισεις εχω ενα χτχ 660 και θελω να αλλαξω εξατμισεις τι μου προτεινετε? επιδη ξερω ποως το μοτερ του οτι και να κανω δεν θα ξυπνισει οποτε λεω να βαλω κατι οικονομικο αξιζει να βαλω μεταχηρισμενες?η καινουριες τι μαρκο μου προτεινετε?υπαρχει καποιο site να κοιταξω?ευχαριστω για τον χρονο σας !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johanito 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 τι χρωμα ειναι η μηχανη σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια με τις εξατμισεις εχω ενα χτχ 660 και θελω να αλλαξω εξατμισεις τι μου προτεινετε? επιδη ξερω ποως το μοτερ του οτι και να κανω δεν θα ξυπνισει οποτε λεω να βαλω κατι οικονομικο αξιζει να βαλω μεταχηρισμενες?η καινουριες τι μαρκο μου προτεινετε?υπαρχει καποιο site να κοιταξω?ευχαριστω για τον χρονο σας !!! Αξίζει να βάλεις και μεταχειρισμένες αν βρεις σε καλή κατάσταση και από αξιόπιστο πωλητή.Δεν είπες μέχρι πόσα λεφτά δίνεις. Εγώ θα σου πρότεινα αυτές. ή αυτές και τέλος αυτές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Αξίζει να βάλεις και μεταχειρισμένες αν βρεις σε καλή κατάσταση και από αξιόπιστο πωλητή.Δεν είπες μέχρι πόσα λεφτά δίνεις. Εγώ θα σου πρότεινα αυτές. ή αυτές και τέλος αυτές παντως οι τελευταιες ειναι τσιλικες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 παντως οι τελευταιες ειναι τσιλικες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokkinosxtx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 μαυρη ειναι!δεν θελω να δωσω και πολλα λεφτα γιατι πιστευω δεν αξιζει ειναι <<πεταμενα λεφτα>> στην πωληση της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Ακριβα τις δινουν στις αγγελιες.. Με 450ε περιπου περνεις καινουριες LeoVince . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Η τιμή δεν είναι τελική.σηκώνουν και παζάρια.;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Σιγουρα αλλα το καινουριο ειναι παντα καινουριο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Smias όπως λένε οι κάγκουρες οι εξατμίσεις είναι πένα οι συγκεκριμένες.κοιτάτε να είναι από αξιόπιστο πωλητή φαίνεται ποιος είναι και ποιος όχι.σαν καινούριες είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Επίσης το θέμα είναι να μην τις κλαίει και κάποιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Επίσης το θέμα είναι να μην τις κλαίει και κάποιος... χαχαχαχα Αλλά πλάκα στην πλάκα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokkinosxtx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 εσεις τι εχετε πανω στα xtx σας και ποια εξατμιση θα μου δωσει πιο πολλυ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ενας φιλος μου εχει χειροποιητη και ακουγεται πολυ ωραια σε σχεση με κατι αλλα ΧΤ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες