μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 και συνεχιζουμε... Κι οσο μπορουμε σε πεισμα των καιρων και των δυσκολιων,βουταμε το κρανος,βαζουμε τη στολη μας και παταμε τη μιζα...για να φευγουμε και να ξεφευγουμε απο την ανία που θελουν με το ζορι να μας ριξουν...δεν θα τους κανουμε τη χαρη ομως... Καφε βουνισιο,τζακι,φυση,βρεγμενο χωμα,κροκαλα...καλη παρεα!Ειμαστε απο αυτους που το καφεδακι το προτιμαμε οχι στην πλατεια αλλά με καθε ευκαιρια,στο βουνο,διπλα στο τζακι,κρυο εξω,βρεγμενη πετρα,δασακι και διαδρομες δίπλα στη Φυση...οχι μονο για να ξυπναει το μυαλο με τον καφε αλλά να ξυπνανε και οι αισθησεις με την Φυση μας.. μεσα απο διαδρομες που αν μη τι αλλο μας αφηνουν αδιαφορους για τη μπίχλα της καθημερινοτητας... Και μεσ'το Φλεβαρη παμε πιο ψηλα,ψυχολογια και υψομετρο,για να δουμε την Ανοιξη δειλά δειλα να φορά τα Γιορτινα της... λασπόλουτρα που γουσταρουμε... και απατητο παταμε... κι απο κατολισθησεις στα βουνα δε μασαμε...θα παμε με σεβασμο και θα γουσταρουμε... ειναι αυτο το δεσιμο ενα κλικ ακομα που νοιωθεις με τη μοτοσυκλετα σου οταν οι δυο σας καλειστε να πατε ενα βημα πιο κατω σε κατι δυσκολο...και οταν το καταφερνεις νοιωθεις μια αγαλλιαση και μιλας με τα σιδερα αλλά εσυ ξερεις οτι δεν ειναι ενα ματσο σιδερα αλλά εχουν ψυχη οι μοτοσυκλετες... Πιανω τον εαυτο μου να σιγοψυθιριζει "μπραβο κουκλα μου" ενω πινω μερικες γουλιές απο το λιωμενο χιονι... Βεβαια,η περιπετεια και η ψυχικη αναταση,δεν ξερω με αυτη τη μηχανη εχω ενα δεσιμο καλο...οπότε με καθε ευκαιρια παμε βολτα,κοντα ή μακρυα δεν εχει σημασια...Σημασια εχει οτι καταφερνω-καταφερνουμε να ανασαινουμε.Απ'όλα και απ'όλους κοιτωντας αφ'υψηλου πολλακις... Με τα τακουνια να μού δινουν τον τροπο να μην παρακαμπτω κανενα τεραιν... και να αποζημιωνομαι,τοσο εγω οσο και το μοντελακι μου η Γερμανιδα που δενει με τα μερη που συνανταμε... http://www.bmwbikers...=1&d=1392837654 Ενα αγαπημενο βουνο...ειναι αυτο το βουνο που απο τη μυθολογία το εχεις ακουσει...και στεκει απεναντι...Ερυμανθος! χωνομαστε οπου βρουμε και οσο μπορουμε...και γουσταρουμε(στο ειπα παλι ε;...χεχε) με χωμα αλλά και ασφαλτο σε διαδρομες που αφηνουν κατι να θυμασαι... βουνα και ποταμακια αλλά και πλαγιές χωρις δρομο ετσι για τη βολτα και για τη διασκεδαση... ...δεν λεμε οχι σε τιποτα... και γιατι να πουμε αφου γι'αυτο το δεσιμο επελεξα την F800 μου...και τη γουσταρω αφου καταφερνει να μου δινει χαμόγελα με καθε τροπο...και συνεχιζουμε απροβληματιστα,αξιοπιστα και ομορφα... Για οτι νεωτερο θα ενημερωνω... 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 ΜΕ ΑΡΕΣΚΕΙ γιατί δεν έχω άλλα ! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 100000000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 Κώστα, όποτε βλέπω φωτογραφίες σου σκέφτομαι πάντα το ίδιο πράγμα: Γιατί πούλησα ο μακάκας το ΤΑ?? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sailing 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 Όπως είπε και το φιλαράκι μου ο Γιάννης σε προηγούμενο post αμάν με τα σεντόνια σου ρε φίλε...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Θες να μας κάνεις να πουλήσουμε το στρωματάκι μας και να πάμε στο όνειρο (GS) ???????? Οι φώτο και τα οδοιπορικά σου είναι όνειρο απλά! Να είσαι πάντα γερός να τα απολαμβάνεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμα! Κι Αν έρθεις προς Αθήνα θέλω βόλταααα Όσο για το παλιό παραπάνω σχόλιο του Σάββα για το μοτάρντ GS φίλε μαζί σου είμαι.....ιεροσυλία! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Κρυφομερκελοπροπελάκια Νικόλα ! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sailing 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 :tooth: Δεν μου ρε Σάββα,με το συμπάθειο δηλαδής... Πολύς καυτηριασμός στην προπέλα του matho,μπας και σου αρέσει και εσένα η προπέλα,αλλά φοβάσαι και να το ψελλίσεις ?? Λέω εγώ τώρα... ..... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Δεν μου ρε Σάββα,με το συμπάθειο δηλαδής... Πολύς καυτηριασμός στην προπέλα του matho,μπας και σου αρέσει και εσένα η προπέλα,αλλά φοβάσαι και να το ψελλίσεις ?? Λέω εγώ τώρα... ..... Μωρέ μ' αρέσει και μ' παραρέσει αλλά λόγο κατοχής μισώ ακόμα και το αμάξι μου πούναι ακατανόμαστης προέλευσης ! Και επιπλέον δεν είναι για το δικό μου βαλάντιο, να πηγαίνω για σερβίτσιο μουράνο ...μπρρρρρ δεν το μπορώ Γιάννη μου ! Τέλος άμα δεν πειράξω το Μαθούλη ποιόν θα πειράζω έ ? Μόνο Τζάπς λέμε ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 μας εχει ζαλσει με την γερμανιδα του αυτος ο παλιογερος... ασε που πειραζει ολες τις φοτο στο φοτοσοπ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Εσύ προδότη Εγγλέζε που έδωσες Τζαπάνι μοτοσακό και πήρες σουτιέν μη μιλάς, ίδια κατηγορία Ευρωπαί(ε)οι είστε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 η γυναικα μου με ρωτησε αν ειναι ιδια εταιρια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 matho συγχαρητήρια που τη μηχανη σου τη χαιρεσε εκει που πρέπει δλδ στα βουνα κ στα λαγκαδια ... πες μας λιγο ομως και το κοστος των σερβις σε αντιπρωσοποια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Να'σαι καλα john.Οτι εχω δωσει ως τωρα το εχω γραψει παραπανω.Σερβις-αναλωσιμα-ανταλλακτικα οτι εχει χρειασθει...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 δλδ απο 'ζημια' μονο τα σινεμλποκ στα 20.000+ χλμ στα βουνα στις πετρες στις λασπες ? ε αν ειναι ετσι ειναι πολυ κομπλε .... τα ηλεκτρολογικα -ηλεκτρονικα ολα οκ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 δλδ απο 'ζημια' μονο τα σινεμλποκ στα 20.000+ χλμ στα βουνα στις πετρες στις λασπες ? ε αν ειναι ετσι ειναι πολυ κομπλε .... τα ηλεκτρολογικα -ηλεκτρονικα ολα οκ ? Ως τωρα που μιλαμε ετσι ακριβως.Και οι ενδειξεις δειχνουν ευοίωνες...Αλλωστε απο τα 10αρια μοντελα και μετα οι παιδικες ασθενειες διορθωθηκαν. Για οτι αλλο βγαλει-απευχομαι-θα ενημρωσω εδω οπως κανω παντα :) Οτι αλλο θελεις εδω γυρω θα'μαι...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 θελω .............. το μηχανακι σου .......... μπορω ? ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Το δικο μου το θελω κι εγω... :P καποιο ιδιο παιζει σιγουρα...αμα ψαξεις βρισκεις :)Με το καλο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Ημερολογιο καταστρωματος συνεχιζεται: 25.050χλμ... -Μετα απο ελεγχο-ενδειξεις στο πισω δισκοφρενο ενας περιερος θορυβος που με ψίλιασε-ηθελε αλλαγη το ενα απο τα τρια πισω ρουλεμαν τροχου.Ειχε ενα μικρο,ελαχιστο,τζογο αλλά για να μη ρισκαρω χειροτερα αφου το παταμε και το χωματακι μας, αποφασισα αλλαγη μπρος-πισω σετ.Επιλογη SKF και οτι καλυτερο μπορουσα να βαλω ως αντικαταστατη.Βαδιζουμε πλεον με καινουριες "μπιλιες" στους τροχους και ολα καλα...:) 25.150χλμ... -τακτικη αλλαγη λαδι κινητηρα μαζι με φιλτρο.Επιλογη λαδιου,μετα απο αριστες κριτικες και προτροπες ομοσταυλων 800αρηδων με βαρυνουσα για μενα αποψη,τα Da Vinci X1R 15w50 semi-synthetic μαζι με φιλτρο...οπότε κολυμπαμε πλεον με νεο λαδακι και παμε για χιλιομετρα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Ο mathosalas εξελίχθηκε σε βεδουινο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες