r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Kαι με την Λασκαρακη "βολευομαι" (Btw οντως και αυτη τουμπανακι, με πολυ ωραιο προσωπο..) Ταιριαζουμε αλλωστε, γιατι και εγω, μοιαζω με τον Τσιμιτσελη! :crazy: Εφυγα για την ωρα, παω να δοκιμασω καλοκαιρινα μπουφαν... Οταν γυρισω θα σε στειλω το κουνιστο μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Άμα δείτε την Παπαβασιλείου πάρτε με και μένα ένα τηλ... Μόνο να την δω από κοντά... Μετά θα σας αφήσω να παίξετε όσο παιχνίδι θέλετε, εγώ ένα γεια θα της πω απλώς. Μετά είναι θέμα χρόνου ότι θα σας παρατήσει για να ρθει μαζί μου. :crazy: :crazy: Η Λασκαράκη πως να μην είναι κουκλί; Σαλονικιά είναι!!! :grin: Κοντοχωριανή του gkourv! Στο Ντεπώ είναι το πατρικό της! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άμα δείτε την Παπαβασιλείου πάρτε με και μένα ένα τηλ... Μόνο να την δω από κοντά... Μετά θα σας αφήσω να παίξετε όσο παιχνίδι θέλετε, εγώ ένα γεια θα της πω απλώς. Μετά είναι θέμα χρόνου ότι θα σας παρατήσει για να ρθει μαζί μου. :crazy: :crazy: Η Λασκαράκη πως να μην είναι κουκλί; Σαλονικιά είναι!!! :grin: Κοντοχωριανή του gkourv! Στο Ντεπώ είναι το πατρικό της! :P Ποια είναι αυτή η Λασκαράκη ρε Edit: Πες Φαίη ρε, η γκόμενα του Χαλκιά να καταλάβω :crazy: Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2013 από τον gkourv 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Edit: Πες Φαίη ρε, η γκόμενα του Χαλκιά να καταλάβω :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Ποια είναι αυτή η Λασκαράκη ρε Edit: Πες Φαίη ρε, η γκόμενα του Χαλκιά να καταλάβω :crazy: χαχααχαχαχαχααχα ε τον μλκ. χαχαχααχχαχαχααχαχαχχααχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Αγγελία: Όποια ενδιαφέρεται να συναντάει επώνυμους στις εξόδους της, πρέπει να βγαίνει μαζί μου. Πραγματικά σκοντάφτω πάνω τους όλη την ώρα. Το πόσους-πόσες έχω συναντήσει εδώ και λίγα χρόνια, δε λέγεται. Ατέλειωτη η λίστα. Τελευταίος μόλις προχτές Τετάρτη -----> αυτός. Τού 'πιασα και την κουβέντα, αλλά τελικά δεν είμαστε ξαδέρφια. :( γοητευτικότατος θα έλεγα.......αμέεεε! αγόρια μην μπερδεύετε τις γκόμενες των διασήμων κι έχουμε καμια παρεξήγηση....η Λασκαράκη είναι του Τσιμιτσέλη! προχωρημένα πράματα...θα τον κάνει πατέεεεερα....μουαχααχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Edit: Πες Φαίη ρε, η γκόμενα του Χαλκιά να καταλάβω :crazy: ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ :rotfl: :rotfl: Έλιωσα Γιώργο!!! Το να είσαι σαπουνοπεράκιας δεν το περίμενα!!!!! BTW, μιας και μιλάμε για celebrities, χθες στο seven δίπλα στο μαγαζί μου μπήκαν ο Κλάους και ο Κωνσταντινίδης. Τους είπα ότι κανονίζουμε μπαλίτσα Βορείων αλλά χέστηκαν τα γατάκια όταν τους μίλησα για το Schumi!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 αγόρια μην μπερδεύετε τις γκόμενες των διασήμων κι έχουμε καμια παρεξήγηση....η Λασκαράκη είναι του Τσιμιτσέλη! Εμένα προσωπικά δε με πειράζει... Δεν είμαι ζηλιάρης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ :rotfl: :rotfl: Έλιωσα Γιώργο!!! Το να είσαι σαπουνοπεράκιας δεν το περίμενα!!!!! BTW, μιας και μιλάμε για celebrities, χθες στο seven δίπλα στο μαγαζί μου μπήκαν ο Κλάους και ο Κωνσταντινίδης. Τους είπα ότι κανονίζουμε μπαλίτσα Βορείων αλλά χέστηκαν τα γατάκια όταν τους μίλησα για το Schumi!!! Δεν ήμουν...με έκαναν με το ζόρι. Υ.Γ. Ο Κλάους και ο Κωνσταντινίδης σε ποια σειρά παίζουν; Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2013 από τον gkourv 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Δεν ήμουν...με έκαναν με το ζόρι. Υ.Γ. Ο Κλάους και ο Κωνσταντινίδης σε ποια σειρά παίζουν; Με τέτοια μπάλα που παίζουν τώρα τελευταία, μόνο για το Χτυποκάρδια στο Σέφερλι Χιλλ είναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Εθεάθη husky sm κινούμενο στην τσιμισκή σήμερα το μεσημέρι. Μοντέλο δεν είδα (κάποιο te ίσως), χαιρετηθήκαμε και μετα έστριψα για Αγίας Σοφίας. Κανείς απο εδω; 8) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ Έλιωσα Γιώργο!!! Το να είσαι σαπουνοπεράκιας δεν το περίμενα!!!!! BTW, μιας και μιλάμε για celebrities, χθες στο seven δίπλα στο μαγαζί μου μπήκαν ο Κλάους και ο Κωνσταντινίδης. Τους είπα ότι κανονίζουμε μπαλίτσα Βορείων αλλά χέστηκαν τα γατάκια όταν τους μίλησα για το Schumi!!! Ε τα γατάκια, αφού δεν μπορούν να περάσουν τον Rayo και τον Μπαλάφα του ΠΑΣ ρε. Θα περάσουν εμένα; Τα ταπεινά φορίδια;;; :P :P Δεν ήμουν...με έκαναν με το ζόρι. Υ.Γ. Ο Κλάους και ο Κωνσταντινίδης σε ποια σειρά παίζουν; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΜΛΚΣ ΝΑ ΣΑΙ ΡΕ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 xampo, σε κορνάρω σε χαιρετάω και μάλλον με πήρες χαμπάρι.... σήμερα το μεσημέρι στα φανάρια της Θέρμης, ήμουν αυτός με το πράσινο φορτηγό!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Άσπρο Wolf κατέβαινε την Πόντου στην Καλαμαριά και έκανε αναστροφή στο φανάρι της Αιγαίου και ξαναπήγε προς τα πάνω. Κόρναρα αλλά ούτε καν με κοίταξες... Κανένας από τα δικά μας λυκάκια;;; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Άσπρο Wolf κατέβαινε την Πόντου στην Καλαμαριά και έκανε αναστροφή στο φανάρι της Αιγαίου και ξαναπήγε προς τα πάνω. Κόρναρα αλλά ούτε καν με κοίταξες... Κανένας από τα δικά μας λυκάκια;;; :P Πάντως όχι εγώ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 EΘεαθη bilitsos να προσπαθει να κανει μπαντες στην Λεωφορο Νικης ντροπη του, του αλητη.. Και bilakos21 να πινει φραπεδαρα πρωτη μουρη στο καβουρι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 EΘεαθη bilitsos να προσπαθει να κανει μπαντες στην Λεωφορο Νικης ντροπη του, του αλητη.. Και bilakos21 να πινει φραπεδαρα πρωτη μουρη στο καβουρι... Γνωστός για τις καγκουριές του ο bilitsos, μην δίνεις σημασία!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Εθεάθη Messer να κάνει καγκουριές εντός και εκτός πίστας! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Εθεάθη Messer να κάνει καγκουριές εντός και εκτός πίστας! :) Είσαι τυχερός που δε φορούσα την κάμερα σήμερα να δεί το φιλοθεάμων κοινό σου ποιός είναι ο πραγματικός gkourv :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 EΘεαθη bilitsos να προσπαθει να κανει μπαντες στην Λεωφορο Νικης ντροπη του, του αλητη.. Και bilakos21 να πινει φραπεδαρα πρωτη μουρη στο καβουρι... Φημες λενε οτι ο δημος Θεσσαλονικης θελει το νουκατι για τις υπηρεσιες καθαρισμου :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Για εσένα ΜΑΛΑΚΑ που κατέβαινες την ακροπόλεως και οδηγούσες ένα φωτισμένο πλοίο σαν μαούνα και έπαιζε και μουσικούλα... εσύ αρρενωπός καραφλός με πέτσινο μπουφάν και το κράνος στο χέρι...έκανες το τρίγωνο κάτι είπες στην ταβέρνα του Δημήτρη και έκανες να φύγεις πάλι! Παραβίασες τις σημαδούρες και βγήκες αέρα ξανά στην ακροπόλεως. Ευτυχώς έπεσες σε άγιο "κουάκια" και πολύ καλό! σε είχε δεί και σκέφτηκε να σου κορνάνει κιόλας ο άνθρωπος (ήταν ένα μπλέ νισάν αλμέρα). έπεσες πάνω του και έφταιγες 1000001% σταμάτησε σε βοήθησε να ρυμουλκήσεις την μαούνα σου, σε ρώτησε αν είσαι καλά και αν έπαθε κάτι η μηχανή. πετάχτηκες σαν το κατσίκι πάνω απο την βάρκα... όπως οι τράτες γύρω γύρω έχουν λάστιχα έτσι τα κάγκελα βοήθησαν και δεν έπαθε το παραμικρό. σε ένοιαξε πιό πολύ να δείς αν έπαθε κάτι η μηχανή.. Έπειτα ΜΑΛΑΚΑ έβαλες μπρός και έφυγες έχοντας πάλι το κράνος στο χέρι ενώ μόλις πρίν είχες μια πτώση...την επόμενη φορά μπορεί να μήν σταθείς τυχερός. Σέβομαι το δικαίωμα σου να διαλέξεις πώς να πεθάνεις, μπορείς με χάπια, με απαγχονισμό, με σφαίρα στο κεφάλι ή να πάρεις φόρα και να πέσεις σε κανένα γκρεμό κανένα πρόβλημα. ΕΓΩ όμως και ο κουτάκιας και τα παιδάκια απο το μπαλκόνι δεν χρωστάμε σε τίποτα να μας μείνει εφιάλτης τα χυμένα σου μυαλά στην άσφαλτο γιαυτό φόρατο το ρημάδι και τράβα ψόφα κάπου που να μήν σε βλέπω δικαίωμα σου. αν τύχει και διαβάζεις εδώ μέσα ή τύχει και σε δώ θα ήθελα πολύ να σου πω πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι που μετά απο πτώση πάλι δεν φοράς το κράνος σου και φεύγεις έτσι...αλλά το στύλ και η μουσικούλα πάνω απο όλα αμέρικαν ντρίμ και ετσι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Προς τα που έγινε αυτό βρε Πιτ; Εδώ Σαλόνικα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Είσαι τυχερός που δε φορούσα την κάμερα σήμερα να δεί το φιλοθεάμων κοινό σου ποιός είναι ο πραγματικός gkourv :P :baby: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Προς τα που έγινε αυτό βρε Πιτ; Εδώ Σαλόνικα; ναι σαλόνικα! έγινε στο τρίγωνο που έχει ένα πλατάνι μέσα, στο σημείο που ενώνονται οι δρόμοι Ακροπόλεως-Θεοτοκοπούλου-Μωρέας. κεντρικός δρόμος στην άνω πόλη είναι η ακροπόλεως που κατεβαίνει απο τα κάστρα, ενώνεται με την αγίας σοφίας και σε βγάζει ολυμπιάδος! σήμερα θα πάω και στην ταβέρνα να πιάσω τον τύπο γιατί κατάλαβα ότι τον ξερει τον τύπο με την βάρκα να του πώ να πεί στον φίλο του πόσο μα πόσο Μ@#$#%#$@#!@$Σ είναι! χαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Εθεαθησαν γυρω στις 8,30 αποψε στην Κορινθου στην περιοχη της Αγιας Σοφιας ο κυριος σπαζοklabανιας με τον κυριο avatarιδη Ο πρωτος οδηγουσε την μηχανη του δευτερου Περασα μπροστα σας με το παπι αλλα δεν σας καταλαβα αμεσως να κορναρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες