dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Και που ξερεις οτι δεν ξερω να οδηγαω καλυτερα απο καποιον που εχει διπλομα? Για πάμε ένα τεστ Αυτό το σήμα το ξέρεις Έχεις ή δίνεις προτεραιότητα Βρες τις διαφορές Τι δείχνει ο τροχονόμος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Επικίνδυνα πράγματα φίλε. Να το χαίρεσαι το Aprilia αλλά όλα είναι στην ώρα τους. Κι εγώ 17 είμαι και ούτε την εμπειρία έχω ούτε και την ωρίμανση να οδηγήσω 250άρι. Γνώμη μου είναι ΓΚΑΡΑΖ-ΔΙΠΛΩΜΑ-ΛΙΩΣΙΜΟ. Αμα γίνει κάποιο ατύχημα φταις δεν φταίς μπορεί να χτυπήσεις και άλλους. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ@ΥΛΑ ΣΟΥ. Ξανα σκέψου το είναι σοβαρό το θέμα. :nono: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hasodikis 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Ωραία είσαι 17 και πήρες ένα αγωνιστικό (περίπου) ΔΙΧΡΟΝΟ μηχανάκι στα 250 cc και το οδηγείς παράνομα.... Με τη χαρακτηριστική δε συμπεριφορά 17χρονου απαντάς στις επιφυλάξεις και νουθεσίες άλλων ίσως και πιο έμπειρων από εσένα.... Και η αλαζονεία σου αυτή επειδή ακριβώς συμβαδίζει με την άγνοιά σου για πολλά πράγματα είναι εξόχως επικίνδυνη. Πες κούφια η ώρα ότι έχεις ατύχημα...... κούφια η ώρα .... ΠΑΝΤΑ ............και τραυματίζεσαι....... Ποιος πατέρας σου τότε θα πεις ότι οδηγούσε?? Γιατί ο άλλος που θα σε έχει τρακάρει θα θέλει να χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο ότι οδηγούσες χωρίς δίπλωμα...... και στην περίπτωση αυτή, αν φταις εσύ..... τότε η ασφαλιστική σου ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ.... Πάρε τώρα το εξής ενδεχόμενο..... (και μιλάμε για σένα που όπως είπες πήγες χωρίς δίπλωμα από Γρεβενά Θεσσαλονίκη με δίχρονο σε υψηλές στροφές ..... άρα με ταχύτητα) πες ρε φίλε ότι σου συμβαίνει ατύχημα στο δρόμο, στην Εγνατία..... πες ότι αμάξι για να σε αποφύγει κάνει ελιγμό και σκοτώνεται η τραυματίζεται βαριά κάποιος. Δεν πα να είσαι ο ίδιος ο Valentino.... φταις.... και η ασφαλιστική σου ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ..... (αν έχεις ασφάλεια στο όνομά σου που δε θα έχεις.... αλλά ακόμα και αν είναι η ασφάλεια στο όνομα τού πατέρα σου). Μια ωραία ημέρα θα γίνει το δικαστήριο ... η ασφαλιστική θα επικαλεστεί τον συγκεκριμένο όρο του συμβολαίου και θα σου πει φίλε πάρε τα @@ μου.... και εσύ θα κληθείς να καταβάλεις το ποσό της αποζημίωσης.... αν μάλιστα είσαι ακόμα ανήλικος και οι γονείς σου (παραμέληση εποπτείας ανηλίκου). Η οικογένειά σου θα καταστραφεί οικονομικά φίλε ..... εσύ θα καταστραφείς οικονομικά.........και σου μιλάω για την οικογένειά σου γιατί για τον συμπολίτη σου δεν δίνεις δεκάρα..... ούτως ή άλλως...... Ευτυχώς ρε Valentine μένεις βόρεια Ελλάδα και εγώ Κρήτη... οπότε θα έχω ένα λιγότερο να αποφύγω στον δρόμο... Εύχομαι μόνο να μην σε παντίξω (που λέμε εδώ) όταν επισκέπτομαι το χωρίο μου στην Κοζάνη (Νεάπολη κοντά αν ξέρεις)......... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Δηλαδη αφου οπως ειπε ενα μελος δεν βγαζετε τα διπλοματα για την αστυνομια η την ασφαλιστικη,τοτε ΛΟΓΙΚΑ τα βγαζετε για να μαθετε να οδηγατε....Δηλαδη οποιος δεν εχει διπλωμα δεν ξερει πως να ειναι σωστος οδηγος και δεν ξερει γενικα να οδηγαει?? Εχουμε ενα 14χρονο στην περιοχη που μενω που σας βαζω στοιχημα οτι σας ριχνει ολους εδω μεσα στην οδηγηση,απο οποια μερια και να την δουμε με ΟΤΙ μηχανη (ναι,μηχανη) και να τον δωσετε! Κυριοι ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΟΣ! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 φιλε εγω το διατυπωσα λα8ος.Φυσικα το βγαζω για την ασφαλιστικη.αυτα τα πσ καμια φορα θες να πεις κατι και σου βγαινει αλλιως .μπερδεψα αυτο που ηθελα να πω.το δπλωμα το βγαζεις οπως ειπα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hasodikis 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Ρε φίλε σε άρνηση βρίσκεσαι ... τι δε μπορείς να καταλάβεις? Από όλα αυτά που σου λένε οι ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ (κοίτα που έγινε λόγος για ειρωνεία το να έχεις δίπλωμα οδήγησης) εσύ τι κατάλαβες ρε ???? Οτι αμφισβητούν το ότι είσαι ο Valentino ο ίδιος? ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ρε δεν το καταλαβαίνεις.... αν την είχες πάρει μόνο για πίστα θα σου έλεγε κανεις τίποτα ? Κουβέντα δε θα σου έλεγε..... αλλά έχεις βγει με ένα όπλο στο δρόμο και μπορείς να κανεις κακό σε άλλους..... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ..... γκεγκε καγκουρά μου? Α και κάτι άλλο.................. η μηχανή δεν είναι τσουτσουνάκι να το βγάζουμε όλοι μαζί για να δούμε ποιος το έχει μεγαλύτερο....... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δηλαδη αφου οπως ειπε ενα μελος δεν βγαζετε τα διπλοματα για την αστυνομια η την ασφαλιστικη,τοτε ΛΟΓΙΚΑ τα βγαζετε για να μαθετε να οδηγατε....Δηλαδη οποιος δεν εχει διπλωμα δεν ξερει πως να ειναι σωστος οδηγος και δεν ξερει γενικα να οδηγαει?? Εχουμε ενα 14χρονο στην περιοχη που μενω που σας βαζω στοιχημα οτι σας ριχνει ολους εδω μεσα στην οδηγηση,απο οποια μερια και να την δουμε με ΟΤΙ μηχανη (ναι,μηχανη) και να τον δωσετε! Κυριοι ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΟΣ! :) Από τη στιγμή που ο άλλος δεν έχει δίπλωμα, εγώ προσωπικά πιστεύω πως δεν ξέρει να οδηγεί. Και από τη στιγμή που οδηγεί χωρίς δίπλωμα, φυσικά και ΔΕΝ ξέρει πως να είναι σωστός οδηγός... Ήδη είναι λάθος... Όσον αφορά τον 14χρονο φίλο σου... Ε,και; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον ax_ena_honda 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Ρε φίλε σε άρνηση βρίσκεσαι ... τι δε μπορείς να καταλάβεις? Από όλα αυτά που σου λένε οι ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ (κοίτα που έγινε λόγος για ειρωνεία το να έχεις δίπλωμα οδήγησης) εσύ τι κατάλαβες ρε ???? Οτι αμφισβητούν το ότι είσαι ο Valentino ο ίδιος? ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ρε δεν το καταλαβαίνεις.... αν την είχες πάρει μόνο για πίστα θα σου έλεγε κανεις τίποτα ? Κουβέντα δε θα σου έλεγε..... αλλά έχεις βγει με ένα όπλο στο δρόμο και μπορείς να κανεις κακό σε άλλους..... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ..... γκεγκε καγκουρά μου? Α και κάτι άλλο.................. η μηχανή δεν είναι τσουτσουνάκι να το βγάζουμε όλοι μαζί για να δούμε ποιος το έχει μεγαλύτερο....... Ωραια τοτε αφηστε με να τρακαρω να παω στο δικαστηριο να μην εχω τι να πω να βρισκομαι σε απογνωση και να καταστραφω οικονομικα οκ? Για εμας τους καγκουρες οπως μας λες,είναι. Από τη στιγμή που ο άλλος δεν έχει δίπλωμα, εγώ προσωπικά πιστεύω πως δεν ξέρει να οδηγεί. Και από τη στιγμή που οδηγεί χωρίς δίπλωμα, φυσικά και ΔΕΝ ξέρει πως να είναι σωστός οδηγός... Ήδη είναι λάθος... Όσον αφορά τον 14χρονο φίλο σου... Ε,και; Αρα δηλαδη εσυ επειδη εχεις διπλωμα οδηγεις καλυτερα απο καποιον που ξεκινησε να οδηγαει μηχανακια και να εχει στην κατοχη του απο 10 χρονων π.χ. ετσι? Οκ τοτε πρεπει να παω σε σχολη οδηγων να βγαλω διπλωμα για να μαθω να οδηγαω!! Ουπς βασικα ξεχασα,ξερω να οδηγαω γιατι εχω κι εγω ενα διπλωμα (για 50αρι)...Η μηπως με αυτο ξερεις να οδηγας μονο 50αρι? Θα ρωτησο την τροχαια αμα ειναι και θα το πουλησω να παρω ενα Lifan 50cc για να ξερω να το οδηγω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hasodikis 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) και με αυτή την καταπληκτικής ποιότητας ώριμη απάντηση .......... που πάνω από όλα επιδεικνύει και αποδεικνύει την απόλυτη κοινωνική συνείδησή σου..... (όπως λένε και οι αγγλοσάξωνες συνάδελφοι) ...... I rest my case......... υ.γ. πόσο θα γούσταρα ρε φίλε να σου κάνω μια αγωγή έτσι και (χτύπα ξύλο) συμβεί κάτι κακό.... (ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ) να είμαι ο δικηγόρος που θα έχεις απέναντί σου στο Δικαστήριο....... να έχω εκτυπώσει τις απαντήσεις σου εδώ μέσα.......... και να σε βλέπω.... όπως όλα αυτά τα μαγκάκια που κατά καιρούς βλέπουμε στα δικαστήρια.... να έχεις μεταβληθεί από τίγρη σε ψιψίνι και με δάκρυα στο μάτι να απολογείσαι ............ ΗΔΟΝΗ ... επαγγελματική διαστροφή ναι...... αλλά ΗΔΟΝΗ.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον Hasodikis 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Δηλαδη αφου οπως ειπε ενα μελος δεν βγαζετε τα διπλοματα για την αστυνομια η την ασφαλιστικη,τοτε ΛΟΓΙΚΑ τα βγαζετε για να μαθετε να οδηγατε....Δηλαδη οποιος δεν εχει διπλωμα δεν ξερει πως να ειναι σωστος οδηγος και δεν ξερει γενικα να οδηγαει?? Εχουμε ενα 14χρονο στην περιοχη που μενω που σας βαζω στοιχημα οτι σας ριχνει ολους εδω μεσα στην οδηγηση,απο οποια μερια και να την δουμε με ΟΤΙ μηχανη (ναι,μηχανη) και να τον δωσετε! Κυριοι ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΟΣ! :) dj mc η οτι αλλο εισαι.διαβασε καλα τι σου λεω. ποιος ειπε οτι η σχολη οδηγων σε μαθαινει να οδηγας;η σχολη οδηγων σε μαθαινει να στα παιρνει και να δινεις λαδωματα απο εδω και απο εκει.εγω προσωπικα οταν εδινα για διπλωμα ησουν σε μια αλανα και πηγαινα πανω κατω με το παπι σε μια ευθεια.ακυρο ε;βγες στην Αθηνα στο καταμεσημερο στο κεντρο της Αθηνας μετα. ειναι πολυ επικινδυνο να οδηγας χωρις διπλωμα και ασφαλεια.μην βλεπεις εδω που το παιζουνε οι περισσοτεροι νομοταγεις.μπορει μερικοι να ητανε αλλοι παλι οχι.μερικοι το παιζουνε για να δειχτουνε και καλα.υπαρχουν και παιδια εδω που στο λενε για να μην παθεις αυριο μεθαυριο ζημια.το κρατος εχει καποιους νομους για αυτο και τα διπλωματα και οι ασφαλειες.φαντασου να οδηγανε ολοι χωρις διπλωματα και ασφαλειες.πες οτι τρακαρεις εαν πεσεις σε καποιον περιεργο θα σε ξε*****ει.φαντασου να τραυματισεις καποιον η να γινει κατι χειροτερο.μην το ψαχνεις.μπες στην κατηγορια [Δηλωση Ατυχηματων] να δεις το αγχος οσων δεν ειχανε διπλωμα η ασφαλεια. οσο για τον 14χρονο δεν το σχολιαζω καν ουτε με ενδιαφερει.αλλα μην λες πολλα.εχεις τσαντιστει με τοσα που βλεπεις λογικο ειναι και τα λες αυτα. καλη συνεχεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 εσυ troll τις κακιας ωρας ασχολισου με το να λες και να γραφεις ασυναρτισιες και μην βαζεις στο στομα σου εμενα γιατι ξερω και που μενεις και τα παντα..και δεν θα πεσω και ποτε γρουσουζη κουφλα νεκροθαφτη..γιατι ειμαι ο juck Norris οχι ρε φιλε!σε παρακαλω μην μου κανεις κακο!σε παρακαλω!το ΑΦΜ του πατερα μου το ξερεις; γιατι αν ειναι να στο δωσω.Αη παενε κατουρα παιδακι μου εχεις γεμισει παιδια ολη την ελλαδα εσυ και το απριλια σου.Εχουμε γεμισει γ*μι*δες του διαδικτυου.Και το ποιος ειναι τρολλ εδω μαλλον εσυ το ξερεις γιατι αυτα που γραφω μονο ψεματα δεν ειναι αλλα δεν βαζετε μυαλο.στα 17 θελετε δυομισαρι διχρονο... ρε πρασσινομπλεκοκκινοι ακομα να το κλειδωσετε; ΥΓ.και που'σαι φιλαρακο δεν σου τα εβαλα εγω τα - 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 dj mc η οτι αλλο εισαι.διαβασε καλα τι σου λεω. ποιος ειπε οτι η σχολη οδηγων σε μαθαινει να οδηγας;η σχολη οδηγων σε μαθαινει να στα παιρνει και να δινεις λαδωματα απο εδω και απο εκει.εγω προσωπικα οταν εδινα για διπλωμα ησουν σε μια αλανα και πηγαινα πανω κατω με το παπι σε μια ευθεια.ακυρο ε;βγες στην Αθηνα στο καταμεσημερο στο κεντρο της Αθηνας μετα. ειναι πολυ επικινδυνο να οδηγας χωρις διπλωμα και ασφαλεια.μην βλεπεις εδω που το παιζουνε οι περισσοτεροι νομοταγεις.μπορει μερικοι να ητανε αλλοι παλι οχι.μερικοι το παιζουνε για να δειχτουνε και καλα.υπαρχουν και παιδια εδω που στο λενε για να μην παθεις αυριο μεθαυριο ζημια.το κρατος εχει καποιους νομους για αυτο και τα διπλωματα και οι ασφαλειες.φαντασου να οδηγανε ολοι χωρις διπλωματα και ασφαλειες.πες οτι τρακαρεις εαν πεσεις σε καποιον περιεργο θα σε ξε*****ει.φαντασου να τραυματισεις καποιον η να γινει κατι χειροτερο.μην το ψαχνεις.μπες στην κατηγορια [Δηλωση Ατυχηματων] να δεις το αγχος οσων δεν ειχανε διπλωμα η ασφαλεια. οσο για τον 14χρονο δεν το σχολιαζω καν ουτε με ενδιαφερει.αλλα μην λες πολλα.εχεις τσαντιστει με τοσα που βλεπεις λογικο ειναι και τα λες αυτα. καλη συνεχεια. Φιλε οσο αφορα το αμαξι η σχολη με εμαθε να οδηγαω αν και οδηγουσα απο τα 12.τωρα για την μηχανη δεν κοβω το κεφαλι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Αρα δηλαδη εσυ επειδη εχεις διπλωμα οδηγεις καλυτερα απο καποιον που ξεκινησε να οδηγαει μηχανακια και να εχει στην κατοχη του απο 10 χρονων π.χ. ετσι? Ναι γιατί είμαι καθ'όλα νόμιμος Οκ τοτε πρεπει να παω σε σχολη οδηγων να βγαλω διπλωμα για να μαθω να οδηγαω!! Καλό θα κάνεις Ουπς βασικα ξεχασα,ξερω να οδηγαω γιατι εχω κι εγω ενα διπλωμα (για 50αρι)...Η μηπως με αυτο ξερεις να οδηγας μονο 50αρι? Όχι, απλά η κοινωνία μας στην ηλικία σου επιτρέπει μέχρι 50κ.εκ. για ΔΙΚΗ ΣΟΥ ασφάλεια και μετά για τους άλλους. Και επειδή θεωρεί πως δεν είσαι αρκετά ώριμος για κάτι άνω των 50κ.εκ.(όπως και ισχύει, σύμφωνα με τα γραφόμενά σου) http://www.mybike.gr/uploads/emoticons/_unsure.gif' alt=':_unsure:'> Θα ρωτησο την τροχαια αμα ειναι και θα το πουλησω να παρω ενα Lifan 50cc για να ξερω να το οδηγω! Αυτό μάλιστα!!! Θα έγραφα και άλλα, αλλά θα με πάρουν για τρελλό που μιλάω στον΄τοίχο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) name='Ninjaki250r' timestamp='1312276378' Φιλε οσο αφορα το αμαξι η σχολη με εμαθε να οδηγαω αν και οδηγουσα απο τα 12.τωρα για την μηχανη δεν κοβω το κεφαλι μου ειναι και αναλογα την σχολη.να το ξαναπω στην σχολη μου ειχανε δωσει ενα παπι και οχι μηχανη. :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον Anubis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) ειναι και αναλογα την σχολη.να το ξαναπω στην σχολη μου ειχανε δωσει ενα παπι και οχι μηχανη. :D ο καθηγητης μου στο αμαξι ηταν πολυ γ@μ@τος .Ηταν στα νιατα του αλητης μηχανοβιος και συνεχιζει να ειναι.Εχει απριλια τουονο 1000 του 09 με διπλες ακραπο.Τωρα γαμωτο το πουλαει γιατι δεν τον παιρνει αλλοΘαυμαστε μηχανη του καθηγητη μου http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1564273/ Πριονι Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον Ninjaki250r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 ο καθηγητης μου στο αμαξι ηταν πολυ γ@μ@τος .Ηταν στα νιατα του αλητης μηχανοβιος και συνεχιζει να ειναι.Εχει απριλια τουονο 1000 του 09 με διπλες ακραπο.Τωρα γαμωτο το πουλαει γιατι δεν τον παιρνει αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Με τόσα που κατεβάζει αυτό δεν θα έχει να του βάζει οπότε δεν θα πολυκινείται so dont worry. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα 1) ΧΕΡΑΔΕΣ ΡΌΣΣΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ DJ-ΔΕΝ-ΞΕΡΩ-ΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ Γ........ ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΙΣ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ 2) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΎΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΤΟΙ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Δηλαδη αφου οπως ειπε ενα μελος δεν βγαζετε τα διπλοματα για την αστυνομια η την ασφαλιστικη,τοτε ΛΟΓΙΚΑ τα βγαζετε για να μαθετε να οδηγατε....Δηλαδη οποιος δεν εχει διπλωμα δεν ξερει πως να ειναι σωστος οδηγος και δεν ξερει γενικα να οδηγαει?? Εχουμε ενα 14χρονο στην περιοχη που μενω που σας βαζω στοιχημα οτι σας ριχνει ολους εδω μεσα στην οδηγηση,απο οποια μερια και να την δουμε με ΟΤΙ μηχανη (ναι,μηχανη) και να τον δωσετε! Κυριοι ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΟΣ! :) Σίγουρα το δίπλωμα δεν κάνει τον οδηγό. Συμφωνώ σίγουρα σε αυτό. Ειδικά εδώ στο Ηράκλειο δεν τον κάνει με τίποτα γιατί οδηγούν θαρείς και τα πήραν όλοι νύχτα τα διπλώματα. Όπως λέει και ένα ανέκδοτο: Πέφτει κάποιος με το όχημα του απο έναν γκρεμό και ευτυχώς την βγάζει καθαρή. Τονε ρωτάνε μετά, "καλά ρε συ δεν είχες δίπλωμα;". Και απαντάει αυτός " Ντα μαζί με το δίπλωμα έπεσα". Επειδή όμως η ζωή δεν είναι ανέκδοτο και όταν εσύ χτύπα ξύλο μπορεί να τρακάρεις με κάποιον, το πιθανότερο είναι να συμβεί αυτό που σου είπε ο άλλος ότι θα διαλυθεί η οικογένεια σου. Και εγώ στο λέω αυτό απο εμπειρία. Όπως και να έχει η επιλογή δικιά σου και η ευθύνη δική σου και της οικογένειας σου. Δεν θα σου πω τι να κάνεις. Θα σου πω μόνο καλοτάξιδος, με προσοχή και τα μυαλά καλό θα ήταν να είναι μέσα στο κεφάλι και όχι απέξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Εσυ με ζηλευεις με το 250αρι? Εγω σε ζηλευω με το 600αρι :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Ένα αρχιδάκι προχθες έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου και φυσικά την έκανε. Ευτυχώς το αυτοκίνητο είναι με leasing οπότε γλύτωσα την 300αρού που θα έπρεπε να σκάσω καλοκαιριάτικα αντί να τα φάω στις διακοπές μου. Το αντίστοιχο αρχιδάκι λοιπόν αύριο μεθαύριο θα είσαι εσύ που στο παραμικρό ψιλοατύχημα θα εξαφανιστείς και ένα τέτοιο ατύχημα μπορεί να πάει έυκολα 2-3 χιλιάρικα. Ή θες να μας πείσεις οτι θα σταματήσεις και θα δώσεις αυτά τα χρήματα. Και δεν μιλάω καν για σοβαρότερο ατύχημα με κανα τραυματισμό οπού εσύ και οι γονείς σου (καλοί κι αυτοί) την γαμήσατε για πάντα. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις τι εννοώ (που και πάλι δύσκολο το βρίσκω γιατί από ότι βλέπω δεν είναι και το δυνατό σου σημείο) είναι να βρεις τη μηχανή σου διαλυμένη από κάποιον που στην έριξε και απλά έφυγε. Κατά τα άλλα μακριά από μας αν και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από τους ομοίους σου... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 ποιος ειπε οτι η σχολη οδηγων σε μαθαινει να οδηγας;η σχολη οδηγων σε μαθαινει να στα παιρνει και να δινεις λαδωματα απο εδω και απο εκει.εγω προσωπικα οταν εδινα για διπλωμα ησουν σε μια αλανα και πηγαινα πανω κατω με το παπι σε μια ευθεια.ακυρο ε;βγες στην Αθηνα στο καταμεσημερο στο κεντρο της Αθηνας μετα. +656 ΔΕΝ σε μαθαίνει ΤΙΠΟΤΑ η σχολή οδηγών, πέρα του να περάσεις τις εξετάσεις. Και μόλις τις περάσεις, αν γνώριζες εκ των προτέρων να οδηγείς, είσαι νόμιμος. Εάν όχι, είσαι νόμιμα επικίνδυνος. Το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι την περασμένη εβδομάδα, που πήγα να παρακολουθήσω φίλο κατά την διάρκεια της "εκπαίδευσής" του. Οπότε, πιθανά έχει δίκιο το παλληκάρι ότι οδηγά καλύτερα από πολλούς κατόχους διπλώματος. ΑΛΛΑ.... Όλα τα άλλα που του ανέφεραν ισχύουν και υπερθεματίζω. Γιατί δεν προσπαθεί[ουν] να το βάλει στο κεφάλι του ότι είναι παράνομος και ανασφάλιστος; Είναι [είσαι;] πρόθυμος να αντιμετωπίσει[ς] την δυνητική οικογενιακή & οικονομική καταστροφή, που πιθανότατα θα προκαλέσει[ς]; Δεν καταλαβαίνω! ΥΓ. καλορίζικο το εργαλείο. είναι ξυράφι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Όποτε έχουνε χτυπήσει το αυτοκίνητο μου παρκαρισμένο έχουν σηκωθεί και έχουν φύγει. Δεν νομίζω να ήτανε όλοι χωρίς ασφάλεια. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και με την σύγχρονη κοινωνία. Δεν το ξέρεις το παιδί για να εκφράζεσαι έτσι, τόσα και τόσα γίνονται γύρω μας εδώ έχουνε ξεπουλήσει ολόκληρη την χώρα μαζί και τους πολίτες της το παιδί που θα οδηγήσει χωρίς ασφάλεια σας ξεσήκωσε. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι, η μοτοσυκλέτα είναι ούτε σι άλλως ένα ρίσκο. Ένα σωρό παιδιά σκοτώνονται ή σκοτώνουν έχοντας "κατάλληλο" δίπλωμα. Νομίζω ότι έχει καταλάβει τα ρίσκα του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger4ki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Το ελπιζω κι εγω,το συγικριμενο ομως εχει μπροστινο συστημα απο gsxr 1000 k7 επομενος απο φρενα ειμαι οτι πρεπει! Εχει γινει ατύχιμα ρε φιλε ενας φιλος χωρις διπλωμα τρακαρε και απλα ηρθε ο πατερας του και ειπε οτι οδηγουσε αυτος και ολα καθαρα.... Δεν σας καταλαβαινω ορες ορες πραγματικα! Τι στο διαολο σας νοιαζει τι κανω εγω στην ηλικια που ειμαι! Δηλαδη οταν βγαλω το διπλομα σε 1 χρονο ακριβος απο τωρα τι θα αλλαξει? οκ. Δν καιγομαι κιολας γιατι εσυ τι καβαλας το μηχανημα και εσυ κανεις οτι θες.Νομιζω οτι δεν καλυπτεται απο το Α1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) οκ. Δν καιγομαι κιολας γιατι εσυ τι καβαλας το μηχανημα και εσυ κανεις οτι θες.Νομιζω οτι δεν καλυπτεται απο το Α1 πως να καλυφθει?! το μηχανακι αυτο ειναι +/-60 αλογα! φιλαρακι για το καλο σου σε "κραζουμε" οπως λες και οχι μονο για το δικο σου αλλα και για των αλλων γυρω σου που κινδυνευουν εξαιτιας σου Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες