Jump to content
Dello

ΝΕΟ CBR 1000RR 2012

Recommended Posts

Aν και δεν είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός του Ιαπωνέζικου design, το μηχανάκι ετούτο μαμάει :grin:

Edit: H Bimot-ίλα πιο πάνω απλά καταστρέφει , α ρε φούστηδες Ιταλοί... :grin: :grin:

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω ποιος θα πληρωσει το εξτρα κοστος του v4 τετοιες εποχες?Προσωπικα οπτικα με αφηνει αδιαφορο.Μια απο τα ιδια. :/

:yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα καταθέσω κάτι που αφορά στα καντράν στις σύγχρονες αυτές υπερμοτοσικλέτες.

Το καλύτερο καντράν το έχει το Arpilia RSV διότι ήταν το πρώτο, μετά του Κ5-6 με ένδειξη σχέσης κιβωτίου, μετά το RSV4, μετά το Hayabusa το τελευταίο, μετά το Yamaha R1 το crossplane (οριακά καλύτερο από του S1000RR), μετά αυτό του BMW. Το καντράν του cbr το θεωρώ από τα καλύτερα μαζί με του RSV & K5-6 χωρίς την ένδειξη ταχυτήτων. Απλό, λιτό, ευδιάκριτο, για μένα στο υποκειμενικό μου μυαλό, πιστεύω πως οι στροφές πρέπει να είναι αναλογικές με μεγάλο στροφόμετρο και χρώμα μαύρο ή άσπρο φόντο και ανάλογα άσπρο (ή οτιδήποτε) αλλά σίγουρα μέσα το κόκκινο χρώμα φωτισμού, τα υπόλοιπα με μια προσεκτική και περιεκτική τακτοποίηση στην διάταξη των ενδείξεων πιστεύω πως ως design και ως καθημερινή οπτική είναι κατά πολύ ανώτερη των motogpίδηκων ντεμέκ μοδάτων καντράν, τίγκα ηλεκτρονικές ενδείξεις. Πιστεύω πως είναι και χειρότερο από πολλά παλιά εργαλεία με όλες τις ενδείξεις αναλογικές.

Αν κι εγώ έχω ηλεκτρονικές ενδείξεις στις στροφές, παρόλα αυτά, όπως και του Ducati 1098 και μετά, το MV, άθλιο του νέου kawasaki (του 2006 και τα επόμενα είναι πολύ καλύτερα αμέσως μετά από τα παραπάνω που ανέφερα), χαλάνε πολύ την μοτοσικλέτα σε σχέση ας πούμε τα καντράν από τα καινούρια triumph ας πούμε...τα οποία είναι πολύ κομψά.

Σε αυτό το κομμάτι πιστεύω έχασε το 2012 cbr, έστω και μικρό κι ασήμαντο για κάποιους. Δείτε απλά ένα βίντεο με κάμερα που έχει λήψη πάνω από την τιμονόπλακα και προς τα εμπρός με το καντράν να είναι ίσα στην εικόνα κάτω και να φαίνοντε όλες οι ενδείξεις, είτε βράδυ είτε πρωί, σε σχέση με ένα φούλ ηλεκτρονικά ή άφτερμάρκετ φούλ ηλεκτρονικό.

Τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σπέρνει!!! :bruce_h4h:

και τα χρώματα του είναι πολύ ωραία, οι ζάντες τα σπάνε, μόνο η εξάτμιση χαλάει την εικόνα. :_thumbsup:

.. για να μην γραφω ακριβως τα ιδια!..... +1170! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο εμφανιση δεν ειμαι ακομα σιγουρος αν το βελτιωσαν ή το χαλασαν, το καντραν ωραιο με gear indicator, αλλα τα κουμπια ρε παιδακι μου αλλαξτε τα. Μιαζουν φτηνα... αυτα :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όμορφο το νέο της Χόντα, όπως όλα της σειράς άλλωστε. Όμως πολύ λιγές διαφορές οπτικές από το προηγούμενο τουλάχιστον οχι κάτι εντελώς διαφορετικό όπως με το 07 -> 08. Η μούρες μοιάζουνε - είναι οι κλασσικές πατικομένες της Χόντα, το σώμα και η ουρά επίσης όπως και η επιλογή της εξάτμισης. Πάνωτς η μούρη του παλιότερου 08+ μου αρέσει περισσότερο, από τα πιο όμορφα μηχανάκια.

Κανά νέο από την Γιαμάχα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λέτε τώρα !!!

Ιδού μία SS που δεν έχει την εξάτμιση στον κώλο, βαρέθηκα τους μοντερνισμούς.

Και επιτέλους μία μοτοσυκλέτα που ανάβουν και οι 2 προβολείς, αη από εδώ με τα μονόφθαλμα σαν χαλασμένα είναι (άμα δεν είναι αλήθεια θα βάλω τα κλάματα)και κλαίω άσχημα ο πού@#$

Τροποποιήθηκε από τον klab

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιο πολυ μοιαζει με το νεο cbf1000 , βαλτε τα διπλα διπλα και θα δειτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλο ενα μοντελο που οι προκατοχοι του ειναι ομορφοτεροι!!!....Δε μπροω να καταλαβω τι εχει πιασει ολες τις εταιρειες και <<χαλανε>> τις μηχανες τους!!

Εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι σχεδιαστικα εχουμε ακουμπισει την κορυφη τα τελευταια χρονια.....οποτε τωρα μαλλον τραβαμε την κατηφορα!!Σχεδιαστικα μιλαω παντα!!

Τροποποιήθηκε από τον xrilek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι δεν ειναι καθολου "αιχμηρο" εμφανησιακα οπως μας εχου συνηθισει η γιαπωνεζοι με τα ss τους. Εχει καμπυλες, φωτα που μοιαζουν σαν ματια, φλασακια στους καθρεφτες κτλ...

Αντιγραφη εμφανισης σιγουρα δεν ειναι σε σχεση με την 1198 αλλα εχει υιοθετησει το στυλακι...

Λογο διακοπων αργισα ε :_zeppelin:

Παντως ουτε τα πιο παλια μοντελα ειναι αιχμηρα οπως λες. Οσο για τους καθρεφτες και τα φλας, η χοντα εβαλε πολλα μα πολλα χρονια πριν την ντουκατι φλας στους καθρεφτες. Στο honda nr750 συγκεκριμενα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το λουκ που εχουν τα τελευταια μοντελα της Honda και φαινεται να χαρακτηριζει ολη την εταιρια δεν μου πολυαρεσει:< ¨Η μαλλον το συγκεκριμενο μοντελο ειναι καλουτσικο, αλλα οταν μιλαμε για ss 1000ari και δεδομενου του ανταγωνισμου (και αισθητικα) δεν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το λουκ που εχουν τα τελευταια μοντελα της Honda και φαινεται να χαρακτηριζει ολη την εταιρια δεν μου πολυαρεσει:< ¨Η μαλλον το συγκεκριμενο μοντελο ειναι καλουτσικο, αλλα οταν μιλαμε για ss 1000ari και δεδομενου του ανταγωνισμου (και αισθητικα) δεν...

Συμφωνώ 100%. Ούτε το CBR1000 το προηγούμενο, ούτε το vfr 1200, ούτε το Cross κτλ κτλ. Αισθητά καλύτερα αισθητικά όλα τα αντίστοιχα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα μουτρα του δεν μου αρεσουν καθολου ,και κριμα γιατι το προηγουμενο το θεωρουσα απο τα πιο ομορφα ss/superbikes

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις παρουμε τα αναδρομικα γκαφρα για τα επιδοματα που δε μας εδιναν τοσα χρονια ισως...

παρω ενα gsxr 750 K9.

Oυτε και μενα με πολυαρεσει, τι φαναρια αλα v-strom ειναι αυτα που του βαλανε? Πολυ απλοικη και προβλεψιμη επισης η υπολοιπη σιλουετα. :sorry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θεωρω το υπαρχων μοντελο πολυ πιο ομορφο εμφανισιακα! τωρα κατα τα λοιπα θα το δουμε στην πραξη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα