themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Με κινητήρα V4 (μαλλον downsize του 1200) αναμένεται το 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Eμενα για VFR1200 μου κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Eμενα για VFR1200 μου κανει σου κάνει γιατί μάλλον δεν πρόσεξες τις διαφορες να η 1200 αλλη μια καθαρη φωτο της αρχικης (που την ονομαζει ομως VFR) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Παλια ξινα σταφυλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MoToSaKoS 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Παλια ξινα σταφυλια θα σε χαλαγε να την εχεις αναμεσα στα ποδια σου... κουκλαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Τι αλλο θα βγαλει πια με αυτον τον V4 και αυτο φαναρι? Φτανει ελεος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Ενα lifting της κανανε ρε παιδια!Δεν θα ειναι κακο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Τι αλλο θα βγαλει πια με αυτον τον V4 και αυτο φαναρι? Φτανει ελεος!!! Ασε τον V4, με το φαναρι αυτο μαλλον μεχρι και παπι θα βγαλουν. Οταν πας για ανταλακτικο μουτρο σε λιγα χρονια...δε θα σου ρωτανε κωδικο...μεγεθος θα ρωτανε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΕΤΡΙΤΗΣ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Τεχνολογια ,αξιοπιστια και επιδοσεις .Η αισθητικη της μου αρεσει αλλα το σιγουρο ειναι πως ειναι απο τα λιγα σουλουπια που ΔΕΝ τα κολακευει η φωτογραφια.Απο κοντα το σουλουπι αυτο ξεχειλιζει ποιοτητα και ντιζαιν. Η τιμες ομως αυτες οι τιμες,ας ειναι μια φορα ρεαλιστικες-ανθρωπινες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Γιατί μου φαίνεται φοβερά αταίριαστο μπροστινό κομμάτι με ουρά, και μου θυμίζει φωτοσοπιά της κακιάς ώρας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 κο μουτρο σε λιγα χρονια...δε θα σου ρωτανε κωδικο...μεγεθος θα ρωτανε... καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι άσχημο. Βασικά είναι εντυπωσιακό και πολύ "space" το σχέδιο. Πάντως το τρέχον μοντέλο σε κόκκινο είναι μακρυά από τα πιο όμορφα μηχανάκια - κατά εμέ.. Οτι είναι τρελή φωτοσοπιά φαίνεται από πολλά σημεία, και το πιο τρανταχτό το τιμόνι με το φέρινγκ που δεν έχει καθόλου "αέρα". Οπότε μην το παίρνετε οτι σων και καλά θα μοιάζει έτσι η νέα βέφα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2011 από τον Toumpas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Πολύ ογκώδη πλαστικά έχει ρε πστ μου. Όλες τις καινούριες τις έχουν πολύ "φουσκωμένες"... Κατα τ΄ αλλα δεν σε χαλάει... αλίμονο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mokelle 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) H εικόνα είναι σίγουρα photoshop. Μαλιστα νομίζω πως δεν είναι καν καινούρια, αλλά μια από αυτές που είχαν φτιάξει τα περιοδικά πρίν την κυκλοφορία του VFR 1200 και βασίζεται σε ενα πρωτότυπο V4 που είχε παρουσιάσει η Honda σε σαλόνια μοτοσυκλέτας. Μακάρι να βγει VFR-R ή ακόμα καλύτερα RVF αλλα προς το παρόν...Sorry που σας το χαλασα... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2011 από τον Mokelle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Μακάρι να βγει VFR-R ή ακόμα καλύτερα RVF αλλα προς το παρόν...Sorry που σας το χαλασα... όλα αναμένονται http://www.mybike.gr/topic/39863- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Μακάρι να βγάλει rvf το αντί του cbr.Το rc51 θέλει απόγωνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες