Jump to content

Recommended Posts

και συνεχιζουμε...

Κι οσο μπορουμε σε πεισμα των καιρων και των δυσκολιων,βουταμε το κρανος,βαζουμε τη στολη μας και παταμε τη μιζα...για να φευγουμε και να ξεφευγουμε απο την ανία που θελουν με το ζορι να μας ριξουν...δεν θα τους κανουμε τη χαρη ομως...

Καφε βουνισιο,τζακι,φυση,βρεγμενο χωμα,κροκαλα...καλη παρεα!Ειμαστε απο αυτους που το καφεδακι το προτιμαμε οχι στην πλατεια αλλά με καθε ευκαιρια,στο βουνο,διπλα στο τζακι,κρυο εξω,βρεγμενη πετρα,δασακι και διαδρομες δίπλα στη Φυση...οχι μονο για να ξυπναει το μυαλο με τον καφε αλλά να ξυπνανε και οι αισθησεις με την Φυση μας..

z803.jpg

μεσα απο διαδρομες που αν μη τι αλλο μας αφηνουν αδιαφορους για τη μπίχλα της καθημερινοτητας...

sy6e.jpg

66yr.jpg

Και μεσ'το Φλεβαρη παμε πιο ψηλα,ψυχολογια και υψομετρο,για να δουμε την Ανοιξη δειλά δειλα να φορά τα Γιορτινα της...

a3t1.jpg

λασπόλουτρα που γουσταρουμε...

lw5v.jpg

και απατητο παταμε...

q86h.jpg

κι απο κατολισθησεις στα βουνα δε μασαμε...θα παμε με σεβασμο και θα γουσταρουμε...

6y5x.jpg

s810.jpg

ειναι αυτο το δεσιμο ενα κλικ ακομα που νοιωθεις με τη μοτοσυκλετα σου οταν οι δυο σας καλειστε να πατε ενα βημα πιο κατω σε κατι δυσκολο...και οταν το καταφερνεις νοιωθεις μια αγαλλιαση και μιλας με τα σιδερα αλλά εσυ ξερεις οτι δεν ειναι ενα ματσο σιδερα αλλά εχουν ψυχη οι μοτοσυκλετες...

Πιανω τον εαυτο μου να σιγοψυθιριζει "μπραβο κουκλα μου" ενω πινω μερικες γουλιές απο το λιωμενο χιονι...

m5bu.jpg

Βεβαια,η περιπετεια και η ψυχικη αναταση,δεν ξερω με αυτη τη μηχανη εχω ενα δεσιμο καλο...οπότε με καθε ευκαιρια παμε βολτα,κοντα ή μακρυα δεν εχει σημασια...Σημασια εχει οτι καταφερνω-καταφερνουμε να ανασαινουμε.Απ'όλα και απ'όλους κοιτωντας αφ'υψηλου πολλακις...

uabp.jpg

Με τα τακουνια να μού δινουν τον τροπο να μην παρακαμπτω κανενα τεραιν...

o061.jpg

και να αποζημιωνομαι,τοσο εγω οσο και το μοντελακι μου η Γερμανιδα που δενει με τα μερη που συνανταμε...

http://www.bmwbikers...=1&d=1392837654

jpd7.jpg

Ενα αγαπημενο βουνο...ειναι αυτο το βουνο που απο τη μυθολογία το εχεις ακουσει...και στεκει απεναντι...Ερυμανθος!

zriq.jpg

χωνομαστε οπου βρουμε και οσο μπορουμε...και γουσταρουμε(στο ειπα παλι ε;...χεχε)

80at.jpg

με χωμα αλλά και ασφαλτο σε διαδρομες που αφηνουν κατι να θυμασαι...

87jo.jpg

βουνα και ποταμακια αλλά και πλαγιές χωρις δρομο ετσι για τη βολτα και για τη διασκεδαση...

h8sy.jpg

...δεν λεμε οχι σε τιποτα...

και γιατι να πουμε αφου γι'αυτο το δεσιμο επελεξα την F800 μου...και τη γουσταρω αφου καταφερνει να μου δινει χαμόγελα με καθε τροπο...και συνεχιζουμε απροβληματιστα,αξιοπιστα και ομορφα...

Για οτι νεωτερο θα ενημερωνω... :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κώστα, όποτε βλέπω φωτογραφίες σου σκέφτομαι πάντα το ίδιο πράγμα:

Γιατί πούλησα ο μακάκας το ΤΑ?? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως είπε και το φιλαράκι μου ο Γιάννης σε προηγούμενο post αμάν με τα σεντόνια σου ρε φίλε...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Θες να μας κάνεις να πουλήσουμε το στρωματάκι μας και να πάμε στο όνειρο (GS) ???????? d045.gif

Οι φώτο και τα οδοιπορικά σου είναι όνειρο απλά! Να είσαι πάντα γερός να τα απολαμβάνεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμα! Κι Αν έρθεις προς Αθήνα θέλω βόλταααα a010.gif

Όσο για το παλιό παραπάνω σχόλιο του Σάββα για το μοτάρντ GS φίλε μαζί σου είμαι.....ιεροσυλία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth: :tooth: :tooth::rotfl:

Δεν μου ρε Σάββα,με το συμπάθειο δηλαδής...

Πολύς καυτηριασμός στην προπέλα του matho,μπας και σου αρέσει και εσένα η προπέλα,αλλά φοβάσαι και να το ψελλίσεις ??

Λέω εγώ τώρα... :mB_kalo_e:..... :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου ρε Σάββα,με το συμπάθειο δηλαδής...

Πολύς καυτηριασμός στην προπέλα του matho,μπας και σου αρέσει και εσένα η προπέλα,αλλά φοβάσαι και να το ψελλίσεις ??

Λέω εγώ τώρα... :mB_kalo_e:..... :rotfl:

Μωρέ μ' αρέσει και μ' παραρέσει αλλά λόγο κατοχής μισώ ακόμα και το αμάξι μου πούναι ακατανόμαστης προέλευσης !

Και επιπλέον δεν είναι για το δικό μου βαλάντιο, να πηγαίνω για σερβίτσιο μουράνο ...μπρρρρρ δεν το μπορώ Γιάννη μου !

Τέλος άμα δεν πειράξω το Μαθούλη ποιόν θα πειράζω έ ? :mB_kalo_e::tooth::rotfl:

Μόνο Τζάπς λέμε ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μας εχει ζαλσει με την γερμανιδα του αυτος ο παλιογερος... :peep:

ασε που πειραζει ολες τις φοτο στο φοτοσοπ :tooth::whistling:

:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ προδότη Εγγλέζε που έδωσες Τζαπάνι μοτοσακό και πήρες σουτιέν μη μιλάς, ίδια κατηγορία Ευρωπαί(ε)οι είστε ! :sopase::crazy::tooth::rotfl::blow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

matho συγχαρητήρια που τη μηχανη σου τη χαιρεσε εκει που πρέπει δλδ στα βουνα κ στα λαγκαδια ... πες μας λιγο ομως και το κοστος των σερβις σε αντιπρωσοποια ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να'σαι καλα john.Οτι εχω δωσει ως τωρα το εχω γραψει παραπανω.Σερβις-αναλωσιμα-ανταλλακτικα οτι εχει χρειασθει...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ απο 'ζημια' μονο τα σινεμλποκ στα 20.000+ χλμ στα βουνα στις πετρες στις λασπες ? ε αν ειναι ετσι ειναι πολυ κομπλε .... τα ηλεκτρολογικα -ηλεκτρονικα ολα οκ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ απο 'ζημια' μονο τα σινεμλποκ στα 20.000+ χλμ στα βουνα στις πετρες στις λασπες ? ε αν ειναι ετσι ειναι πολυ κομπλε .... τα ηλεκτρολογικα -ηλεκτρονικα ολα οκ ?

Ως τωρα που μιλαμε ετσι ακριβως.Και οι ενδειξεις δειχνουν ευοίωνες...Αλλωστε απο τα 10αρια μοντελα και μετα οι παιδικες ασθενειες διορθωθηκαν.

Για οτι αλλο βγαλει-απευχομαι-θα ενημρωσω εδω οπως κανω παντα :)

Οτι αλλο θελεις εδω γυρω θα'μαι...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικο μου το θελω κι εγω... :P καποιο ιδιο παιζει σιγουρα...αμα ψαξεις βρισκεις :)Με το καλο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημερολογιο καταστρωματος συνεχιζεται:

25.050χλμ...

-Μετα απο ελεγχο-ενδειξεις στο πισω δισκοφρενο ενας περιερος θορυβος που με ψίλιασε-ηθελε αλλαγη το ενα απο τα τρια πισω ρουλεμαν τροχου.Ειχε ενα μικρο,ελαχιστο,τζογο αλλά για να μη ρισκαρω χειροτερα αφου το παταμε και το χωματακι μας, αποφασισα αλλαγη μπρος-πισω σετ.Επιλογη SKF και οτι καλυτερο μπορουσα να βαλω ως αντικαταστατη.Βαδιζουμε πλεον με καινουριες "μπιλιες" στους τροχους και ολα καλα...:)

25.150χλμ...

-τακτικη αλλαγη λαδι κινητηρα μαζι με φιλτρο.Επιλογη λαδιου,μετα απο αριστες κριτικες και προτροπες ομοσταυλων 800αρηδων με βαρυνουσα για μενα αποψη,τα Da Vinci X1R 15w50 semi-synthetic μαζι με φιλτρο...οπότε κολυμπαμε πλεον με νεο λαδακι και παμε για χιλιομετρα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα