Jump to content
Sign in to follow this  
ziro

Καθαρισμός αγνώστου ταυτότητας βρωμιάς

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες,

Μήπως γνωρίζει κανείς πως απομακρύνουμε τέτοιου είδους βρωμιές με κάποιο διαφορετικό κι ευκολότερο τρόπο από τον καθιερωμένο(ατελείωτες ώρες τριψίματος με σφουγγάρι και σαπουνόνερο), χωρίς να κάνω ζημιά στα πλαστικά;

Spray σιλικόνης,πετρέλαιο; :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Spray σιλικόνης θελει οταν θα ειναι ειδη καθαρο ωστε η οποια μπιχλα να φευγει ευκολοτερα , ψεκασμα μια φορα τη βδομαδα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παίδες,

Μήπως γνωρίζει κανείς πως απομακρύνουμε τέτοιου είδους βρωμιές με κάποιο διαφορετικό κι ευκολότερο τρόπο από τον καθιερωμένο(ατελείωτες ώρες τριψίματος με σφουγγάρι και σαπουνόνερο), χωρίς να κάνω ζημιά στα πλαστικά;

Spray σιλικόνης,πετρέλαιο; :think:

Δοκίμασε να ρίξεις σε ένα πανάκι καθαρή βενζίνη και τρίψε. Το δοκίμασα στο παλιό μηχανάκι μου και είχα βγάλει βενζίνες που είχαν κατασταλάξει για χρόνια και δεν έβγαιναν ούτε με τρίψημο, ούτε με το πιεστικό. Εμένα πάντως δεν μου έκανε ζημιά στα πλαστικά. Απλά πιστεύω να μην βάλεις απευθείας στο πλαστικό την καθαρή βενζίνη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκεί προφανώς είναι μπίχλα των δρόμων, ίσως εμπλουτισμένη και με λαδάκια ή κάτι τέτοιο. Δοκίμασε το SWEEP, υγρό γενικού καθαρισμού, το βρίσκεις στα σούπερ-μάρκετ. Πάρε το μπλε-οινοπνευματί.

Μετά απο το καλό καθάρισμα, σπρέι σιλικόνης όπως είπε και ο απο πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20082011124.jpg

Επειδή έχω την αίσθηση ότι πάτησες πάνω σε φρέσκια άσφαλτο σου προτείνω κάτι σαν και αυτό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την βρεχεις με ψεκαστηρι κ αρκετα ζεστο νερακι να φυγουν τα πολλα.....

μετα περνεις ενα πανακι με μικροϊνες το οποιο εχεις μουλιασει επισης σε αρκετα ζεστο νερο....

το αφηνεις επανω για κανα 5 λεπτο κ μετα το πλενεις κανονικα με ζεστο νερο κ με σφουγγαρι για μικροϊνες....

βαλε κ λιγο fairy για τα πιατα στο σφουγγαρακι κ εισαι αρχοντας :ok::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις αμεσότατες απαντήσεις. :D

Θα πειραματιστώ με τις προτάσεις σας το απογευματάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Ciff έκανε φοβερή δουλειά στις ζάντες καθώς κ σ' ένα παλιό ποδήλατο που είχα...

Δεν ξέρω κατά πόσο θα σου πειράξει τα πλαστικά (στο ποδήλατο πάντως όλα καθαρίσανε μια χαρά χωρίς παρενέργειες).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκίνησα με την πιο απλή λύση-thanks kyko :_thumbsup: - με πανί με μικροϊνες και μούλιασμα και σχεδόν εξαφανίστηκε χωρίς καν τη βοήθεια σαπουνιού

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα