AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 σε παπακια μπαινει η καμερα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Βεβαίως, γιατί να μην μπαίνει? Με αυτοκόλλητη βάση (την έχει στην συσκευασία της) πάνω από το φανάρι μια χαρά θα μπαίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σάββα, η κάμερα τραβάει σε 16:9 ή μόνο 4:3;;; Autofocus έχει;;; Zoom κάνει;;; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2012 από τον Air Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Σάββα, η κάμερα τραβάει σε 16:9 ή μόνο 4:3;;; Στο λάπτοπ που βλέπω την εικόνα σε HD δείχνει σε πλήρη οθόνη. Autofocus έχει;;; Προφανώς, δεν θολώνει πουθενά ούτε εγώ εστιάζω ούτε κουμπί έχει. Zoom κάνει;;; Όχι, τραβάει ευρυγώνια μόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Θενξ Σάββας...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 εχει 4 διαφορετικες αναλυσης VGA (4:3) 720p (16:9) 960p (4:3) 1080p(16:9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) πως μπορω να κανω να τραβαει και το κοντερ ? πιο πανω καπιος μιλησε για ενα συστημα που εφτιαξε για να βαζει την καμερα στην μεση του και εγω αυτο θελω αλλα δεν ειμε καλος στις κατασκευες μηπως ξερεται να πουλανε καπου ετοιμα ?? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2012 από τον AndreasTrela Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Θενξ Σάββας... :) Τίποτα Γιώργη, αξίζει πάντως φίλε μου με χίλια λέμε ! Έλα Σάββατο Ωρωπό να την δείς, θάχει και τηλεοπτική κάλυψη λέμε ! :tooth: πως μπορω να κανω να τραβαει και το κοντερ ? πιο πανω καπιος μιλησε για ενα συστημα που εφτιαξε για να βαζει την καμερα στην μεση του και εγω αυτο θελω αλλα δεν ειμε καλος στις κατασκευες μηπως ξερεται να πουλανε καπου ετοιμα ?? Δές εδώ φίλε μου : http://www.telematica.gr/companies.php?supplier=US-17&manufacturer=GoPro&cat=GPR_3_Mounts&category=Additional_Mounts&view=list Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Δεν έχει μηχανή καρδιά μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 δυστηχως δεν εκμεταλευεσε ουτε το 50% της go pro λογο του windows movie maker ?! κατεβασε το avid που ειναι user-friendly απ οτι εχω μαθει για να μπορεις να ανεβαζεις τα βιντεο με την κανονικη ποιοτητα της go pro γιατι τωρα ειναι λες και το τραβηξες με την παλια καμερα των 10 ευρω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Τίποτα Γιώργη, αξίζει πάντως φίλε μου με χίλια λέμε ! Έλα Σάββατο Ωρωπό να την δείς, θάχει και τηλεοπτική κάλυψη λέμε ! :tooth: Δές εδώ φίλε μου : http://www.telematic...ounts&view=list ευχαριστω Σαββα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Δεν έχει μηχανή καρδιά μου... Βρε Γιώργη τον πάπιο δεν τον ξέρω ? Και στον πάπιο μπαίνει άνετα και όπου θές. Ά έχει Ωρωπό το Σάββατο για δές το θέμα ! δυστηχως δεν εκμεταλευεσε ουτε το 50% της go pro λογο του windows movie maker ?! κατεβασε το avid που ειναι user-friendly απ οτι εχω μαθει για να μπορεις να ανεβαζεις τα βιντεο με την κανονικη ποιοτητα της go pro γιατι τωρα ειναι λες και το τραβηξες με την παλια καμερα των 10 ευρω :P Ευχαριστώ φίλε μου και άλλος φίλος μου τόπε αλλά δεν πρόλαβα να δώ τα προγράμματα, αυτό και της SONY πούπε ο άλλος φίλος, το άλλο που χρησιμοποιώ είναι έτοιμο, τόχω μάθει και .........καταλαβαίνεις. Για προσωπική χρήση βέβαια εγώ έχω τα πρωτότυπα ενιαία και σε HD. Θα ψαχτώ όμως και θα τα βρώ. Ευχαριστώ. ευχαριστω Σαββα Τίποτα Ανδρέα, νάσαι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Μου έκαναν δώρο την gopro helmet hero και ενώ ενθουσιάστηκα όσο δεν φαντάζεστε για το δώρο ακόμα δεν έχω αξιωθεί να την βάλω κάπου για να τραβήξω...ήθελα να ρωτήσω για τα αυτοκόλλητα...αν τα βάλω πχ στο κράνος ή πάνω στο ντεπόζιτο, μετά βγαίνουν ή θα μείνουν εκεί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Χωρίς νάχω προσπαθήσει να το βγάλω μετά από καιρό, ένα άλλο που δεν μούκανε και τόβγαλα την άλλη μέρα βγήκε. Με πολύ δύναμη αλλά βγήκε. Μετά από πολύ καιρό ίσως να θέλει και λίγο ζέσταμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 όχι εγώ απλά θέλω να το κολλήσω να βγάλω το βίντεο και το ξεκολλήσω... απλά φοβάμαι μην μείνει εκεί και δεν βγαίνει, και δεν φαίνεται και πολύ ωραία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Δεν νομίζω ότι είναι για πολλαπλές χρήσεις αυτές οι βάσεις αλλά για μία και μοναδική και μπορεί νάσουν τυχερός και να σου την έκαναν δώρο αλλά σκέψου ότι η κάθε βάση τιμάται από 20 έως 50 ευρώ. Οπότε σκέψου καλά που θα την βάλεις και πώς θα την χρησιμοποιήσεις εκτός βέβαια αν το χρηματικό δεν είναι θέμα για σένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Τα αυτοκόλητα της GoPro είναι 3Μ και μίας χρήσης. Ξεκολάνε με ζέτσαμα και υπομονή. Χρησιμοποιείς μια παλιά πιστωτική(μαγνητική κάρτα τέλως πάντων) και το ξεκολλάς σταδιακά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 αφήνει σημάδι να φανταστώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 δεν αφήνει σημάδι αυτά τα αυτοκόλλητα είναι για να τα βάλεις μια φορά και μετά για να τα έχεις πάνω συνέχεια και όποτε θες να βάζεις την κάμερα αν τα ξεκολλήσεις δεν ξανακολλάνε αν θες να τα βγάζεις θα πρέπει κάθε φορά να παίρνεις καινούρια http://www.ebay.com/itm/GoPro-Flat-Adhesive-Mounts-for-HD-HERO-Camera-5-Pack-/150807226758?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item231ccfa986 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) αφήνει σημάδι να φανταστώ? Όχι. Αφού αφαιρέσεις το αυτοκόλλητο ζεσταίνεις για ένα λεπτάκι το σημείο με ένα πιστολάκι μαλλιών και με ένα βετεξ και ζεστό νερό καθαρίζεις ένα μέρος της επιφάνειας από την κόλα. Επαναλαμβάνεις αυτή τη διαδικασία μέχρι να καθαρίσεις όλη την επιφάνεια. Υπόψιν είναι μια εργασία που θέλει υπομονή και όχι βίαιες κινήσεις. Εγώ το ξεκόλλησα απο κράνος και δεν έμεινε τίποτα σαν σημάδι αλλά μου έφαγε ένα μισάωρο σαραντάλεπτο η όλη διαδικασία. Απλά το έκανα τμηματικά γιατί δεν ήθελα να παραζεστάνω την επιφάνεια. Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2012 από τον Revelator Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 η GoPro HD Hero2 ειναι το πιο καινουργιο μοντελο που εχει βγει? 270 ευρω ειναι καλα η μπορω να την βρω και φθηνοτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) η GoPro HD Hero2 ειναι το πιο καινουργιο μοντελο που εχει βγει? 270 ευρω ειναι καλα η μπορω να την βρω και φθηνοτερα? Ναι είναι η τελευταία και καλύτερη. 270 είναι νορμαλ τιμή για τα ελληνικά δεδομένα. Στα "διάσημα" μαγαζάκια εξωτερικού θα σου βγει και λίγο πιο ακριβά λόγω μεταφορικών. Οπότε αν θέλεις να νιώθεις και τη σχετική "ασφάλεια" της εγγύησης πάρτην απο εδώ. Στα διάφορα μικρομάγαζα μπορεί να τη βρεις και 250 αλλά δεν νομίζω οτι αξίζει η διαφορά το ρίσκο να σου τύχει κάτι και να πρέπει να συνενοήσε με ξένους, να στέλενεις πακέτα έξω και να περιμένεις. Εγώ ρίσκαρα και την πήρα απο κάπου αμφιβόλου ποιότητας εξυπηρέτησης γιατί δεν την έβρισκά Ελλάδα και κερδίζωντας 50ευρώ. Αλλά δεν θα το ξανάκανα. Φτου φτου μέχρι στιγμής βέβαια όλα καλά. --Σε προηγούμενο post αναφέρω την εμπειρία μου.-- Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2012 από τον Revelator Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 270 η απλή φαντάζομαι,γιατί η motorsport έχει ~ 320. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 Πόσο χαίρομαι που την 960 την αγόρασα μόλις 138€ με μεταφορικά!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 Ωπ!!!! Τώρα είδα τιμές. Νόμιζα τις είχανε ρίξει! 270 για την Hero2 είναι πολύ καλά! Η Ηero2 βγαίνει μόνο σε 3πακέτα δεν υπάρχει σκέτη και έχουν και τα 3 ίδια τιμή!OUTDOOR EDITIONMOTORSPORTS EDITIONSURF EDITION Πόσο χαίρομαι που την 960 την αγόρασα μόλις 138€ με μεταφορικά!!! Καμία σχέση απ όλες τις απόψεις όμως έτσι! Αν μάλιστα υπολογίσεις τι έχει μέσα το motorsport edition. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες