Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 καλησπερα σε ολους :D για να ακουσω..τι γνωμες εχετε για :Yamaha -WRX 250-TTR 250 και kawasaki -klx 250? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 Απ'αυτα το wr250R/X ειναι οτι πιο φρεσκο υπαρχει , τα αλλα δυο ειναι μοντελα που πρωτοβγηκαν στις αρχες του '90 , ακομα και το νεο klx250 εκτως απο αλλα πλαστικα +ψεκασμο δεν εχει καποια ουσιαστικη διαφορα απο το πρωτο Klx250 του '93 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 Εγώ έχω d tracker. Στην ουσια το κλχ είναι. Είναι βολικό για μέσα στη πόλη. Οικονομικό όσο μπορεί με το carb Άμα είχα παραπάνω λεφτά θα πήγαινα σίγουρα στο wr250x. Το ttr προσωπικά ούτε εμφανισιακά μου αρέσει, είναι αερόψυκτο, δεν έχει upside down σε σχέση με τα άλλα δύο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 Ένα θα πώ, το ημικάθαρο Wr250 με τα φώτα, εάν το δείς από κοντά σου θα κατουρηθείς. Καταρχίν το κάνεις για 450 άνετα. Κατα δεύτερο, δες το από κοντά λεπτομερώς (πιρούνι, πλαίσιο, ψαλίδι για αρχή) και έλα πες μου μετά για συγκρίσεις με τα άλλα δύο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 το wr250x βγαζει 31 αλογα? ξερει κανεις απο επιδοσεις? και αν βγαζει προβληματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 βγάζει 31 άλογα και δεν βγάζει προβλήματα. Τελική έχει κάπου 145 -άντε 150- αλλά ταχύτητα πορείας κάπου στα 110. Πολλά λεφτά, όμως... Το KLX έχει δυόμισι χιλιάρικα λιγότερα και σχετικά εύκολα ξεκλειδώνονται οι δέκα κρυμμένοι ίπποι. Το ΤΤR παλιό και ξεζουμισμένο θα είναι. Γιατί να μπλέξεις μαζί του; Μόνο αν ψάχνεις κάτι φθηνό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2011 Το KLX έχει δυόμισι χιλιάρικα λιγότερα και σχετικά εύκολα ξεκλειδώνονται οι δέκα κρυμμένοι ίπποι. Ε οχι και 10 ρε Μπιλ..! Τα klx250 τα παλια βγαζαν 21-22 τροχο , το 300άρι εβγαζε 28-30 αλλα μεχρι εκει..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες