stel_0 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Makis p το 08 καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά είχα σαβουριαστεί με ένα LC4 και το έσω μέρος της γάμπας ακούμπησε όλο (για αρκετό χρονικό διάστημα μάλλον) στον λαιμό της εξάτμισης. Δυστυχώς δεν είχα ολόσωμη τιτανίου Με τα πολλά έπαθα έγκαυμα 2ου βαθμού το οποίο μολύνθηκε κιόλας κι για ένα μήνα περίπου δεν μπορούσα να περπατήσω καλά (μιας κι δεν ήταν δυνατόν να τεντώσω κανόνικα το πόδι μου). Όλο αυτό το διάστημα έβαζα αντιβιοτικές γάζες κι αλοιφές (fucidin) κι μετά betadin κι πούλβο μπας κι κλείσει πιο γρήγορα. Το σημάδι το χω ακόμα κι είναι έντονο αλλά χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα κι πιο δυσδιάκριτο. Από αλοιφές κλπ αν δεν το δει γιατρός καλύτερα βάλε μόνο τπτ πολύ ήπιο όπως bepanthol κι αν είναι φρέσκο καλύτερα Pulvo. Παίζουν κι κάτι άλλες αλοιφές, top edge, με 80 το μπουκάλι για την ανάπλαση του δέρματος. Μια φίλη μου που τα φαγε τώρα το καλοκαίρι έβαζε τέτοια κι δεν έβγαλε καν κάπαλο η πληγή της αλλά κατευθείαν δέρμα. Εμένα μου φάνηκε λίγο αηδιαστικό αυτό και είμαι της άποψης τα σημάδια να μένουν να μην ξεχνάμε B) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον stel_0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 εχω καει πολλες φορες απο εξατμιση το φαρμακο ειναι πλυσιμο με bedadin σαμπουαν και μετα σπρει pulvo για να κλεισει η πληγη αλλα πανε και σε ενα doctora μπας και χρειαζεται να κανεις αντιτετανικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Σαν κόντρα το κάνατε ποιος έχει κάει περισσότερο, υπάρχουν εγκαυματα και εγκαύματα από εξατμίσεις, δεν είναι όλα τα ίδια, εμένα είχε καεί η κοπέλα μου πριν 3 χρόνια και ακόμα έχει το σημάδι, αλλά ήταν γερό, έβαζε bepanthol αν δε κάνω λάθος, μετά από γιατρό που της το πρότεινε, αλλά ήταν ένα σημάδι 10Χ6 περίπου. Κατα τάλλα εγώ είχα καεί πριν 15 χρόνια περίπου, παιδάκι ήμουν σε μια εξάτμιση από xt, στη σαλαμίνα, το θυμάμαι πολύ έντονα, ήρθε ένας τύπος σένα φούρνο, ήμουν απέξω, το αφήνει και πάει μέσα, και γυάλιζε πολύ η εξάτμιση του, πάω να τη πιάσω να δω αν είναι πολύ λεία σαν καθρέφτης (7 χρονών τότε) και τα είδα όλα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Σαν κόντρα το κάνατε ποιος έχει κάει περισσότερο, υπάρχουν εγκαυματα και εγκαύματα από εξατμίσεις, δεν είναι όλα τα ίδια, εμένα είχε καεί η κοπέλα μου πριν 3 χρόνια και ακόμα έχει το σημάδι, αλλά ήταν γερό, έβαζε bepanthol αν δε κάνω λάθος, μετά από γιατρό που της το πρότεινε, αλλά ήταν ένα σημάδι 10Χ6 περίπου. Κατα τάλλα εγώ είχα καεί πριν 15 χρόνια περίπου, παιδάκι ήμουν σε μια εξάτμιση από xt, στη σαλαμίνα, το θυμάμαι πολύ έντονα, ήρθε ένας τύπος σένα φούρνο, ήμουν απέξω, το αφήνει και πάει μέσα, και γυάλιζε πολύ η εξάτμιση του, πάω να τη πιάσω να δω αν είναι πολύ λεία σαν καθρέφτης (7 χρονών τότε) και τα είδα όλα.. Γιωργο γιαυτο εχεις βαλθει να γιαλισεις ολοκληρο το wr ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Βαλε λιγη οδοντοκρεμα και θα εισαι οκ. OXI (κοριτσια σφαχτητε με πμ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 εγω οταν καηκα και δη ασχημα απο εξατμιση εκανα τα εξης... το επληνα οσο και αν πονουσε εκεινη την ωρα...οξυζενε μποκικο,το πλακωσα στη HELIXDERM και εβαζα κατι επιθεματα απο το φαρμακειο με ασημοχαρτο για αποστηρωση και δεν κολλουσε πανω στη πληγη ενω τατοχρονα επερνε και αερα...ηταν πραγματικα ασχημο εγκαυμα αλλα με αυτα ακριβως που σας ειπα περασε σε ενα μηνα περιπου και ειχε και διαμετρο σχεδων 13 ποντους το ενα και 10 το δευτερο.ταυτοχρονα δουλευα κι ολας σαν σερβιτορος. edit ποτε οδοντοκρεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Eγω ειχα καει απο τη ζεστη του κινητηρα της RC8. Αλλα πολυ ελαφρια με κοκινιλα στο δεξι ποδι που περασε μετα απο 2 μερες.Απο εξατμιση δεν εχω καει ακομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Γιωργο γιαυτο εχεις βαλθει να γιαλισεις ολοκληρο το wr ? Χαχα ε εννοείται... Πήρα όμως το μάθημα μου από μικρός :surrender: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Εάν το κουράριζες απ'ευθείας θα μείωνες το σημάδι κατα πολύ. Μην ανησυχείς πάντως, οι περισσότεροι με παπάκια έχουμε 2-3 τουλάχιστον με την πάροδο των ετών ;) Μετά από καμιά 6αριά χρόνια φεύγουν btw. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες, πηρα το pulvo σπρειτ απο το φαρμακειο, ο χρονος θα δειξει. Ευχαριστω και παλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xiwths 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Εγω παλι θα σου πω μονο αυτο ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ετσι τους ακουσα και εγω (ο ) μια φορα που ειχα καει απο εξατμιση με αποτελεσμα να επισκευτω χειρουργο γιατρο μετα απο 2 βδομαδες μιας και ειχε μολινθει με τις μ*** που το εβαλα... του χειρουργου η δουλεια ειταν να πιασει ενα τσιμπιδακι και να τραβιξει το νεκρο δερμα απο την πληγη...τετοιο πονο δεν εχω ξανανοιοσει συμπερασμα: πηγενε σε ενα γιατρο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dragan 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Θα σου πρότεινα να μην βαλεις τιποτα απο ολα αυτα που αναφέρθηκαν πριν γινει εκτιμηση απο εναν γιατρο. Ενα έγκαυμα μπορει να ειναι απο κατι πολυ απλο έως κατι πολυ σοβαρο( βαση της κλινικης εικονας και της βλαβης του δερματος) και βαση αυτου τιθετε η αγωγη που θα ακολουθησεις, ειτε αυτη ειναι αλοιφη, ειτε σπρει, ειτε αντιβιωση ειτε οτι αλλο αναφερθηκε πιο πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Εγω δεν συμβουλευτικα κανεναν απο εδω γιατι δεν ειναι το ιδιο με ενα φαρμακοποιω ή εναν γιατρο. Με το σπειτ που βαζω εχει σταματησει ο πονος και ουτε τρεχει πιον ή κατι αλλο. Ελπιζω να μην χρειαστει να επισκευτω γιατρο ποσο μαλλον χειρουργοΕγω δεν συμβουλευτικα κανεναν απο εδω γιατι δεν ειναι το ιδιο με ενα φαρμακοποιω ή εναν γιατρο. Με το σπειτ που βαζω εχει σταματησει ο πονος και ουτε τρεχει πιον ή κατι αλλο. Ελπιζω να μην χρειαστει να επισκευτω γιατρο ποσο μαλλον χειρουργο Το θέμα ξεκινούσε κάπως έτσι... Το ξερω οτι ειναι βλακεια μου που απευθυνομαι εδω..... Ζητάει προσωπικές εμπειρίες επί του θέματος και όχι ιατρική διάγνωση. Υπάρχει η σοβαρότητα υπάρχει και η σοβαροφάνεια. Και με πολύ λιγότερο του μέσου IQ κατανοεί κανείς ότι ιατρική διάγνωση μέσω internet σε site μοτοσυκλετιστών και από μη ιατρούς δεν γίνεται. Φιλε μου το ξερω οτι δεν απευθυνομαι σε γιατρους αλλα σε ατομα που απο οτι ειδα εχουν καει αρκετη και θα ξερουν να ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Φιλε περαστικα οσο πιο γρηγορα και ανωδυνα γινεται.Κατανταει κουραστικο,αλλα πρεπει να αναφερουμε αλλη μια φορα ποσο σημαντικος ειναι ο εξοπλισμος μας,ακομη και το καλοκαιρι.Ξερω οτι ειναι δυσκολο και κουραστικο να φορτωνομαστε με τετοια ζεστη,αλλα μας γλυτωνει απο τετοιες ταλαιπωριες.Και παλι περαστικα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Κατι τελευταιο, ξερει κανεις αν κανει να παω για μπανιο στην θαλασσα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Κατι τελευταιο, ξερει κανεις αν κανει να παω για μπανιο στην θαλασσα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Θα στο ξαναπώ, με μπεταντιν και πουλβο, έπαθα μόλυνση εγώ. Και όχι, δεν πρέπει να μπείς στη θάλασσα, το αλάτι σε συνδυασμό με τα βακτηρίδια και τους μύκητες, μπορεί να σου κάνουν μεγάλη ζημιά. Πήγαινε σε γιατρό και άσε τα κομπογιαννίτικα κατά μέρος. Δεν φτάνει που σου δίνουν συμβουλές του κώλου, τις παίρνεις και στα σοβαρά και το πας και παραπέρα θέλοντας να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Πάρε ένα μπαλτά και κόψε το πόδι σου λέω εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 Παράσημο. Δεν είναι τίποτα εάν μιλάμε για ένα άουτς και σημάδι. Εάν είναι χοντρό κάψιμο βουρ σε ιατρό. Δεν χρειάζεται να σου κρέμονται φέτες, εάν σε ενοχλεί τσέκαρε το να είσαι σίγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2011 φιλε μου εγω βαζω πουλβο τρεις μερες τωρα και με εχει αφησει ο πονος. Η διαμετρος του καψιματος ειναι 5χ2 δεν ειναι ιδιετερα μεγαλο αλλα με ανυσηχισε οτι ειχαν κοκκινιση τα ακρα. Οταν γυρισω απο τις διακοπες αν δεν δω αλαγες θα παω σε καποιο γιατρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Αλοη και λεβαντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Μετα απο 3 χρονια εγω θα εβαζα πισα και πουπουλα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Το Pulvo δεν παίζει πλεον. Κυκλοφορεί ως Vioplex , κοστίζει λιγότερο και είναι το αντίστοιχο σκεύασμα. Για ανάπλαση του σημείου αφού κλείσει το τραύμα υπάρχουν κρέμες όπως η Jalplast που κάνουν καλή δουλειά και η πάντα κορυφαία Kelosoft που κάνει θαύματα αλλά κοστίζει μια μικρή περιουσία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Το Pulvo δεν παίζει πλεον. Κυκλοφορεί ως Vioplex , κοστίζει λιγότερο και είναι το αντίστοιχο σκεύασμα. Για ανάπλαση του σημείου αφού κλείσει το τραύμα υπάρχουν κρέμες όπως η Jalplast που κάνουν καλή δουλειά και η πάντα κορυφαία Kelosoft που κάνει θαύματα αλλά κοστίζει μια μικρή περιουσία. γκουκι μαν κανει δουλεια αυτο σε παλαια παρασημα καψιματος ή μπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Ο κυριος ενοχος του καψιματος ειναι οι εξατμισεις, μπορειτε να τις βγαλετε, ευχαριστω πολυ. (Δεν απευθυνομαι σε ιδιοκτητες honda, αυτους δεν τους σωζει τιποτα, εχει υψηλες θερμοκρασιες το μπαμ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 εγω φταιω που ειπα να το γραψω διοτι κι αν εχω καει σε εξατμηση. ωχου. Ακους εκει πουπουλα και πισσα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες