vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ζελατίνα με HUD (head up display) που θα εμφανίζει όλες αυτές τις πληροφορίες που αναφέρατε παραπάνω! GPS, trip computer, Θερμοκρασίες (λαδιού, κινητήρα, εξωτερική - περιβάλλοντος), στατιστικά από διαδρομές, πίεση ελαστικών, ένδειξη βενζίνης, ένδειξη οδοστρώματος ολισθηρό, ξερό κτλ !, On-line traffic data για την κίνηση και τον καιρό! Αυτά τα ολίγα! Πωπω κ@υλ@σα και μόνο που τα σκέφτηκα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2011 από τον vdik 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Guest ecobill Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Για να πω την μαύρη μου αλήθεια, αυτό που επιθυμώ θα ήταν ...ενα εκτινασόμενο κάθισμα συνοδηγού για να σταματάει η γκρίνια μια και καλή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για να πω την μαύρη μου αλήθεια, αυτό που επιθυμώ θα ήταν ...ενα εκτινασόμενο κάθισμα συνοδηγού για να σταματάει η γκρίνια μια και καλή Yπάρχει ο συμπλέκτης για αυτό............ Το κάνεις πάντα τραγουδώντας το παρακάτω.............όπου La Bamba βάζεις LAMPADAAAAAA Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2011 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 Για να πω την μαύρη μου αλήθεια, αυτό που επιθυμώ θα ήταν ...ενα εκτινασόμενο κάθισμα συνοδηγού για να σταματάει η γκρίνια μια και καλή +1 απο μενα φιλε χχαχαχαχχαχα να σε καλα με εκανες και γελασα :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 ενα playstasion (το 3 καταπροτιμιση) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 θα ηθελα θερμοκρασια λαδιου δεικτη βενζινης με λαμπακι για ρεζερβα θερμοκρασια κινητηρα ηλεκτρονικο μετρητη για το τεντωμα της αλυσιδας ... να σου λεει οτι η αλυσιδα σου ανοιξε 2 χιλιοστα θελει ρυθμισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Ένα δείκτη βενζίνης, μία 12βολτη φύσα (η οποία θα μπεί κάποια στιγμή) και για το συγκεκριμένο μηχανάκι που έχω τώρα(CBF600) ένδειξη σχέσης γιατί με την γραμμικότητα που παρέχει καμιά φορά μπερδεύομαι ποια έχω κουμπωμένη στο σασμάν. Ειδικά στο χαλαρό ταξίδι που βάζεις μια 5η ή 6η μέσα και την ξεχνάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Θα ήθελα λαμπάκι βενζίνης,δείκτη βενζίνης,θερμοκρασία λαδιού...αυτά τα απλά και βασικά για μια μοτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για να πω την μαύρη μου αλήθεια, αυτό που επιθυμώ θα ήταν ...ενα εκτινασόμενο κάθισμα συνοδηγού για να σταματάει η γκρίνια μια και καλή ετσι , ετσι . . . και για το αμαξι . . . :whistling: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2011 από τον chris76 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 τα ηλεκτρονικα τσιτσιμλικια και κοτοκοψαρα ειναι για τα αυτοκινητα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) λοιπόν: βάλε τη φραπεδιέρα σε έκδοση πλαϊνής τσάντας (σαμαράκι) με ενσωματωμένο το χέρι του Terminator για να φτιάχνει τον καφέ και να στο φέρνει να ρουφάς εν κινήσει !!! Ζελατίνα με HUD (head up display) που θα εμφανίζει όλες αυτές τις πληροφορίες που αναφέρατε παραπάνω! GPS, trip computer, Θερμοκρασίες (λαδιού, κινητήρα, εξωτερική - περιβάλλοντος), στατιστικά από διαδρομές, πίεση ελαστικών, ένδειξη βενζίνης, ένδειξη οδοστρώματος ολισθηρό, ξερό κτλ !, On-line traffic data για την κίνηση και τον καιρό! Αυτά τα ολίγα! Πωπω κ@υλ@σα και μόνο που τα σκέφτηκα Με την πρίζα για το κινητό , αλλά και targeting system για επικίνδυνα κινούμενα οχήματα/αντικείμενα/άτομα με εκτοξευτήρα ντομάτας !!! "Lock on Target" !!!! !!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2011 από τον originalksd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
msp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Αντί για το GiPro που έχω, έτοιμη ένδειξη ταχυτήτων στο καντράν. Βέβαια το βάλανε στο μοντέλο του 12. Xenon Angeleyes και προβολάκια με τον διακόπτη τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 A-ναι!!! Kαι μια κάμερα να γράφει κατά την διάρκεια διαδρομών, ώστε να είσαι καλυμμένος όταν θα σου πεταχτεί κάποιος από στόπ ή κόκκινο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 cruise control και θερμαινόμενα grip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες