Jump to content
djnoizeteck

Πήρα RS 250!

Recommended Posts

Οσον αφορα τα δικαστηρια. Ελπιζω να μην ισχυει η ΙΔΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ με πριν 10 χρονια.. Θυμαμαι παρακαλαγαμε να μας γραψουν για διπλωμα, παρα για κρανος... Το πρωτο ηταν ΔΩΡΕΑΝ!!! και ειναι πολλα τα χρονια απο 17 μεχρι 21 αν ισχυει αυτο που λενε τα παιδια

Φυλακη με αναστολη ( αν εχεις λευκο πονικο μητρωο )

Κ σ μαυριζουν το ποινικο μητρωο. Αυτα αν δεν εχεις διπλωμα

Για προστιμο δεν θυμαμαι.

(για περιπτωση ατυχηματος παντα)

Τροποποιήθηκε από τον yzf-r6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φυλακη με αναστολη ( αν εχεις λευκο πονικο μητρωο )

Κ σ μαυριζουν το ποινικο μητρωο. Αυτα αν δεν εχεις διπλωμα

Για προστιμο δεν θυμαμαι.

Και αυτο ειναι το ΣΩΣΤΟ!!! Στην γελοια ΧΩΡΑ που ζουμε κακα τα ψεματα στις σχολες (συνηθως) δεν σου μαθαινουν χριστο.. Εκτος αν εισαι τυχερος και πεσεις σε κανενα ΜΕΝΤΟΡΑ (και εκει ημουν τυχερος). Δεν ειναι ομως δυνατον σε 200 χωρες + στον κοσμο να σου δινουν το διπλωμα στα 18+ και εσεις(εμεις) να ειμαστε οι εξυπνοι και να οδηγουμε απο τα 16 250αρια και 600αρια.

Συμφωνω οτι πολλοι διπλωματουχοι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ τους και ειμαι βεβαιος οτι εσεις ξερετε να οδηγητε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑυτΟΥΣ αποτελσμα της βρωμιας και της δυσοδιας που επικρατει στην παροχη διπλωματων(οπως και στα 9/10 της χωρας αλλωστε)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αν ειστε καλοι οδηγοι η οχι...Το ΘΕΜΑ ειναι αν μπορειτε να συγκρατησετε τις εφηβικες σας ορμες. Γιατι στα 17 δεν εχεις συναισθηση του φοβου και των επιπτωσεων που εχουν οι πραξεις σου.. Το θεμα ειναι ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Μπορει στο δικο σας μυαλο (και στο δικο μου τοτε) αυτο να περιοριζετε σε εναν ελεγχο της τροχαιας αλλα πιστεψτε με... ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά μην το λες....

Στην αμερική βγάζουν στα 16 δίπλωμα για αμάξι

στην αμερικη αμα πας με 10 χαω παραπανω απο το οριο σε μαζευουν :lipssealed: .εχει διαφορα :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πουλησα!

Rgv 500 ισως ειδες...rs 500 δεν υπαρχει!

Ουτε RGV 500 υπαρχει.Μονο RG500Γ.To 500 δεν ηταν V,ηταν SQUARE FOUR,δηλαδη 4 κυλινδροι σε τετραγωνικη διαταξη.RGV μονο το 250

:offtopic: τελος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε RGV 500 υπαρχει.Μονο RG500Γ.To 500 δεν ηταν V,ηταν SQUARE FOUR,δηλαδη 4 κυλινδροι σε τετραγωνικη διαταξη.RGV μονο το 250

:offtopic: τελος

+200

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά μην το λες....

Στην αμερική βγάζουν στα 16 δίπλωμα για αμάξι

Δεν ειναι ετσι απλος ο κανονας...Διαφερει απο πολιτεια σε πολιτεια.. Πρεπει να υπαρχει ενηλικος στο αυτοκινητο μετα απο καποια ωρα, περιορισμος στον αριθμο των ατομων και αλλα Πολλα.. Επισης στις ΗΠΑ να μην ξεχναμε οτι απαγορευτε το αλκοολ σε ηλικιες κατω των 21...! Ειναι πολλοι οι παραμετροι για τις ΗΠΑ... οι σχολες οδηγων δεν εχουν σχεση με τις δικες μας/ τηρουν τα ορια ταχυτητας/δρομοι σουπερ/καμερες ΠΑΝΤΟΥ κτλ κτλ

Τελοσπαντων οπως ειπα και πριν... Το θεμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ. Το θεμα ει αι τι λεειο ΝΟΜΟΣ. Και μιας και ο ΝΟΜΟΣ αυτος εχει ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ με τις ασφαλιστικες τα πραγματα ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ επικυνδινα!

Τροποποιήθηκε από τον galaver

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή σας εχω μάθει αρκετο καιρώ τώρα στο φορουμ,ειπα να ανοίξω αυτό το θέμα ............

πηρα RS 250 αντί για NSR...

Λαμπρά !

Να μην διασταυρωθούν ποτέ οι δρόμοι μας, μικρέ.

Ομοίως σου εύχομαι να συνεχίσεις να ποστάρεις εδω μέσα για αρκετό καιρό.

Αν κάποια στιγμή σταματήσεις ΑΠΟΤΟΜΑ, δεν θέλω να ''πάει'' ο νούς μου στο κακό. :winking:

Deal ? :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή σας εχω μάθει αρκετο καιρώ τώρα στο φορουμ,ειπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να με κράξετε ΞΑΝΑ και να με γεμήσετε με - οπως τότε που εκανα το θεμα που ηθελα να παρω NSR 250,απλα με μια διαφορα οτι τωρα πηρα RS 250 αντί για NSR...

Αντε αντε κράξτε!

για να καταλάβω έκανες θέμα για να σε κράξουν; ή για να συμβουλευτείς απο άτομα που εκ των πραγμάτων κάτι παραπάνω ξέρουν;

όπως και να 'χει αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι με ένα "όπλο" στα χέρια , πάρτο λοιπόν και ξαμολήσου στη πίστα απόλαυσε το μάθε να οδηγείς ακόμη καλύτερα .

καταλαβαίνω οτι είσαι 17 χρονών και το αίμα σου βράζει σε λίγα χρόνια όμως είμαι σίγουρος οτι θα συμφωνείς μαζί μας , και θα λές ακριβώς τα ίδια που λέμε τώρα εμείς, άκου λοιπόν τη φωνή της λογικής που βγαίνει απο μέσα σου και κάνε αυτό που πρέπει

ΥΓ. αλήθεια θα εμπιστευόσουν ποτέ ένα όπλο στα χέρια ενός 8χρονου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή το ένα Ή το άλλο δεν είναι?

Δηλ. <=34 άλογα ή <=250cc

οχι φιλε μαλλον τα 34 ισχυουν μονο..ο νομος πρεπει να αλλαξε γιατι οταν ηταν μεχρι 250 θα επαιρναν ολοι διχρονα 250 με 50 αλογα και θα εσπερναν τον πανικο :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δεν καλύπτεται το 250άρι από το Α1?

<250 δεν είναι?

Διπλωμα για 50κ.εκ εχει.

Κ οχι δν καλυπτεται.

Το Α1 καλυπτει μεχρι 33 αλογα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+200

:nono::nono::nono:

minichamps-kevin-schwantz-s-suzuki-rgv-500-world-champion-1993-1-12.jpg

kevin schwantz suzuki RGV500 χλωμο να ειδε αυτο

και

camus_1078054270_suzuki_rgv_500.jpg

Ρεπλικα του παραπανω, και παλι χλωμο να κυκλοφορει τετοιο στο Ελλαδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει και rgv και rg 500..το rs 500 που λεει οτι ειδε ηταν στην ουσια ενα rs250 με κινιτηρα απο καποιο 500..υπηρχε και σχετικο θεμα στο two-strokers που εδειχνε ολη την μετατροπη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικά όταν διαβάζω τέτοια θέματα, κάνω τον σταυρό μου, ευχαριστώ Τον Θεό που δεν έπαθα τίποτα ή δεν προκάλεσα κάτι κακό, όσο οδηγούσα και εγώ χωρίς δίπλωμα.

εκείνη την περίοδο το μόνο που με ένοιαζε ηταν η μηχανή μου και ο τρόπος να την αποκτήσω. δεν σκεφτόμουν σε καμία περίπτωση τις παράπλευρες απαιτήσεις που έφερνε η οδήγηση της μοτοσυκλέτας.

και εμένα η μάνα μου (απορώ πως το επέτρεπε ρε γμτω...) δεν στάθηκε εμπόδιο να αγοράσω μοτοσυκλέτα, απεναντίας ήταν στο πλευρό μου. τι διάολο? δεν ζύγησε τις πιθανότητες, μου είχε εμπιστοσύνη (τι εμπιστοσύνη να έχεις σε έναν 19χρονο με 1000αρα? εγω δεν θα είχα ποτέ), δεν ήξερε (αποκλείεται... οδηγούσε και αυτή χρόνια μηχανή), δεν κατάλαβα ποτέ γιατί με άφησε (ίσως έβλεπε το όνειρο στα μάτια μου και δεν ήθελε να μου το καταστρέψει).

όταν λοιπόν γίνω πατέρας και έρθει το αγόρι της κόρης μου (λέμε τώρα :D) με κράνος στο χέρι ή με μοτοσυκλετα, θα τον σκίσω τον πούστη αν δεν έχει δίπλωμα. έτσι απλά, χωρίς να εξηγήσω το πως και το γιατί.

φιλαράκι από τα βάθη της ψυχής μου καλορίζικο!!

σε παρακαλώ όμως βάλε άμεση προτεραιότητα την απόκτηση διπλώματος και αγοράς μικρότερης μοτοσυκλέτας σύμφωνη με το δίπλωμα!

:)

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί γνώστες της νομοθεσίας σε αυτό το θέμα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν βάλω μοτέρ 125κ.εκ στο 50αρι Daytona μου(κουμπώνει χωρίς μετατροπές) θα μπορέσω να το δηλώσω ώστε να έχω άδεια κυκλοφορίας που θα λέει ότι το μηχανάκι είναι 125κ.εκ,να βγάλω δίπλωμα και να το ασφαλήσω κιόλας?Εγώ ευτυχώς είμαι 20 χρονών και μου τα επιτρέπει όλα αυτά η ηλικία μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αυτο ειναι το ΣΩΣΤΟ!!! Στην γελοια ΧΩΡΑ που ζουμε κακα τα ψεματα στις σχολες (συνηθως) δεν σου μαθαινουν χριστο.. Εκτος αν εισαι τυχερος και πεσεις σε κανενα ΜΕΝΤΟΡΑ (και εκει ημουν τυχερος). Δεν ειναι ομως δυνατον σε 200 χωρες + στον κοσμο να σου δινουν το διπλωμα στα 18+ και εσεις(εμεις) να ειμαστε οι εξυπνοι και να οδηγουμε απο τα 16 250αρια και 600αρια.

Συμφωνω οτι πολλοι διπλωματουχοι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ τους και ειμαι βεβαιος οτι εσεις ξερετε να οδηγητε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑυτΟΥΣ αποτελσμα της βρωμιας και της δυσοδιας που επικρατει στην παροχη διπλωματων(οπως και στα 9/10 της χωρας αλλωστε)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αν ειστε καλοι οδηγοι η οχι...Το ΘΕΜΑ ειναι αν μπορειτε να συγκρατησετε τις εφηβικες σας ορμες. Γιατι στα 17 δεν εχεις συναισθηση του φοβου και των επιπτωσεων που εχουν οι πραξεις σου.. Το θεμα ειναι ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Μπορει στο δικο σας μυαλο (και στο δικο μου τοτε) αυτο να περιοριζετε σε εναν ελεγχο της τροχαιας αλλα πιστεψτε με... ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!

Ο YZF R6 δεν σταματισε στο "Για προστιμο δεν θυμαμαι" εγραψε σε περιπτωση ατυχηματος. Μην φοβιζεις τους αναφαλιστους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα,

Ειμαι 17 ανασφαλιστος και χωρις διπλωμα, οδηγαω μια Hayabusa 1300cc supercharged με turbo, nitro και rocket launcher σε batmobile-φαση. Εχει γινει ειδικη μετατροπη για να χωρανε και οι 2 τουρμπινες που πηρα απο ενα Concord οπως επισης και λαστιχα απο τρακτερ.

Εχω χερι καλυτερο απο τον Rossi, τοσο στην οδηγηση οσο και στο handjob. Μου αρεσει να γκαζωνω και να αφηνω τις γκομενες με το στομα ανοιχτο. Θεωρω οτι η μηχανη ειναι πρωτα απο ολα μια μουν*παγιδα, και για αυτο ειμαι γαματος με το 250αρι 2τ και χωρις διπλωμα.

Και στην τελικη, ειμαι οδηγαρα, γαμαω και δερνω και ποιος θα νοιαστει αν τρακαρω και δεν ειμαι ασφαλισμενος? Θα ερθει ο μπαμπας μου και θα κανει δηλωση αυτος.

Επισης να μην ξεχασω, στα 6 μου χρονια πηρα μια R6 και στα 21 (αν ζω μεχρι τοτε φυσικα) το βλεπω για διαστημοπλοιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα