Jump to content
Zone

Γεια σας και απο μενα.

Recommended Posts

Γεια σας συμφορουμητες,λεγομε Θανασης,ειμαι 16 και παρακολουθω το forum καπου απο το 2009 και παντα ελεγα να γραφτω αλλα παντα ξεχναγα η απλα το αφηνα για αργοτερα...και αργοτερα.

Ετσι λοιπον αποφασησα σημερα να γραφτω ετσι ωστε να μπορω να συζηταω μαζι σας και να μπορω επιτελουσ να παιρνω απαντησεισ πανω σε ερωτησεισ που εχω οσο αφορα τα δυτροχα η ακομα και να μαθαινω απο τισ δικεσ σας εμπηριεσ ωστε οταν πιασω καποιο δυτροχο στα χερια μου(Αυριο :D) να μην γινει καμια στραβη.

Λιγα λογια για μενα.

Μενω λαρισα,εχω τρελα απο τα 7-8 μου με τα δυτροχα και συγκεκρημενα με τισ SS μηχανες(μου αρεσουν ολεσ βεβαια.)και βλεπω MotoGP οποτεδηποτε εχει,δεν γινεται απλα να το χασω!

Πολοι φιλοι μου και οι δικοι μου με λενε πολλεσ φορες τρελο/ψυχακια και τετοια διαφορα γιατι δεν μου αρεσουν τα αμαξια παντελως καθολου,και μου αρεσουν μονο οι μηχανες,συγκεκρημενα οι SS που ολοι αποκαλουν σκοτωστρες (διαφωνω,εξαρτατε κυριως απο τον οδηγο και διαφορους αλλουσ παραγοντες,δεν φταιει η μηχανη).

Βεβαια ενταξει,μην γινω ψευτης,εγω ο ιδιοσ το προκαλω αυτο πολλεσ φορες γιατι πειραζω τους παντες !Οσο να ναι,το παραδεχομαι,εχω μεγαλη τρελα...και ειναι η μονη τρελα μου,αφηστε με ντε να την καλιεργησω!

Επισης,δεν παω τα πειραγματα στισ μηχανες κτλπ γιατι πιστευω πως δεν χρειαζοντε παντελως τπτ παραπανω.

Ακομα,ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι τα 600cc ειναι υπεραρκετα και διαφωνω με αυτους που παιρνουν 1000cc μηχανες μονο και μονο για να "Ειναι μεγαλυτεροι",χωρις να υπαρχει καποιος συγκεκρημενος λογος,πχ ταξιδια που ναι εκει χρειαζεσαι κατι παραπανω,πιστευω.

Αυτα λοιπον απο μενα,θα τα πουμε!

ΥΓ:Μπορει να εχω ορθογραφικα λαθη,δεν εχω συνηθισει να γραφω με ελληνικα αλλα ολα θα γινουν.

Τροποποιήθηκε από τον Zone

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια σου Θανάση _hi.gif

Με τι μηχανάκι έχεις σκοπό να ξεκινήσεις - αφού πάρεις το δίπλωμα φυσικά - τις βόλτες σου ?

Εγώ για Ninja 250 σε κόβω πάντως whistling.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σου συνονόματε και καλώς ήρθες ! :cheers: :cheers:

Υπομονή + επιμονή. :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως σας βρηκα.

Εννοειτε πως παντα ..μα παντα κρανος...και προσοχη,οσο παιρνει απο μεριας μου φυσικα.

Γεια σου Θανάση _hi.gif

Με τι μηχανάκι έχεις σκοπό να ξεκινήσεις - αφού πάρεις το δίπλωμα φυσικά - τις βόλτες σου ?

Εγώ για Ninja 250 σε κόβω πάντως whistling.gif

Θα εννοεις το διπλωμα στα 18,λογικα.

Οχι ninja 250,κατι με χαλαει επανω του,δεν μου κανει το "Κλικ" που λεμε ...αλλα παντα βρισκεται καπου στο μυαλο μου το νιντζα,αν δεν βρω μεχρι τοτε κατι που να μου αρεσει περισσοτερο.Και στην τελικη,ας μην ειναι και SS.

Τουλαχιστων δεν υπαρχει θεμα συμφωνιας με τους γονεις,οποτε...στην επιλογη θα κολλησουμε? :O

Μεεεχρι τοοοτε...εχει ο θεος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα