Jump to content
Panoc

klx 250,wrx 250,ttr 250

Recommended Posts

Απ'αυτα το wr250R/X ειναι οτι πιο φρεσκο υπαρχει , τα αλλα δυο ειναι μοντελα που πρωτοβγηκαν στις αρχες του '90 , ακομα και το νεο klx250 εκτως απο αλλα πλαστικα +ψεκασμο δεν εχει καποια ουσιαστικη διαφορα απο το πρωτο Klx250 του '93 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ έχω d tracker. Στην ουσια το κλχ είναι. Είναι βολικό για μέσα στη πόλη. Οικονομικό όσο μπορεί με το carb

Άμα είχα παραπάνω λεφτά θα πήγαινα σίγουρα στο wr250x.

Το ttr προσωπικά ούτε εμφανισιακά μου αρέσει, είναι αερόψυκτο, δεν έχει upside down σε σχέση με τα άλλα δύο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα θα πώ, το ημικάθαρο Wr250 με τα φώτα, εάν το δείς από κοντά σου θα κατουρηθείς. Καταρχίν το κάνεις για 450 άνετα.

Κατα δεύτερο, δες το από κοντά λεπτομερώς (πιρούνι, πλαίσιο, ψαλίδι για αρχή) και έλα πες μου μετά για συγκρίσεις με τα άλλα δύο. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βγάζει 31 άλογα και δεν βγάζει προβλήματα.

Τελική έχει κάπου 145 -άντε 150- αλλά ταχύτητα πορείας κάπου στα 110.

Πολλά λεφτά, όμως...

Το KLX έχει δυόμισι χιλιάρικα λιγότερα και σχετικά εύκολα ξεκλειδώνονται οι δέκα κρυμμένοι ίπποι.

Το ΤΤR παλιό και ξεζουμισμένο θα είναι. Γιατί να μπλέξεις μαζί του; Μόνο αν ψάχνεις κάτι φθηνό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το KLX έχει δυόμισι χιλιάρικα λιγότερα και σχετικά εύκολα ξεκλειδώνονται οι δέκα κρυμμένοι ίπποι.

Ε οχι και 10 ρε Μπιλ..! Τα klx250 τα παλια βγαζαν 21-22 τροχο , το 300άρι εβγαζε 28-30 αλλα μεχρι εκει..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα