Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Νέος λοιπόν με την μηχανή ψαρώνω εύκολα και τρομάζω.. Οδηγώντας σε δρόμο με αρκετή κίνηση, βρίσκομαι πίσω απο λεωφορείο προσέχοντας να έχω αρκετή απόσταση και έχοντας κατα νού τις συχνές στάσεις που κάνει.Σε κάποια φάση, έχει στριμωχτεί αυτοκίνητο στον κώλο μου σχεδόν 2 μέτρα απο πίσω μου με ταχύτητα γύρω στα 35... χωρίς να το έχω καταλάβει η απόσταση απο το λεωφορείο έχει μικρύνει μπροστά μου. Το λεωφορείο σταματά απότομα με εμένα να έχω το μυαλό μου στο αμάξι πίσω μου, πατάω τα φρένα μου σταδιακά και όσο μπορώ και κινούμαι απο τα αρίστερα προς τα δεξια να μεγαλώσω ελάχιστα την απόσταση με το ένα μάτι να παίζει απο τον ένα καθρέπτη στον άλλο και το άλλο να βλέπει να πλησιάζω το λεωφορείο (σαν χαμαιλέοντας, lol) ... μισό μέτρο πίσω απο το λεωφορείο με σκούξιμο των φρένων μου προς το τέλος ευτυχώς έχω σταματήσει. Σκέφτηκα ότι αντί να αγχωθώ και να κινηθώ κοντά στο λεωφορείο έπρεπε όταν ένοιωθα στριμωγμένος απο πίσω να αρχίσω να "τσιμπάω" το φρένο για να κάνω τον οδηγό πίσω μου να κόψει ταχύτητα.. θα έπιανέ; Τι άλλο μπορώ να κάνω σε μία τέτοια στριμόκωλη κατάσταση εάν δεν είναι εφικτό να αλλάξω λωρίδα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 μην είσαι πίσω από βαρέα οχήματα ποτέ και ναι τσίμπα τα φρένα σου και άσε τον πίσω να κοπανιέται ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Οδηγω μηχανη με ασφαλεια, σημαινει προβλεπω καταστασεις προτου εξελιχθουν σε βαρος μου. Στη περιπτωση που περιγραφεις 1. Κρατας σταθερα αποσταση απο το λεωφορειο ικανη για να φρεναρεις αν χρειαστει. 2. Αν νοιωθεις οτι αλλος απο πισω πλησιαζει υπερβολικα δειξτου το πατωντας τα φρενα σου, και αν δεν το καταλαβει επειδη ειναι αφηρημενος απροσεκτος επιθετικος η στραβο@α@ησε φροντισε να φυγεις απο μπροστα του το συντομοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Συνήθισε να τους ''δίνεις'' χώρο ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε τέτοιες καταστάσεις... Θα ''τσιμπήσουν'' ΑΜΕΣΩΣ για να σε περάσουν. Διπλό το όφελος. Και δεν έχεις την έννοια του, και τον ξαποστέλνεις μπροστά.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Συνήθισε να τους ''δίνεις'' χώρο ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε τέτοιες καταστάσεις... Θα ''τσιμπήσουν'' ΑΜΕΣΩΣ για να σε περάσουν. Διπλό το όφελος. Και δεν έχεις την έννοια του, και τον ξαποστέλνεις μπροστά.. ακριβώς αυτό.αν δεν μπορείς να ξεφύγεις μπροστά,δώσε χώρο στον ντενεκέ να περάσει. βέβαια είναι τελευταία λύση. την επόμενη φορά,"κόψε" την κατάσταση απο πολύ πιο πριν και αν δεν σε παίρνει,δώσε χώρο πριν αρχίσει το στριμοκολίδι εγώ πλέον,αν δω ότι στριμώχνει,αρχίζω πέρα απο τα αλάρμ,να βγάζω χέρια και να μπινελικώνω ....επίσης αποδοτικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες