Jump to content
Ίκαρος

Δεν ξαναπερνάω με πορτοκαλί.....

Recommended Posts

Το σκέφτομαι να το ξανακάνω...

Θα το βλέπω σαν κόκκινο κι ας γκαρίζει ο πίσω σαν γαΐδαρος να περάσει.

Που μου είχαν βγεί όλοι με τα μηχανάκια μέσα στην μέση του δρόμου απο την στιγμή

που πήγε κόκκινο για πεζούς το φανάρι τους.

Μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί τους πήραν παραμάζωμα... άμα έιχα αμάξι μπορεί

να είχα πάρει για βόλτα δυο τρείς... όχι τίποτε άλλο, αλλά θα με κυνηγούσαν και

οι ταξιτζήδες οτι τους παίνρω την δουλειά...

Και να μην ξεχάσω.. παντόφλα βερμούδα οι πιο πολλοί...

Δεν ξαναβλέπω τον Χριστό φαντάρο επειδή κάποιοι έχουν τάσεις αυτοκτονίας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σωστο, αλλα ο απο πισω που το εχει δεδομενο οτι εσυ θα το περασεις το πορτοκαλι κι εχει γκαζωσει για να ειναι σιγουρος; δεν ειναι κι ωραια εμπειρια να εχεις σταματησει στο φαναρι κι απο πισω να ακους λαστιχα να στριγγλιζουν σε φρεναρισμα πανικου!

η κατασταση ειναι γ@ματα. προσοχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ΄ότι φαίνεται στο τέλος θα βάλω φάρο στην κορυφή του κράνους και

θα κυκλοφορώ σαν τον αστυνόμο σαΐνη....

Τροποποιήθηκε από τον Ίκαρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ΄ότι φαίνεται στο τέλος θα βάλω φάρο στην κορυφή του κράνους και

θα κυκλοφορώ σαν τον αστυνόμο σαΐνη....

:tooth: χαχαχαχαχα!!!!

Περα απο την πλακα η κατασταση με τα φαναρια ειναι τραγικοτατη!!

1. Οταν αναψει πρασινο πρεπει να περιμενεις να περασουν οι απεναντι "κοκκινοι".. Η κατασταση ειναι σχεδον αστεια! Διχως ιχνος τσιπας περνανε με κοκκινο μεχρι και 2-3 δευτερολεπτα μετα χωρις να μασανε απο λεωφορους και μ@λ@κιες.. και αυτο γινετε στο 90% των φαναριων ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ... Στην καλυτερη θα καθυστερησεις μερικα δευτερολεπτα... θα ακουσεις καμια κορνα η κανα μπινελικι απο τους γρηγορους απο πισω... Στην χειροτερη θα σε παρει παραμαζωμα βραδιατικα κανενας που δεν σε ειδε...

2. Η κατασταση που περιγραφεις... Εγω περναω με κιτρινο, οταν παιζει λαος απο πισω... Πριν κανα διβδομαδο που σταματησα η απο πισω πλακωθηκε στα φρενα... και κοντεψε να με φαει στα 28 μου... Σε μια διαβαση δε που σταματησα να περασει ενας παππους ο απο πισω φρεναρε και μου στραβωσε την πινακιδα... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ με τον Γρηγορο Ελληναρα που ερχετε απο πισω!!!

YΓ. Το κακο με την παντοφλα την βερμουδα και την Ακρανοσινη εχει παραγινει... Η εξωτερικη αυτη εμφανηση υποδηλωνει την ολη οδιγικη συμπεριφορα συνηθως... Οδηγανε λες και ειναι σε κανα νησι με 5 αυτοκινητα 3 μηχανια και 3 γαιδαρους... ενω ειναι στο ΚΕΝΤΡΟ της αθηνας!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω γενικά σαν αρχή να μην πατάω την λωρίδα των πεζών. Τοτε να δείτε τι κορνάρισμα μου ρίχνουν απο πίσω για να κερδίσουν 1 μετρο.

Η κατασταση και τα νευρα εχουβ ξεφυγει εντελώς. Εχουμε διαλυθει ψυχολογικά και να δούμε που θα φτάσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω γενικά σαν αρχή να μην πατάω την λωρίδα των πεζών. Τοτε να δείτε τι κορνάρισμα μου ρίχνουν απο πίσω για να κερδίσουν 1 μετρο.

Η κατασταση και τα νευρα εχουβ ξεφυγει εντελώς. Εχουμε διαλυθει ψυχολογικά και να δούμε που θα φτάσει.

αστους να κορναρουν εχει χαθει καθε ιχνος σεβασμου, να θελει να περασει η μανα με το καροτσακι και να κανει σλαλομ αναμεσα στα μηχανακια. πολυ βιασυνη ρε γαμωτο στο δρομο, για κανενα σημαντικο λογο, απλα για να ειμαστε πρωτοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αστους να κορναρουν εχει χαθει καθε ιχνος σεβασμου, να θελει να περασει η μανα με το καροτσακι και να κανει σλαλομ αναμεσα στα μηχανακια. πολυ βιασυνη ρε γαμωτο στο δρομο, για κανενα σημαντικο λογο, απλα για να ειμαστε πρωτοι

εντομεταξυ να πεις οτι κερδιζεις και κατι.. παλι στο επομενο φαναρι θα περιμενεις, το πολυ πολυ να πιαστει ο σβερκος σου να κοιτας το φαναρι πισω σου :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες ειναι οντως τραγικη η κατασταση.ο πιο μεγαλος μου φοβος ειναι μη μου τη ριξουν απο πισω σε βαθυ πορτοκολοκοκκινο.ελεος γι αυτο φρεναρω νωριτερα προοδευτικα και του δινω να καταλάβει οτι θα σταματησω,αλλα αυτο χωρις εγγυηση.μου εχει τυχει να μου κορναρει ο πισω να περασει απο πανω μου και με κοκκινο

εκει που χεστηκα πανω μου ειναι πριν καμια δεκαρια χρονια.ειμαι σε φαναρι και αναβει πρασινο και κουμπωνω ταχυτητα καθυστερωντας 2 δευτερα.απο αριστερα ενας με κοκκινο περναει και την πεφτει στον διπλανο μου απο δεξια μου που προλαβε την εκινηση στο φαναρι πρωτος.αν ειχα ξεκινησει κι εγω θα με ειχαν λιωσει τα 2 αυτοκινητα.μεγαλο στουκι λεμε. :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως μια φορά που θυμάμαι να με κόρναρε κάποιος επειδή δε σταμάτησα πάνω στη ζέβρα απλά έκανα 10 εκατοστά πίσω και έσβησα.... :whistling:

Μετά κάναμε πανηγύρι για 3-4 φανάρια και φύγαμε.... :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ φίλε διάλεξες το χρώμα πορτοκαλί. Άλλοι απλά δεν τους νοιάζει το χρώμα.

Τις προάλλες σε μια διάβαση μια "γκόμενα" πεζή είχε γυρίσει και κοίταζε συνέχεια το δικό της φανάρι για να δεί πότε θα περάσει. Το απέναντι φανάρι λειτουργούσε μια χαρά. Επίσης παίζει κεντρικός δρόμος φάση twilight zone στο Μαρκόπουλο όπου συμβαίνουν τα πιο επικίνδυνα πράγματα ever !!! Δεν ισχύουν φανάρια stop προτεραιότητες μηχανάκια τίποτα. Μπήκες στο δρόμο ? Θα δείς απίστευτα συμβάντα. Θα φάς και το βρισίδι σου.

Με το μηχανάκι μπουκάρω στη ζώνη του λυκόφωτος δεξιά λωρίδα...κάνει απο δεξιά ενα τεράστιο τζίπ ένα ντού και πάει να με κάνει μπολωνέζ. Αποφεύγω το βλάκα σε απόσταση 0.32cm και τρώω ένα βρισίδι...."ΡΕ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ !!?? ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ !!!??" Σύμφωνα με τον κύριο τζίπ, εγώ κινούμενος στο κεντρικό δρόμο πρέπει πάντα να οδηγάω στην αριστερή λωρίδα για να δίνω χώρο στα αμάξια να μπαίνουν απο δεξιά χωρίς να σταματήσουν στα STOP τους. eeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr :think: ενδιαφέρον άποψη σηκώνει συζήτηση...

Με το μηχανάκι πάλι στη ζώνη του λυκόφωτος....αριστερή λωρίδα πάλι μπαίνει απο αριστερά τζίπ, το αποφεύγω στη τρίχα πιάνω δεξιά, βγαίνει κι'άλλος απο δεξιά να με σκοτώσει, τον αποφεύγω γυρνώντας πάλι στη αριστερή λωρίδα με το γκράντ φινάλε ένα Cayenne τζίπ βγήκε απο αριστερά και άρχισε να κινείται αντίθετα στο δρόμο προς εμένα για μετωπική. Φάση PAC-MAN. και άλλα πολλά......................

Επίσης ο χρόνος που πέρασε για να θέσουν σε λειτουργία τα νεα φώτα στο δρόμο εδώ είναι περίπου 2 χρόνια. Φανταστείτε πόσοι φάγανε και πόσα φάγανε για 2 χρόνια για αυτά τα φώτα στο δρόμο. Σε 2 χρόνια κατασκευάζουν ουρανοξύστες και αυτοκινητόδρομους 100δων χιλιομέτρων σε άλλες χώρες.

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ φίλε διάλεξες το χρώμα πορτοκαλί. Άλλοι απλά δεν τους νοιάζει το χρώμα.

Τις προάλλες σε μια διάβαση μια "γκόμενα" πεζή είχε γυρίσει και κοίταζε συνέχεια το δικό της φανάρι για να δεί πότε θα περάσει. Το απέναντι φανάρι λειτουργούσε μια χαρά. Επίσης παίζει κεντρικός δρόμος φάση twilight zone στο Μαρκόπουλο όπου συμβαίνουν τα ποιό επικίνδυνα πράγματα ever !!! Δεν ισχύουν φανάρια stop προτεραιότητες μηχανάκια τίποτα. Μπήκες στο δρόμο ? Θα δείς απίστευτα συμβάντα. Θα φάς και το βρισίδι σου.

Με το μηχανάκι μπουκάρω στη ζώνη του λυκόφωτος δεξιά λωρίδα...κάνει απο δεξιά ενα τεράστιο τζίπ ένα ντού και πάει να με κάνει μπολωνέζ. Αποφεύγω το βλάκα σε απόσταση 0.32cm και τρώω ένα βρισίδι...."ΡΕ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ !!?? ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ !!!??" Σύμφωνα με τον κύριο τζίπ, εγώ κινούμενος στο κεντρικό δρόμο πρέπει πάντα να οδηγάω στην αριστερή λωρίδα για να δίνω χώρο στα αμάξια να μπαίνουν απο δεξιά χωρίς να σταματήσουν στα STOP τους. eeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr :think: ενδιαφέρον άποψη σηκώνει συζήτηση...

Με το μηχανάκι πάλι στη ζώνη του λυκόφωτος....αριστερή λωρίδα πάλι μπαίνει απο αριστερά τζίπ, το αποφεύγω στη τρίχα πιάνω δεξιά, βγαίνει κι'άλλος απο δεξιά να με σκοτώσει, τον αποφεύγω γυρνώντας πάλι στη αριστερή λωρίδα με το γκράντ φινάλε ένα Cayenne τζίπ βγήκε απο αριστερά και άρχισε να κινείται αντίθετα στο δρόμο προς εμένα για μετωπική. Φάση PAC-MAN. και άλλα πολλά......................

Επίσης ο χρόνος που πέρασε για να θέσουν σε λειτουργία τα νεα φώτα στο δρόμο εδώ είναι περίπου 2 χρόνια. Φανταστείτε πόσοι φάγανε και πόσα φάγανε για 2 χρόνια για αυτά τα φώτα στο δρόμο. Σε 2 χρόνια κατασκευάζουν ουρανοξύστες και αυτοκινητόδρομους 100δων χιλιομέτρων σε άλλες χώρες.

Λιγα λόγια για τα τζιπ. Δεν είστε δα και το ίδιο. Αυτος φτασμένος επιχειρηματιας. Εσυ? Αυριο θα του ζητας δουλεια. Δεν κανει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγα λόγια για τα τζιπ. Δεν είστε δα και το ίδιο. Αυτος φτασμένος επιχειρηματιας. Εσυ? Αυριο θα του ζητας δουλεια. Δεν κανει...

Χμμ το φτασμένος επιχειρηματίας μου ακούγεται λίγο περίεργα. Οι φτασμένοι έχουν σωφέρ, κάστρα στη Γαλλία και 45 υπηρέτες. Αυτός είχε ένα άπλυτο "τζίπ" και πολύ άπλυτο στόμα στα Μεσόγεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κατασταση με τα φαναρια εχει γινει ανυποφορη και θελει πολυ προσοχη γιατι αν γινει κατι τα τζιπ δεν θα παθουν τιποτα........(οχι ισως) σιγουρα εχω συνηθησει βεβαια και σε αλλους ρυθμους ζωης και μου φαινεται η Αθηνα πολυ στην τσιτα...Επισης το αλλο φαινομενο που μου την δινει απιστευτα ειναι το φρεναρισμα στην αριστερη λωριδα(που εχει πρασινο) για να μπει ο εκαστοτε "μαγκας" πρωτος στην αρισερη διασταυρωση και βεβαια μπροστα απο το φαναρι....ωστε να μην βλεπει τιποτα και να περιμενει να του κορναρουν για να ξεκινησει.... :mB_faskelo: ρε ζωα με τα μυαλα που κουβαλατε.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα φρύδι κι ένα μύδι έχει.. :D

3 δάνεια έχει, 4 κομμένες πιστωτικές και 8 επιταγές ακάλυπτες να εκκρεμούν.

Άλλά η μούρη-μούρη.. :doh:

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι σε φαναρι και αναβει πρασινο και κουμπωνω ταχυτητα καθυστερωντας 2 δευτερα.απο αριστερα ενας με κοκκινο περναει και την πεφτει στον διπλανο μου απο δεξια μου που προλαβε την εκινηση στο φαναρι πρωτος.αν ειχα ξεκινησει κι εγω θα με ειχαν λιωσει τα 2 αυτοκινητα.μεγαλο στουκι λεμε. :uglystupid2:

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο απ΄όλα μιας και ο άλλος έρχεταο πλακωμένος για να προλάβει το... ρόζ.

Ποτέ μην φεύγετε γρήγορα στα φανάρια ή έστω χωρίς να έχετε ελέγξει ότι όλοι είναι σταματημένοι ή ο δρόμος άδειος.

Στην Μαραθώνος είχα πετύχει θανατηφόρο [;] τέτοιο δυστύχημα... :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως, δυστυχως, δυστυχως. Ειμαστε αχαρακτηριστοι. Η κατασταση ειναι πλεον αστεια. Σχιζοφρενικα αστεια. Ειναι αστειο να φρεναρεις στο πορτοκαλι και να ελεγχεις τους καθρεπτες σου μηπως ερχεται καποιος να σε σκοτωσει απο πισω. Ειναι αστειο να περιμενεις στο πρασινο 5-10 δευτερολεπτα να περασουν αυτοι που περασαν με κοκκινο. Γενικα ειμαστε αστειοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν γινει πρωτο θεμα (διεθνως) ποσοι σκοτωνομαστε στην Ελλαδα με ηλιθιο τρόπο, πραγματικά ηλιθιο, θα ωχριά ο μακελάρης της Νορβηγίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι όλα τα παραπάνω γιατί;;;

Για να φτάσουν στον προορισμό τους 2-4 λεπτά νωρίτερα, σιγά το πράμα δηλαδή!!! :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλος μου υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι επειδή ξεκίνησε με το που άναψε πράσινο.

Ο βανάκιας είχε δει από μακρυά πορτοκαλί, έπαιρνε φόρα και όταν περνούσε το φανάρι ήταν ήδη κόκκινο.

Περιμένουμε λίγο παραπάνω και ελέγχουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι όλα τα παραπάνω γιατί;;;

Για να φτάσουν στον προορισμό τους 2-4 λεπτά νωρίτερα, σιγά το πράμα δηλαδή!!! :mB_faskelo:

που και πάλι δέν φτάνουν νωρίτερα γιατί υπάρχει και επόμενο φανάρι 99% των περιπτώσεων.

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως, δυστυχως, δυστυχως. Ειμαστε αχαρακτηριστοι. Η κατασταση ειναι πλεον αστεια. Σχιζοφρενικα αστεια. Ειναι αστειο να φρεναρεις στο πορτοκαλι και να ελεγχεις τους καθρεπτες σου μηπως ερχεται καποιος να σε σκοτωσει απο πισω. Ειναι αστειο να περιμενεις στο πρασινο 5-10 δευτερολεπτα να περασουν αυτοι που περασαν με κοκκινο. Γενικα ειμαστε αστειοι

να σου πω και το πιο αστείο; σήμερα το μέσημέρι διάβαζα αυτή τη συζήτηση.σημερα το απόγευμα με χτυπά απο πίσω αμάξι επιδη δεν βιαζόμουν να περάσω με βαθύ πορτοκαλί

μιλαμε για κακό κάρμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλεον ακομα και τα αυτοκινητα περνανε με κοκκινο οπως οι μηχανες ... πανε σιγα σιγα βλεπουν αν ερχεται κανεις .. και τΣΟΥΚ πεταγετε ρε φιλε και περναει ! Τι μαρλακας ειναι να περιμενει στο κοκκινο ? Στο κατω κατω τον περιμενουν για καφε ! Αν σε σκωτοσει τι εγινε ? Εσενα δεν σε περιμενει κανεις !

Πραγματικα θα επρεπε να εχουν καμερες ΟΛΑ τα αυτοκινητα/μηχανακια , να μπορεις να καταγραφεις το τελευταιο 10λεπτο, και σε καθε ρουφιανια να σου κοβουν 1 ευρο απο την εφορια ! Εκει να δεις ! Ουτε λοριδες θα αλλαζε κανεις σαν βλαμενος , ουτε πορτοκαλι , ουτε κορνες χωρις λογο ! ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ( μπηκε το πνευμα του παπου μου στο πληκτρολογιο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλεον ακομα και τα αυτοκινητα περνανε με κοκκινο οπως οι μηχανες ... πανε σιγα σιγα βλεπουν αν ερχεται κανεις .. και τΣΟΥΚ πεταγετε ρε φιλε και περναει ! Τι μαρλακας ειναι να περιμενει στο κοκκινο ? Στο κατω κατω τον περιμενουν για καφε ! Αν σε σκωτοσει τι εγινε ? Εσενα δεν σε περιμενει κανεις !

Πραγματικα θα επρεπε να εχουν καμερες ΟΛΑ τα αυτοκινητα/μηχανακια , να μπορεις να καταγραφεις το τελευταιο 10λεπτο, και σε καθε ρουφιανια να σου κοβουν 1 ευρο απο την εφορια ! Εκει να δεις ! Ουτε λοριδες θα αλλαζε κανεις σαν βλαμενος , ουτε πορτοκαλι , ουτε κορνες χωρις λογο ! ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ thumbsdown.gif( μπηκε το πνευμα του παπου μου στο πληκτρολογιο)

Εχω σοβαρα σκεφτει να βαλω κάμερα καθημερινα και να καταγραφω καθε μαλακια που βλεπω και να ανοιξω καναλι στο utube με ονομα " Η ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ". Δηλαδη ελεος με αυτα που γινονται στο δρομο. Θελω να τους δωσω ολους.

Το μονο που με εχει σταματησει ειναι οτι με το δικαστικο συστημα που εχουμε θα με χωσουν 20 χρονια μεσα γιατι θα φαινονται οι αριθμοι των πινακιδων. Δεν θα μου εκανε εντυπωση στην σαπιλα που μας περιβαλλει.

Αυτο με την χουντα τι το ηθελες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω σοβαρα σκεφτει να βαλω κάμερα καθημερινα και να καταγραφω καθε μαλακια που βλεπω και να ανοιξω καναλι στο utube με ονομα " Η ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ". Δηλαδη ελεος με αυτα που γινονται στο δρομο. Θελω να τους δωσω ολους.

Το μονο που με εχει σταματησει ειναι οτι με το δικαστικο συστημα που εχουμε θα με χωσουν 20 χρονια μεσα γιατι θα φαινονται οι αριθμοι των πινακιδων. Δεν θα μου εκανε εντυπωση στην σαπιλα που μας περιβαλλει.

Αυτο με την χουντα τι το ηθελες?

Εννοειται θα σε πανε μεσα και οσο εισαι μεσα θα σε βαρανε γιατι εισαι "ρουφιανος" ... τοσο μαρλακες ειμαστε !

Οσο για την χουντα .. ε ηθελα να πεταχτει κανενας να με βρισει αλλα δεν επιασε :_thumbsup: ηταν πλακα ομως και το καταλαβεσ ... πιστευω !

Τροποποιήθηκε από τον Laval

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα