themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 http://www.motorcycl...ing-production/ αφου "βγηκε" και το Multi είναι ώρα για έναν ακόμα ανταγωνιστή "The Triumph Adventurer will have an inline three-cylinder motor with a capacity thought to be between 1150cc and 1180cc, according to insiders. It's estimated it will produce more than 140bhp, with lots of torque" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2011/August/aug0811-triumph-adventurer-nearing-production/ αφου "βγηκε" και το Multi είναι ώρα για έναν ακόμα ανταγωνιστή "The Triumph Adventurer will have an inline three-cylinder motor with a capacity thought to be between 1150cc and 1180cc, according to insiders. It's estimated it will produce more than 140bhp, with lots of torque" Χαμηλο gs με αυτοκόλλητο triumph? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 κοματια μεταλο δεμενα οπως-οπως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 σαν τον φρανκεσταιν ειναι μονο που εκεινος ηταν ποιο ομορφος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 πρωτοτυπο ειναι ρε παιδες, καμουφλαρισμένο αλλά ήδη κινείται στους δρόμους δοκιμαζόμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Πιο καλη η μοναξια......για την ΚΤΜ :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Αντε και εις ανώτερα με 1500κκ. Θα σκάσει η KTM με το HyperSMT GTR VTech Max3 SMS 1489cc με 189 ίππους με ενσωματομενη φριτέζα, τοστιέρα, σκηνή, ανεμιστήρα, βεράντα με αιώρα και θα πουν όλοι ουαααου..... Και μετα κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της θα πει δεν μπορει το τροχόσπιτο με 2 ρόδες να εχει όσα άλογα εχουν τα SS μου.....και πάει λέγοντας...... Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω το όλο concept με τα κυβικά και τα αλόγατα.......έχω την αίσθηση ότι η μηχανή τίνει να χάσει την ταυτότητα της και παει να γίνει κάτι άλλο. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 ....έχω την αίσθηση ότι η μηχανή τίνει να χάσει την ταυτότητα της και παει να γίνει κάτι άλλο..... πυ-πυ-πυρρραυλος..... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 ... φυσικα και δεν θα φαίνεται ετσι ... .... θα ειναι πολυ ομορφοτερο και μονο που σκεφτομαι ενα τρικυλινδρο σειρα 1200ρι ... θα σπέρνει και θα θεριζει μονο του ..απο δυναμη και κινητηρα ...τι να λεμε .... ποιος το βρηκε στο δρομο του και δεν το φοβηθηκε ενα πραγμα ...εγω για αλλο αναρωτιέμαι.... ...ποιος θα χει τα χερια για να οδηγαει τετοια εργαλεια ..... ετσι που ξεφεύγουμε σιγα-σιγα τα αλογα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Θα παθει τιποτα η κατω γναθος μου απο το πολυ χασμουρητο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Θα παθει τιποτα η κατω γναθος μου απο το πολυ χασμουρητο Μέχρι να κυκλοφορήσει και να το πετυχεις πουθενά ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Έλλειψη φαντασίας ή απλά θυγατρική? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Γενικα δεν μου αρεσει καθολου το τεποζιτο ετσι οπως φαινεται. Πολυ χοντροκομμενο. Απο την αρχη δε μου αρεσε το συγκεκριμενο πλαισιο σαν εμφανιση. Αλλα γουσταρω το μπροστινο που φαινεται πολυ στιβαρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Η αύξηση κυβισμού δε γίνεται κυρίως για τις επιδόσεις. Για τα λεφτά γίνεται. Δεν έχετε αναρωτηθεί τί τις έχει πιάσει τις εταιρίες και τα 1000άρια τα κάνουν 1200άρια? Ενα μηχανάκι 1200 κυβικών δεν είναι ακριβότερο στην κατασκευή του από ένα ίδιου πλαισίου - στησίματος - περιφερειακών 1000άρι. Αλλά το 1200άρι μπορεί να πωλείται αρκετά ακριβότερα απλώς και μόνο επειδή συμπιέζει στους θαλάμους καύσης του περισσότερο μειγμα αέρα - βενζίνης. Προσοχή: δε λέω ότι τα 1200άρια είναι απάτη. Συχνά άλλωστε, η αύξηση κυβισμού συνοδεύεται και από αναβάθμιση στο στήσιμο και στα περιφερειακά, οπότε δικαιολογείται η αυξημένη τιμή. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι εταιρίες δεν έχουν συμφέρον να μας πάνε στα "πολλά" κυβικά. Εκεί έχουν μεγαλύτερο περιθώριο για κέρδος ενώ μπορύν να σου κοπανήσουν και ακριβότερα service, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Μην εκπλαγείτε αν αύριο όλη η σειρά των adventure 1200αριών γίνει 1300 ή και παραπάνω. Θυμηθείτε ότι κάποτε λέγαμε τα 500άρια και τα 600άρια "μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού". Τώρα οι "μεσαίες" είναι τα 800άρια και τα 600 ή 650 κυβικά "μικρομεσαίες" ή και "μικρές" μοτοσυκλετούλες. Λέτε κάποτε τα 1000άρια να γίνουν "μεσαίος κυβισμός"? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) εμένα η triumph δεν με χαλάει καθόλου σαν εταιρεία. τα νέα της μοντέλα μου αρέσουν αρκετά οπότε θεωρώ πως σχεδιαστικά θα μου αρέσει και το 1200αρι. εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω: γιατί ένα on-off πρέπει να έχει επιδόσεις super sport και μάλιστα 1000αριού με τρικύλινδρο κινητήρα? και γιατί αφού μπαίνουν σε αυτήν την νοοτροπία δεν κατασκευάζουν 1000αρι daytona? όπως δεν ήθελα ποτέ 1000αρι ss (πολύ υψηλά κόστη) έτσι και ένα υπερόπλο on-off, για το οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπορεί να αξιοποιήσει όλα του τα άλογα, με αφήνει αγοραστικά αδιάφορο. υγ: αλλά σίγουρα θα σπέρνει το μοτόρι!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2011 από τον xourafis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΕΤΡΙΤΗΣ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Η αύξηση κυβισμού δε γίνεται κυρίως για τις επιδόσεις. Για τα λεφτά γίνεται. Δεν έχετε αναρωτηθεί τί τις έχει πιάσει τις εταιρίες και τα 1000άρια τα κάνουν 1200άρια? Ενα μηχανάκι 1200 κυβικών δεν είναι ακριβότερο στην κατασκευή του από ένα ίδιου πλαισίου - στησίματος - περιφερειακών 1000άρι. Αλλά το 1200άρι μπορεί να πωλείται αρκετά ακριβότερα απλώς και μόνο επειδή συμπιέζει στους θαλάμους καύσης του περισσότερο μειγμα αέρα - βενζίνης. Προσοχή: δε λέω ότι τα 1200άρια είναι απάτη. Συχνά άλλωστε, η αύξηση κυβισμού συνοδεύεται και από αναβάθμιση στο στήσιμο και στα περιφερειακά, οπότε δικαιολογείται η αυξημένη τιμή. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι εταιρίες δεν έχουν συμφέρον να μας πάνε στα "πολλά" κυβικά. Εκεί έχουν μεγαλύτερο περιθώριο για κέρδος ενώ μπορύν να σου κοπανήσουν και ακριβότερα service, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Μην εκπλαγείτε αν αύριο όλη η σειρά των adventure 1200αριών γίνει 1300 ή και παραπάνω. Θυμηθείτε ότι κάποτε λέγαμε τα 500άρια και τα 600άρια "μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού". Τώρα οι "μεσαίες" είναι τα 800άρια και τα 600 ή 650 κυβικά "μικρομεσαίες" ή και "μικρές" μοτοσυκλετούλες. Λέτε κάποτε τα 1000άρια να γίνουν "μεσαίος κυβισμός"? εχεις ενα δικιο για τα 1200αρια αλλα ο σκοπος της κατασκευης και της μοδας τους ειναι τα ρεκορ πωλησεων που δημιουργησε το gs της BMW .Το gs ξελασπωσε στην κυριολεξια την BMW και ειναι το μοντελο της με τις περισσοτερες πωλησεις .Η πρωτη φιρμα που το απειλησε και του τρωει σε διεθνες επιπεδο κομματι της πιτας με πολυ καλες πωλησεις ειναι η DUCATI με το MULTI.Η Ντουκατι ειχε ετοιμο τον κινητηρα του 1198 και αλαζωντας του τις μοιρες περιστροφης τον φορεσε στο μουλτι.Δεν εφτιαξε καινουργιο κινητηρα.Ετσι εσπασε το μονοπωλειο των βαυαρων οποτε ακολουθησαν αναγκαστικα και οι αλλοι γιατι η αγορα με την κατασκευη του μουλτι εδειξε μεταστροφη σε αυτην την κατηγορια ελκομενη βεβαιως και απο το ποσο καλο μηχανακι ειναι το Ντουκατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Μέχρι να κυκλοφορήσει και να το πετυχεις πουθενά ;-) Εκει οντως θα σταματησει το χασμουρητο για κανα 3'' Τοσο θα χρειαστει για να περασω απο πανω του σε κανα στροφιλικι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν δεν έχει πάλι 17αρες ζάντες να το χαίρονται... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2011 από τον stzog Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Εκει οντως θα σταματησει το χασμουρητο για κανα 3'' Τοσο θα χρειαστει για να περασω απο πανω του σε κανα στροφιλικι με τι είπαμε θα περάσεις απο πάνω του? δεν είπαμε για πες... με το βέρσους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) με τι είπαμε θα περάσεις απο πάνω του? δεν είπαμε για πες... με το βέρσους? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ.......Προσεχε πως απευθυνεσαι στον ΧΕΡΑ του φορουμ..... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2011 από τον Aragorn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Tι μ@λακια ειναι αυτη....................? Τετραγωνισμενο Varadero με usd 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 αναμενεται τον Νοεμβριο να παρουσιαστει και να κυκλοφορήσει μεσα στο 2012 απευθειας ανταγωνιστης του GS με 140 άλογα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Ουραία τα Triumph τι να λέμε τώρα. Καλά το multi είναι και Ducati οπότε έχουν χρέη και συγκεκριμένο πσροσανατολισμό αλλά χρειάζεται αυτή η κατηγορία 1200 κυβικά και 140 άλογα? Τι να τα κάνεις στο adventure? Γιατί είχανε τα χιλιάρια προβλήματα ροπής? Στα πιο πολλά varadero χαμένα πήγαιναν και αυτά που είχαν φαντάσου τώρα. Μάχες εντυπώσεων μου φαίνοντε αυτά. To κακόμοιρο το 1050 ψοφίμι ήτανε. Σε λίγο στα κατάλληλα χέρια θα περνανε και 1000αρια supersport. Πόσοι άνθρωποι γενικά μπορούν να αξιοποιήσουν 140 άλογα και δεν μιλάω για Ατιική Οδό. Φαντάσου τώρα και σε αυτήν την κατηγορία που είναι κατά το 90% της και λίγο "κυριλε" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εντυπωσιακά μηχανάκια ρε παιδί μου και όμορφα, αλλά δεν νομίζω ότι θα έπαιρνα ποτέ triumph ξέροντας πια ότι η εταιρία εκ κατασκευής υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βγάζει ελαττωματικά μηχανάκια με αστοχία υλικού στα μηχανικά μέρη. Και τα μηχανικά μέρη δεν είναι ηλεκτρικά, μου καηκε ο πολλαπλασιαστής η ο ανορθωτής όπως στα ιταλικά να το ρισκάρω και αν γίνει η στραβή να τον αλλάξω. Τα χρήματα μιας μηχανικής επίσκεψης είναι αρκετά για να αγοράσεις και ένα δεύτερο μεταχειρισμένο μηχανάκι. Ευχαριστώ δεν θα πάρω, δηλαδή ούτε καν θα το κοιτάξω από περιέργεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Εντυπωσιακά μηχανάκια ρε παιδί μου και όμορφα, αλλά δεν νομίζω ότι θα έπαιρνα ποτέ triumph ξέροντας πια ότι η εταιρία εκ κατασκευής υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βγάζει ελαττωματικά μηχανάκια με αστοχία υλικού στα μηχανικά μέρη. Και τα μηχανικά μέρη δεν είναι ηλεκτρικά, μου καηκε ο πολλαπλασιαστής η ο ανορθωτής όπως στα ιταλικά να το ρισκάρω και αν γίνει η στραβή να τον αλλάξω. Τα χρήματα μιας μηχανικής επίσκεψης είναι αρκετά για να αγοράσεις και ένα δεύτερο μεταχειρισμένο μηχανάκι. Ευχαριστώ δεν θα πάρω, δηλαδή ούτε καν θα το κοιτάξω από περιέργεια Να τα λένε αυτά οι Γιαπωνέζοι αλλά τώρα και εμείς οι Ιταλοί? Σαν πολύ εύκολα δεν κολλάτε την ρετσινιά ρε παιδιά. Αν κοιτάξεις στα μεταχειρισμένα και στα Φόρουμ θα δεις άπειρα triumph με +100.000 χλμ. Εγώ προσωπικά θα έλεγα ότι είναι από τις εταιρείες που βγάζουνε χιλιόμετρα. Τώρα πάντα υπήρχαν και σε παλαιότερα μοντέλα (daytona 955) κάποια περιστατικά αλλά η γενική εικόνα νομίζω είναι πολύ θετική και μιλάμε πάντα για μια ιστορική φίρμα οπότε αν αγαπάμε τις μοτοσυκλέτες πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ο χώρος χωρίς την Triumph θα ήτανε πολύ φτωχότερος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες